In de stad Stone Mountain, VS, braken zaterdag gewelddadige confrontaties uit tussen leden van een rechtse militie en tegendemonstranten, waaronder Black Lives Matter activisten en Antifa.

Een groepering uit Arkansas die ‘Geconfedereerde Staten III%’ wordt genoemd, verzocht om een 2.000-persoonsbijeenkomst in Georgia’s Stone Mountain Park te houden “om onze geschiedenis en de rechten van het tweede amendement te verdedigen en te beschermen”. Stone Mountain Park is de thuisbasis van een gigantisch beeldhouwwerk van confederale leiders, Jefferson Davis, Robert E. Lee, en Stonewall Jackson in een granieten berg in een voorstad van Atlanta.

Tientallen rechtse demonstranten, velen gewapend en uitgerust met militair materieel, verzamelden zich in de binnenstad van Stone Mountain. Er waren een paar honderd tegendemonstranten, die hun steun betuigden aan Black Lives Matter, maar ook zwartgeklede leden van de ultralinkse Atlanta Antifa. Sommige van de tegendemonstranten waren ook gewapend.

Er braken vechtpartijen uit tussen de groepen en er werden stenen gegooid. Ford Fischer, hoofdredacteur van N2SReports, legde beelden vast van een meedogenloos gevecht en zei dat het “een van de meest intense straatgeweld was dat ik sinds Charlottesville heb gezien”. Hij voegde eraan toe: “In dit gevecht kwamen er twee onder het bloed nadat iemand met een honkbalknuppel op zijn hoofd werd geslagen”.

Politieagenten in oproeruitrusting probeerden de menigte te verspreiden en er werd pepperspray gebruikt. De Nationale Garde van Georgia werd ook ingezet.

  's Werelds grootste epidemiologie lab: meer infecties door mondkapjesplicht

Gen.-Maj. Thomas Carden, adjudant-generaal van de Georgia Nationale Garde, zei dat de gewelddadige confrontaties van zaterdag “de drempel overschreden waarmee de lokale autoriteiten zich op hun gemak voelden”.

“Dus hebben ze besloten om de menigte te verspreiden en degenen die zich niet aan de regels houden te arresteren. Vrede is altijd de strategie. Aan het eind van de dag, hebben de mensen de kans gehad om hun stem te laten horen”, zei Carden.

VS: Zwarte gemeenschappen zinken in chaos  – BLM vernietigt hun wereld

Vorig artikelPolitiebond steunt de kandidatuur van Trump
Volgend artikelIKEA catalogus wordt bekritiseerd voor het discrimineren van blanken: “Demoralisatie van het Zweedse volk”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Stomme nitwitten ze geven de cabal en de msm precies wat ze willen hebben. Beelden van gevechten zodat ze kunnen aantonen dat er maatregelen genomen moeten worden. En die zullen er komen. Dit soort gevechten zullen tot noodtoestanden leiden en dan zal de FEMA worden ingeschakeld. In Spanje wordt ook al een wet in behandeling genomen die ver strekkende rechten verleen aan de staat in een dergelijk geval. Rechten om je weg te slepen naar waar zij willen en om je alles af te nemen. https://hugotalks.com/2021/07/09/spain-proposes-new-crisis-law-hugo-talks-some-more-lockdown/
  Celeste Solum kon best wel eens gelijk hebben.

 2. Het is dezelfde machten die deze gevechten plannen. De VS, eerst opgericht als de natie met twee hoorns voor Protestantisme en Republicanisme in vrijheid apart van elkaar politiek en godsdienst uitdragen, na de vlucht van door-het-pausdom vervolgde religieuze vluchtelingen uit Europa.
  Maar sinds enkele decennia spreekt de VS als een draak, de protestantse godsdienst is aan banden gelegd,, mag niets tegen immorele en on-Bijbelse opvattingen en levensstijlen uiten. Valsheid verkondigen vanaf de kansel is de norm. En de voormalige machtige vervolgings-instituut krijgt meer voet op Amerikaanse zwakke protestantse bodem.
  Meer en meer zijn politieke en rechtspersonen katholiek. Net als in Europa, de parlements regelmakers zijn katholiek. Staatshoofden zijn katholiek.
  Islam is katholiek, en is Europa binnengevallen.
  Alle VS zuiderburen zijn katholiek, en de grenzen van katholieke Biden-en-Haris Amerika worden opengelaten om hen vrije toegang te geven.
  Deze zijn alle onderdeel van de agenda om de wond van de paus te herstellen door de vernietiging van de Amerikaanse constitutie voor vrijheid van meningsuiting, religie en politieke gezindheid.

 3. Alle alternatieve media kunnen niet inzien dat dit een spirituele kwestie is, want ze zijn allen door het systeem opgeleid dat de Bijbel niet op waarheid gebaseerd is. En als ze geloven, is het op eigen idee van God en Jezus.
  Enkel de katholieke jezuieten blijven alert; Protestanten weten niet eens meer wat de Bijbel leert, en zijn hun kerkgeschiedenis vergeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in