Sinds de onthullingen van de New York Post over de betrokkenheid van Joe Biden’s zoon Hunter bij duistere zaken in Oekraïne en China, waar hij naar verluidt grote sommen geld heeft ontvangen in ruil voor introducties aan hoge Amerikaanse functionarissen, is de Amerikaanse president Donald Trump keihard voor de Biden-clan geweest.

Op donderdag beschreef Trump in een toespraak in Florida de familie Biden als een maffiafamilie. Over Hunter Biden zei de president: “Hier is een kerel die werkloos was en dan opeens miljoenen naar binnenharkt. Een groot deel van het geld gaat ook naar Joe Biden, geloof niets anders”. Trump zei verder dat “de familie Biden de schurkachtige Hillary Clinton als een amateur laat lijken”.

Hij is als een stofzuiger. Hij volgt het voetspoor van zijn vader en zamelt geld in. Het is beschamend. Het is een criminele familie, zei Trump, verwijzend naar Hunter.

Hunter Biden’s langdurig drugsgebruik

Hunter Biden’s leven is vol met schandalen. Dat hij uitgebreide drugsproblemen heeft, is goed gedocumenteerd. Hij werd onder andere ontslagen uit zijn militaire dienst bij de marine nadat een bloedonderzoek sporen van cocaïne had aangetoond. In 1988 werd hij gearresteerd voor drugsbezit. Bij een andere gelegenheid werd een vergeten crackpijp gevonden toen hij een huurauto inleverde. In een interview met The New Yorker vertelt Hunter hoe hij in 2016 in een van de vele daklozenkampen in Los Angeles crack kocht en enkele dagen achtereen wakker bleef.

Nog in 2018 werd Hunter verdacht van het roken van crack in de VIP-ruimte van de stripclub Archibald’s Gentlemen’s Club in Washington, DC, terwijl hij duizenden dollars om zich heen strooide, meldt Page Six.

  Amerikaanse Democratische senator Wiener introduceert een wetsvoorstel om volwassen mannen die seks hebben met minderjarige jongens te decriminaliseren

Joe Biden verdedigde zijn zoon tijdens een eerder debat met Trump: “Net als veel andere mensen heeft mijn zoon een drugsprobleem gehad. Hij is er doorheen gekomen, hij heeft het opgelost. Hij heeft er aan gewerkt en ik ben trots op hem. Ik ben trots op mijn zoon”.

Begon relatie met de weduwe van zijn overleden broer

Opvallend is ook de relatie van Hunter Biden met de weduwe van zijn broer. Volgens de New York Post had Hunter zich op 28 oktober 2016 ingecheckt voor ontwenning in een afkickkliniek in Sedona, Arizona. Na minder dan een week was hij daar echter verdwenen en in plaats daarvan ingecheckt in een kuuroord. Daar voegde zijn schoonzus Hallie Biden, de weduwe van Hunter’s broer Beau, die het jaar daarvoor aan kanker was overleden, zich bij hem. De twee begonnen een romantische relatie die ongeveer een jaar duurde.

“Sluit ze op”

In een toespraak voor een grote groep kiezers in Macon, Georgië, verklaarde de president dat de familie Biden corrupt is. Iemand in het publiek schreeuwde dat ze moesten worden opgesloten, waarna de president lachte en zei: “Sluit ze op? Ja, ze moeten worden opgesloten. Sluit de Bidens op. Sluit Hillary op. Sluit ze op. Kun je je de heisa voorstellen als een van mijn kinderen deed wat deze kerel doet?”. Op de achtergrond begint het publiek te scanderen: “Sluit ze op, sluit ze op”.

Al bij de verkiezingen van 2016 was “Sluit haar op” een veelgebruikte zin die werd gescandeerd bij de verkiezingsbijeenkomsten van Trump, verwijzend naar Hillary Clinton die illegaal een privé-e-mailserver gebruikte tijdens haar tijd als minister van Buitenlandse Zaken.

  Twee Amerikaanse agenten in hinderlaag in hoofd geschoten - BLM-meute voor het ziekenhuis: "We hopen dat de bitch sterft!"

De onthullingen van de New York Post werden in eerste instantie tot zwijgen gebracht door de sociale mediareuzen Facebook en Twitter, waar Frontnieuws eerder over schreef. Joe Biden heeft tot nu toe geprobeerd vragen over de onthullingen van de New York Post te vermijden.

“Ik heb geen antwoord”, zei een merkbaar geïrriteerde Joe Biden tegen een verslaggever van CBS die hem afgelopen vrijdag vroeg om de activiteiten van zijn zoon in Oekraïne te becommentariëren. “Het is een lastercampagne”, beweerde Biden.

Leeg wanneer Joe Biden een bijeenkomst houdt – massaal publiek voor Trump

Vorig artikelSoldaten controleren burgers: Europa tuimelt in een Coronadictatuur
Volgend artikelKoerdische activist: Moslim die leraar in Parijs onthoofde “vermoord” door de politie: “brute, zinloze moord van de Franse politie op moslim”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in