Veel mensen in mijn land beginnen de leugens en controlemechanismen van onze elites te begrijpen. Leugenaars zijn na verloop van tijd gemakkelijk te identificeren. De Koude-Oorlogsmentaliteit van onze elitedinosaurussen, geënt op het nieuwe ras van zielloze elites, is nu glashelder. De proxy-oorlog in Oekraïne, de agressie tegen China en de overmoed van het Westerse leiderschap doen de weegschaal eindelijk doorslaan, schrijft Phil Butler.

Neem dit voorbeeld van een artikel van AP en Euronews van onlangs. De auteur, Mark Armstrong, probeerde feiten in fictie om te zetten door te klagen dat de Russen “beweren” dat de G7 en de NAVO proberen om Rusland te verdelen. Wat zegt u?

“G7-leiders kondigden op de top in Hiroshima nieuwe sancties tegen Moskou aan, terwijl Poetin het Westen ervan beschuldigt dat het probeert het Russische volk, wiens ‘diversiteit hun kracht is’, te verdelen.”

Daar is het. Op het nieuws gezet, alsof het leiderschap van het Westen nog niet heeft toegegeven dat Rusland in stukken hakken het doel is! De Russische journalist en voormalig redacteur van de Oekraïense afdeling van Forbes, Leonid Bershidsky, maakt hier een zaak van. De zelf-verbannen Poetin-hater haalt het werk van Vladimir Sorokin aan, de roman “Telluria,” over een wereldwijd uiteenvallen van naties dat leidt tot een dystopische/middeleeuwse toekomst. De auteur mengt apocalyptische catastrofe met wat hij en anderen als verstandig beschouwen – de ontbinding van de Russische Federatie. Bershidsky is niet de enige.

In mei 2022 riep de Amerikaanse journalist Casey Michel op tot de “dekolonisatie” van Rusland. In januari van dit jaar verdubbelde hij zijn standpunt in de Financial Times met een pseudo-intellectueel verhaal dat het Westen moet toeslaan terwijl Poetins Rusland verdeeld en zwak is vanwege het Oekraïne-conflict. Michael, die een van de russofobe remora van George Soros werd toen hij bij ThinkProgress werkte, wordt betaald om te praten over de slechte oude Poetin en hoe Rusland helemaal uit elkaar valt.

  Kolonel McGregor: VS kunnen zich geen oorlog met Rusland veroorloven

Alle verhalen die westerlingen lezen zijn terug te voeren op Soros, de verdreven Russische maffiaoligarchen, Bill Browder en de Garry Kasparov (wordt erkend als buitenlandse agent) types van pissige en gefrustreerde nietsnutten. De gemiddelde Amerikaan moet dus dezelfde mensen geloven die Tucker Carlson hebben ontslagen, de technocraten die Facebook en Twitter tegen Trump hebben opgezet, of de waarheid geformuleerd door de man die zij allemaal tot legende maken, Vladimir Poetin. De Russische leider had het volgende te zeggen over de nieuwe omvang van de oorlog tegen Rusland door de Westerse elites:

“Praktisch het hele arsenaal – economisch, militair, politiek, informatief – is tegen ons gericht, en de krachtigste anti-Russische propaganda is ingezet.”

Maar een verhaal in de New York Times of Wall Street Journal zal verkondigen dat Poetin gek is en alleen maar een nieuwe Sovjet-Unie wil! Het begint echter te kraken, de massale PR-campagne wel te verstaan. Toen de voormalige Duitse bondskanselier Angela Merkel haar mond voorbij praatte over de “nep-onderhandelingen van Minsk”, viel het veel mensen op. Nep-vredesonderhandelingen zodat Oekraïne klaargestoomd kon worden om Rusland aan te vallen! Wauw. Wat een bom. Dan vertelt Pulitzer Prize winnaar Seymour Hersh de wereld dat de Amerikaanse marine de Nordstream, de gaspijpleidingen van Rusland naar Duitsland, heeft opgeblazen. Elite-media beweerden onmiddellijk dat Poetin zijn eigen goudmijn had opgeblazen.

De gestoorde senator Lindsey Graham uit South Carolina riep op tot de moord op Poetin. De Amerikaanse president Joe Biden heeft gezegd dat Poetin niet aan de macht kan blijven. Op Project Syndicate zegt professor Nina Chroesjtsjeva: “Poetins oorlog zal Rusland vernietigen”. Natuurlijk heeft Project Syndicate ook subsidies ontvangen van de Open Society Foundations van George Soros, de Politiken Foundation in Denemarken, Die Zeit, ZEIT-Stiftung, en de Bill and Melinda Gates Foundation, om maar een paar elitaire entiteiten te noemen die erachter staan.

  Oekraïnes 'vredesformule' absoluut onredelijk

Gezien het gewicht van de propaganda tegen Rusland door ons leiderschap op elk gebied, zou ik eindeloos door kunnen gaan. Ik zal niet eens beginnen over Hollywood en hoe elke slechterik die tegenwoordig wordt afgebeeld banden heeft met Rusland. De enige films waarin de schaduwelites de touwtjes in handen hebben zijn de Bond-films, en nu is de aartsvijand van Spectre, 007, dood. Het is voor niemand een geheim dat het Westen de enorme rijkdommen nodig heeft die de piraten van het Russische volk probeerden af te pakken voordat Poetin het overnam na de ramp met Jeltsin. De enorme rijkdom van Rusland doet de Londense miljardairs watertanden. Het oude geld van Europa runt Ursula von der Clucky en de andere marionettenkippen van de EU. Zij moeten die rijkdom hebben voordat de westerse hulpbronnen opraken. Het is nu allemaal of niets voor hen. Daarom staan we op de rand van WO III.

Ik mag hier graag een beetje over opscheppen, omdat ik mensen al bijna tien jaar de waarheid vertel over Poetin en Rusland. Ik hoop alleen dat de leugenaars die het propagandaspelletje voor de elites in mijn land leiden, gedwongen worden om bij McDonald’s te gaan werken onder valse namen als het allemaal uitkomt. Vladimir Poetin krijgt de geopolitieke toorn van de uitverkopers. Het zal hem niet eens meer storen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De laatste dwaasheid van de westerse wereld – Poetin 9 mei speechVolg Frontnieuws op Telegram

  Rusland krijgt de grootste schrootplaats van Europa

Lees meer over:

Vorig artikelNatuurlijk willen ze dat
Volgend artikelNAVO plant directe oorlog tegen Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Een ware titel van het artikel.
  Het westen weet niet meer wat waarheid is, ook in ons eigen land niet.
  In het “ einde der tijden zal de waarheid leugen worden “
  Zie hier…… zijn we echt al zover❓

 2. Ja we zijn echt zover , de mensen 85% kunnen ze alles wijsmaken , ze hobbelen maar mee op de op hol geslagen trein van de f**el**te. Die idioten wil ik nog niet eens elite noemen . De echte elites onder ons zijn degene die vetten tegen die vernietigende plaan van de lizzards. Weg met al die gefraudeerde regeringen , ook de monachie is een achterhaalt instituut. Hopelijk krijgen ze wanneer ze denken dat ze veilig zijn zulk een bunkerduster op hun kop.

 3. Als de mensen zouden kunnen begrijpen dat de politiek een corrupt spel is en dat het door corruptie wordt veroorzaakt dan heeft de mensheid heel veel gewonnen !

 4. …..Het is zondermeer deprimerend en frustrerend om vast te stellen wat een uitermate domme bende de massa is, en daar zijn zelfs zogenaamd ‘intelligente’ klootzakken bij(academici bijv) …Het begon met de niets ontziende, indoctrinerende vaxxinatie campagne , er werden weinig of geen kritische vragen gesteld, mensen met een andere mening dienaangaande mochten niet aan bod komen of werden belachelijk gemaakt , nu hebben we het Rusland/ Oekraiene debacle en het is weeral van dattem; op hun tamme kloten in de zetel liggend naar de VRT ‘waarheden’ kijken en alles slikken wat er gezegd wordt, geen moeite doende om andere bronnen te raadplegen, HLN en andere bullshit propaganda tools worden gretig geloofd ; Poetin is de duuvel en Rusland moet gestraft worden!! Frontnieuws is zo n prachtige site, men moet natuurlijk ook niet naief zijn, doorgaans echter heeft men het hier bij het rechte eind. Spijtig dat we , afgaande op slechts een handvol reacties op de prachtige artikels, met zo verdomd weinig zijn. Als je dan ziet hoe in HLN, ellendige dommeriken, waarvan sommigen nauwelijks een fatsoenlijke zin kunnen construeren, hun gal uitspuwen ivm met Rusland en zelfs om een rechtstreekse NATO interventie vragen, dan zwellen mijn sternocleidomastoide spieren op van woede 🙂 Je mag er zeker van zijn dat het dezelfde idioten zijn die eisten dat de spuitweigeraars hun burgerrechten zouden verliezen. Wat een uitermate, nutteloze, gebrainwashte, idiote bende waartegen wij, de nog nadenkende 5%, het moeten opnemen! Zoals ik al zei : deprimerend en vooral frustrerend !

  • Patrick juni 4, 2023 at 10:59

   Hoe meer je hebt gestudeerd, hoe meer je wordt beloond. De hoog geschoolden in deze maatschappij, hebben geen idee meer hoe de wereld in elkaar zit. Hun hesenbibliotheek bevat enkel kennis uit boeken. Ze zijn het contact met het echte menselijke leven volledig kwijt geraakt, omdat ze hun kennis uit boeken hebben gehaald. Deze bevat enken nog informatie, die ons gevangen kan houden. En ze hebben het zelf niet in de gaten. Ambachtslieden zijn volledig verdreven en hebben gedwongen plaats moeten maken voor een weggooimaatschappij, waaruit alle kleur en schoonheid is verdwenen. De ‘Tel-lie-vision’, hersenspoelt dagelijks de massa met nep nieuws. Dit heeft tot gevolg, dat mensen meer en meer in robotten veranderen, en niet langer in staat zijn zelfstandig en kritisch na te denken.

   – Harriet Algra

  • Dat is idd een dingetje Patrick. Velen verdienen de ellende die zij over zichzelf uit laten storten, maar moeten wij, het laatste restje kritisch denkenden het maar ondergaan?

   In mijn geval, over mijn lijk.

  • Beste Patrick,
   Mooi gezegd!
   Ik deel je analyse en frustratie. Ik zie ook in mijn directe omgeving ‘slimme’ mensen die het contact met zichzelf en de wereld zijn verloren.
   Toch is er hoop. Voor mijn werk kom ik bij veel mensen over de vloer en het valt mij op dat – als je aan de keukentafel een op een even dieper op de zaken ingaat – de menselijkheid geenszins is verdwenen. Menselijkheid is onuitroeibaar. En hoewel we werkelijk in een klotesituatie zitten, is de toekomst glorieus. Ik ben ervan overtuigd.
   Helaas moeten we, voor we zover zijn, een flinke drempel over. Het wordt een lelijke tijd, maar houdt moed!

 5. Het westerse school systeem is eigenlijk niets anders, dan gehoorzaam kampen. Hogere opgeleide zijn de beste in het gehoorzamen aan de vermeende autoriteiten. Psychopaten en sociopaten hebben een tijdelijke fotografisch geheugen, die nemen de aangereikte kennis uit een boekje op als een spons. Doordat het zo makkelijk voor hen af gaat, slaan zij die aangereikte kennis nooit op in hun lange termijn geheugen. Na hun school opleiding zijn ze meestal al hun ooit aan geleerde kennis al weer kwijt. Omdat zij dat tijdelijk opgeslagen hadden in hun korte termijn geheugen. Het probleem wat we nu steeds duidelijker gaan zien is dat deze groep onwetende op alle sleutel posities zitten en zo de corruptie in stand blijft houden. Want als jij je kennis niet meer weet, ga je ongemerkt het maskeren alsof jij die kennis nog wel beheerst.

  90% van de mensheid volgt liever andere, dan zelf iets uitzoeken hoe iets werkt en/of in elkaar steekt. Deze mensen kiezen altijd voor de meerderheid, maar bijna nooit voor de echte waarheid. Met het corona tijdperk werd het voor vele heel duidelijk, maar ook al lang daarvoor al was het niet anders. Vele hechten meer waarde aan iemands woorden die bekent is en veel rijkdom heeft vergaard. Want de massa accioseert rijkdom met iemand die intelligent is en zo hun ego eraan kunnen koppelen. Vandaar dat er met de propaganda en reclames bekende VIP’s de zogenaamde deskundige zouden zijn, om de massa te overtuigen. De massa doorziet dat niet, ook al leg jij het hen in hap klare brokjes dat uit.

  Soms wordt jij daar als andersdenkende er zo moedeloos van, van die domme naïeve houding van de massa. Maar op een gegeven moment ben jij daar klaar mee om de massa proberen te waarschuwen. De massa wil gewoon bedondert worden lijkt wel. Zij hechten meer waarde aan de fictie, dan aan de realiteit van het nu. De massa is dan ook meer gericht naar het verleden, dan naar de toekomst. De roofdieren onder ons die maken hiervan dankbaar misbruik van in de westerse werelddeel.

  Poetin vertelt gewoon de realiteit, hoe de zaken er voor staan en dat is nu net tegen het been van de roofdieren om hun fictie hoog te kunnen houden tegenover de westerse massa. Want zodra de massa door krijgt dat zij bedondert worden door deze westerse roofdieren is het afgelopen met deze roofdieren en dat weten zij donders goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in