Trump supporters maken de balans op van 6 januari: “Dit gevecht is nog lang niet voorbij”

0
© vhines200 (CC BY-ND 2.0)

Lege straten en een ingetogen sfeer kenmerkten Washington op 7 januari als Trump-supporters de gebeurtenissen van de vorige dag en de certificering van de stemmen van de kiesmannen door het Congres ’s nachts verwerkten.

Velen waren aan het inpakken om naar huis te gaan, tegelijkertijd werd er een hek om het Capitool opgetrokken; de aanwezigheid van de Nationale Garde lag voor de hand.

Marine veteraan Tony Good reisde uit Florida en liep naar de Ellipse om ’s morgens president Donald Trump te horen spreken. Hij zei dat Trump niet aanzette tot geweld in zijn toespraak.

“Nee, absoluut niet. Er is een lijn tussen het aanzetten tot rellen en het staan op overtuigingen. Hij vertelde niemand om te rellen, hij vertelde hen alleen dat het ons recht is om te protesteren. Dat is een recht dat we hebben in Amerika”, zegt hij tegen The Epoch Times.

Good raakte gescheiden van zijn groep en keerde na de toespraak terug naar zijn hotel om zich te hergroeperen. Hij ging niet naar het Capitool, maar zegt dat hij wenst dat hij dat wel had gedaan.

“Ik noem gisteren de eerste dag in de 10-jarige oorlog. Het zal 10 jaar duren voordat dit wordt omgedraaid. Zo lang gaat het duren. Oorlog in de zin van… de dingen krijgen waar ze moeten zijn in Amerika, voor zover het eerlijke en vrije verkiezingen betreft, verkiezingsintegriteit”.

“Het gaat niet van de ene op de andere dag gebeuren, omdat de machthebbers dat niet willen. Ze willen regeren. Ze willen de heersende klasse zijn”.

Good zegt dat hij niet verrast is door wat er gisteren is gebeurd, maar dat hij zich vandaag een beetje verdrietig voelt “omdat er een verandering gaande zal zijn”.

“We moeten ons gewoon hergroeperen. We vechten tegen een slecht systeem. Als je alle mainstream media tegen je hebt en je hebt al het geld dat tegen je ingaat, zal het niet zo makkelijk zijn”, zegt hij.

“Sta op voor dit land”

Elizabeth Rowell vloog alleen vanuit Fort Lauderdale, Florida, om zich bij de protesten aan te sluiten. Ze vond Trump’s toespraak “gepassioneerd”, maar niet dat er tot oproer werd aangezet.

Vandaag, echter, zegt Rowell dat ze zich een “soort van teleurgesteld voelt, want ik hou niet van de manier waarop we werden geportretteerd”.

“Ik heb het gevoel dat de media het laten lijken alsof de … mensen die naar binnen gingen nu de rest van ons buiten willen laten lijken alsof we een stelletje vechtersbazen zijn. Maar we hebben niets gedaan. Wij waren allen daar enkel om patriottisch te zijn en onze president te steunen”, zegt ze.

“Ik kwam hier om op te komen voor dit land. Ik denk dat het werd afgepakt, gestolen van ons. Ik ga Biden niet accepteren als president, en ik heb het gevoel dat de wereld op het punt staat om naar de hel te gaan vanwege hem”.

Ze zegt dat ze achter Trump blijft staan.

Heel gedesillusioneerd.

Martha Todd, een gepensioneerde uit Lynchburg, Virginia, zegt dat ze zich goed voelde over de protestbijeenkomst van 6 januari, maar hoorde pas na haar vertrek over de dodelijke schietpartij op Ashli ​​Babbitt of de bestorming van het gebouw.

“Ik voel me slecht over de manier waarop het is verlopen, en ik voel me echt slecht over de manier waarop de media alles weergeven. Natuurlijk laten ze het allemaal vreselijk klinken … wij zijn gangsters en bendes en gewelddadig. Dat is niet waar”, zegt ze.

“Ik ben erg gedesillusioneerd. Maar ik steun Biden niet. Zijn familie is een criminele familie. Ik heb het gevoel dat we genaaid zijn. Ik heb niet het gevoel dat ik de hoop heb verloren, er is altijd hoop. Er zijn zoveel mensen daarbuiten die zo tegen Trump zijn. Ze liegen en bedriegen en stelen, hoe ga je daartegen vechten, als ze vals spelen? En ze steunen elkaar allemaal”.

Ik voel me alsof het een oorlog is

  Ondanks de meedogenloze oorlog van de elites tegen de mensheid, vechten wij, het volk, terug... en winnen wij?

De zelfverklaarde conservatief Carol Logreco reisde vanuit New Orleans en was zowel op de Ellipse als op het Capitool. Ze zegt dat ze er wilde zijn om de vrijheid en de mogelijkheid om vrije en eerlijke verkiezingen te houden te ondersteunen.

“We hebben het gevoel dat we veel van onze rechten verliezen en dat we op het punt staan om meer een socialistische of marxistische samenleving te worden. Je ziet de indoctrinatie van onze kinderen en studenten en in onze gemeenschappen, en ik had echt het gevoel dat dit de laatste echte kans was om ons uit te spreken voordat we geen mogelijkheid meer hebben om dat te doen”.

Ze zegt dat ze zich gisteren over het algemeen feestelijk voelde, maar ze zag enkele oproerkraaiers in de menigte, die volgens haar het protest infiltreerden.

“Ik voel me teleurgesteld. Ontmoedigd. Ik voel me alsof het een oorlog is. En ik denk dat dit een slag was binnen de oorlog. En ik bedoel dat niet als een fysieke strijd in de oorlog, maar meer als een filosofie, en waar staan we als Amerikanen, en waar zijn onze rechten en onze vrijheden”, zegt Logreco.

Mensen kunnen naar Portland en Seattle gaan en gebouwen in brand steken en politiebureaus en al het andere overnemen, en het heet Summer of Love”.

“We moeten ons hergroeperen en uitzoeken wat de beste manier is om nog gehoord te worden”.

Mike Morejon, een zelfstandige ui Florida, zegt dat hij zich vandaag “gebroken” voelt.

“Door wat mijn ouders hebben meegemaakt, begrijp ik de ernst hiervan – dit is een slechte situatie”, zegt hij.

Morejon zegt dat zijn ouders in Cuba woonden toen Fidel Castro de macht nam en een moeilijk leven leidde tot hun ontsnapping in het begin van de jaren zeventig.

“Ze lieten mijn moeder werken in de landbouw en moest zich vier jaar lang een weg uit Cuba werken. Ze moest als 17-jarige vrouw 14 uur per dag suikerriet snijden en fruit en groenten plukken… weg van haar familie. Ze gooiden maden in hun voedsel en ratten in hun watervoorziening”, zegt hij.

  Latijns-Amerikaanse zorgverpleger gearresteerd voor mishandeling van 88-jarige gehandicapte blanke man

Morejon zegt dat hij vreest dat een soortgelijke toekomst mogelijk is in de Verenigde Staten onder de controle van de globalistische elites en het Chinese communistische regime. Hij zegt dat Trump zich tegen het Chinese regime heeft verzet, nadat het decennia lang zijn gang kon gaan onder de vorige Amerikaanse presidenten.

“Het zijn de globalisten, het zijn de elites, en het is China. Ze willen ons belasten, ze gaan onze belastingen verhogen, ze willen ons inenten, ze willen ons onder controle van de overheid houden. En dat is waar ik het naartoe zie gaan”, zegt Morejon.

Hij kwam om de Constitution te steunen, “omdat zonder een Constitution, wij geen rechten hebben. Ik ben hier voor elke Democraat. Ik ben hier voor elke normale persoon”, zegt hij.

Dit gevecht is nog lang niet voorbij

Kim Kramer vloog over vanuit New Orleans om deel te nemen aan wat volgens haar een “zeer vrolijke, zeer verhelderende” dag was met “mensen die elkaar willen steunen, ons land willen steunen, onze president willen steunen”.

Vandaag zegt ze dat ze gemengde gevoelens heeft.

“Ik wist dat dit een demonstratie was van het volk om onze vertegenwoordigers te laten zien hoe we onze president steunen. Buiten dat, verwachtte ik niets anders”, zegt ze.

“Dit gevecht is nog lang niet voorbij. Maar ik word er niet al te enthousiast van. En ik word er niet depressief van, omdat ik denk dat het allemaal in de juiste handen is, het is in goede handen – of het nu gaat om het blootleggen van degenen die gelijk hebben en degenen die dat niet zijn”.

“Ik heb een sterk geloof in God, en ik geloof dat met al onze gebeden, en met God die uitkijkt… Ik geloof dat er gewoon een paar hele goede mensen zijn die er wel vertrouwen in hebben”.

Trump-supportster point-blank met nekschot door Capitool-agent geëxecuteerd 

Vorig artikelDe aanval op het VS Capitool was een opstand tegen een nieuwe culturele orde
Volgend artikelDe “white power terrorist” die het Congres bestormde is de zoon van een New Yorkse opperrechter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in