© Guido Hofmann op Unsplash

In tegenstelling tot wat men ons allemaal wil doen geloven, is er nog steeds geen vaccin beschikbaar voor het coronavirus dat is goedgekeurd door de U.S. Food and Drug Administration (FDA) voor de “preventie van COVID-19 ziekte bij personen van 16 jaar en ouder”, bericht Ethan Huff.

Pfizer’s “Comirnaty” injectie werd in de herfst (min of meer) goedgekeurd, maar het is niet wettelijk uitwisselbaar met de Pfizer injecties die mensen hebben gekregen onder de noodtoestemming (EUA).

Dit onderscheid heeft geleid tot veel verwarring over de vraag of de injecties legaal aan de massa’s kunnen worden gegeven of niet. Het blijkt dat dit niet het geval is, maar het wordt met behulp van slinkse handgrepen toch gedaan.

Op 23 augustus heeft de FDA zogenaamd volledige goedkeuring verleend aan Comirnaty, dat door het Biden-regime werd gebruikt als pressiemiddel om miljoenen mensen te dwingen de injecties te nemen. Comirnaty is echter nog niet in de Verenigde Staten op de markt gekomen en er lijken geen plannen te zijn om het daar op korte termijn beschikbaar te maken.

“Als redelijke verklaring beweerden Pfizer en zijn bondgenoten in het begin dat Comirnaty nog niet beschikbaar was omdat de EUA-prikken nog in de schappen lagen en de door de FDA goedgekeurde versie binnenkort voor iedereen beschikbaar zou komen,” meldt Great Game India over de situatie.

“Het is nu meer dan 4 maanden geleden, sinds de volledige goedkeuring, maar Comirnaty wordt nog steeds niet gedistribueerd.”

Een wet aangenomen onder Reagan vereist dat experimentele kinder-versie vaccins volledige goedkeuring krijgen voordat geneesmiddelenbedrijven sterkere wettelijke immuniteit kunnen verkrijgen

  Onze helden zijn communistische landverraders

Het is belangrijk te benadrukken dat de FDA Comirnaty erkent als een “juridisch onderscheiden” product met “bepaalde verschillen” in vergelijking met het EUA-product van Pfizer-BioNTech.

Tegelijkertijd beweert de FDA, die financiële banden heeft met Pfizer, dat de veiligheid en effectiviteit van zowel de EUA als de goedgekeurde injecties hetzelfde is.

“‘Factcheckers’ maken gebruik van dit laatste punt van veiligheid en doeltreffendheid om te beweren dat mensen nog steeds toegang krijgen tot ingrediënten die verwant zijn aan het volledig goedgekeurde product,” voegt Great Game India eraan toe.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft ook bevestigd dat Comirnaty “op dit moment niet te bestellen is,” en dat “Pfizer niet van plan is om de komende maanden producten met deze NDC’s (National Drug Codes) en etiketten te produceren, terwijl het door de EUA goedgekeurde product nog steeds beschikbaar is en beschikbaar wordt gemaakt voor distributie in de VS.”

Waarom, vraagt u zich misschien af, weigert Pfizer de volledig geautoriseerde versie beschikbaar te stellen? Het antwoord lijkt te zijn dat Pfizer zich niet wil blootstellen aan juridische aansprakelijkheidskwesties.

Terwijl een EUA een medicijnfabrikant volledig beschermt en de patiënt geen rechtsmiddelen biedt, vereist de wet die werd aangenomen tijdens de Reagan-regering dat een medicijn eerst de volledige goedkeuring krijgt voor de kinderversie van de prik, voordat meer robuuste juridische immuniteit kan worden verleend voor rechtszaken in verband met letsel en sterfgevallen.

“De National Childhood Vaccine Injury Act (NCVIA), die in 1986 tot wet werd verheven, biedt een juridisch aansprakelijkheidsschild aan geneesmiddelenfabrikanten als zij volledige goedkeuring krijgen voor alle leeftijden,” legt het verslag uit.

  Studie: dubbel gevaccineerden sterven 6 keer vaker aan Deltavariant dan ongevaccineerden

“Is dit nu de reden waarom Pfizer goedkeuring wil voor kinderen, zodat het zich kan beschermen tegen rechtszaken?”

Aangezien het om farmaceutische bedrijven gaat, is dit bijna gegarandeerd het geval – want iedereen weet dat de geneesmiddelenindustrie maar om één ding geeft: winst. Maar is er een andere reden waarom niet alleen Pfizer, maar ook Moderna en Johnson & Johnson (J&J) “onophoudelijk werken aan de toelating van hun producten voor kinderen, die bijna geen risico lopen door COVID-19, maar alarmerende bijwerkingen blijven vertonen van het vaccin?”

Het antwoord lijkt te zijn dat deze bedrijven hunkeren naar een uitgebreide, extra laag van bescherming tegen rechtszaken die alleen kan worden verkregen als Comirnaty beschikbaar wordt voor alle leeftijden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Robert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo’n haast hebben om kinderen te vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZwangere vrouw geweigerd door ziekenhuis vanwege Covid protocollen, ze stapt in de auto en verliest de baby
Volgend artikelDe Britse regering zegt dat het sterftecijfer van gevaccineerden 286% hoger ligt dan dat van ongevaccineerden.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Een grote “dankuwel” aan de frontnieuws redactie voor dit verhelderend artikel met bronvermelding.

  De conclusie is dus dat ze onze kinderen van 6-11 gaan vaccineren om de juridische aansprakelijkheid van Big Pharma te blijven beschermen.
  Het is van groot belang om dit bericht te verspreiden onder de bevolking.
  Ik verwacht dat er zich drama’s gaan afspelen wanneer gevaccineerde kinderen gaan overlijden.
  Zonder geweld te willen prediken denk in dat onze regering hun leven in gevaar zal komen.
  Eens ze zich dat beseffen gaan er massale onslagnames volgen, en misschien zelfs een aantal gedode politiekers en virologen.
  Ouders die hun kind verliezen voor deze criminele aansprakelijkheidsbescherming van Big Pharma kunnen veranderen in bloeddorstige leeuwen !

  • En de laatste groep kinderen die nog over was, de 0-5 jarigen, wordt ook nog gepakt. Even wat leugens verzinnen over besmette peuters ziekenhuizen in Zuid Afrika en bingo, ook die kinderen zijn het haasje. Dit werd verteld in een docu, Amerikaanse msm misleidt de burgers om de geesten rijp te maken voor het prikken van de jongste groep.
   Het is te walgelijk voor woorden!

 2. Mensen, kinderen, dieren, het ‘leven’ is voor dit soort bedrijven niets waard.
  Waarom zouden ze iets ‘levensreddends’ produceren?
  Allemaal regelrechte bullshit, niets meer, niets minder.

  • Hoi Dobby,

   Probeer niet al te negatief te zijn. Er zijn heel veel bedrijven die wel levensreddende dingen produceren. Dat zijn voornamelijk kleine bedrijven. Jaren gelden heb ik als decennia lang BHVer en 1 keer een definibirator moeten gebruiken op iemand die een hartaanval had gehad Had geen hartslag en na toepassing daarvan wel (wel zwak). Was genoeg voor hem om te overleven want de amubulance was er snel.

   Dit soort bedrijven zoals je ze noemt zijn bijna altijd voor mensen begonnen. Toen ze echt machtig werden ging macht het belangrijkste ding worden. Zie google die ooit ”’dont be/do evil (of zo) als thema had totdat ze te machig werden en dat dropte.

   Het gekke is dat zoveel mensen zaken blijven doen met bedrijven die hen vernietigen. Om het Google voorbeeld aan te houden. Ik was ooit groot fan van ze. Nu haat ik Google en heb alleen nog een debieltje met android die ik niet vetrrouw en dus zoveel mogelijk uit mijn leven hou.

   Groeten,
   Hugo

 3. Raar, dat in ieder bedrijf tegenwoordig zo’n defibrillator hangt terwijl de uitkomsten van zo’n acute behandeling vrij negatief zijn.
  Wie heeft daar zijn zakken mee gevuld?

  • Hoi Jema,

   Kan je onderbouwen waarom die dingen niet werken? Ik ken een trots hoofd van de Bedrijfs Hulp Verlening die er prat op gaat dat toen hij midden jaren 90 begon er eigenlijk nog geen BHV was en dat heeft helpen opzetten voor het bedrijf waar ik nu voor werk. Hij stelde dat toen hij begon slechts 10% van de mensen die een hartaanval kreeg op het werk het overleefde. Toen er BHV kwam (dus mensen die konden reanimere) totdat de ambulance kwam dat steeg tot 20% en met de uitrol van defibrillator dat percentage weer verdubbelde tot ruim 40%.

   Ik hoor het graag van je.

   Groeten,
   Hugo

 4. De behandeling van een acute hartaanval vereist :
  1 de juiste diagnose vaststellen.
  2 Binnen 10 minuten handelend en goed optreden anders ontstaat blijvende schade.
  Reanimatie: mond op mond beademen,
  hartmassage geven en defibrilleren.

 5. Wettig , wettig , zie hun , die sturen , al eeuwen , ken diegenen die zich aansluiten , inderdaad onze medemens , krijgt voordeel door een ander te verraden , willen zijn , willen zijn , wij zijn geboren , een ieder van ons , en het willen zijn , komt van het door anderen bedachte systeem vanaf , door mensen verschillend te behandelen , wat gewoon niet eerlijk is ….. Wie die stuurt op dit moment wil dat voor zijn eigen kind , en hoe verenigd u zoiets als u andere kinderen dood .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in