Hieronymus Bosch's Visie van de Hel

Een collega van mij die een ervaren aandelenanalist is, stuurde mij vandaag een link en toen ik die opende, kon ik nauwelijks geloven wat ik las. Wat een krantenkop. “De directeur van een levensverzekeringsmaatschappij in Indiana zegt dat het aantal sterfgevallen onder 18- tot 64-jarigen met 40% is gestegen“. Deze krantenkop is een nucleaire waarheidbom die zich voordoet als een droge enveloppe met actuariële tabellen van een verzekeringsagent, schrijft Dr. Robert W Malone.

Jill en ik worden vaak aangeschreven. Mensen die we nog nooit ontmoet hebben. Ze bellen, ze komen op afspraak of onaangekondigd naar de boerderij, ze vullen onze e-mail inboxen met hun verzoeken. Ze willen allemaal iets: tijd, aandacht, een interview. Velen willen ons vertellen over hun angsten, ziektes, nachtmerries of (wat vaak lijkt op) een paranoïde samenzwering. En mettertijd worden deze angsten en “samenzweringen” keer op keer bevestigd. Zoals Jan Jekielek (een senior redacteur bij de Epoch Times) onlangs tegen mij zei, wordt het steeds moeilijker te zeggen welke hiervan louter samenzweringstheorieën zijn en welke overeenkomen met de werkelijkheid.

Een bezoeker vertelde me dat hij binnen drie jaar een groot aantal sterfgevallen voorzag als gevolg van genetische vaccins, en dat dit alles te maken had met de “Great Reset” en de ontvolkingsagenda van het Wereld Economisch Forum (WEF). Ik probeerde hem gerust te stellen dat dit naar mijn mening hoogst onwaarschijnlijk was – terwijl ik er stiekem aan dacht hoe gemakkelijk mensen in dit soort samenzweringsideeën trappen en hoe voorzichtig ik moet zijn om niet in die richting te gaan wanneer ik geconfronteerd word met zoveel besluiten op het gebied van de volksgezondheid die ofwel incompetent ofwel snood lijken. Destijds kende ik het WEF alleen als de gastheer van een groot jaarlijks feest in Davos, Zwitserland, waar de superrijken en de hoi oligoi van de westerse naties naar Ted Talks kwamen kijken, de beste wijn dronken, zien en gezien worden. Stom van me. Wat een lange, vreemde reis was dat. Ik betwijfel of zelfs Hunter S. Thompson het zich had kunnen voorstellen in zijn drugs- en alcoholverslaafde toestand. Het volstaat te zeggen dat ik Ralph Steadman voorstel als de officiële illustrator van de SARS-CoV-2 pandemie. Of een herrezen Hieronymus Bosch.

  Dr. Coleman: Wat doet de covid prik met de hersenen?

Maar ik dwaal af van een punt dat ik niet duidelijk durf te stellen.

Het begint er voor mij op te lijken dat het grootste experiment op mensen in de geschreven geschiedenis is mislukt. En als dit nogal droge verslag van een hooggeplaatste levensverzekeringsdirecteur uit Indiana waar is, dan begint Reiner Fuellmich’s “Misdaden tegen de Mensheid” pleidooi voor het bijeenroepen van nieuwe Neurenberg processen een stuk minder onrealistisch en een stuk profetischer te lijken.

Dit is wat me opviel in dit verslag van The Center Square medewerker Margaret Menge.

“Het hoofd van de in Indianapolis gevestigde verzekeringsmaatschappij OneAmerica zei dat het sterftecijfer onder mensen in de werkende leeftijd met een verbluffende 40% is gestegen ten opzichte van het niveau van voor de pandemie.

“We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien – niet alleen bij OneAmerica,” zei de CEO van het bedrijf, Scott Davison, tijdens een online nieuwsconferentie deze week. “De gegevens zijn consistent over elke speler in die business.”

OneAmerica is een verzekeringsmaatschappij van $ 100 miljard die sinds 1877 zijn hoofdkantoor in Indianapolis heeft. Het bedrijf heeft ongeveer 2.400 werknemers en verkoopt levensverzekeringen, waaronder groepsverzekeringen, aan werkgevers in de staat.

Davison zei dat de toename van het aantal sterfgevallen “enorme, enorme aantallen” vertegenwoordigt, en dat het niet oudere mensen zijn die sterven, maar “voornamelijk mensen in de werkende leeftijd van 18 tot 64” die de werknemers zijn van bedrijven die collectieve levensverzekeringsplannen hebben via OneAmerica.

“En wat we zagen in het derde kwartaal, en we zien dat het doorgaat in het vierde kwartaal, is dat de sterftecijfers 40% hoger zijn dan voor de pandemie,” zei hij.

  Tekst van de toespraak van Robert F Kennedy: "Jullie gaan onze kinderen niet vergiftigen en we gaan onze democratie terug eisen"

“Om je een idee te geven van hoe erg dat is, een drie-sigma of een één-op-200-jaar catastrofe zou 10% meer zijn dan voor de pandemie,” zei hij. “Dus 40% is ongehoord.”

Wat is de oorzaak van deze ongekende stijging van de sterfte aan alle oorzaken?

“De meeste claims voor sterfgevallen die worden ingediend zijn niet geclassificeerd als COVID-19 sterfgevallen,

Uit de gegevens blijkt dat de sterfgevallen die als COVID-sterfgevallen zijn gerapporteerd, de werkelijke sterfgevallen onder mensen in de werkende leeftijd als gevolg van de pandemie sterk onderschatten. Het is mogelijk dat niet alle COVID-sterfgevallen op de overlijdensakte worden vermeld, maar het aantal sterfgevallen is gewoon zeer, zeer hoog.”

Neem even de tijd om het hele artikel te lezen. Nu. Laten we dan verder gaan, ervan uitgaande dat je dat hebt gedaan.

Na mijn lezing moet men op zijn minst concluderen dat, indien dit verslag juist is en door anderen in de droge wereld van de levensverzekeringsactuarissen wordt bevestigd, wij hier te maken hebben met zowel een grote menselijke tragedie als een ernstig falen van de Amerikaanse regering en het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem om de burgers die voor deze “dienst” betalen, te dienen en te beschermen.

Als dit waar is, dan hebben de genetische vaccins die zo agressief worden gepromoot gefaald, en heeft de duidelijke regeringscampagne om vroegtijdige behandeling met levensreddende geneesmiddelen te voorkomen bijgedragen tot een massaal, te voorkomen verlies van levens.

In het slechtste geval impliceert dit verslag dat de federale voorschriften inzake vaccinatie op de werkplek hebben geleid tot een ware misdaad tegen de mensheid. Zwaar verlies van leven onder (vermoedelijk) werknemers die gedwongen werden een giftig vaccin te aanvaarden met een hogere frequentie dan de algemene bevolking van Indiana.

  EU wil deze winter vaccinpaspoorten invoeren - reeds in 2018 gepland

Bovendien zijn wij getuige geweest van de meest grootschalige, wereldwijd gecoördineerde propaganda- en censuurcampagne in de geschiedenis van de mensheid. Alle grote massamedia en sociale-mediatechnologiebedrijven hebben de handen ineengeslagen om elke discussie over de risico’s van genetische vaccins EN/OF alternatieve vroegtijdige behandelingen te smoren en te onderdrukken.

Als dit rapport waar is, moet er verantwoording worden afgelegd. We hebben het niet alleen over het negeren van het eerste amendement van de grondwet van de Verenigde Staten en het in de modder te stampen met een leger van met kunstmatige intelligentie uitgeruste zware infanterie. Dit artikel leest als een droge beschrijving van een vermijdbare massale dood, veroorzaakt door een voorgeschreven experimentele medische procedure. Een waarin alle mogelijkheden voor slachtoffers om zichzelf voor te lichten over de potentiële risico’s methodisch zijn uitgewist van zowel het internet als het publieke bewustzijn door een internationale corrupte kliek die opereert onder de vlag van het Trusted News Initiative. George Orwell draait zich om in zijn graf.

Ik hoop dat ik het mis heb. Ik vrees dat ik gelijk heb.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bewijs dat het Covid-19 Vaccin programma Genocide isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMicrotechnologie in Pfizer’s vaccin
Volgend artikelCOVID zwendel spat uit elkaar; het is voorbij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Je kan dit verhaal wel vinden als je goegelt. Bijv. https://newspress.com/indiana-life-insurance-ceo-says-deaths-are-up-40-among-people-ages-18-64/

  Wat mij bevreemdt is dat die Malone zo bezorgd zou zijn… Terwijl de flu shots met dezelfde rotzooi al klaar staan. De mRNA flu shots. Was Malone niet de uitvinder, en was hij ook niet ingespoten, en had hij pasgeleden geen natuurlijke immuniteit tegen de covid? Ik begin hem ook te wantrouwen.

  Als hij de uitvinder is van die troep, dan zal hij toch ook wel een paar graantjes meepikken, of niet? En als straks de mRNA flu shot uitgerold wordt, nog meer graantjes. Ik weet het niet, maar ik denk het wel.

  Hier is info over de mRNA flu shot:
  https://www.nature.com/articles/d41573-021-00176-7

  Zou Malone hier niets van afweten?

 2. Beste Immortal,

  Een uitvinder van iets hoeft niet in bezit te zijn van een patent daarop.
  Daarbij komt dat de uitvinding van mRNA wellicht niet bedoeld was om later te gebruiken als ‘vaccin’.
  Als we kijken b.v. naar de uitvinder van de PCR test, Kary Mullis, die verklaarde dat zijn test niet geschikt was voor diagnostische doeleinden, wat inmiddels op wereldschaal toch gebeurd. (met alle gevolgen)

 3. Tesla was het grootste genie van zijn tijd, maar ook een idioot savant.
  Hij had geen benul van geld. Als je hem vertelde dat een pakje sigaretten 0,25 of 200 $ kostte, geloofde hij dat.

  Hij hielp tientallen “vrienden”uit productie problemen, vond 220 volt wisselstroom uit, en het verhaal gaat dat hij ook gloeilamp en telefoon uitvond, maar verkocht voor een paar cent

  Col;umbus öndekte”Amerika in 1492?
  Voor hem waren Vikingen en anderen, enne…..hoe kwamen de Indianen daar? Tijdreizigers?

  Ik heb verschillende dingen in techniek uitgevonden, of ontwikkeld; net zoals je het wilt noemen. Maar om dat te beschermen kostte een vermogen; dus deed ik dat beschermen met prijs.Het werkte.

 4. Dit verhaal over die verzekeringsmaatschappij (wat een lang woord…) in Indiana, moet je even goed lezen, want het is weer zo’n bijzonder tegenstrijdige situatie die alleen maar met geld te maken heeft.

  Feiten uit dit verhaal op een rijtje:
  1. De Ins Co heeft enorme sterfte geconstateerd
  2. De Ins Co kent dat NIET toe aan “vaccin” schade, maar aan “andere oorzaken”
  3. De Ins Co weigert “vaccin” schade claims uit te betalen omdat het “vaccin” een EXPERIMENT is
  4. De Ins Co daarentegen eist wel van zijn werknemers zich in te spuiten met een EXPERIMENT

  Vragen:
  1. Hoe rijm jij deze zaken? En heeft de uitspraak van de Ins Co nu veel waarde voor jou in het kader van “vaccin” schade en de enorme sterfte die geconstateerd is?
  2. Heeft de Ins Co toegegeven dat deze enorme sterfte correleert aan het “vaccin”?
  3. Wat leren we hier uit?
  4. Als laatste, waarom waarschuwt niemand jou voor de komende mRNA spuiten voor de GRIEP?

 5. Wat mij opvalt in dit verhaal is dat de CEO van het bedrijf, Scott Davison de link met de spuiten negeert. Ik bedoel: als zijn verzekeringsbedrijf zegt: ‘we keren niet uit bij zelfmoord en medische experimenten’. Dan kan hij van al deze overleden mensen de opgebouwde polis-reserves in z’n eigen zak steken!

  • Ja precies. En die geld-gravende gedachtegang ondersteunt Scott Anderson bovendien ook nog eens door van zijn eigen werknemers te eisen dat ze zich ook laten inspuiten door het zelfmoord-gifspuit experiment. Walgelijk.

   Vraag:
   Zitten we hier dan met zijn allen “controlled opposition” te doen??? Elkaar een beetje een oor aan te naaien met extase over “de Ins Co zegt dat er heeeeeeel veel doden zijn dus het is bewezen dat het aan de spuit ligt!”

   Helemaal niet waar!!! De Ins Co geeft er helemaal geen flikker om dat de “grote sterfte” aan de spuit ligt! Want hij kan er dan niet aan verdienen!!!! De Ins Co zegt alleen maar dat er heeeeeeel veel doden zijn vanwege de “eoa oorzaak” en welke oorzaak dat is, zegt hij niet.

   Dus:
   Controlled opposition op FN en op de Malone website. Alleen de Steve Kirsch site die zegt tenminste nog hetzelfde als wat ik hier zeg. Doe aub je ogen open mensen… het is echt niet zo wat je meent te lezen! Vermits je weer in de valkuilen wilt trappen. En kennelijk liggen ze overal, ook bij Malone.

   Zoek het uit met zijn allen… ik word zo schijtziek van die constante belazerij. Ik wil alleen maar de waarheid, en niet de liflafjes waar mensen in trappen. Hoe stoppen we deze waanzin als jullie overal in trappen omdat je het eea niet voldoende leest…. Maar mss wil je dus helemaal niet dat de waanzin ophoudt. De groeten, dan.

 6. Dan nog even het volgende:

  De echte aandoening, die verwoestende aandoening, dat was een technovirus, home-made in eoa lab. De rest was de gewone griep, maar alles werd onder 1 hoedje geschoven, de covid hoed, en mbv super-cycle pcr kun je van alles vinden. (Dit is al eens eerder gepost hier en op andere plekken, maar niemand heeft interesse.) Het was altijd de griep, maar dan met een griezelige technovirus er in gegooid als Trojan Horse om supersterfte te bevorderen. Nu komt er dus weer de griep: de Flurona. Dis is heel toevallig een combi covid-griep, leuk he? Hoe verzinnen ze het? Die Flurona komt binnenkort naar jouw buurt, want in Isgrael is hij al geconstateerd. Gelukkig staan de mRNA flu shots al klaar, dankzij het “daverende succes van de mRNA covid spuit” waar jij aan meegewerkt hebt!

  Snap je wat hier aan de hand is nu? Die technovirus deed het niet zo goed, dus er moest goed gespoten worden. Het plan liep dus niet helemaal volgens verwachting. Nu wordt het plan weer opgekrikt dmv de Flurona en de mRNA flu shots. En het zgn “vaccin paspoort” kan in volle glorie doorstampen, wat de bedoeling is. Het ging altijd om die controle en macht. Vandaar dus ook dat iedereen van hoog tot laag de sterfte en permanent letsel uit alle macht NIET aan de gifspuit wijdt. (Malone weet dit ook als de beste.)

  Begrijp je het nu wat zich de laatste twee jaar heeft afgespeeld? En zo niet, dan wil je het niet begrijpen? En zo ja, blijf je het dan negeren? Of denk je dat er iets aan gedaan moet worden? Zo nee, zijn we dan allemaal “controlled opposition” die hier zitten te reageren en hun best zitten te doen om de waanzin te stoppen? Zeg dat het niet zo is.

 7. Niet paniekeren maar vaccineren…als mensen zouden sterven van vaccins zou dat niet goed zijn voor de bigpharma….als er een reset gebeurt,blijven er geen ‘kopers/ consumenten’ over,dus….

 8. Ik denk dat iets meer dan 50% van de mensen die prikken hebben genomen,
  Dat zou betekenen dat zowat iedereen daarvan zou overlijden.
  Zo erg, de jongste van mijn vier zoons heeft ze ook genomen om uit te gaan en vakantie!!!!

  Terwijl hij wist dat dit het plan is van de illuminatie, al meer dan 13 jaar geleden had hij ons daarop gewezen en ik ben daar jaren en jaren mee bezig geweest!!!!

  • The illuminati or elites are the vatican jesuits. Their disguise is to shift focus from the vatican while it carries out its centuries-long destruction of Protestant Christianity from the time of the Reformation.
   d
   Daniel 8, 11,12; Revelation 9,11,12,13,14,17,18.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in