Maikolaquino / Pixabay

Laten we hopen op vrede, maar op dit moment worden leiders over de hele wereld gegrepen door een heel erg geval van “oorlogskoorts”. Zoals ik vorige week besprak, gebruiken velen van hen openlijk de term “Derde Wereldoorlog” om te beschrijven wat er op komst is. Begrijpen ze echt wat dat voor de mensheid zou betekenen? We zijn zo dicht bij het ondenkbare en je zou denken dat de wereldleiders zich zouden moeten haasten om een uitweg uit deze puinhoop te vinden nu het nog kan. Maar dat gebeurt niet. In plaats daarvan wordt iedereen alleen maar koppiger en volgt de ene escalatie na de andere. Als we op dit pad blijven, zal onze wereld binnenkort getuige zijn van dood en verderf op grote schaal, schrijft Michael Snyder.

In dit artikel wil ik de 3 grote conflicten bespreken die de Derde Wereldoorlog zullen bepalen.

Bij één van die conflicten zal Rusland betrokken zijn.

Kort nadat Rusland in 2022 Oekraïne binnenviel, werd er onderhandeld over een overeenkomst die de oorlog zou hebben beëindigd. Maar politici in de V.S. en het V.K. maakten overduidelijk dat ze het akkoord niet zouden steunen, en dus haakten de Oekraïners af.

Als gevolg daarvan zijn er sindsdien honderdduizenden mannen en vrouwen gestorven in Oekraïne, en de meesten van hen waren Oekraïners.

Een vrouw genaamd Maria Mateiciuc bezocht onlangs Oekraïne en haar ontnuchterende beoordeling van de oorlog is viraal gegaan op social media. Ik heb haar hele bericht hieronder opgenomen

Ik ben net terug uit Oekraïne, waar ik op bezoek was bij vrienden.

Alles wat we hebben gehoord over wat er in Oekraïne gebeurt, is een leugen.

De realiteit is donkerder, somberder en onmiskenbaar hopeloos. Er bestaat niet zoiets als dat Oekraïne deze oorlog “wint”.

– Volgens hun schattingen hebben ze meer dan een miljoen van hun zonen, vaders en echtgenoten verloren; een hele generatie is weg.
– Zelfs in het zuidwesten, waar het anti-Russische sentiment al lang bestaat, zijn burgers terughoudend of ronduit bang om Zelensky publiekelijk te bekritiseren; ze zullen in de gevangenis belanden.
– In elk dorp en elke stad zijn de straten, winkels en restaurants meestal zonder mannen.
– De weinige mannen die overblijven zijn doodsbang om hun huis te verlaten uit angst om ontvoerd te worden voor de dienstplicht. Sommigen hebben hun toevlucht genomen tot het smeken van vrienden om hun benen te breken om dienstplicht te ontlopen.
– Zoekacties van het leger vinden ’s ochtends vroeg plaats, wanneer mannen hun huis verlaten om naar hun werk te gaan. Ze lopen in een hinderlaag en ontvoeren ze van de straat en binnen 3 tot 4 uur worden ze ingelijfd bij het leger en rechtstreeks naar de frontlinies gebracht met minimale of helemaal geen training; het is “een doodvonnis.”
– Het wordt met de dag erger. Waar ik verbleef, was net een tandarts meegenomen door veiligheidstroepen op weg naar zijn werk, twee kleine kinderen achterlatend. Elke dag komen er 3-5 lijken binnen van de frontlinies.
– Moeders en vrouwen vechten met hand en tand met de strijdkrachten, smeken en pleiten om hun mannen niet te laten meenemen. Ze proberen hen om te kopen, wat soms werkt, maar meestal krijgen ze te maken met fysiek geweld en doodsbedreigingen.
– Het gebied dat gevierd wordt als “teruggewonnen” van Rusland is tot puin gereduceerd en onbewoonbaar. Hoe dan ook, er is niemand meer om er te wonen en ontheemde gezinnen zullen waarschijnlijk nooit meer terugkeren.
– Ze zien de manier waarop over de oorlog wordt bericht, in binnen- en buitenland. Het is een “grap” en “propaganda”. Ze zeggen: “Kijk om je heen: is dit aan het winnen?”.
– Erger nog, sommigen zijn misleid om te geloven dat zodra de Oekraïense strijdkrachten uitgeput zijn, Amerikaanse soldaten zullen komen om hen te vervangen en “de oorlog te winnen”.

Er is geen dubbelzinnigheid in deze mensen. De oorlog was voor niets – een aanfluiting. De uitkomst was en is duidelijk. De mensen zijn hopeloos, totaal vernietigd en leven in een eindeloze nachtmerrie.

Ze smeken om een einde, welk einde dan ook – waarschijnlijk dezelfde “vrede” die twee jaar geleden bereikt had kunnen worden. In hun gedachten hebben ze al verloren, want hun zonen, vaders en echtgenoten zijn weg en hun land is verwoest. Er is geen “overwinning” die dat kan veranderen.

Vergis je niet, ze zijn boos op Poetin. Maar ze zijn ook boos op Zelensky en het Westen. Ze hebben alles verloren, het ergste van alles, hoop en geloof, en kunnen niet begrijpen waarom Zelensky het huidige traject van menselijke verwoesting wil voortzetten.

Ik heb de oorlog niet meegemaakt, maar wat ik zag was absoluut hartverscheurend.

Schande over de mensen, ongeacht hun bedoelingen, die deze oorlog hebben gesteund. En schaam je voor de media die erover blijven liegen.

Alles wat ze heeft gezegd is waar.

  Europa in PANIEK: Stroomonderbrekingen zijn onvermijdelijk tenzij Europa ROEBELS vindt

Zoveel van de dood en vernietiging die we hebben gezien had voorkomen kunnen worden.

Maar nog steeds is het einde van deze oorlog niet in zicht. De Russen zijn aan het oprukken en elke dag winnen ze meer grondgebied.

En Russische politici zijn in dit stadium niet in de stemming voor vrede. Kijk bijvoorbeeld eens naar wat Dmitry Medvedev net zei

De voormalige Russische president Dmitry Medvedev heeft gezegd dat Oekraïners “de keuze moeten maken tussen deel uitmaken van Rusland of doodgaan”, in een van zijn meest strijdlustige uitspraken sinds het begin van de grootschalige invasie.

Medvedev, die nu plaatsvervangend voorzitter is van de Russische Veiligheidsraad, heeft al eerder buitenissige dreigementen geuit aan het adres van Oekraïne en zijn westerse bondgenoten.

In een bericht op Telegram voegde Medvedev eraan toe dat Oekraïners moeten kiezen tussen “eeuwige oorlog en onvermijdelijke dood en leven.” Hij voegde eraan toe: “Ze [Oekraïners] zullen begrijpen dat het leven in een grote gemeenschappelijke staat, die ze nu niet erg leuk vinden, beter is dan de dood. Hun dood en de dood van hun geliefden. En hoe eerder de Oekraïners zich dit realiseren, hoe beter.”

Naarmate de Russen meer terrein winnen, zullen de Oekraïense leiders steeds wanhopiger op zoek gaan naar een manier om de VS direct bij de oorlog te betrekken.

Ik denk dat de VS en Rusland op een gegeven moment rechtstreeks op elkaar zullen schieten, en dat zal echt een nachtmerriescenario zijn.

Natuurlijk ben ik niet de enige die daarvoor waarschuwt. Sterker nog, een topambtenaar van de NAVO heeft zojuist gewaarschuwd voor een regelrechte oorlog met Rusland “in de komende 20 jaar“…

  De klucht van Prigozhin is voorbij en het is duidelijk wie er gewonnen heeft

Een hooggeplaatste NAVO-functionaris heeft verklaard dat de mensen in Europa zich moeten voorbereiden op een volledige oorlog met Rusland ergens in de komende twee decennia.

Admiraal Rob Bauer, voorzitter van het Militaire Comité van de NAVO, vertelde verslaggevers na een bijeenkomst van NAVO-verdedigingsleiders in Brussel dat regeringen moeten beginnen met het treffen van voorbereidingen en dat burgers op grote schaal gemobiliseerd zullen moeten worden.

“We moeten ons realiseren dat het niet vanzelfsprekend is dat we in vrede leven. En daarom bereiden we [NAVO-troepen] ons voor op een conflict met Rusland,” verklaarde Baur.

Hij vervolgde: “Maar de discussie is veel breder. Het is ook de industriële basis en ook de mensen die moeten begrijpen dat ze een rol spelen.”

“Het begint daar,” vervolgde Bauer, en hij voegde eraan toe: “Het besef dat niet alles te plannen valt en dat niet alles in de komende 20 jaar perfect zal verlopen.”

De oorlog in het Midden-Oosten zal een van de conflicten zijn die de Derde Wereldoorlog zullen bepalen.

Helaas lijkt het erop dat de hele regio op het punt staat in vlammen uit te barsten.

Op zaterdag doodden Israëlische gevechtsvliegtuigen vijf leden van het Iraanse leger tijdens een luchtaanval op Damascus

Vijf leden van de Iraanse Revolutionaire Garde (IRGC) die een adviserende functie hadden, werden zaterdag gedood in de Syrische hoofdstad Damascus toen Israëlische gevechtsvliegtuigen een woongebouw troffen waarin ze verbleven. Iran bevestigde de dood van de leden van de Garde.

Syrische staatsmedia meldden dat de aanval werd uitgevoerd op de wijk Mazzeh door vliegtuigen die opereerden in de door Israël bezette Golanhoogte. Israël heeft nog geen commentaar gegeven op het incident. Volgens sommige berichten zijn er in totaal tien mensen gedood bij de aanval.

We zijn getuige van de ene escalatie na de andere en het is slechts een kwestie van tijd voordat er een totale oorlog uitbreekt aan de noordgrens van Israël.

Ondertussen heeft het Amerikaanse leger zojuist een zevende ronde luchtaanvallen uitgevoerd op de Houthi’s in Jemen…

Op zaterdag voerde het Pentagon weer een ronde luchtaanvallen uit op Houthi-posities in Jemen, wat waarschijnlijk de zevende ronde van dergelijke aanvallen door de westerse coalitie is. Het volgt op een aanvalsronde een dag eerder.

Zelfs na deze gestage escalatie, die een reactie is op de bijna dagelijkse Houthi-aanvallen op commerciële schepen die de Rode Zee oversteken, zegt het Pentagon nog steeds dat de Amerikaanse regering niet gelooft dat er oorlog is in Jemen. Pas op donderdag gaf president Biden een verrassende bekentenis af door te zeggen dat de bombardementen niet werken, maar toch zullen doorgaan. In zijn commentaar aan de media antwoordde Biden onder andere op de vraag of de aanvallen de agressie van de Houthi’s afschrikken: “Nou, als je zegt ‘werkt’ – stoppen ze de Houthi’s? Nee. Gaan ze door? Ja,” zei de president.

Tot nu toe hebben de Houthi’s zich er niet van laten weerhouden om de scheepvaart in de Rode Zee aan te vallen, dus dat betekent dat er nog meer luchtaanvallen komen.

Ook zaterdag gebruikten door Iran gesteunde militanten ballistische raketten en raketten om Amerikaanse troepen in Irak aan te vallen. Volgens Centcom liepen sommige Amerikaanse manschappen “traumatisch hersenletsel” op als gevolg van de aanval…

  De stemming kantelt - Mainstream media tegen Zelensy: Berlijn is geen voorstad van Kiev!

Door Iran gesteunde militanten vallen luchtmachtbasis al-Assad aan, Irak

Rond 18.30 uur (Bagdadse tijd) op 20 januari werden meerdere ballistische raketten en raketten afgevuurd door Iraanse militanten in West-Irak op de luchtmachtbasis al-Assad. De meeste raketten werden onderschept door de luchtverdedigingssystemen van de basis, terwijl andere insloegen op de basis. Schadebeoordelingen zijn aan de gang. Een aantal Amerikaanse personeelsleden wordt onderzocht op traumatisch hersenletsel. Minstens één Irakees militair raakte gewond.

We zijn in oorlog in het Midden-Oosten.

Maar de meeste Amerikanen beseffen dit nog niet eens.

Bij het derde grote conflict dat de Derde Wereldoorlog zal bepalen, zal China betrokken zijn.

Op dit moment kunnen zelfs de mainstream media zien wat er gaat komen. Het volgende komt uit een artikel in de New York Times met de titel “A Peaceful Solution on Taiwan Is Slipping Away“…

Een conflict tussen China en de Verenigde Staten is net een beetje waarschijnlijker geworden.

Zaterdag bezorgden de Taiwanese kiezers de Democratische Progressieve Partij, die beweert dat Taiwan al onafhankelijk is van China en dat ook moet blijven, een ongekende derde opeenvolgende presidentiële overwinning. Daarmee sloeg de bevolking van het eiland de onheilspellende waarschuwingen van China in de wind dat een overwinning van de gekozen president Lai Ching-te – door Peking beschouwd als een gevaarlijke voorstander van onafhankelijkheid van Taiwan – een oorlog zou kunnen ontketenen.

Terwijl Joe Biden in het Witte Huis zit en de VS wordt afgeleid door oorlogen in Oekraïne en het Midden-Oosten, heeft China de kans om toe te slaan.

Zullen ze die benutten?

Laten we hopen van niet.

De afgelopen jaren heeft het Congres geprobeerd om Taiwan voor te bereiden op een mogelijke invasie, maar veel wapens zijn nog niet geleverd.

Er wordt zelfs gemeld dat er een “achterstand van 19 miljard dollar aan onafgeronde bestellingen” is…

Deze angst zal nog verder toenemen gezien een nieuw rapport van The Wall Street Journal deze week waarin wordt gewaarschuwd dat miljarden dollars aan Amerikaanse wapens die Taiwan nodig heeft om zich te verdedigen tegen een Chinese invasie nog niet zijn geleverd en nog jaren op zich kunnen laten wachten.

“De meeste contracten voor defensiematerieel, getekend onder zowel de Trump als de Biden regering, zijn vastgelopen door bureaucratische vertragingen en capaciteitsbeperkingen bij defensiefabrikanten, waardoor een achterstand van $19 miljard aan onafgeronde orders is ontstaan”, aldus het rapport.

Ik realiseer me dat ik in dit artikel heel snel door een enorme hoeveelheid zeer complex materiaal ben gegaan.

Maar ik denk dat de meeste van mijn lezers het wel aankunnen.

Waar het op neerkomt is dat er oorlog op komst is, dus ik hoop dat jullie je hebben voorbereid.

De Derde Wereldoorlog zal anders zijn dan alles wat onze planeet ooit heeft gezien, en degenen die in staat zijn om het te overleven zullen hun leven volledig op zijn kop zien staan.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWSJ-hoofdredacteur vertelt de elite in Davos ‘Het nieuws is niet langer van ons’
Volgend artikelMichael Hudson over Rusland, Iran en de Rode Zee: NAVO’s oorlogseconomie stort in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. We weten wie er achter zitten, en dat is ook heel duidelijk te zien aan de vernielende tactieken die ze gebruiken. Ze zullen nooit ophouden, globale vernieling boeit ze niet. Want ze zijn blind voor hun eigen drijfveren – haat en macht, en nooit voor rede vatbaar. Ziomerica is hun wapen. Rusland doet nog zijn best om escalaties te voorkomen. Michael Snyder schrijft helder, maar hij mag wel eens benoemen wie benoemd mogen worden. Verder is en blijft al dit gelazer de “ver van mijn bed show” voor de meesten.

  • De “ver van mijn bed show” zal t niet worden als ze Volkel te pakken nemen, in 1 klap Brabant van de kaart. Zo zijn er natuurlijk nog meer plaatsen.

 2. Beste Immortal,
  “Verder is en blijft al dit gelazer de “ver van mijn bed show” voor de meesten.”

  Klopt, totdat de problemen bij de mensen persoonlijk aan de deur kloppen.
  Pas dan krijgen mensen aandacht voor de ontwikkelingen, echter zonder de oorzaken te weten.

  Het is soms best frustrerend om de dingen te zien terwijl anderen totaal geen notie hebben en ook nog van niets willen weten.
  Het is vaak moeilijk om interesse te kweken bij mensen als ze dat niet hebben of willen.
  Ondanks het feit dat het veelal ook in hun voordeel is.

  Het gevoel van onmacht is soms best wel lastig om mee om te gaan voor menigeen.

  • Zeg dat wel, Tigron, dat gevoel van onmacht. Je wilt het beste voor iedereen, en je bent tactvol, maar ze willen het gewoon niet horen of weten. “we zullen nooit weten hoe erg het had kunnen zijn als we de spuit niet hadden genomen” dat is de logica waar ze houvast aan hebben, dus waarom zouden ze naar ons luisteren… Hetzelfde met de conflicten, “poetin is binnengetrokken” en meer hoeven ze niet te weten. Maar zodra er persoonlijk wat mis gaat bij ze, zijn ze het slachtoffer en verwachten ze sympathie van je. Maar NOOIT het “waarom” van de ellende waar ze mee te maken krijgen. Het verband kunnen en/of willen ze niet zien of horen. Wat een enorme afknapper over het gros van de medemens was het…

 3. Volgens de Vlaamse zieneres Leonie van den Dyck, die in 1949 overleden is, zal 80 procent van de mensen verdwijnen. En de Duitse ziener Alois Irlmaier, overleden in 1959, zei op zijn sterfbed dat hij blij was om de verschrikkelijke toekomst niet mee te hoeven maken. Hij zei: “er wordt ‘iets’ in de Noordzee gegooid, waardoor een gigantische vloedgolf van vijfhonderd meter hoog diverse landen zal overspoelen. Londen en zuid-Engeland verdwijnen, evenals grote delen van west-Europa”. Ha, daar sta je dan met je noodpakket!
  Wat ik overigens mis in het artikel over ‘de Drie conflicten’ is het gedoe om Noord Korea.

  • Dat kan niet omdat de Noordzee maar m30 meter diepte heeft over het geheel…. dit is te weinig water om een hoge golf te creëren!!! in de Atlantische oceaan met haar enorme diepte en tektonische platen is dit wel mogelijk!!!

 4. @ Engelbert en Djennis:
  ” Tussen Schotland en Noorwegen is de Noordzee tot meer dan 500 meter diep! De gemiddelde diepte komt uit op 95 meter.” Noordzee kanaal is inderdaad 30 m diep. “Die wurfen dawas hinein”, dwz ergens in de Noordzee, mogelijk ergens tussen of boven Amsterdam en Londen? De kusten van Amsterdam, België en Londen (via de Theems) worden overspoeld door een vloedgolf, dixit Alois Irlmaier (1894-1959), een Beierse boer die ondergrondse waterbronnen kon opsporen met zijn gevoelige handen, met als moto, geen resultaat, geen betaling. Het gerecht heeft hem vrijgesproken in 1946 van “glauckerei” en de juistheid van vele van zijn voorspellingen bevestigd in een omstandig vonnis, dankzei vele getuigen …)

  De helderziende, gestigmatiseerde Leonie Van Den Dijck heeft ook juiste voorspellingen over WOII gedaan, maar zei dat er toen veel meer mensen gingen sterven. Maw 80% doden zal wel flink overdreven zijn. Wel voorspelde ze reeds in de jaren ’40 dat er epidemiëen komen, “wanneer het gebied ten noorden van Onkerzele tussen de kerk en de bergaafplaats volledig volgebouwd is”. Dat is nu bijna zo.

  Jenny Cockell, die herinneringen aan enkele vorige levens heeft beschreven, en zelfs contact heeft gehad met kinderen van haar vorig leven (3 van de 4 hebben haar als “moeder” aanvaard) heeft ook enkele voorspellingen gedaan (de Japanse Tv en Britse BBC heeft er documentaires over gemaakt). Als ze vooruit keek naar waar haar vriend woonde, iets boven Londen zag ze telken male dat hele gebieden onder water stonden.

  Irlmaier heeft vele voortekenen voor WOIII gegeven:

  zuerst kommen drei Rauber: de banken (2008?) de verzekeringen en de belastingen (“steuer, die niemand zahlen kan”). Er is eenheidsgeld (Euro), maar nadien hebben de banken geen meer. De natiën gaan failliet. Er komen vreemdelingen in het land (Duitsland), zoals nooit voorheen. Daarna brandt half Parijs (tientallen hebben dit voorzegd, ook B Solaris Paravinci die dit koppelde aan een grote sportwedstrijd… !), dan opstand in Italië, de Paus vlucht… Het begint in het nabije Oosten … vloten tegenover elkaar in de Middellandse zee … Dan valt Rusland Duitsland binnen, in juli of Augustus (het graan is binnen, haver staat er nog). Maar over de Rijn komen ze niet … In dat jaar (voor de inval) zal het een winter zijn die geen winter is en de sleutelbloemen veel vroeger bloeien…
  Bronnen : Alois Irlmaier, ein mann sagt, was er sieht. Prophezeiungen zur zukunft Europas, beiden door Stephan Berndt (zie ook you tube)

  PS De Amerikaanse generaal verantwoordelijk voor West Duitsland in 45, heeft op aandringen van zijn zuster 800 km gereden naar Beieren om Irlmaier te spreken, die hem doodleuk terugstuurde, want hij had nu geen tijd, hij was met zijn vriend aan ’t spreken … de generaal moest morgen maar terugkomen, wat hij ook deed. Maw de Amerikanen weten hier alles van. De Duitse kranten hebben eind ’40 begin ’50 volgestaan met intervieuws en voorspellingen van Irlmaier. Dus ook de Russen hebben die info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in