Ted Cruz: Twitter blokkeert weer een andere corruptie-onthulling over Biden

11

Volgens de Republikeinse Ted Cruz heeft Twitter een nieuwe corruptie-onthulling over Joe Biden geblokkeerd. Het gaat over de zoon van Joe Biden die miljoenen dollars claimt van de communistische dictatuur van China.

Woensdag onthulde de New York Post de corrupte connecties tussen Oekraïne en Joe Biden en zijn zoon Hunter Biden.

Het nieuws is beschreven als een politieke bom.

Maar in de links-liberale mainstream media heeft het schandaal nauwelijks aandacht gekregen.

Facebook en Twitter gingen nog een stap verder en verboden het nieuws en blokkeerden mensen die het probeerden te verspreiden.

De Amerikaanse Senaatscommissie van het Gerechtelijk Comité zijn nu van plan om Twitter-CEO Jack Dorsey aanstaande vrijdag te dagvaarden voor een hoorzitting over zijn handelwijze.

Voorzitter Lindsey Graham en de Republikeinse senatoren Ted Cruz en Josh Hawley zeggen dat ze hierover aanstaande dinsdag zullen stemmen. Het plan is om Dorsey uiterlijk vrijdag 23 oktober voor de commissie te hebben, schrijft Al Jazeera.

Linkse firma’s proberen de presidentsverkiezingen te beïnvloeden, aldus Ted Cruz.

“Twitter en Facebook hebben actief ingegrepen in de verkiezingen, op een manier die in onze geschiedenis nog nooit is gebeurd”, zegt hij in een commentaar.

“Nooit eerder hebben we actieve censuur gezien van een belangrijke publicatie die ernstige beschuldigingen van corruptie heeft geuit met betrekking tot een van de presidentskandidaten”.

Volgens Ted Cruz heeft de New York Post nu ook onthuld hoe Hunter Biden miljoenen dollars van China eiste voor zijn familie, maar dat nieuws kan ook niet worden verspreid op Twitter, zegt hij.

“Ik heb net geprobeerd dat nieuws op Twitter te verspreiden, maar Twitter blokkeert actief deze onthullingen van corruptie”.

“Beïnvloeding van de Amerikaanse verkiezingen”: De CEO van Twitter wordt naar de Senaat geroepen voor ondervraging

  Joe Biden omgekocht door de Chinezen
Vorig artikelBeoogde debat-moderator Steve Scully is geschorst na liegen
Volgend artikelWHO: Corona-sterfte slechts 0,15 tot 0,2 procent
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ik begrijp dat niet, al dat geklaag over facebook en twitter.
  Al jaren en jaren gaat dat maar door, door de volgers hiervan.
  Je maakt er geheel vrijwillig een account aan en gaat daardoor akkoord met de spelregels.
  En daarna gaan klagen dat je het niet eens bent met de spelregels.
  Er zijn zoveel alternatieven waar wel alles blijft staan.
  Gooi dat het hele facebook en twiiter er toch gewoon van af en zeg je account op.
  Met elk account vergroot je de macht alleen maar die ze hebben.
  Want het heeft toch geen gevolgen, wat ze ook flikken.

  • karton, hoe vaak ik al niet gehoord heb omdat ik facebook weiger dat het dan mijn eigen schuld is dat ik mij afsluit en daardoor blijkbaar geen contact wil onderhouden met andere, is niet meer te tellen.
   Met whats app precies hetzelfde, wat ik ook weiger.
   Ze verdommen het tegenwoordig om je gewoon een belletje te geven, terwijl ze allemaal een telefoon verbinding hebben. 2 soms zelfs. een vaste lijn en een mobiel.
   Mensen houden mekaar klem met dat facebook en chanteren andere er als het ware mee als je het niet doet.
   De tyfus kunnen ze krijgen met hun facebook.
   Dan maar geen contact want blijkbaar zijn ze het dan toch niet waard om daar je tijd aan te besteden.

   • @ BertG, op 16-10-2020 om 13.38 u.
    Ik wil niks met facebook te maken hebben, heb ik ook nooit gehad trouwens ; evenmin met twitter.
    Van u kunnen ze de tyfus krijgen met hun facebook, van mij krijgen ze er de “vliegende tering” bij !
    Whats appen doe ik wel, is handig , o.a. voor mevr. Karton als er weer eens fotootjes worden gestuurd.
    (de “corona-app” komt er bij mij NIET op !! Is bedrog !)

 2. “Je maakt er geheel vrijwillig een account aan en gaat daardoor akkoord met de spelregels.
  En daarna gaan klagen dat je het niet eens bent met de spelregels.” bert je bent een beetje dom/niet geinformeerd:

  het is facebook die zich niet aande regels houdt, de fcc platform regels, facebook gedraagt zich als publisher en niet als platform en zou dus aangeklaagd moeten worden voor alle content inclusief antifa blm posts

  • Laat me raden, jij hebt er een account.
   Facebook heeft een particuliere eigenaar en is geen publiek bezit, net zo als een winkel.
   Dat ze zich in het begin open ingesteld hebben waar je alles kwijt kon, betekend niet dat ze dat altijd moeten doen.
   Bevalt het je niet, blijf er weg.
   Ik ben het ook zelden eens met wat er in een krant staat omdat ze vrij veel censureren of niet weer geven, maar het is aan mij om het te lezen of er een abonnement op te nemen.

 3. bert je bent dom en luistert niet, zelfs trump tweette dat hij section 23o ging revoken……

  een krant is een publisher en geen platform, dat was mijn hele punt dumbass

  en nee ik heb geen account

  een krant is VOLLEDIG verantwoordelik voor alle content , facebook niet vanwege section 23o fcc wat het een platform maakt.

  door letterlijk nieuwsartkelen van een gerenomeerde krant te censureren overtreed facebook de fcc platfrom regels

  • Wat zegt sectie 230 waardoor de FCC zou kunnen doen wat de EO van Trump zou vereisen?

   Zoals altijd beginnen we met de duidelijke taal van het statuut. De relevante bepaling, sectie 230 (c) (2) (A), luidt als volgt:

   (2) Burgerlijke aansprakelijkheid Geen enkele aanbieder of gebruiker van een interactieve computerservice kan aansprakelijk worden gesteld voor:

   (A) elke vrijwillig te goeder trouw genomen actie om de toegang tot of beschikbaarheid van materiaal te beperken dat de aanbieder of gebruiker beschouwt als obsceen, obsceen, wellustig, smerig, buitensporig gewelddadig, intimiderend of anderszins verwerpelijk, ongeacht of dergelijk materiaal grondwettelijk is of niet beschermd;

   Een bureau kan het statuut niet herschrijven. Het moet de duidelijke tekst van het statuut gehoorzamen. Bovendien heeft de FCC eigenlijk geen enkele rol bij de uitvoering of handhaving van het statuut. Dit is volledig self-executing. Het verleent een “interactieve computerservice” (gedefinieerd in Sec. 230 (f) op een manier die ook de sociale mediaplatforms omvat die Trump wil bereiken) immuniteit tegen elke vorm van burgerlijke aansprakelijkheid voor het verwijderen van inhoud om verschillende redenen, waaronder het vinden van de inhoud “aanstootgevend”.

   Het goede nieuws voor de FCC is dat het statuut de relevante entiteiten expliciet dekt. Dat lost ons jurisdictieprobleem op. Gewoonlijk heeft de FCC alleen jurisdictie over interstatelijke communicatie en heeft ze niet veel directe regelgevende autoriteit over ‘informatiediensten’. Maar hier biedt het statuut rechtsmacht op het eerste gezicht. We hoeven daarom geen leuke alternatieve theorieën over jurisdictie te bedenken (waarvan de meeste door RIFO worden uitgesloten).

   Helaas voor de FCC houdt daar het goede nieuws op. Om de FCC te laten reguleren, moet er enige richting van het Congres zijn. Deze richting kan de vorm aannemen van een direct commando, zoals een commando om regels te maken “in het algemeen belang”, of een commando om de privacy van mensen te beschermen (HINT! HINT!). Als alternatief kan de delegatie van autoriteit om te reguleren indirect tot stand komen door ‘ambiguïteit’. Onder Chevron U.S.A., Inc. v. NRDC (ook bekend als de “Chevron-doctrine”), wanneer het Congres dubbelzinnige taal gebruikt in een statuut, delegeert het de macht aan het bureau om “de hiaten op te vullen” en de ambiguïteit op te lossen. Dat geeft het bureau geen toestemming om te doen wat het wil. De oplossing van de dubbelzinnigheid kan niet in strijd zijn met de duidelijke bedoeling van het Congres, of helemaal niet worden ondersteund in het licht van het algemene doel van het statuut en de traditionele regels voor wettelijke interpretatie.

   (Ik ga de hele zaak over gerechtelijke eerbied overslaan, want dat zou nog eens 1500 woorden of zo toevoegen en, zoals ik hierboven al zei, ik denk niet dat deze EO ooit zal gebeuren.)

   Als we kijken naar de duidelijke taal van het statuut, zien we geen expliciete bevelen aan de FCC om iets te doen. Het statuut is gericht aan rechtbanken om providers niet aansprakelijk te stellen voor het verwijderen van inhoud, zelfs als de inhoud grondwettelijk beschermd is. Het geeft de FCC geen opdracht om iets af te dwingen. Integendeel, artikel 230 (c) (2) (A) is een “niet afdwingen, zelfs als u normaal gesproken zou kunnen afdwingen”, dus de FCC heeft geen haak om te bepalen hoe de immuniteit die door de wet wordt verleend, moet worden toegepast.

   Hoe zit het met indirecte delegatie / ambiguïteit? Nogmaals, ik ga alle dingen overslaan die de FCC eerder in RIFO zei over hoe Sectie 230 (b) de FCC instrueert om zijn regelgevende pootjes van de interwebz te houden, aangezien ik het beste scenario doe voor de FCC. Maar als we de logica van de RIFO zouden toepassen, zou het game over zijn voor alle FCC-voorschriften. Waarom? Zelfs als we een dubbelzinnigheid zouden vinden, zou de interpretatie van de RIFO van sectie 230 (b) het opleggen van voorschriften onder 230 (c) inconsistent, willekeurig en grillig maken.

   Als we door het statuut kijken, vinden we een mogelijk dubbelzinnige zin. Het statuut beschermt alleen de ’te goeder trouw’ verwijdering van inhoud die de aanbieder beschouwt als ‘obsceen, obsceen, wellustig, smerig, buitensporig gewelddadig, intimiderend of anderszins verwerpelijk’. Zou de FCC de ambiguïteit in “goede trouw” kunnen gebruiken om op de een of andere manier een regel “geen politieke vooringenomenheid” op te leggen aan voldoende grote platforms (terwijl ze vermoedelijk zelfs grotere ISP’s zoals AT&T met rust laten)? Zou de FCC dan haar bevoegdheden uit hoofde van artikel 416 en 502 kunnen gebruiken om platforms te bevelen te stoppen met het ‘discrimineren’ van conservatieve opvattingen en boetes op te leggen voor ongehoorzaamheid?

   Zoals R.E.M. beroemd gezegd: “je kunt er vanaf hier niet komen.”

   Nogmaals, ik ga alle stomme dingen negeren die de FCC in het verleden heeft gezegd over de interpretatie van de woorden “goede trouw” in de context van de toestemmingswet voor kabelheroverdracht. Zoals ik schreef in wat bekend werd als de ‘Man Pants’-blogpost, interpreteerde de FCC’ te goeder trouw ‘als’ de FCC-autoriteit weigeren om daadwerkelijk iets te doen ‘. De enige reden dat ik dit noem, is dat jullie allemaal een idee kunnen krijgen van hoeveel, als een praktische kwestie (mocht het ooit zover komen), de FCC zichzelf zou moeten terugdraaien of anderszins zou moeten uitleggen. Maar toch, “je kunt er vanaf hier niet komen.”

   Waarom geeft ‘goede trouw’ de FCC niet wat ze nodig heeft?

   Een deel van het probleem is dat de duidelijke betekenis van “anders aanstootgevend” betekent dat de provider de toegang kan beperken of
   https://www.publicknowledge.org/blog/could-the-fcc-regulate-social-media-under-section-230-no/

 4. LOL bert je probeert het topic te verplaatsen en vervolgens te begraven onder een hoop tekst.

  deze tekst:
  Could the FCC Regulate Social Media Under Section 230? No.
  By Harold Feld ,

  geschreven door oy vey (((harold feld((( geeft inderdaad de huidge situatie aan………, onder sectie 23o (de platform regels( can facebook inderdaad niet aangepakt worden, trump en anderen echter willen sectie 23o REVOKEN (wat inhoudt dat ze niet meer geld en facebook niet meer onder deze platform regulatie valt maar terug valt naar oudere publisher regels met veel strengere regels waaronder libel.

  nice try (((bert(((

 5. Joe Biden is een walgelijke pedofiel!!!
  Ik heb President Trump dàt NOOIT zien doen, ondanks alle aantijgingen van linkse klootzakken!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in