De eerder in de links-liberale mainstream leugenmedia bewering dat de asielzoeker die midden in de nacht probeerde in een kinderopblaasboot over het Kanaal te komen, 16 jaar oud was, blijkt, surprise, in feite een 28-jarige man te zijn, verklaren Franse aanklagers.

De Soedanese migrant kon niet zwemmen en maakte de reis met een vriend. Tijdens de reis begon de gestolen boot te zinken na doorboord te zijn door een schop die als roeispaan werd gebruikt.

Zijn vriend overleefde het, maar de “jongen” slaagde er niet in om aan land te komen. Zijn lichaam werd daarna op het strand gevonden.

Eerder beweerde de Franse minister van Binnenlandse zaken dat de migrant 16 jaar oud was – iets wat zijn overlevende vriend beweerde dat ze beiden waren. Ook aan Britse zijde hebben ministers gespeculeerd over de leeftijd van de migrant.

Adjunct-aanklager Philippe Sabatier, die de zaak onderzoekt, zegt nu dat de migrant die het overleefde een tiener is, maar dat er op de dode man een Soedanees rijbewijs met de geboortedatum 1992 werd gevonden.

5.000 tot nu toe dit jaar

Tegelijkertijd blijkt uit recente cijfers dat gisteren alleen al 164 migranten in elf boten het Verenigd Koninkrijk bereikten na de gevaarlijke reis over het Kanaal, waardoor het totale aantal dit jaar tot nu toe 5.000 bedraagt.

Migranten die het Engelse Kanaal oversteken dreigen hun eigen kinderen te verdrinken

  Meer bewijs dat 'ze' je dood willen
Vorig artikelDe beloofde koranverbranding in Malmö bevestigd – moslims dreigen met geweld en moord 
Volgend artikelHet trieste resultaat van Merkel’s grensopening: officieel 1,3 miljoen misdaden door asielzoekers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in