Pixabay

Scott Davidson, de CEO van de in Indianapolis gevestigde verzekeringsmaatschappij OneAmerica, zei vorige week dat het sterftecijfer in Indiana onder mensen in de werkende leeftijd met maar liefst 40% is gestegen ten opzichte van het niveau van voor de pandemie, schrijft Thecovidworld.com.

De schokkende bekentenis van Davidson werd gedaan tijdens een online nieuwsconferentie die was georganiseerd door de Indiana Chamber of Commerce, meldt TheCenterSquare.

Davidson zei tijdens de online conferentie op 30 december:

“We zien, op dit moment, de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien – niet alleen bij OneAmerica. De gegevens zijn consistent over elke speler in die business.

Wat we net zagen in het derde kwartaal, en we zien dat het zich voortzet in het vierde kwartaal, is dat de sterftecijfers 40% hoger liggen dan voor de pandemie.”

Volgens Davidson gaat het bij de toename van het aantal sterfgevallen om “enorme, enorme aantallen”, en de sterfgevallen zijn niet onder de ouderen, maar onder “voornamelijk mensen in de werkende leeftijd van 18 tot 64 jaar”.

“Om je een idee te geven van hoe erg dat is, een drie-sigma of een één-op-200-jaar catastrofe zou een toename van 10% zijn ten opzichte van vóór de pandemie. Dus 40% is gewoon ongehoord.”

De CEO voegde eraan toe dat de stijging niet het gevolg is van de pandemie, aangezien de meeste schadeclaims geen betrekking hebben op COVID-19 sterfgevallen.

Dr. Lindsay Weaver, hoofd van de medische dienst van Indiana, zei woensdag tijdens een nieuwsconferentie met Gov. Eric Holcomb dat het aantal ziekenhuisopnames in Indiana nu hoger is dan voordat het COVID-19 vaccin een jaar geleden werd geïntroduceerd, en in feite hoger is dan het in de afgelopen vijf jaar is geweest.

  10 redenen tegen COVID-19 vaccinatie van kinderen en adolescenten

Hoeveel mensen precies zijn overleden als gevolg van het COVID-vaccin is moeilijk vast te stellen. Een onderzoek van de Columbia-universiteit uit oktober 2021 schatte het dodental alleen al in de VS op 187.000. Het officiële rapportagesysteem in de VS dat ongewenste bijwerkingen na vaccinatie bijhoudt, VAERS, schat dit aantal echter op slechts 21.000, wat in overeenstemming is met bekende onderrapportage-problemen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gegevens tonen oversterfte over de hele wereld door covid ‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe middenweg naar tirannie
Volgend artikelMicrotechnologie in Pfizer’s vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ook al gaan er 50 miljoen dood aan het vaccin dan komen ze er nog mee weg , het is namelijk al eerder gedaan ….

  Ben er bang voor dat tegen de tijd dat de meesten het door beginnen te krijgen , de pleuris met Rusland uitbreekt , en voor de duidelijkheid Poetin die wil gaan oorlog !!

  • Wim, wat is de winst voor Putin als er oorlog komt? Wie verdient er aan oorlog, wie kan zijn burgers nog meer belasting laten betalen en nog meer regels door de strot drukken. Putin hoeft geen oorlog te voeren, hij heeft bergen gas, meer graan en ander voedsel en financieelmis Rusland niet afhankelijk, de Roebel is gedekt door goud.

   En dan heb je Europa en de USA, beiden oveel geld bijdrukkend en alles kopend dat ergens een enorme schuldenberg ligt die de burgers mogen betalen. Als iemand oorlog of anarchie kan gebruiken zijn het de regeringen van Europa en de USA wel, oorlog is het excuus om schulden weg te strepen. Als je bang bent voor oorlog, dan moet je bang zijn voor de politici van Europa en Amerika, die steeds weer proberen Rusland te provoceren, etende dat Rusland geen oorlog wil, ze zijn juist economisch aan het groeien, oorlgo is daar niet zo goed voor.

   Je hebt dus een land ( Rusland) in economische groei en een anatalmlanden ( EU en VS) in economische ondergang….rara wie wint er bij oorlog?

   De “koude oorlog” is in 1989 met de val van de muur beeindigd, maar veel mensen zijn zo geindoctrineerd met een vijandsbeeld dat ze niet meer kunnen zien dat er een totaal ander land ligt in het oosten. Een land waar de leider VOOR zijn volk de zaken recht houd, en niet zoals hier alles kapot moet. Het is soms triest te zien hoe diep indoctrinatie gaat, en hoe ruim 40 jaar na datum er nog geen herzien beeld is bij veel mensen.

  • Putin wil juist geen oorlog en heeft er tot nu toe alles aan gedaan om dat te vermijden. Het is de NAVO die oprukt naar Rusland want ze kunnen hun verlies van de Krim, waar ze op een gemakkelijke manier een Russische basis hadden kunnen overnemen, mislukt is. Er is een referendum gehouden en het volk heeft beslist. Is een referendum als het de machthebbers niet goed uitkomt ineens waardeloos?
   Waarom denk je dat Nuland de opstand in Kiev geregisseerd had?
   Alles, maar dan ook alles, werd en wordt nog steeds uit de kast gehaald om Rusland in een kwaad daglicht te stellen. Zie de olympische spelen, Navali, de sancties, nu de boycot van NS2 enz. Het westen wil Rusland kapot om het zelf te kunnen plunderen, net zoals de zoon van Biden ook al in Oecraine bezig is geweest.
   Het is eerder aan het gezond verstand van Putin te danken dat we ondertussen al niet in een atoomoorlog verzeild zijn geraakt, want ga er maar gerust van uit dat Rusland donders goed weet dat er in Nederland en België Amerikaanse kernwapens liggen.
   De NAVO heeft enkel bestaansrecht als er een vijand is dus creëren ze die en in dit geval is dat Rusland en straks misschien China.
   Nu krijgen we dit:
   https://f.eu1.jwwb.nl/public/u/a/w/temp-vsxsecbolfaualxmckal/ViRussenvallenaan.jpg

  • Hartstikke goed; de verhelderende en informatieve opmerkingen n.a.v. de reactie van # Wim. Toch denk ikzelf dat hij met ‘gaan’ – ‘geen’ bedoelde, als valse toon in de muziek. Kan er naast zitten, maar dit is mijn vermoeden. 😉

   Zijn er hier nog mensen die lol & bekwaamheid hebben in het maken van grafieken en/of andere nuttige analyses? Dit aangaande: https://www.ongelukvandaag.nl/archief/

 2. Just more bullshit, by this insurance company. Ja, het klopt wel wat ze zeggen, maar het komt niet door de gifspuit! Oh nee, het is wat anders dat die arme mensen om zeep helpt! Lees het verhaal hierover door Steve Kirsch, scroll naar beneden, en kijk naar een Twitter over die CEO Scott Anderson waarin een ex-werknemer uitlegt dat iedereen daar gevacineerd moet zijn:

  https://twitter.com/AllyBurris/status/1476575915564015622?s=20

  Er is inderdaad bijzonde hoge sterfte, zoals die vent voor zit te lezen in deze video van een minuutje, maar dat komt door de “pandemic” – luister maar:

  https://www.youtube.com/watch?v=Op6kKQzAoxc

  Dan heb je de Malone en zijn followers, de uitvinder van de mRNA, die zo bezorgd is over die grote sterfte die aangekondigd was door de Indiana Ins Co. En iedereen trapt er in dat het vanwege de “vaccinations” is. Maar Malone zegt er niet bij wat Scott Anderson beweert; hij maakt de (correcte) aanname dat het door de gifspuiten komt. Waarom corrigeert hij die Scott Anderson niet?

  Maar nog erger, waarom waarschuwt Malone niemand voor de “next generation” mRNA shots die al bijna de schappen vullen? De mRNA flu shots. Soon coming to a pharma near you. Kijk hier:

  https://www.nature.com/articles/d41573-021-00176-7

  Waarom waarschuwt Malone daar niet voor? Een flu shot met hetzelfde mechanisme?? Moeten we daar nu ook in trappen en mee ingespoten worden?? Weet Malone niet dat deze troep ook klaar staat voor de volgende pandemie? De griep pandemie! De flurona, zoals die heet!

  En lees verder de uitleg van Kirsch, dan lees je wat ik bedoel. Ook hij zag de bullshit:

  “The CEO of the insurance company doesn’t think the vaccines are causing the deaths and disability. Check out this tweet: he is requiring his employees to be vaccinated! So it cannot be the vaccine, even though it fits all the facts! Darn! The CEO knows that the vaccines are safe and effective. He has no evidence to back that statement up, but we should believe him since he’s an authority figure (you know, like the CDC). We can always trust authority figures, and even more so when they have no evidence. Who needs evidence? Science has been displaced in 2021.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in