Het tijdschrift The Atlantic heeft verklaard dat de wereld een “saaie en steriele” plek zou zijn zonder de kunst die door pedofielen wordt gemaakt, en dat we pedofielen die goede kunst maken moeten waarderen en steunen door hun boeken en kaartjes voor hun films te kopen, bericht Thepeoplesvoice.

Het artikel van Judith Shulevitz beweert dat het “Oké is om van goede kunst van slechte mensen te houden” – en noemt pederasten en pedofielen zoals Oscar Wilde en Roman Polanski als degenen die vertegenwoordigd moeten worden.

Het artikel concludeert zelfs dat het verdorven gedrag onlosmakelijk verbonden is met de kunst en dat “Kunst steriel zal worden en Schoonheid uit het land zal verdwijnen” als we meer belang hechten aan moraliteit dan aan kunst.

In haar analyse onderzoekt Shulevitz voornamelijk het boek “Monsters: A Fan’s Dilemma” van Claire Dederer, dat ingaat op de vraag of mensen de creaties van moreel gebrekkige individuen nog wel moeten waarderen.

De lezers worden geconfronteerd met het idee dat kunst het morele karakter van haar scheppers kan overstijgen, hoe verdorven en slecht ze ook mogen zijn.

Shulevitz richt zich specifiek op Oscar Wilde, de Anglo-Ierse schrijver en libertijn, die vaak geroemd wordt als een LGBTQ-icoon vanwege zijn vonnis voor “grove onfatsoenlijkheid” in verband met zijn betrokkenheid bij homoseksuele activiteiten met minderjarige jongens.

Shulevitz geeft toe, al is het maar gedeeltelijk, dat Wilde meer was dan een onschuldig slachtoffer van Victoriaanse onverdraagzaamheid, omdat hij niet alleen “met mannen sliep” maar ook met “huurjongens” en wat zij dubieus omschrijft als “tienerjongens die opgepikt werden voor korte afspraakjes”.

  Transhumanistisch WEF-adviseur Yuval Harari doet Nieuwe Wereldorde af als "onzin" en "fantasie"

De details zijn echter onaangenamer dan ze wenst te onthullen: Wilde werd er tijdens het proces van beschuldigd betrapt te zijn met een 14-jarige jongen in zijn bed in het Savoy Hotel, van het “verleiden” van een jongen van 16, en van het misbruik maken van een dienstjongen van dezelfde leeftijd – Wilde’s verdediging in de rechtszaal was dat de bediende in kwestie “erg lelijk” was – naast andere wandaden.

“Vijftien en heel lief… elke dag kuste ik hem achter het hoofdaltaar,” zei hij over een van zijn minnaars, Giuseppe Loverde, in een wellustige brief die hij niet lang voor zijn dood op 46-jarige leeftijd op Sicilië schreef.

Polanski en de “13-jarige feestmeisjes”

Shulevitz bespreekt ook Roman Polanski, de in Frankrijk geboren drievoudig Oscarwinnaar, die al sinds de jaren 1970 voortvluchtig is voor het Amerikaanse rechtssysteem, toen hij een 13-jarig meisje in het huis van Jack Nicholson overlaadde met alcohol en drugs en haar sodomiseerde.

Hollywood heeft de 89-jarige pedofiel decennialang vertroeteld, waarbij Quentin Tarantino bijvoorbeeld in 2003 nog zei dat hij niet vond dat “13-jarige feestmeisjes” als slachtoffers beschouwd moesten worden.

Tot slot grijpt Shulevitz terug op de woorden van Wilde zelf om het werk van zulke mannen te rechtvaardigen, of ze nu onbetwist schuldig zijn of onder een wolk van verdenking staan.

“Ik geloof niet dat je [Wilde’s] estheticisme of zijn levendige schrijven kunt scheiden van zijn rol als seksueel non-conformist,” zegt Shulevitz – een merkwaardige manier om zijn pedofiele smaak voor minderjarige jongens te herdefiniëren – en raadt ons aan “zijn waarschuwing in acht te nemen over de gevolgen van een triomf van moraliteit over kunst: ‘Kunst zal steriel worden, en Schoonheid zal uit het land verdwijnen.'”

  Wij zijn nu allemaal Nederlandse boeren

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Voormalig VN-directeur slaat alarm: Wereldwijde Elite zijn allemaal pedofielenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO plant directe oorlog tegen Rusland
Volgend artikelHet Oekraïense leger is er slecht aan toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Alles Was Is en zal er Zijn
  Want Alles vind NU plaats
  Er bestaat geen tijd
  Zo ook
  Geen Gisteren Vandaag of Morgen
  Alles vind plaats
  Hier en NU
  Goed Slecht is wat via de Ver-Beelding het Ego ik word gecreëerd geschapen gemaakt
  Wat dus ten Aller Tijde dus Altijd op Leugens zijn gestoeld verzinsels Nu
  Probeer die te zien en te Pareren
  Dat gebeurt door Pure Liefde Nu
  Liefde heeft niks met Lust en Verlangens de Toorn in Blazen te maken
  Hier is Zeks met een ess een ka of iks een onderdeeltje van seks of sex
  Alles vind plaats
  Trek er leringen uit
  Wat gebeuren moet
  Alleen dat zal plaats vinden
  Niks anders
  Is een Logica
  Als iemand moet sterven dan gaat dat ook gebeuren
  Als iemand niet moet sterven dan gaat die gene heus niet sterven
  De verbeelder kan dat op z’n buik schrijven
  Nogmaals
  Alleen dat gebeurt wat moet gebeuren

  Dank U

 2. ” (…) zijn rol als seksueel non-conformist”

  Ongelooflijk hoe die Joden er steeds weer in slagen axioma’s te perverteren voor hun eigen zieke agenda’s en dit door de strot van de samenleving te duwen.

  Een paar dagen geleden kreeg ik zelfs een soortgelijke mening van een dochteronderneming van de Otto Groep. Ik stuurde ze bericht dat ik nooit meer van ze zal bestellen omdat ze de kotsmisselijke June Pride maand aankondigden in een promo email die ik ontving van ze. De dame bij de klantenservice mailde persoonlijk terug dat alles doorgeslagen is en dat zij als vrouw er trots op wilt zijn dat ze vrouw is. Dat die bedrijven niet begrijpen dat ze de helft van de samenleving discrimineren met hun zieke reclame voor de LQTRSH regenboog crap. Het heeft echt geen zin om die geestelijk gestoorde sektes te promoten. Dat ze er zijn is al erg genoeg, maar ga die afwijkingen niet ook nog eens bejubelen ten koste van welgevormde mensen.

  • Beste Mensen

   Immortel
   Groot gelijk
   Niks de hemel in prijzen bejubelen maar ook niks afkraken
   Laat gebeuren wat gebeurt
   Weest de Toeschouwer
   Meer niet
   Trek er leringen uit
   Dat is Alles
   Immers wat gebeuren moet
   Dat gebeurt toch

   Dank U

   • Je zegt het weer mooi Ringo Dada. Maar ja, we hebben natuurlijk ook wel enige verantwoordelijkheid als mens op Aarde om de zaken op het goede spoor te houden, voor elkaar, en met elkaar, en voor de toekomst van de nabestaanden. Bijstander zijn is makkelijk, maar het levert niks op…. En fatalistisch denken werkt goed om kalm te blijven, maar dan accepteer je tevens dat je een schaap bent dat er niet toe doet. Laten we met zijn allen helemaal niks meer doen, niks meer zeggen, want ‘wat gebeuren moet dat gebeurt toch’. Dan hebben de parasieten het paradijselijk en worden hun wensen dra vervuld! Ook best.

 3. Zullen we dit eens vragen aan al die mensen die dit in hun jongere jaren hebben meegemaakt? Als ze nog leven tenminste.

 4. Raar dat non-conformisme bejubeld wordt als het pedofielen betreft maar verguisd wordt als het conservatisme betreft….

  • Fem juni 4, 2023 at 14:18
   Nog erger dan dat. Je kan niet ‘seksueel non-conformistisch’ zijn als je een ziekelijke sexuele stoornis hebt, zoals pederastie en pedoïsme. Je bent een genetisch defect. Dit betreft namelijk niet een keuze in een trend of een houding waarvan je besluit je er niet aan te conformeren (bijvoorbeeld, hij is qua pak en das non-conformistisch) – want dit is geen trend of houding! Je hebt hier geen keuze! Je hebt een ziekte! Je hebt een mentale afwijking die zich uit in pervers sexueel gedrag, net zoals een seriaal moordenaar niet kan zeggen “ik ben non-conformistisch aan geweldloosheid.” Je bent sexueel ziek of je bent het niet. Er valt hier helemaal niks te conformeren of niet te conformeren. Jij ‘conformeert’ toch ook niet aan het zijn van een heterosexuele vrouw, of aan het zijn van moeder? Je bent het of je bent het niet. Die zieke taart van een Judith Shulevitz probeert op die manier alles naar de hand van de parasiet te zetten; alsof pederastie en pedofilie slechts houdingen zijn waaraan iemand zich kan conformeren of niet, uit vrije wil. Snap je… Het is een duivels zieke ongeneeslijke afwijking die niets met vrije wil en wel of niet conformeren te maken heeft.

 5. Sorry, but I don’t see pededophiles fucking little boys in the ass coming out with anything but shit. The same goes for pedophiles with little girls. It is perverted, sick, against nature and dangerous for society. That is why the healthy majority of the population has a natural innate disgust for these perversions. Nature in its diversity is certainly not created by these perverts, but by reproduction of heterosexual (sexually mature) people / animals. God does not play dice.
  In retrospect, these perverts could also create (so-called) art only because their perversion was covered by other perverts. I would gladly wash my eyes out with hydrochloric acid for every movie I have seen by Woody Allen, Roman Polanski and other perverted narcissists. I therefore also boycott everything that comes out of this perverted swamp Hollywood. As for Oscar Wilde, I’m glad I haven’t read anything by him.

 6. Wat een onzin. Net alsof kunst enkel wordt gemaakt door pedo’s.
  Dit lijkt op dezelfde valse propaganda dat woke gendergekken die met minder dan 1% van de bevolking zijn denken dat ze zo maar even de dienst kunnen uitmaken.

 7. “Je bent pas een bikkel met stront aan je snikkel”
  Fijn he? Niet steriel zijn. Ziek is het. Ziek in het hoofd. Ziek in de ziel. Dood in de geest.

  Waarom wordt er toch steeds geschreven in eufemismen als het gaat over kinderverkrachters? LGBTQ+ is eigenlijk het versluieren van; de + staat voor ‘dat wat niet genoemd mag worden’. Maar iedereen weet dat het over pedoSEXUELEN gaat. En dan heb ik het nog niet eens over doden en consumeren.

  Pedofiel klinkt veel te lief en onschuldig. Iedereen houd van kinderen. Dus iedereen is pedofiel. Maar er is verschil tussen houden van en lief vinden en liefhebben.

  Iedereen houd van lammetjes. Iedereen vind ze lief. En daarom zullen de meesten weigeren om lamsvlees te eten. En iemand die van biefstuk houd zal niet veel op hebben met runderen. Dus zal iemand die echt van nog onschuldige kinderen houd echt genieten van het verkrachten van een kind?

  Pedosexuelen zijn geen pedofielen. Maar dat is wel wel hier gepromoot wordt.

  En poep is geen kunst. Het is afval. Het is ook nooit ‘onconformistisch’ want iedereen doet het.

  “De lezers worden geconfronteerd met het idee dat kunst het morele karakter van haar scheppers kan overstijgen, hoe verdorven en slecht ze ook mogen zijn.”

  Aan de vruchten herken je de boom.

  De enige waardering van bomen die geen goede vruchten voortbrengt is als brandhout. Wat valt er te waarderen aan het aanzetten tot verdorvenheid? Aan het perverteren van onschuld? Aan het omkeren van wat goed is? Het is puur satanisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in