De eerder in de links-liberale mainstream leugenmedia bewering dat de asielzoeker die midden in de nacht probeerde in een kinderopblaasboot over het Kanaal te komen, 16 jaar oud was, blijkt, surprise, in feite een 28-jarige man te zijn, verklaren Franse aanklagers.

De Soedanese migrant kon niet zwemmen en maakte de reis met een vriend. Tijdens de reis begon de gestolen boot te zinken na doorboord te zijn door een schop die als roeispaan werd gebruikt.

Zijn vriend overleefde het, maar de “jongen” slaagde er niet in om aan land te komen. Zijn lichaam werd daarna op het strand gevonden.

Eerder beweerde de Franse minister van Binnenlandse zaken dat de migrant 16 jaar oud was – iets wat zijn overlevende vriend beweerde dat ze beiden waren. Ook aan Britse zijde hebben ministers gespeculeerd over de leeftijd van de migrant.

Adjunct-aanklager Philippe Sabatier, die de zaak onderzoekt, zegt nu dat de migrant die het overleefde een tiener is, maar dat er op de dode man een Soedanees rijbewijs met de geboortedatum 1992 werd gevonden.

5.000 tot nu toe dit jaar

Tegelijkertijd blijkt uit recente cijfers dat gisteren alleen al 164 migranten in elf boten het Verenigd Koninkrijk bereikten na de gevaarlijke reis over het Kanaal, waardoor het totale aantal dit jaar tot nu toe 5.000 bedraagt.

Migranten die het Engelse Kanaal oversteken dreigen hun eigen kinderen te verdrinken

De Russen leggen in eenvoudige bewoordingen uit waaraan Groot-Brittannië zich schuldig maakt - Er zullen consequenties zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here