De beloofde koranverbranding in Malmö bevestigd – moslims dreigen met geweld en moord 

4

Frontnieuws heeft eerder verslag gedaan van een geplande koranverbranding in de migranten-gettowijk Rosengård onder leiding van de kunstenaar Dan Park en de Deense partijleider Rasmus Paludan. Maar de politie heeft geen toegang verleend tot het ‘bijzonder kwetsbare gebied’ met betrekking tot hun veiligheid. Maar nu kondigt het nieuwsblog Samhällsnytt aan dat de demonstratie op een andere plaats in de stad zal plaatsvinden. Tegelijkertijd wordt er op social media door moslims gedreigd dat de bijeenkomst op het plein zal worden beantwoord met geweld en moord.

Op 28 augustus om 12.00 uur zal de pleinbijeenkomst plaatsvinden, om de aandacht te vestigen op de islamisering en de negatieve gevolgen daarvan in de samenleving. Het zou eigenlijk buiten een moskee in Rosengård worden gehouden, maar is verplaatst en zal in plaats daarvan op het Fridhemsplein plaatsvinden.

Rasmus Paludan, partijleider vanr de islam- en immigratiekritische partij Stram Kurs, rechtvaardigt de manifestatie van de koranverbranding op het plein door te zeggen dat Zweden, net als Denemarken, vergelijkbare problemen heeft met massa-immigratie en welvaartsmigranten die meer in de schijnwerpers moeten worden gezet.

 

“Deze hoer gaat naar zijn lul kijken – we zullen hem ondersteboven neuken”

“Deze hoer gaat naar zijn lul kijken – we zullen hem ondersteboven neuken, de kleine suedin hoerenjong.”

“Ik denk niet dat-ie er levend uitkomt, maar we zullen zien.”

“HOERENKINDEREN, als ze de koran verbranden ga ik de kutten van hun moeders verbranden.”

Park: “Het laat zien dat Zweden problemen heeft”

Park is door de politie geïnformeerd dat ze hem moeten begeleiden naar de bijeenkomst op het plein. Hij vertelt Samhällsnytt dat zoiets duidelijk laat zien welke problemen Zweden heeft met aanhangers van een bepaalde religie.

“Het laat zien dat Zweden problemen heeft met volgelingen van een bepaalde religie als je een politiekaart moet krijgen voor een religiekritische demonstratie. Het dagblad Sydsvenskan heeft over de bijeenkomst geschreven, dus nu weten de moslims van Malmö dat deze zal plaatsvinden. Het zal dus interessant zijn om te zien of ze de kracht hebben om op het Fridhemsplein te verschijnen en te laten zien wat ze vinden van de westerse vrijheid van meningsuiting.”

Paludan: “Rosengård is een Arabisch land”

  Criminelen zetten wegversperringen op in Zweden en controleren passagiers

Op donderdag sprak Samhällsnytt met Paludan over de demonstratie van volgende week. Hij is blij dat de politie de veiligheid van Dan Park serieus neemt, maar is tegelijkertijd kritisch over het feit dat men wordt geweigerd om de bijeenkomst op het plein in Rosengård te houden.

Het is goed dat er een demonstratie komt. Maar de vrijheid van meningsuiting is weg als je je niet kunt uitdrukken waar het zin heeft. Als we denken dat Rosengård een klote plek is die een Arabisch land wordt, denken we dat de bijeenkomst daar moet zijn, zegt Paludan tegen Samhällsnytt.

Deense politicus gaat naar het Zweedse migrantengetto Rosengård voor een koranverbranding: “De Zweden worden in hun eigen land uitgeroeid”

Vorig artikel20.000 linksen steunen de zwarte moordenaar van Cannon Hinnant in Facebookgroep
Volgend artikelLeugenmedia – Aanklager: “16 -jarige jongen'” die Groot-Brittannië probeerde te bereiken was een 28-jarige man
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Doorzetten. OFFICIEEL is Zweden niet islamitisch. per slot van rekening: zij hebben duizenden kerken ontheiligd, op altaren gescheten, de bijbel als toiletpapier gebruikt…..

    Hoop dat de politie deze keer vuurwapens gebruikt.

  2. De Koran verbranden !! Een symbolische daad, die echter m.i. van weinig nut is. Trouwens de islam is geen godsdienst, maar een gruwelijk totalitair systeem, verantwoordelijk voor 250 miljoen doden, en vergelijkbaar met het communisme – marxisme – maoïsme..e.a. verantwoordelijk voor 150 miljoen doden. Het gaat hier om ramingen, gezien de aantallen elke dag nog oplopen. Er blijft dan enkel nog te verwijzen naar de 250 miljoen doden, want wat moet daar nog aan toegevoegd worden. Van groter belang m.b.t. de invasies , is het Coudenhove Kalergi plan, en wie daar achter schuil gaat.. en dit gezien in het kader van de NWO , met de vernietiging van onze westerse maatschappij en beschaving. Voor een goed begrip dient men steeds te vertrekken van het totaal beeld. Niets gebeurt immers zo maar. Als men dan toch een symbolische actie wil voeren, kan men beter verwijzen naar de afstamming van de Profeet, en wie zijn moeder was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in