Het wordt tijd dat iedereen zich realiseert dat ze een doel najagen dat opzettelijk onmogelijk is en voor altijd achter de horizon zal verdwijnen.

Gisteren gaf minister van Volksgezondheid Sajid Javid in een verklaring aan het parlement over het geplande Britse “vaccinpaspoort” toe dat de NHS-pas drie vaccinaties vereist om als “volledig gevaccineerd” te worden beschouwd.

“Zodra alle volwassenen een redelijke kans hebben gehad om hun vaccinatie te krijgen, zijn we van plan om deze vrijstelling te wijzigen om een boosterdosis te vereisen.”

Hoewel velen van ons voorspelden dat dit het geval zou zijn, is het de eerste keer dat een Britse politicus dit ook echt hardop heeft gezegd, en nog wel ten overstaan van het parlement ook.

Deze ongelooflijk cynische “evoluerende definitie” van “volledig gevaccineerd” is geen nieuw fenomeen, en blijft ook niet beperkt tot het Verenigd Koninkrijk.

Israël heeft maanden geleden zijn definitie van “volledig gevaccineerd” gewijzigd om de booster er ook onder te laten vallen. Het ministerie van Volksgezondheid van Nieuw-Zeeland “overweegt” hetzelfde te doen, evenals Australië.

De EU ligt ook niet ver achter, met voorstellen om reizen afhankelijk te maken van het hebben van een derde dosis.

De VS heeft nog niet formeel een nieuwe definitie aangenomen, maar je moet wel blind zijn om de tekenen niet te zien. Gisteren nog kopte de LA Times:

“Moet de definitie van ‘volledig gevaccineerd’ worden aangepast zodat ook een boosterprik wordt meegerekend?”

Een artikel in Kaiser Health News vraagt hetzelfde.

Tony Fauci wordt in de Independent geciteerd wanneer hij zegt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de definitie wordt aangepast:

Er verschijnen nu al opiniestukken met de vraag “is het veilig om rond te hangen met de Ongeboosterden”?(Deze kop was zo impopulair dat de Atlantic hem reeds een paar uur na publicatie veranderde, en zelfs de gearchiveerde versie lijkt te zijn geschrapt).

Al met al lijkt het vrij duidelijk dat, tegen de tijd dat het 2022 is, het grootste deel van de Westerse wereld drie vaccinaties nodig zal hebben om als “volledig gevaccineerd” te worden beschouwd.

Het is ook duidelijk dat het niet bij drie vaccinaties zal blijven. Vorige week nog beweerde Pfizer dat zij wellicht “de tijdlijn moeten vervroegen” voor een vierde vaccinatiedosis.

Deze verandering wordt toegeschreven aan Omicron, met artikelen die waarschuwen dat de “nieuwe variant” de gevaccineerden kan “raken”. Fortune rapporteert:

“Omicron laat wetenschappers herdefiniëren wat het betekent om ‘volledig gevaccineerd’ te zijn tegen COVID.”

Dus, de derde (en misschien vierde) doses zijn (naar verluidt) voor Omicron… maar dat model kan zich tot in het oneindige uitstrekken. Om naar vijf, zes of zeven te gaan hoeven ze alleen maar meer “nieuwe varianten” te “ontdekken”.

Het zal gewoon door blijven gaan en gaan.

Maar er is goed nieuws in dit alles, elke keer dat de machthebbers-die-er-niet-zouden-moeten-zijn de regels veranderen in het midden van het spel, is het een kans om mensen uit hun door de media veroorzaakte hypnose te halen.

Er zijn veelbelovende tekenen dat miljoenen reeds gevaccineerden de booster zullen weigeren. Daar kunnen we op verder bouwen.

  Strafrechtelijke klacht tegen mevrouw von der Leyen en anderen bij het Internationaal Strafhof in Den Haag

Dus vertel het je vrienden met enkelvoudige en dubbele vaccinaties, probeer hun ogen te openen voor het pad dat ze zijn ingeslagen.

Zij beschouwen zichzelf misschien als “volledig gevaccineerd”, maar de overheid doet dat niet en zal dat ook nooit doen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Officiële Britse overheidsgegevens suggereren dat de volledig gevaccineerden aan de rand van de afgrond staanVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUitnodigingen voor Davos tonen directe samenzwering tussen WEF en Nederlandse regering
Volgend artikel2021 top artikelen – Tijdschema naar Tirannie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. jezus nog aan toe, op deze manier kan je Cocid 19 jarenlang
  volhouden met lockdowns. Gewoon weg met alle vaccinaties en
  mensen die het virus toch oplopen , behandelen met Ivermectine
  of een vergelijkbaar middel. Problemen opgelost.
  Maar WEF en WHO willen niet dat de “problemen”worden opgelost,
  zij willen ze alleen maar groter maken, om build, back, better??!!
  Agenda 2030 te implementeren.
  Inge

  • Totdat je gaat beseffen dat Covid geen ziekte is, maar een project. Want Covid betekent werkelijk: Certificatie Off Vaxxination ID. Dus jij bent het project Covid. Om op die manier bij de bevolking hun eigen aangeboren immuunsysteem te verwoesten en tevens grafeenoxide met een persoonlijke ID chip te injecteren. Zodat de bevolking afhankelijk wordt gemaakt van de kunstmatige synthetische immuunsysteem van de farmaceuten, want dan kunnen ze het injecteren tot je dood erop volgt volhouden. Want jij bent er van afhankelijk van gemaakt, als een verslaafde junkie.

   Met de ID chip kunnen ze iedereen overal gecontroleerd 24/7 en gemanipuleerd worden of zij wel bij zijn met hun vaccinaties en worden zo op afstand bestuurbaar door middel van het 5G netwerk. Het grafeenoxide zorgt voor de antenne ontvangst en als zender. Tevens zijn hun gedachte te lezen op afstand, je eigen wil zal je verliezen. Je bent hierdoor een transhumaan geworden die gepatenteerd is. Daarmee verlies jij al je rechten, eigendommen en de zeggenschap over je eigen lichaam. Kortom je hebt een meester die jouw als persoonlijk slaaf hebt gemaakt. Het enige voordeel is, dat je het waarschijnlijk niet eens meer beseft, omdat je geestelijk en je eigen bewustzijn hebt verloren, ken jij je eigen geschiedenis niet meer. Daar jij ook niet meer voor nageslacht kunt zorgen. Dan stopt jouw stamboom. Je bent gewoon een rund, als je met vaccins stunt. Want er is geen weg terug.

   Je zul je afvragen van waarom zouden de machthebbers dit nou doen? De lease termijnen over de landen zijn afgelopen. Nederland is officieel weer terug gegeven aan Amerika als lidstaat en afgezien Amerika geen deel uitmaakt van de EU, is het grondgebied Nederland geen EU lid meer. Maar omdat dit zoveel mogelijk verzwegen wordt, gaat de macht zo lang mogelijk illegaal door. Totdat wij het volk hun buiten spel zetten. Want dan kan namelijk iedere burger al hun belastingen terug vorderen, want deze waren illegaal. Daar ons geld uit niets gecreëerd is door de privaat banken, ECB, IMF, de Wereldbank en de BIS bank, moeten zij dat in echte waarde terug betalen in goud. Dan moeten de banken alles terug betalen aan de burgers.

   Want die zijn nu allemaal soeverein geworden door het aflopen van de lease periode. Om iedere burger te injecteren kunnen ze de burgers letterlijk weer in eigendom krijgen. Om zo er onderuit te komen, wat zij anders moeten terug betalen. De regeringen hanteren nu een alles of niets beleid en lappen alle burgerrechten en mensenrechten aan hun laars. Lockdowns en mondkapjes zorgen dat de burgers psychische en lichamelijk steeds slechter voelen en afhankelijker van de staat. Die zo iedereen willen onderwerpen aan hen.

   Door dat helaas vele domme, naïeve, gemakzuchtige en goedgelovige zich vrijwillig hebben laten prikken met valse voorwendselen. De nog bruikbare mogen blijven leven en de onrendabele laten ze sterven met de injecties. Zodat de regeringen deze nuttige idioten kunnen gebruiken om zoveel mogelijk hun te kunnen opzetten tegen de ongevaccineerde. Ze hopen op een burger oorlog. Want iedere dode betekent dat zij hen niet behoeven terug te betalen. In dit kader begrijp je ook van waarom de massa immigratie deze kant op wordt gestimuleerd en nu nog steeds massaal door gaat. Want de moslims willen de gehele wereld veroveren en zo zijn het de ideale bruikbare idioten voor de banken. Want er moeten zoveel mogelijk autochtonen geëlimineerd worden in opdracht van de banken. Die de wereld al hadden toegeëigend. Met hun Nieuwe Wereld Orde project.

   • Wat een zeikerd ben jij!!
    Moslims de wereld veroveren???
    jij hoort zeker bij de zogenaamd “uitverkoren volk” die Jezus beschrijft In Johannes 8:44: “Uw vader is de duivel, en u doet maar al te graag wat uw vader wil”

 2. Haha dit is toch geweldig. Hoe lastig zal et voor zo’n geïnjecteerde wel niet zijn om nu zijn of haar prikabonnement op te zeggen? Doe je al die moeite, ga je 1, 2, 3x in de rij staan en stroop je braaf je mouwtje op, is het allemaal voor niks pas bij een extra gifspuit tel je weer mee en ben je weer onderdeel van de braverikkengemeenschap. Ik vind het echt heerlijk dit, sorry hoor. Die domme deugmensen laten zich vrijwillig inspuiten met een doodsgif. Ja, ook 95% van mijn familie en vrienden is erin getrapt. Maar ze doen maar. Anderhalf jaar aan het waarschuwen geweest, ik was de complotgek en moest niet zo dom doen. Nou, het is hun eigen keuze, spuit je eigen maar vol. RIP.

  • Ja het zijn meestal de kinderen die hun ouders inprenten dat ze nu weer de boosterspuit moeten nemen als je dan er geen hebt dan hebben ze zoiets ja maar die is besmet en zal ons wel besmetten Zij zelf voelen zich veilig en zijn als eerste in de lange rij gaan staan om die prik wederom te bemachtigen De schurken in Den Haag en in de omringende landen houden dus gewoon vast aan de QR code ook al is die al van zelfsprekend geworden zodat daar niemand meer over geprotesteerd Het nemen van een volgende spuit die telkens herhaald moet worden verlengt dan automatisch je QR code paspoort. Doe je dat niet dan sta je voor een verrassing dat je plotseling de toegang naar wat dan ook geweigerd wordt De mensen werd dus eerst een flinke dosis angst ingejaagd voordat ze bij de spuiten terecht zijn uitgekomen deze ontwikkeling zal uitmonden in een totale ondergang en vernietiging van de mensheid op deze aardkloot Maar veroorzakers zijn dan al gevlucht naar ander planeten! om daarna weer terug te keren na lange tijd deze aardkloot te hebben verlaten…De ruimtevaart organisaties werken hier zeer hard aan om dit mogelijk te maken!!!!!!!!!

 3. Haha, net zoiets als het zinloze rennen naar die pot met goud aan het einde van de ? als ´verlossing’?
  Wat zou de opvolger van omikron kunnen worden…? Het Pipo virus??

  • goed mogelijk, want “Moronic” is de equivalent van “Omicron”, zo dom zijn de mensen!

   En de Britten hebben nu toegegeven dat er niet 5 miljoen maar 25miljoen onvaxxed zijn..stel je mijn schok voor!
   En wie weet zijn het er veel meer.

 4. Waarom alleen vaccineren de oplossing, hoeveel mensen hebben er inmiddels wel niet corona gehad? (Waaronder ikzelf) Breng dat even allemaal in kaart, maak daar een mooi grafiekje van, hoeveel mensen al anti stoffen hebben, en vaccineer zonodig de mensen die dat zo graag willen/nodig vinden. Waarom wordt alles en iedereen op een hoop gegooid, over een kam geschoren. Ben het daar nog steeds niet mee eens, maar goed. Als je eenmaal aan dat periodiek vaccineren begint, kom je er niet meer vanaf. De fabrikanten hiervan kunnen de zakken blijven vullen, evenals iedereen die ertussenin staat, maar als gewone burger…?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in