Een oude, geavanceerde beschaving die bestond vóór het Bijbelse verhaal over Adam werd ongeveer 12.800 jaar geleden weggevaagd door een komeetinslag. Deze inslag in het Younger Dryas-tijdperk trof de ijskap van het huidige Noord-Amerika en veroorzaakte de Grote Vloed, een wereldwijde vloedgolf van overstromingen en stijging van de oceaanspiegel die landmassa’s, eilanden en kuststeden bedolven onder honderden meters water, schrijft Mike Adams.

De inslag wierp onvoorstelbare hoeveelheden waterdamp en stofdeeltjes de stratosfeer in, blokkeerde de zon en veroorzaakte een planetaire uitroeiing van planten, dieren en mensen, wat een einde maakte aan veel soorten en de geavanceerde menselijke beschaving die toen bestond. Oude megalieten – grote monumenten gebouwd door vroegere beschavingen – legden de timing van deze gebeurtenissen vast door hun uitlijning met sterrenbeelden. Deze uitlijning is te dateren door de 26.000 jaar durende precessie (wiebeling) in de draaias van de aarde. Hierdoor kunnen archeoastronomen – deskundigen in archeologie en astronomie – de bouwdatum van deze oude artefacten vaststellen.

Zij tonen aan dat een geavanceerde menselijke beschaving – compleet met architectonische kennis, astronomie, wiskunde, taal, cultuur, landbouw en meer – meer dan 12.000 jaar geleden bestond, lang voordat moderne (mainstream) archeologen toegaven dat de mens dergelijke kennis bezat.

Maak kennis met auteur Timothy Alberino

Dit alles en meer staat centraal in mijn 90 minuten durende interview met auteur en onderzoeker Timothy Alberino. Zijn nieuwste boek, verkrijgbaar op Amazon en andere verkooppunten, is: Birthright: The Coming Posthuman Apocalypse and the Usurpation of Adam’s Dominion on Planet Earth.

Alberino heeft ook een YouTube-kanaal genaamd TimothyAlberinoTV. Binnenkort zal hij zijn lezingenreeks uploaden naar Brighteon.com en daar ook een kanaal opzetten.

  Great Reset? Poetin zegt, "Niet zo snel"

Alberino is een nauwgezet onderzoeker wiens werk de geschriften, oude beschavingen, cataclysmen, transhumanisme, geestelijke oorlogsvoering en de komende posthumane apocalyps omvat (naast andere onderwerpen). Zijn kennis van het grote (zeer grote) geheel is van cruciaal belang voor de mensheid.

Terwijl Graham Hancock (van Ancient Apocalypse / Fingerprints of the Gods) zelden rechtstreeks de Schrift of Bijbelse onderwerpen aanroert, integreert Timothy Alberino de Bijbelse geschriften in de volledige tijdlijn van de bekende menselijke geschiedenis, met inbegrip van de “pre-historie” / pre-Adamitische tijden toen een andere geavanceerde beschaving bestond op de planeet Aarde, duizenden jaren vóór de onze.

Om de toekomst te begrijpen, moeten we het verleden kennen.

Waarom is dit van belang? Omdat we, als we hopen te begrijpen waar we naartoe gaan, ons verleden volledig moeten begrijpen. Dit omvat verborgen geschiedenis die door de hedendaagse “wetenschap” op boosaardige wijze is begraven omdat het echte narratief van de menselijke geschiedenis niet past in het moderne narratief waaraan de frauduleuze gevestigde orde de voorkeur geeft. Deze zelfde neiging om bewijs dat niet past in het huidige narratief te verdoezelen, komt voor in de geologie, archeologie, antropologie, natuurkunde, astronomie, geneeskunde, immunologie, virologie en bijna elk denkbaar wetenschapsgebied. Er is altijd verborgen bewijs dat door de hogepriesters van de “huidige consensus” terzijde wordt geschoven omdat dat bewijs hun verhaallijn tegenspreekt.

Als gevolg daarvan leeft de moderne mens in een soort Truman Show kunstmatige wereld, met valse narratieven over de geschiedenis, valse klimaatwetenschap, valse vaccinwetenschap, nepnieuws, vervalste verkiezingen, fiatmunt en nog veel meer. Om tot de echte waarheid te komen over welk onderwerp dan ook, moeten we verder kijken dan de handige, “consensus” narratieven van de hogepriesters en ons verdiepen in het echte bewijsmateriaal. En als het gaat om oude beschavingen en de komeetinslag van de Younger Dryas die de menselijke beschaving voor onze bekende geschiedenis vernietigde, is het bewijs overweldigend.

  Flagellantisme is het nieuwe politieke ritueel

Dit is wat Graham Hancock onthult in zijn nieuwe Netflix-documentaireserie, Ancient Apocalypse, evenals in zijn recente boek Magicians of the Gods. Dankzij toegewijde, moedige onderzoekers als Hancock, Timothy Alberino, Allen West, Randall Carlson en vele anderen begint de mensheid nu de geheimen van haar eigen verleden te ontsluiten. Als deze geheimen eenmaal volledig begrepen en omarmd zijn, kan de mensheid onze gezamenlijke toekomst misschien eindelijk tegemoet zien met een gevoel van eerlijkheid en zekerheid, in plaats van gehersenspoeld te worden met sprookjesachtige wetenschappelijke narratieven die gebaseerd zijn op het onderdrukken van kennis in plaats van het delen ervan.

En zorg ervoor dat u begrijpt dat Google een kennisonderdrukker is, geen zoekmachine. Big Tech wordt geleid door de CIA, zoals we allemaal onlangs hebben geleerd met de schokkende vrijgave van de Twitter Files, en de CIA voert al generaties lang doofpotoperaties uit. Google, YouTube, Facebook, Vimeo, LinkedIn en alle andere grote technologieplatforms bestaan om gebruikers in de gaten te houden en kennis te onderdrukken (terwijl ze natuurlijk verkiezingen manipuleren en goedgelovigen aanzetten tot vaccinzelfmoord).

Leer meer over dit alles en meer in de geestverruimende podcast van vandaag, met grotendeels mijn interview met Timothy Alberino:

– Menselijke stembeheersing en wat dit ons leert over onze gaven en mogelijkheden
– Tientallen mensen stierven, BEVROREN in hun auto’s of op straat tijdens vorstgolf
– Zelfs met een duidelijke voorspelling, maakten mensen nog steeds geen plannen of voorbereidingen
– De meeste mensen zien de stormen in 2023 niet aankomen
– Volledig interview met Timothy Alberino, auteur van “Birthright”.
– Transhumanisme en het opgeven van de heerschappij over de aarde
– Pre-Adamitische beschaving en haar vernietiging
– Jonge Dryas grens komeetinslag
– De Grote Vloed en de overstroming van oude steden
– Oude megalieten en astroarcheologische tijdsdatering
– Athiests vs. Luciferianen (theïsten)
– De komende KINETISCHE oorlog met Christus bij zijn terugkeer
– Hoe Luciferianen goedgelovige mensen rekruteren om zich aan de kant van Satan te scharen.
– Buitenaardsen worden genoemd in de Bijbel
– De “Ouderen” als kosmische architecten die de schepping van de aarde vierden
– Globalisten denken dat zij goden kunnen worden door middel van technologie
– Spirituele implicaties van het nemen van mRNA (transhumanisme) injecties
– De hel op aarde overleven in afwachting van de wederkomst
– Ieder bewust mens heeft de macht om een KEUZE te maken tussen God vs. Lucifer

  Pfizer is van plan een derde dosis van zijn COVID-vaccin te testen op zuigelingen en jonge kinderen


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Davos Man in de verdediging: World Economic Forum haalt uit naar “desinformatiecampagnes” tegen zijn tirannieke ideeën
Volgend artikelZe hameren op Kharkiv, Kiev en andere steden: Massale Russische luchtaanval op Oekraïense militaire en energiestructuur-doelen! (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Zucht… er komt dus een apocalypse aan. Iedereen staat vooraan om horrorverhalen te vertellen, maar niemand komt met oplossingen, adviezen en/of een actieplan. Om mij heen ontkent iedereen nog steeds dat er ook maar iets afwijkends is. Zelfs de mensen die zichzelf als WAKKER zien, blijven geloven dat het oude nog honderden jaren blijft doormodderen. ALLES wijst erop dat er wat te gebeuren staat. De energieën die ik voel zijn zeer onrustig, maar NIEMAND om mij heen neemt iets serieus. Slapend of wakker, ze zitten allemaal naar de shitshow genaamd (geo)politiek te kijken. Dat we al weken geen zonlicht krijgen hebben de meesten niet door en als ik erover praat fantaseert hun brein dat die ene ochtend met blauwe lucht en zonlicht, een hele week was. Elke ochtend kijk ik tegen een rare apocalyptische lucht aan. Geen wolken, alleen maar wit. En vliegtuig na vliegtuig na vliegtuig besproeid ons helemaal scheel. Ondertussen doet de politiek dingen die eigenlijk tot totale volkswoede en een giga revolutie moeten leiden, maar iedereen blijft dom stilzitten en afwachten tot Den Haag de volgende fase inzet. We zitten als kikkers in de pan, en de meeste kikkers vinden het wel best, zelfs de wakkere kikkers discussiëren over de temperatuur van het water. We praten over hoe vreselijk we gekookt gaan worden en we doen niks. Dit artikel is ook weer een berg angst zonder handvatten. Alles hint erop dat we vreselijk gaan lijden en alles zullen verliezen en dat we gaan sterven… maar niemand komt met een actieplan.

  • Beste Naam*,
   Ik kan mij vinden in hetgeen je schrijft.
   Deze periode kun je zien als een cyclus net als veel andere cycli,seizoenen, zonnecyclus enz.
   Heel dat NWO gebeuren is reeds decennia geleden bedacht en in gang gezet en nu in een versnelling terecht gekomen omdat er nu de technieken er voor zijn om het verder te ontwikkelen.
   Dat NWO gedoe komt van ‘mensen’ die het geld en de macht hebben verworven om het te kunnen doen.
   Naar mijn mening is het enige wat de gewone mens ertegen zou kunnen doen is zoveel mogelijk stukjes van de waarheid openbaar maken.
   Als je dingen ontdekt wat gegarandeerd klopt en openbaar maakt, dan zijn er altijd mensen die ook gaan onderzoeken en hun gevonden stukje er aan vast kunnen koppelen.
   Uiteindelijk krijg je iets vergelijkbaars al een lawine, wat begint met één steen die gaat rollen maar de massa stenen en rotsen is dan ook niet meer te stoppen.

   Heb geduld, ondanks dat vele willen dat het nú reeds de betere kant op moet gaan.
   Het heeft zijn tijd van ontwikkeling nodig.
   Het zou best kunnen dat het zoveel tijd gaat kosten dat wij de betere wereld niet meer mee gaan maken.
   Wellicht onze kinderen en kleinkinderen.
   Ook in de kleine cyclus van de seizoenen zijn er dieren die in dat jaar geboren zijn de daaropvolgende winter niet overleven omdat ze b.v. niet genoeg bescherming tegen de koude temperaturen hadden of niet genoeg eten hadden verzameld.
   Daarom hierbij mijn advies; ga jezelf voorbereiden op moeilijke tijden.
   Probeer zoveel mogelijk zelfredzaam te worden met eten,drinken,warmte, onderdak en vaardigheden.
   En in de tussentijd; blijf zoeken, spreken en schrijven over gevonden waarheden en zorg dat je samen met anderen mee kunt doen om een lawine te vormen.

   Dit is wat de Hopi indianen vertelden;

   “Je hebt de mensen verteld dat dit het Elfde Uur is
   Nu moet je teruggaan en vertellen dat dit het Uur is.
   Hier zijn de dingen die overwogen moeten worden:
   Waar leef je?
   Wat doe je?
   Wat zijn je relaties?
   Waar is je water?
   Ken je tuin.
   Het is tijd om jouw waarheid te spreken.
   Creeër je gemeenschap.
   Wees goed naar elkaar.
   En zoek niet buiten jezelf naar de leider.
   Dit kan een goede tijd zijn!
   Er is een rivier die nu erg snel stroomt.
   Deze is zo groot en snel dat er mensen zijn die bang zullen zijn.
   Zij zullen proberen om aan de wal vast te houden.
   Zij zullen zich voelen alsof ze uit elkaar getrokken worden, en ze zullen enorm lijden.
   Weet dat de rivier zijn bestemming heeft.
   De oudsten zeggen dat we de wal los moeten laten, en af moeten zetten naar het midden van de rivier, onze ogen open moeten houden, en onze hoofden boven water.
   Kijk wie daar met jou is en vier feest.
   In deze tijd in de geschiedenis, moeten we niks persoonlijk nemen, onszelf allerminst!
   Want op het moment dat we dit doen, komt onze spirituele groei en reis tot stilstand.
   De tijd van de eenzame wolf is over.
   Verzamel jullie!
   Verban het woord worstelen uit je houding en woordenschat.
   Alles dat we nu doen moet op een heilige manier gedaan en gevierd worden.
   Wij zijn degenen waar we op gewacht hebben.

   Groet Tigron,

  • niet iedereen…er zijn mensen zoals ik die beseffen dat er wel degelijk een ‘great reset’ bezig is..niet op de manier dat de WEF het bedoeld heeft, maar toch…we hebben het einde nog niet gezien, integendeel zelfs, we zijn nog niet’s halfweg het diepe dal en dingen zullen ontzettend verergeren vooraleer het weer beter zal gaan…
   het ‘oude’ normaal zal voorlopig niet meer terugkomen, het is af te wachten wat het ‘nieuwe’ normaal….eens die duistere en donkere vallei gepasseerd, de overlevenden gaat brengen…
   als luciferiaan neem ik aanstoot aan het feit dat ik op dezelfde lijn getrokken wordt als ‘satanisten’.., ken trouwens verscheidene satanisten en het beeld wat van hen opgetrokken is in films, muziek, onder ‘spiritueel hoogstaanden’ en aanverwanten is grotendeels fout…
   er zijn ontzettend veel NEPsatanisten….
   het ‘luciferisme’ is een christelijk gnostische strekking dat een ontzettend grote aanhang had in de eerste dagen van het christendom en eeuwen lang floreerde..het ‘katholicisme’ zelf was maar een klein en obscure secte in die tijd…helaas is ook dat, waar het luciferisme WERKELIJK voor staat, zwaar bezoedeld door de kerk en haar aanhangers en ja er zijn orders die denken dat zij ons, luciferisten, vertegenwoordigen…niets is minder waar….een luciferist is niet uit op macht (een satanist kan dat wel zijn), maar is uit op kennis, wijsheid (gnosis), objectieve en pure kennis en wijsheid om de mens(heid) te helpen transformeren naar een hoger niveau van (zich) bewustzijn….heel wat christelijke gnostische secten onderhielden die wijsheid en werden daarvoor zwaar vervolgd en gedemoniseerd door de kerk….de katharen zijn daarvan een ontzettend goed voorbeeld….
   heel wat stellingen omtrent het luciferisme worden genomen op basis van vooringenomenheid EN het feit dat er heel wat masonische orders de ‘ideologie’ van het luciferisme naar zich toegetrokken hebben EN zwaar bezoedeld hebben met alle dramatische gevolgen voor de ware aanhanger van dat gedachtengoed wiens interesse het is zoveel mogelijk objectieve kennis en wijsheid te verschaffen om te kunnen evolueren..
   zijn de luciferisten in oorlog met de mensheid??? nope, niet direct….het is eerder de mensheid dat in oorlog is met ons wegen onwetendheid van hun kant uit…EN de vooringenomenheid hun met de pap ingelepeld door bepaalde belangengroepen (de kerk niet in het minst), politieke, economische, sociale, culturele en religieuze figuren, muziek, films en aanverwanten..
   als je het voorgaande leest, zou je begrijpen dat ons doel het zoeken en verspreiden van ware kennis, wijsheid is….
   heel wat vroegchristelijke ideologiën vergeleken jesus trouwens met lucifer…waarbij lucifer de geestelijke vorm was en jus de vleselijke…
   vooral de vergelijking met ‘morgendster’ (venus) die aan beiden toegeschreven zijn, is key hierbij…
   mvgr.

 2. Hier een docu van de docu’s van Robert Sepher over Atlantis.

  https://youtu.be/Lrd1O7cJFDI

  Hij heeft hier veel materiaal over gepubliceerd.

  Heb wel eens ergens het gerucht gehoord dat Mozes eigenlijk Akhenaten (Imothep III) was, die rond de tijd van de vloed verstoten werd, omdat de mensen zijn invoering van het monotheïsme zat waren, uit Egypte richting Palestina met een flink aantal slaven.
  Onderweg stuitte hij op de rode zee die terugtrok dankzij de geologische vloedgolven.
  Waarna hij zich ‘tijdelijk’ kon vestigen in Palestina met zijn slaven die uit 12 windstreken kwamen.
  Klein gedeelte van een lang verhaal.

  Heb ook eens oude kaart gezien waarop de hellingshoek van de aarde 23.4 ° was.
  Lekker belangrijk. Ja want als je dat van de restende 90 ° aftrekt hou je 66.6 ° graden over.
  Als je dan nagaat dat a.g.v die hoek de wereld zijn jaargetijden heeft overgehouden wat ongetwijfeld een grote achteruitgang was voor zijn bewoners.
  Als je dan bedenkt dat er altijd wordt gesproken over dat lucifer uit de hemel viel kan de symboliek je niet ontgaan.
  Voor wie het nog niet snapt: de wereld is misschien door een( of meerdere) hemellichaam uit balans geraakt en in misère gestort en dat trauma is doorgegeven in een verhaal over een gevallen engel.
  En dat verhaal is door mensen weer als excuus gebruikt om te fucken met andere mensen.
  Ja supervaag allemaal maar ik ben het kwijt en kijk maar wat je er mee doet.

 3. Timothy Alberino hoef ik niet te lezen.
  Er zijn sinds 1950 al een aantal onderzoekers die over een cosmische ramp spreken.
  Plm 14000 jaar geleden is er een enorme komeetinslag geweest, die 3 plekken in de wereld raakten.
  Dit was het begin van het einde van de ijstijd.
  De inslag is zo enorm geweest, dat er een totale aardkorstverplaatsing plaats vond.
  De hele aardkorst verplaatste 3000km…. Oude volkeren spreken hier, middels mondelinge overleveringen, nog over en is in 1500 op schrift gezet.
  Ze vertellen over de grote chaos, de sterren die uit de lucht vielen (zo moeten mensen uit die tijd dit ervaren hebben)…
  Het gevolg was overstromingen, vulkaanuitbarstingen, abnormale weersomstandigheden over de hele wereld.
  Dit verhaal maakt het ook logisch dat Nederland in de ijstijd een ijskap had van 3 kilometer hoog. Nederland moet op de plek waar nu de Noordpool is gelegen hebben.
  Het continent Atlantis, te zien op hele oude kaarten, is verschoven naar wat nu Antarctica heet…

  De temperatuur in de ijstijd was in z’n geheel genomen 2 graden kouder dan nu…

 4. @Nikolaas,
  Ik heb mij ooit een verdiept in het luciferianisme. Best mooi en hoopgevend zoals het beschreven wordt. Zoals bijvoorbeeld dat vrije individuen op geen enkele wijze gehinderd mogen worden in hun spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Dat klinkt heel erg mooi en eerlijk. Maar toch zit hier een dubbele bodem in. Doet wat gij wilt. Dat is eigenlijk wat er staat. Want ik mag immers op geen enkele wijze belemmerd worden. En het ontkennen van goed en kwaad. Ik kan dat begrijpen omdat soms het kwade nodig is om het goede te krijgen. Soms straf jij je kind om hem/haar de weg naar volwassenheid te wijzen. We moesten het allemaal leren met rode billetjes. Maar kwaad doen om bij het goede te komen mag alleen met hoge uitzondering. Want het streven om via de weg van de liefde, het goede, je doel te bereiken is toch de meest gewenste weg. Maar als goed en kwaad ontkent worden dan is dus eigenlijk alles toegestaan wat iemands persoonlijke en spirituele ontwikkeling ten ‘goede’ komt. Hmmm… en dit soort dingen doen mij de wenkbrauwen fronsen en het duidt toch aan dat Satanisme en Luciferianisme toch wel veel in common hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in