Dr. Rochelle Walensky, directeur van het Amerikaanse Center for Disease Control, heeft de media vrijdag verteld dat het CDC van plan is om “de taal te kantelen” met betrekking tot de Covid19 vaccins, schrijft Off-guardian.org.

Tijdens de persbriefing had Dr. Walenksy een duidelijke boodschap die zij echt naar voren wilde brengen:

“En waar we echt aan werken, is de taal kantelen om ervoor te zorgen dat iedereen zo up-to-date mogelijke is met hun COVID-19 vaccins als ze persoonlijk zouden kunnen, moeten zijn, gebaseerd op wanneer ze hun laatste vaccin kregen. Dus, belangrijk, op dit moment, zijn we onze taal aan het kantelen. We willen er echt voor zorgen dat mensen up to date zijn. Dat betekent dat als je onlangs je tweede dosis hebt gekregen, je niet in aanmerking komt voor een booster, je up to date bent. Als je in aanmerking komt voor een booster en je hebt het niet gekregen, ben je niet up-to-date en moet je je booster krijgen om up-to-date te zijn.”

U kunt de volledige briefing hier bekijken.

Het is vrij duidelijk dat “up to date” zeggen, en niet “volledig gevaccineerd”, onderstreept was in de memo. Net als “de taal kantelen”, maar wat betekent dat eigenlijk?

Wel, dat zou duidelijk moeten zijn, het betekent dat mensen die “volledig gevaccineerd” waren, binnenkort “niet volledig gevaccineerd” zullen zijn.

(Even terzijde, maar kunnen we even de tijd nemen om de term “de taal kantelen” te waarderen? Dat is mooie newspeak, prachtig. Daarboven naast staat “verbeterde ondervraging”).

Het gebruik van de term “up to date” in plaats van “volledig gevaccineerd” is eveneens opzettelijk ontworpen politiek taalgebruik, waarbij een harde werkelijkheid wordt veranderd in een zich steeds uitbreidend continuüm. Het normaliseren van het open-einde karakter van de nieuwe “vaccinaties”.

  Pfizer geeft in vertrouwelijke documenten toe dat zijn Covid-19 prik Vaccin-Geassocieerde Versterkte Ziekte kan veroorzaken; en real-world gegevens bewijzen nu dat dit zeker het geval is

We hebben u gewaarschuwd dat dit zou gebeuren, je zult NOOIT volledig gevaccineerd zijn (zie Frontnieuws Je zult NOOIT “volledig gevaccineerd” zijn).

Het goede nieuws is dat dit het breekpunt zou kunnen zijn voor veel mensen die tot nu toe vreedzaam zijn meegegaan, en als u daaraan twijfelt, kijk dan eens hoe nerveus Walenksy is bij het uitspreken ervan, en luister naar hoeveel moeite ze doet om de uitdrukking “niet volledig gevaccineerd” te vermijden.

Ze weet dat dit veel mensen van zich zal vervreemden. Het zou kunnen dat onze kant op het punt staat aanzienlijke versterking te krijgen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralische epidemioloog en WHO adviseur die de ongevaccineerden “egoïstisch” noemde, hersentumor geconstateerd
Volgend artikelHolocaustoverlevende: Nooit meer is nu. Tenzij we allemaal weerstand bieden (Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Taal kantelen? Het is in de computer wereld heel normaal als je virus scanner niet up-to-date is.
  Chip in je hoofd, bill fucking gaatje verkoopt zijn updates.
  Verdien model 1 op 1 over op mensen.

  • ik begin me af te vragen of trans-ex-mensen niet al veel langer onder ons zijn als we denken.

   -virusen schade biologische levende mensen niet maar zijn het resultaat van een dierlijk of plantaardig pathogeen , het is dood en afgestorven dna/celmatriaal door het afweersysteem uit het lichaam gewerkt.
   snot en diaree.

   -een virus is iets wat computers raar laat doen…
   -virus scanners en definities zijn om de nieuwe computer corupteerende programmas te neutraliseren.
   -up to date is weer zon virus en pc term.

   ik zag spy kids resent.
   daarin was een boef die robotkinderen maakte voor de eeuwig geportrateerde dr evil die de wereld wil overnemen.
   maar zag dat dit geen goed plan was omdat hij zelf ook onderworpen werd.
   en vroeg om vergeving.
   en als oplossing het herprogrameren wou proberen al zou dit enorm moeilijk zijn
   dus kwam het plan , van ja nee maken en van nee ja.
   eentjes en nulletjes omdraaien was het snelste en makelijkste.
   daar zelfpreservatie bij de evil robotkinderen omgedraait werd , werd dit omgedraait in geprogrameerde zelfdestructie….

   al die pc termen en omgedraaide werkelijkheden
   zijn missch wel de zelfdestrucktie knop.

 2. Ze zijn bang dat hun behaalde voordeel zal gaan kantelen. Maar aangezien het merendeel van de mensen leeghoofden zijn, zal ook dit geen noemenswaardige blokkades opwerpen.

  • Op werk worden collega’s ziek die een booster hebben genomen. Voelen zich niet lekker, moe, geen leven van teken, of positief getest. Dan heb ik het over dat er nog 3 aankomen met de reactie terug “ja maar dat ga ik niet doen”. Waarom heb je de derde wel genomen… geen reactie stil aan de overkant.

   In mijn omgeving ook alleen dubbel of geboosterd ziek en positief getest. Ik werk al 2 jaar op kantoor en zoveel mensen ontvangen en nog niet ziek geworden.

 3. ik vraag me af als je plotseling wil inhaken met de injecties hoeveel je er nodig hebt om een geldige qr code te krijgen….. 2 basis injecties,1 booster + nog een update injectie dan???? Hmmmm , geef ze me maar alle 4 tegelijk. Graag zou ik van het weekend een filmpje gaan kijken in de bios en daarna nog ff een biertje happen in de kroeg.

 4. ‘Prikje in ruil voor vrijheid’ … Mensen, die het vaccin nemen, omdat zij op vakantie willen of naar een uitgaansgelegenheid… Staan zij er überhaupt bij stil, dat door het Covidvaccin dit ook onmogelijk kan worden?
  Zij zeggen te vertrouwen op de wetenschap.. Welke wetenschap? Op europarl.europa.eu werd verleden jaar al een vraag gesteld door een Parlementslid: of de Commissie tijdens de onderhandelingen rekening heeft gehouden met de geschiedenis en methoden van Pfizer: vervalsen van gegevens, corruptie, omkopen van artsen, smeergeld. Daarnaast is er een vraag gesteld over de EU-Commisaris gezondheid en voedselveiligheid, S. Kyriakides, die de vaccincontracten ondertekend heeft. Waarnemers vermoeden dat zij is omgekocht door vaccinfabrikanten. Eerder is zij en haar familie namelijk ook betrokken geweest bij een corruptieschandaal op gezondheidsgebied. Artsen, wetenschappers, e.d. die hun zorgen uitspreken worden gecensureerd en/of weggezet als de verspreiders van onwaarheden door de zogenaamde factcheckers. Uiteraard alles om te voorkomen dat de BIG Pharma een streep door de rekening krijgen. Herinneren we ons nog de Mexicaanse griep van 2009? Op advies jong en oud ingeënt met het Mexicaanse griep vaccin. Vervolgens heeft het ministerie miljoenen uitgetrokken voor schikkingen na vaccinatie. Pas in 2018 bracht Nieuwsuur de leugens en manipulaties van het RIVM en de WHO naar buiten…
  Het Risk Management Plan voor Covid-19 vaccins (Document EMA): VAED staat als een belangrijk potentieel risico omschreven voor gevaccineerden. Antilichamen door het vaccin opgewekt, remmen dan het virus niet, maar helpen juist om cellen nog beter te infecteren. Britse wetenschappers, die concluderen, dat de Covid-19 vaccins het immuunsysteem van de gevaccineerden decimeren, waardoor de boosters nodig zijn.
  In een vraag op europarl.europa.eu wordt benoemd, dat uit alle gegevens blijkt, dat gevaccineerde personen, zelfs degenen die een derde dosis hebben ontvangen, een belangrijke besmettingsbron van SARS-CoV2 zijn en nog steeds ernstig ziek kunnen worden van COVID-19

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-005600_NL.html.

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2021-004512_EN.html

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-004862_EN.html

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2021-005295_NL.html

 5. Dit is alleen maar een bevestiging van oplichting. De leugens en bedrog zijn zo diep gegaan dat de weg terug alleen over lijken zal gaan.

 6. Met elke dosis krijg je weer een dosis grafeenoxide in je. Dit grafeenoxide verandert jou stukje bij beetje steeds verder in een extern aan stuurbare marionet. Jouw eigen persoonlijkheid wordt overschreven naar een gestandaardiseerde werkunit die nog enkel bevelen kan opvolgen, eigen autonome beslissingen is dan niet meer mogelijk. Je wordt dat letterlijk aan het internet van lichamen verbonden 24/7. Jouw hersenen worden dan gebruikt voor het rekencapaciteit voor in de cloud, waar dan iedereen mee verbonden is.

  Ontsnappen hieraan is onmogelijk, omdat jouw bewustzijn dan al geëlimineerd is. Dit alles wordt aangestuurd door het pas uitgerolde 5G netwerk. Als ze ons zo ver hebben getransformeerd, zul jij je prettig voel in een hoge elektromagnetische omgeving en omdat je geen eigen bewustzijn meer bezit. Zul je niet meer beseffen dat dan ook letterlijk niets meer zal bezitten mede doordat jij dan geen mens meer bent, maar een werktuig met een meester. Jij bent tenslotte een bestuurbare robot geworden, met een menselijke uiterlijk.

  Dan zijn de woorden van Klaus Schwab met zijn spreuk van; Je zult niets meer bezitten en gelukkig zijn. Klaus sprak hier gewoon de waarheid. Maar dat wil de gros van de huidige mensen maar niet begrijpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in