Een epidemioloog van de Universiteit van New South Wales en adviseur van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wordt geconfronteerd met een ongelooflijk karma of is het nieuwste high-profile, na-injectie kankerslachtoffer, bericht Thecovidblog.com.

Er is nu meer dan genoeg bewijs dat de mRNA- en virale vector-DNA-injecties kanker bespoedigen. Dr. Azfal Niaz is de laatste arts die zijn eed van Hippocrates hoog houdt en mensen waarschuwt voor deze gevaren. De New Yorkse arts twitterde op 22 november dat hij 20 keer meer kankergevallen ziet sinds mRNA en virale vector-DNA-injecties op de markt zijn gekomen.

Minder dan 48 uur later werd zijn Twitteraccount permanent geschorst. Dat betekent dat hij de waarheid spreekt.

Dr. Ryan Cole heeft de experimentele injecties ook in verband gebracht met kanker. Hij haalde een Nederlandse studie aan waaruit bleek dat mRNA manipulatie de immuunrespons van Toll Like Receptor 4 (TLR4) onderdrukt. Deze receptoren bestrijden kankers in het menselijk lichaam. Onderzoekers van het Sloan Kettering Institute concludeerden ook dat “veranderingen in een informatiedragend molecuul, boodschapper-RNA genaamd, tumoronderdrukkende eiwitten kunnen inactiveren en zo kanker kunnen bevorderen”.

Dr. Judy Mikovits noemde de kunstmatige spike-eiwitten in de injecties “kankeromhulsels“. Dr. Craig Wax, een huisarts uit New Jersey, tweette zijn bezorgdheid over de injecties “die oncogenen aanzetten en kanker veroorzaken bij jonge mensen.” Ook zijn Twitteraccount werd prompt geschort.

Het verhaal van professor Mary-Louise McLaws klinkt bijna identiek aan het Jovita Moore verhaal. Maar mevrouw McLaws is misschien wel de meest flagrante vaccinzeloot die tot nu toe op deze blog is behandeld, en dat wil wat zeggen. Deze vrouw gelooft haar eigen B.S. of is voorgeprogrammeerd om de propaganda van Pfizer, Fauci en CDC eeuwig uit te kramen.

  28-jarige profbasketbalspeler sterft plotseling aan hartaanval - zie de verbluffende reden waarom

Begon met waarheid in begin 2021

Er is geen definitief bewijs dat mevrouw McLaws één van de dodelijke injecties heeft gekregen. Maar ze zou een wereldkampioen hypocriet en leugenaar zijn als ze niet gevaccineerd is (“regels voor u, maar niet voor mij”). Mevrouw McLaws sprak begin 2021 eigenlijk een beetje de waarheid. Ze gaf afgelopen januari toe dat deze injecties de verspreiding van het zogenaamde COVID-19 niet voorkomen.

Ze gaf in januari ook toe dat er geen onderzoek is dat aantoont dat het veilig is om verschillende merken van de injecties te mengen.

Er is nog steeds geen officieel bewijs daarvan. Maar dat weerhoudt de Centers for Disease Control (CDC) er niet van om willekeurige vaccinpropaganda te verspreiden. Eerst zei de CDC in augustus dat dezelfde merknaam moet worden gebruikt voor booster-injecties. Een paar maanden later zei de CDC, op basis van nul onderzoek, dat mixen en matchen prima is. De COVID Blog heeft catastrofale resultaten gemeld van mensen met gemengde injecties.

We hebben ook veel gevallen gezien van mensen die in hardcore vaccinzeloten veranderden nadat ze de injecties hadden gekregen. Het is dus zeer aannemelijk dat mevrouw McLaws de injecties kreeg in mei, toen mensen boven de 50 in Australië voor het eerst in aanmerking kwamen. Dat is ook het moment waarop haar vaccinfanatisme in een stroomversnelling kwam. Ze heeft echter al in april massale vaccinatiecampagnes gepromoot.

Na-inenting vitriool en loyaliteit?

Vaccinfanatiekelingen zijn meestal ook maskerfanatiekelingen. Mevrouw McLaws promootte joviaal masker mandaten gedurende 2020 en 2021.

Ze promootte voor het eerst “speciaal gebouwde” quarantaine faciliteiten in mei, wat betekent COVID concentratiekampen zoals Howard Springs in de buurt van Darwin, Northern Territory.

  Bejaarde Australische vrouw neergeslagen en pepper-sprayed door politie tijdens Melbourne protest tegen lockdowns

Maar haar modus operandi gedurende 2021 was het pushen van mRNA-injecties voor kinderen en jonge volwassenen. In juni drong ze er voor het eerst op aan dat 11- tot 15-jarigen Pfizer-injecties zouden krijgen.

Mevrouw McLaws prees Pfizer voor het “richten” op 20- tot 39-jarigen op 14 augustus.

Later die maand promootte ze opnieuw injecties voor de “jongeren”.

Mevrouw McLaws verscheen op 19 september in het ontbijtprogramma van ABC News (Australië) en drong aan op een vaccinatiegraad van 85% voor de leeftijdsgroep 20- tot 39-jarigen.

In november ging ze over op het pushen van Pfizer-injecties voor 5- tot 11-jarigen.

De volgende dag, 9 november, verscheen mevrouw McLaws in het Nine Network’s Today programma. Ze zei dat de ongevaccineerden “egocentrisch” zijn omdat ze geloven dat mensen die gevaccineerd zijn vertrouwen moeten hebben in hun serum en zich geen zorgen hoeven te maken over wat de ongevaccineerden doen.

Ze ging op een zeer robotachtige manier door met het opdreunen van drogredenen en angstzaaiende propaganda. Presentator Karl Stefanovic faciliteerde de hele act en was het eens met alles wat ze zei.

Hersentumor

Mevrouw McLaws nam op 14 januari haar toevlucht tot Twitter om te melden dat ze zware hoofdpijn had. Ze werd gediagnosticeerd met een hersentumor. Mevrouw McLaws zei dat ze een maand met ziekteverlof zal zijn en tijd met haar familie zal doorbrengen.

Mevrouw McLaws, net als de eerder genoemde Jovita Moore, was voorzichtig om het woord “kanker” niet te zeggen toen ze haar hersentumor aankondigde. Drie maanden later bevestigde Mevrouw Moore dat het hersenkanker was. Drie maanden daarna overleed ze.

  De Vogelgriep hoax wordt weer gerecycleerd om angst te zaaien en meer winst te maken voor Big Pharma

Mevrouw McLaws heeft, naast de bovengenoemde ziekteverloven, ook haar functie als voorzitster van de non-profit Australian Friends of Rambam neergelegd. Het Rambam Ziekenhuis is “het ziekenhuis bij uitstek dat medische diensten verleent aan Noord-Israël”.

Mensen krijgen elke dag kanker. De regering van New South Wales eist echter dat alle mensen die “op een overheids- of niet-gouvernementele school werken” volledig gevaccineerd zijn. We kunnen met 90% zekerheid zeggen dat Ms. McLaws gevaccineerd is en waarschijnlijk geboosterd.

Dit artikel is slechts een klein voorproefje van haar vaccinijver. Bijna al haar tweets in 2021 promootten mRNA-injecties, maskers en lockdowns. Ze verergerde de verdeeldheid tussen de gevaccineerden en ongevaccineerden gedurende een vol jaar. Mevrouw McLaws riep op tot het belonen van de gevaccineerden en het willekeurig straffen van de ongevaccineerden. Ze is een gevaarlijk individu met een platform. En daar laten we het bij.

Natuurlijk hebben de mainstream media verzuimd haar vaccinatiestatus te vermelden toen ze vorige week berichtten over de hersentumor. Verder zullen mevrouw McLaws en haar fans elk verband tussen de twee gebeurtenissen volledig ontkennen. Misschien komt ze er hierna gezond en menselijker uit. Maar het is 2022, het zijn vaccins en het is dystopie. Het laat zich raden wat er nu gaat gebeuren.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Coronawaanzin kent geen grenzen: bejaarde Duitse vrouw in handboeien afgevoerdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen dringende waarschuwing 
Volgend artikelDe bloedvergiftigden moeten regelmatig booster krijgen om “up to date” te zijn, “taal wordt gekanteld” en “volledig gevaccineerd” wordt niet meer gebruikt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Meeste mensen hebben ziekte van downsyndroom,en dus geen onderscheidingsvermogen en geen vermogen om zelfstandige gedachten te ontwikkelen los van de massa… dus als de massa als een blinde lemming in gracht springt >iedereen erachteraan>> het ergste is nog,dat zelfs jonge vrouwen kompleet afgestompte antwoorden geven aals van ja ik neem ff de booster zodat ik weekend weg kan naar disneyworld met de kids>>ja ben zo klaar ben ik ervanaf.. kunnen we fijn door>>maar weet U wel wat U neemt???Nee,maar is toch om je te beschermen tegen de kwetsbaren ?? Ik doe het voor (diezelfde) kwetsbaren> welke dat zijn>> geen idee?? Zo denken mongooltjus dus ook en die maken ook kinderen!!!!!!!!!!!!

  2. “Mevrouw McLaws riep op tot het belonen van de gevaccineerden en het willekeurig straffen van de ongevaccineerden. Ze is een gevaarlijk individu met een platform.”

    Was…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in