Holocaustoverlevende Vera Sharav zou op zondag in Brussel haar onderstaande toespraak houden op een manifestatie tegen de COVID-mandaten. Nadat de bijeenkomst abrupt werd geannuleerd omdat de politie demonstranten bedreigde, hielden Sharav en andere sprekers hun toespraken in een restaurant, bericht The Defender.

Lees onder de video de Nederlandse transcriptie van Sharav’s toespraak:

Een belangrijke les van de Holocaust is dat genocide werd vergemakkelijkt door wereldwijde stilte, onverschilligheid en het falen om in te grijpen. De Holocaust werd in gang gezet toen persoonlijke vrijheid, wettelijke rechten en burgerrechten aan de kant werden geschoven.

De schrijver Primo Levi, een Italiaanse Joodse overlevende van Auschwitz, waarschuwde: “Het is gebeurd. Daarom kan het opnieuw gebeuren. Het kan overal gebeuren.”

Als Holocaustoverlevende ben ik ontzet door poseurs die het holocaustverhaal beheersen. Zij ontkennen de relevantie van de Holocaust voor de huidige discriminatie en de steeds agressievere en repressievere edicten.

Deze burgerwachten censureren en leggen degenen die zich uitspreken het zwijgen op. Door de relevantie van de holocaust voor de huidige repressie te ontkennen, zijn de burgerwachten holocaustontkenners.

Elie Wiesel, een overlevende van Auschwitz en Nobelprijswinnaar, werd beschouwd als de stem van de slachtoffers. Hij verklaarde: “Onverschilligheid en het stilzwijgen van mensen leidden tot de Holocaust. Zwijgen en onverschillig blijven is de grootste zonde van allemaal.”

Vandaag de dag zijn de overlevenden geschokt door de angstzaaierij en verdeeldheid zaaiende discriminerende maatregelen tegen een minderheid. Gruwelijke scènes zijn onder meer politie in zwarte uniformen die demonstranten op brute wijze aanvalt in Europese steden, in Australië en, ja, in Israël. Dit zijn pijnlijke herinneringen aan de opmaat naar de Holocaust waarin de nazi’s:

 • De psychologische wapens van angst en propaganda gebruikten om een genocidaal regime op te leggen.
 • Joden demoniseerden als de verspreiders van ziekten en de oorzaak van hun ellende.
 • Systematisch morele normen en waarden uitwisten.
 • Vernietigden hun sociale geweten in naam van de volksgezondheid.

De roofdieren van vandaag gebruiken ook angst en propaganda om een toestand van angst en hulpeloosheid in stand te houden. Het doel – toen en nu – is identiek – mensen te conditioneren om gehoorzaam te worden en richtlijnen zonder vragen op te volgen.

  Is de regering de nieuwe God? - De religie van het totalitarisme

De wereldwijde aanval op onze vrijheden en ons recht op zelfbeschikking wordt vergemakkelijkt door de bewapening van de geneeskunde. Toen en nu, heeft het medisch establishment voorzien in… een vernisje van legitimiteit aan medische massamoord.

In 2020 riepen regeringen een noodtoestand uit en vaardigden dodelijke medische dictaten uit:

 • Ziekenhuizen werden bevolen om bejaarden niet te behandelen in verzorgingstehuizen. Het resultaat was massale medische moord, in Zweden “actieve euthanasie” genoemd.
 • Britse ziekenhuizen gebruikten dodelijke doses van het medicijn Midazolam om ouderen medisch te vermoorden – een medicijn waarvan ze nog steeds een voorraad aanleggen.
 • Amerikaanse ziekenhuisrichtlijnen schrijven nog steeds voor dat ouderen een minimale behandeling moeten krijgen.
 • Artsen in West-Europa en de VS wordt verboden om bestaande, goedgekeurde, veilige en effectieve, levensreddende behandelingen aan COVID-patiënten voor te schrijven.

Vandaag wordt de mensheid bedreigd door de wereldwijde erfgenamen van de nazi’s. Het echte virus dat deze roofdieren blijft infecteren is Eugenetica.

Een rapport van de U.S. Commissie over de Holocaust, voorgezeten door Elie Wiesel, merkte op: “… de neiging om de nazi-optie te herhalen en opnieuw miljoenen mensen uit te roeien, blijft een afschuwelijke bedreiging.”

Het doel van de hedendaagse Nazi’s is wereldwijde bevolkingsvermindering. De wereldwijde oligarchen zijn vastbesloten om de absolute controle te krijgen over de natuurlijke, financiële en menselijke hulpbronnen van de wereld.

Bill Gates, een levenslange eugenist en een belangrijke aandeelhouder in de vaccinindustrie, verklaarde het COVID-vaccin tot de “definitieve oplossing.”

De COVID-injecties maken gebruik van een experimentele genoverdrachttechnologie. Het testen ervan op de wereldbevolking is een grove schending van het belangrijkste recht van de mens op “vrijwillige, geïnformeerde toestemming”.

Degenen die weigeren zich te laten injecteren worden verguisd als verspreiders van een dodelijk virus. Zij worden onderworpen aan steeds strengere straffen en discriminatie. Duitsland, Oostenrijk en Italië worden opnieuw overspoeld door een orgie van fascistische haatzaaierij. Deze keer zijn de ongevaccineerden het doelwit.

  Alleen al het Pfizer vaccin heeft 1.291 bijwerkingen!

De beweerde reden voor de vaccinatieplicht was mensen te beschermen tegen het oplopen en overdragen van infecties. Het onweerlegbare bewijs toont echter aan dat COVID-injecties infecties of de overdracht ervan niet voorkomen en geen immuniteit verschaffen.

Zelfs de directeur van de Centers for Disease Control and Prevention, Rochelle Wallensky, heeft toegegeven dat COVID-injecties de overdracht niet kunnen voorkomen.

Albert Bourla, CEO van Pfizer, gaf toe dat “twee doses van het vaccin zeer beperkte bescherming bieden – als er al bescherming is.”

Als gevaccineerde mensen besmet kunnen raken en COVID kunnen verspreiden – waarom zijn zij dan bevoorrecht? Waarom worden de ongevaccineerden – die weigeren zich te laten injecteren met een klinisch waardeloos product – belasterd, gediscrimineerd, bedreigd met baanverlies en het stopzetten van de scholing van hun kinderen?

Als COVID-injecties niemands gezondheid beschermen, wat is dan het werkelijke doel van vaccinatiemandaten en digitale paspoorten?

Veel onafhankelijke wetenschappers waarschuwen dat deze injecties biologische massavernietigingswapens zijn. Tienduizenden artsen, wetenschappers en verpleegkundigen weigeren de injecties – zelfs als dat betekent dat ze hun baan en hun vergunning kwijtraken.

Overheidsgegevens uit het VK, Israël, de VS en het EMA [Europees Geneesmiddelenbureau] bevestigen dat er massale sterfgevallen en verwondingen zijn gerapporteerd. Bijna 38.000 Europeanen zijn gestorven na de injecties. En meer dan 3.390.000 hebben verwondingen opgelopen. Gezonde, atletische, jonge volwassenen zijn gestorven. Kinderen lijden aan myocarditis en bloedstolsels. Neurodegeneratieve ziekten steken ook de kop op bij de gevaccineerden.

We staan op een catastrofaal kruispunt in de menselijke geschiedenis. De roofdieren van vandaag hebben een injecteerbaar biologisch wapen losgelaten, ontworpen om een giftig spike-eiwit, en stealth surveillance technologie, in het lichaam te brengen.

Dit wapen stelt de roofdieren in staat de wereldbevolking 24 uur per dag op afstand te controleren. We moeten kiezen – of we ongehoorzaam zijn, en onze vrijheid en onze rechten als mens opeisen – of tot slaaf gemaakt worden.

  COVID-19 vaccinkampioenen slagen er niet in pandemie onder controle te houden

Mariann Turski, overlevende van Auschwitz, een Poolse journalist, werd gevraagd of een Holocaust opnieuw zou kunnen gebeuren. Hij antwoordde: “Het zou kunnen gebeuren. Als de burgerrechten worden geschonden – als de rechten van minderheden niet worden gerespecteerd en worden afgeschaft.”

Hij riep iedereen op om “de grondwet te verdedigen, uw rechten te verdedigen, uw democratie te verdedigen. De rechten van minderheden moeten worden beschermd… Gij zult niet onverschillig zijn wanneer een minderheid te maken krijgt met discriminatie.”

Dietrich Bonnhoeffer – een uitzonderlijke Duitse protestantse dominee tijdens het nazi-regime verklaarde: “Zwijgen in het aangezicht van het kwaad is zelf het kwaad. Niet spreken is spreken. Niet handelen is handelen.”

Rabbijn Michoel Green heeft zojuist een dringend pleidooi geplaatst dat het “tijd is om boete te doen voor de Holocaust door niet toe te staan dat deze zich herhaalt.” Green vermaant iedereen om niet te gehoorzamen aan de bevelen van tirannen en om minderheden niet te marginaliseren en te vervolgen. En hij zegt tegen de Joden: “Herhaal niet de fatale fout van blindelings luisteren naar je capo verraders en volgzaam meelopen naar de slachtbank. Wordt NU wakker.”

Laat u niet misleiden; de ongevaccineerden zijn niet de vijand. De eerste stap op de glibberige helling naar genocide is de stigmatisering van een minderheid. Stilte nodigt uit tot steeds meer repressieve beperkingen. Als we als vrije mensen willen overleven, moeten we ons uitspreken tegen discriminatie. We mogen nooit meer zwijgen – niet vandaag, niet morgen, nooit meer.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Joodse rechtbank: Het is absoluut verboden de COVID-injecties toe te dienen aan kinderen, jonge mannen en vrouwenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe bloedvergiftigden moeten regelmatig booster krijgen om “up to date” te zijn, “taal wordt gekanteld” en “volledig gevaccineerd” wordt niet meer gebruikt
Volgend artikelPrikspijt: “Sinds mijn vaccinatie, is niets meer hetzelfde”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Het is haar eigen volk die dit doet. Racistische fascistische Joods communistische psychopaten, die graag blank christelijk bloed vergieten.

  • Een ‘holocaustoverlevende’ is volgens de officiële definitie ( dus die van de joden) iedere jood die verbleef in de door Hitlers regime bezette landen en na de tweede wereldoorlog in leven was/ is.
   Een typisch voorbeeld van joodse doublespeak.

  • Heel goed Jan. Jij hebt opgelet.
   Ben trots op de mensen die durven te zien dat de Joden een groter probleem zijn dan we mogen denken.

 2. Het is haar eigen volk die dit doet. De Joods communistische racistische fascistische psychopaten die hun tirannie altijd gevestigd hebben in blanke landen. Gore roofdieren zijn het.

 3. Als je in het dagelijks leven hoort, ziet en leest dat heel veel mensen het allemaal wel prima vinden dat de een meer (zogenaamd verdiende) rechten heeft dan een ander, en dat het dan ‘zogenaamd eigen keuzes’ betreft, daar schrik ik dan toch best wel van.

 4. Als bij 20000 besmetting per vandaag van de een op de andere dag plotseling alles worden opgegooid met de QR code waarom werd dan bij 1000 besmettingen per dag alles dicht gegooid zelfs met coronapas kwam je niet binnen Dit ruikt toch op nazie propaganda praktijken De werkelijkheid hierboven omstreden wordt waarheid!!!!!!!!!!alleen al het het piepkleine Nederland Het huidige volk gedraagt zich nu net zoals de joden deden in WO 2 die werden zonder verzet afgevoerd naar vernietigingskampen De vervolgden van vandaag worden nu met een biologisch wapen zonder verzet gedood op een langzame dood!!!!als gevolg na de spuiten zettingen het volk laat zich dus vrijwillig weer doden en opruimen omdat de farmac. industrie de macht heeft overgenomen van de oorlogsindustrie Het volk stelt steevast vertrouwen in de macht en welzijn verschaffing van de bio vernietiging industrie!!!!!!!!!!!

 5. De werkelijke machthebbers op deze wereld zijn de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal/deepstate/illuminati.Door deze monsters/satanisten krijgen de echte joden overal de schuld van.

  • Heel goed dat je deze onderscheiding maakt, want het verwordt al gauw een algemeenheid van de ‘joden’ !
   Nee, het zijn de ‘nep’ joden of Khazaren (oud Turks ras) die afstammelingen van de Kanaänieten zouden zijn (lees ’the Curse of Canaan’ van Eustace Mullins) en zij zijn het, die vrijwel overal in de wereld de sleutelposities beheren met hun gewijzigde namen. En dat zijn er niet een paar, zoals Peter denkt, want dan heeft hij zich nog niet helemaal verdiept in al die topposities bij banken, regeringen, stichtingen, besloten clubs, farmaceuten, zgn. wetenschappers, het WEF, commissies, foundations en zo kunnen we nog wel even doorgaan ! Check het en uw ogen vallen uit de kassen.. Het gaat er niet om te wijzen, maar te weten, dat is genoeg !

 6. Het zijn niet de joden of de katholieken. Het zijn de geheime genootschappen, die al eeuwenlang bezig zijn om alle macht op aarde in het geheim naar zich toe te trekken. We kijken nu ineens naar het WEF-lidmaatschap? Dat is ook niet meer dan een front voor de geheime organisaties daarachter, die afkomstig zijn van de Middeleeuwse ridderorden en uiteindelijk van de Romeinse families. Doel is de vestiging van een hersteld Romeins rijk, dat aan eigen succes te gronde is gegaan maar onder water is blijven voortbestaan.
  Uiteindelijk is het een strijd tussen God en zijn Messias aan de ene kant en satan en zijn wereldrijk aan de andere kant.
  https://youtu.be/CBWQyposoyo
  https://hijkomtmetdewolken.nl/heden/complot

  Die paar Joden, die het bankwezen in handen hebben en de zionisten die een verbond gesloten hebben met de vrijmetselaars en de jezuïeten, mag je niet veralgemeniseren naar ‘alle Joden’.

 7. T… U bedoelt dat mevr. Vera Sharav is geboren in 1937!!!!
  Wat kan die nu nog van de Holocaust weten??
  Misschien een betweter!!! Weet dat deze dame het niet heeft van horen zeggen of ergens te hebben gelezen. Zij heeft dat zeker mee gemaakt. Bij het vrij maken van alle kampen was zijn 7 jaar. Denk maar eens diep na over de tijd dat jij die leeftijd had. Way men beleeft als kind vergeet men nooit.
  Groet.

 8. Aan alle Jodenhaters: stop je smartphone, computer, medisch materiaal, geneesmiddelen te gebruiken. De meeste van deze zijn ofwel door Joden uitgevonden of in Israël gemaakt! Zelfs populaire gezelschapsspelen zijn door Joden gemaakt. Stop de jodenhaat!! Geef de schuld aan de ware schuldigen: big pharma en de regerigen die niets anders dan marionetten zijn !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in