Het was te verwachten dat het Westen in zijn nood de leugens over het neerhalen van MH 17 zou herhalen. President Poetin speelde een actieve rol bij de crash van MH 17 is de kop van talloze publicaties. Internationale onderzoekers hebben dit nu ontdekt. Maar dat staat helemaal niet in het rapport van deze onderzoekers, schrijft Peter Haisenko.

Al meer dan acht jaar probeert het JIT (Joint Investigation Team) in Nederland de waarheid over het neerhalen van MH 17 te verhullen. Het sprookje van een Russisch BUK-systeem is verzonnen om niet te hoeven discussiëren over wiens gevechtsvliegtuig verantwoordelijk was voor de dood van 298 onschuldige mensen. Vanaf het begin was het voor de westerse media duidelijk dat alleen Poetin persoonlijk de opdracht tot het neerhalen kon hebben gegeven. Zonder de eerste resultaten van het onderzoek af te wachten, kopte “Der Spiegel”: “Stop Poetin nu!”. Uit de foto’s van de brokstukken bleek echter meteen dat deze misdaad alleen kon zijn veroorzaakt door direct vuur van een gevechtsvliegtuig. Ik was de eerste die dit erkende en publiceerde. Zie hier: https://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2015/schockierende-analyse-zum-abschuss-der-malaysian-mh-17/

Het werk van het JIT ging in elk opzicht buiten de verplichte normen voor vliegtuigongevallen om. Metallurgisch onderzoek van de ronde kogelgaten werd niet uitgevoerd, evenmin als de wrakstukken die een BUK-inslag moesten aantonen, die ontbraken in de samengestelde bovenbouw. Het was geen onderzoek, het was een unieke doofpot van de waarheid. Dat een Oekraïens gevechtsvliegtuig de boosdoener was, mocht en mag tot op de dag van vandaag niet naar buiten komen. Vooral nu niet. De oude leugen wordt dus gewoon opnieuw opgedist. Poetin heeft het gedaan!

Het dpa-rapport is desinformatie

Het is het persagentschap dpa dat het lugubere bericht produceerde. In het origineel luidt het zo: “Volgens internationale onderzoekers heeft de Russische president Vladimir Poetin een actieve rol gespeeld bij het neerschieten van passagiersvliegtuig MH17 boven Oost-Oekraïne in juli 2014. Dit blijkt uit onderschepte telefoongesprekken, zo maakte het onderzoeksteam woensdag in Den Haag bekend.” Dit verslag is een uitstekend voorbeeld van hoe verschillende propagandaleugens worden verspreid met twee zinnen. Het rapport uit Nederland zegt iets anders. Maar wie zou de moeite nemen om het oorspronkelijke verslag te lezen? Het eindrapport van het JIT uit 2019 was al zo opgesteld dat alleen deskundigen konden zien dat het rapport zelf het bewijs levert dat het geen BUK kan zijn geweest die MH 17 heeft vernietigd. Zie hier:
https://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2019/mh-17-auf-der-suche-nach-der-wahrheit-in-kuala-lumpur/

Maar terug naar het huidige propagandawerk van de dpa. Ntv pikt dit op en citeert uit context gezette stukken die willekeurig worden “aangedikt”: “De onderzoekers baseren hun conclusie dat de Russische president vermoedelijk persoonlijk verantwoordelijk was voor de aflevering van de raket onder andere op een telefoongesprek van een Russische regeringsadviseur. Volgens het verslag ging het gesprek over vertraagde wapenleveringen aan de pro-Russische separatisten. Poetin was toen in Frankrijk. De vertraging was te wijten aan het feit dat “er slechts één persoon is die een beslissing neemt (…), de persoon die momenteel op een top in Frankrijk is, aldus een passage van het telefoongesprek die door de onderzoekers werd afgespeeld. Maar ze gaven aan dat er onvoldoende bewijs was om te vervolgen.”

Waarom reageerde Moskou zo terughoudend?

Klinkt dat overtuigend? Maar daar is een probleem mee. Het naar verluidt onderschepte telefoongesprek van Poetin, gevoerd tijdens de top in Frankrijk, vond plaats in 2019, vijf jaar na het neerhalen van MH 17. Het wordt dus ook begrijpelijk dat “het bewijs niet voldoende was voor vervolging.” Ze dienen alleen om te beweren dat alleen Poetin zelf de opdracht tot het neerschieten kon hebben gegeven. En nee, dit is geen verspreking, dit is een opzettelijke misleiding van de lezers. Voor het neerhalen van MH 17 was Poetin in Brazilië, waar hij ook Merkel ontmoette, en tijdens dit bloedbad was Poetin op weg naar Moskou in zijn regeringsvliegtuig. Dat is de kern van de zaak.

  Daarom heeft de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin de Russische minister van Defensie gebeld - Er heerst paniek!

Na vele gesprekken, met Nederlandse onderzoekers en ook met militaire functionarissen in Maleisië, is het vermoeden gegroeid dat het plan inderdaad was om Poetin met zijn vliegtuig neer te schieten. Het was slechts bij toeval, de weersomstandigheden, dat Poetin niet op de oorspronkelijk geplande route via Oekraïne naar Moskou werd gevlogen, maar ongeveer 300 kilometer noordelijker via Polen. Dit redde zijn leven en het neerschieten van de MH 17 was een fout, zoals ook gezegd door de piloot die het neerschieten waarschijnlijk heeft uitgevoerd. Hij zou hebben gezegd: “Het was het verkeerde vliegtuig op de verkeerde plaats”. Nadat dit besef voor mij was gestold, kon ik ook begrijpen waarom Moskou zich zo heeft ingehouden en dat nog steeds doet, met duidelijke beschuldigingen aan het adres van Kiev en de echte daders.

De oorlog met Rusland zou in 2014 beginnen

In de loop van mijn gesprekken en onderzoek raakte ik er ook van overtuigd dat de oorlog tegen Rusland in 2014 zou beginnen toen het vliegtuig van Poetin zou worden neergeschoten. Op dat moment was Rusland echter nog niet voorbereid op de verraad van het Westen, van de NAVO. Het was voor Moskou te voorzien dat de sanctieronde die met een dergelijke wapenslag gepaard zou gaan nog niet kon worden opgevangen of gecompenseerd. De sancties naar aanleiding van het referendum op de Krim troffen Rusland totaal onvoorbereid, want Moskou had niet verwacht dat het Westen zo agressief zou zijn in het vernietigen van de Russische Federatie. Ze waren te goedgelovig, net als bij de uitbreiding van de NAVO naar het oosten.

  "De toekomstige wereldorde wordt gebouwd op de ruïnes van Europa"

Het probleem voor de leiders in het Kremlin was binnenlands. Hoe konden zij aan hun eigen burgers uitleggen dat zij niet onmiddellijk strafmaatregelen wilden nemen als reactie op een dergelijke aanval op hun president? Poetin zou als zwak zijn gezien en het Westen zou ten minste een gedeeltelijk succes hebben geboekt. De Russische ziel zou gekwetst zijn en Poetins charisma zou eronder geleden hebben. Laten we niet vergeten dat de burgeroorlog in Oost-Oekraïne al in volle gang was. De burgeroorlog die Porosjenko had ontketend met zijn verbod op de Russische taal. Ook de misdaden van de Oekraïense nationalisten in Odessa, toen tientallen mensen in het vakbondsgebouw werden verbrand, waren nog vers. Het feit dat Moskou ook hierop niet adequaat kon reageren, heeft al tot wrevel geleid onder de Russische bevolking.

Terughoudendheid kan niet worden opgegeven

Vanaf dat moment was het niet meer mogelijk een ander standpunt in te nemen ten aanzien van MH 17. Elke poging in die richting zou in eigen land niet goed aflopen voor het Kremlin. Dus werd het aan de Russische media, aan de televisie, overgelaten om de waarheid te melden. Zelf was ik in het voorjaar van 2020 nog in Moskou op uitnodiging voor een interview, dat immers werd afgenomen door Izvestia, een van de grootste mediagroepen van Rusland en landelijk werd uitgezonden. Maar het officiële beleid in Rusland bleef zich op de vlakte houden. Rusland was vanaf het begin sowieso uitgesloten van het onderzoek en kon dus niet meewerken om de waarheid aan het licht te brengen.

De enige manier om het gezicht te redden in dit proces zou zijn geweest als het Nederlandse JIT de waarheid had gezocht en gevonden en deze had gepubliceerd. Dan zou het Westen de plicht hebben gehad om de verantwoordelijken in Kiev ter verantwoording te roepen en zou de Russische bevolking ook tevreden zijn geweest zonder strafmaatregelen vanuit Moskou. Het punt is, nogmaals, dat het Kremlin toen nog naïef geloofde in de rechtvaardigheid van het Westen. Maar toen snel duidelijk werd dat het Westen met zijn mediamacht de leugen van Russische schuld nooit zou opgeven, was het te laat om het standpunt van het Kremlin te veranderen. Poetin trok dus rustig zijn consequenties. Hij heeft het Russische leger in vorm gebracht omdat hij wist dat het Westen zijn plan om de Russische Federatie op te splitsen en haar bodemschatten te stelen niet zou opgeven.

Het was niet alleen Kiev dat herbewapende

In de acht jaar die volgden, versterkte Rusland zijn economie tegen de steeds toenemende sancties en zocht het een bondgenoot in China. Ook de ontwikkeling van de militaire technologie is in een stroomversnelling geraakt, waardoor Rusland nu over arsenalen beschikt die op sommige gebieden superieur zijn aan die van de NAVO. Rusland is er nu pas in geslaagd de Russische bevolking in Oost-Oekraïne actief te beschermen tegen de voortdurende beschietingen en terreur vanuit Kiev. Laten we niet vergeten dat tegen die tijd ongeveer 14.000 burgers in de Donbas waren omgekomen door beschietingen van Oekraïense nationalisten. Men kan Poetin dus alleen maar gelijk geven wanneer hij zegt: wij zijn deze oorlog niet begonnen, maar wij zullen hem nu beëindigen.

  Het vermoorden van zijn eigen krijgsgevangenen door het Kievse regime is normaal voor deze door de NAVO gesteunde gangsterstaat

Het ziet er niet goed uit voor het Oekraïense leger. Het komt mannen, materieel en munitie tekort en de NAVO kan hen niet zo snel bevoorraden als de Russische strijders dat allemaal vernietigen. De NAVO, het Westen, weet dat Kiev zich vroeg of laat zal overgeven. Maar het zal dit niet erkennen en zeker zijn agressieve houding tegenover Rusland niet opgeven. Het beeld van Poetin als de vijand moet dus zorgvuldig worden gecultiveerd, en wat komt er natuurlijk bij u op? MH 17! De leugens eromheen zijn al zo verankerd dat ze steeds weer nieuw leven ingeblazen kunnen worden. Nieuw bewijs is niet nodig en de Rusland-haters zullen de leugen kritiekloos blijven aanvaarden.

Seymour Hersh dwingt Rusland en de NAVO tot een reactie

Poetin, Satan zelf, de slachter van 298 onschuldige burgers, moet genadeloos worden bestreden. Op deze manier wordt de westerse bevolking al geconditioneerd om te accepteren dat zij nooit vrijwillig tot een vreedzame verstandhouding met Rusland zal komen. Het is ook interessant dat deze aanval op Poetin bijna gelijktijdig is gelanceerd met de publicatie van Seymour Hersh, waarin hij ondubbelzinnig aantoont wie Nordstream heeft opgeblazen. Ja, het Westen, de NAVO, loopt op zijn laatste benen. Met betrekking tot Nordstream kan en moet Rusland nu echter anders handelen dan het bij MH 17 heeft gedaan.

Hoewel Moskou waarschijnlijk vanaf het begin wist wie Nordstream had opgeblazen, misschien niet met alle details, was het aanvankelijk zeer voorzichtig, net als bij MH 17. Maar nu een gerenommeerde Amerikaanse journalist de waarheid heeft onthuld, anders dan in het geval van MH 17, zijn duidelijke woorden op hun plaats. Seymour Hersh is iemand anders dan een onbekende Peter Haisenko, die MH 17 had opgehelderd. Het Kremlin kan en moet nu hard reageren en vindt daarbij China aan zijn zijde. Wie kan nog verbaasd zijn dat de westerse media nu hun ooit favoriete journalist denigreren en de oude leugens over MH 17 opnieuw de wereld in blazen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Brisante getuigenis onthult de betrokkenheid van Oekraïne bij de MH17-rampVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHegemon VS en zijn westerse vazallen: Een ongeëvenaarde bedreiging voor de mensheid
Volgend artikelZweden gooit 8,5 miljoen doses covid-vaccins weg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Misschien een domme opmerking maar er zouden toch mensen in de UK gezien moeten hebben dat er een BUK werd afgevuurd?
  Ik heb daar volgens mij geen enkele ooggetuige over gehoord destijds?

  • Nee geen domme opmerking
   Volgens de gegevens van het JIT en andere bronnen stond de Buk Telar redelijk dicht bij het front dus zouden de Rechtse sector of wie daar toen ook zaten dit zeker gezien hebben en zouden daar meer foto’s van moeten zijn als die ene die er nu is die niet echt veel laat zien.

  • In die tijd deed ik veel onderzoek voor een nieuws site en ik heb geleerd dat als iets is gebeurd als de MH17 dat je zoveel mogelijk van YouTube moet hebben gedownload in de eerste 24 uur, anders verdwijnen er bewijzen.
   Zo heb ik nog de getuigenverklaring van BBC die getuigen aan het woord laat die gevechtsvliegtuigen rond de MH17 hebben gezien. Ik heb nog veel meer bewijzen die nooit zijn meegenomen in het onderzoek.

   Dit onderzoek is uitgevoerd naar de uitkomst die het diende te krijgen van rutte en andere belanghebbenden.

   In de video die het jit laat zien dat er een buk rond reed is in geknipt en geplakt. Op de originele staat ergens een vlierbessen in volle bloei maar een vlierbessen bloeit van mei tot ongeveer half juni …. en niet meer op 17 juli ! Dat stukje is er tussenuit geknipt.

   Ook nooit meer iets gezien van deze man

   https://youtu.be/fNMj-M-GDl0

   Dat is dezelfde man die stokken in alle 30mm gaten stopte van de stoel van de kapitein om aan te tonen onder welke hoek die kogels waren binnengekomen.

   Ook is nooit de voice cockpit recorder getoond wat daar werd gecommuniceerd !
   Hetzelfde geldt voor de verkeerstoren. Dan nog , hoe kan het als de kans er is dat kiev ( eventueel per abuis) gedaan zou hebben dat kiev deel van het onderzoek uit maakt en zelfs nog een veto krijgt.
   Dan zou ik graag nog het zogenaamde onomstotelijk Amerikaanse bewijs willen zien …. nooit meer iets van gehoord.
   Rutte leidde dit onderzoek nou we kennen rutte als de allergrootste leugenaar die er op deze planeet rond loopt.

   Ik ben er van overtuigd dat de nabestaanden zwijggeld hebben ontvangen met de clausule dat wie praat zwaar gestraft zal gaan worden. Men maakt mij niet wijs dat niet één nabestaande twijfels heeft bij dit onderzoek wat aan alle kanten rammelt en bol staat van leugens en aannames.

   • er gaat ook nog een verhaal in de rondte over de passagiers van mh17, waar personen bij zouden zitten die iets te melden hadden.
    ik heb daar nog niets over kunnen terugvinden, maar we nemen alles mee

    • En nog veel gekker. De lokale strijdkrachten die het eerste ter plekke waren vertelden dat veel van de lichamen van de slachtoffers een geur hadden van lijken die al veel eerder overleden waren. Zeer verdacht als we de verdwijning van de MH370 en al zijn passagiers in het verhaal betrekken, en dan een identiek toestel dat door Israhell werd aangekocht en in exact dezelfde kleuren van Malaysian Airlines gespoten werd.

     • Hoi Rommel,
      Ik wordt wel een beetje moe van dat moderation ge-eikel. Ik heb hier nog nooit nep-nieuws verkondigd, noch overheids- of WEF narratief, noch een onvertogen woord.

      Mijn nickname is Casse, van Casse Couille, e-mail daarvan afgeleid door het naar het engels te vertalen (Break Bollocks). Nu dus even CC om er door te komen.

      Groeten en bedankt voor je goede en vele werk!

   • Een passagier van vlucht MH17 wilde niet in het vliegtuig stappen. De passagier had bij aankomst op Schiphol het vluchtplan bekeken en zag dat het vliegtuig over een deel van Oekraïne vloog waar een oorlog woede. De man belde in paniek zijn broer en vertelde hem dat hij niet in het vliegtuig stapte onder geen voorwaarde, totaal onverantwoord vond hij het. De broer van de passagier heeft moeten lullen als Brugman om zijn broer toch in het vliegtuig te krijgen. Ik heb hemel en aarde moeten bewegen om mijn broer in dat vliegtuig te krijgen en daar heb ik nu vreselijk spijt van aldus de broer in een interview op tv. Kan het interview niet meer vinden, zal wel weggemoffeld zijn.

  • Heb zelf ook die mitrailleur kogelgaten in die romp gezien.

   ” De onderste steen zou boven komen” , zei Rutte

   Ammehol.

   Tuig …..hij ook.

 2. Eigenlijk is het inmiddels heel simpel geworden. Er is geen enkele reden tot twijfel want de ‘complotten’ worden steeds weer bevestigd en bewezen.

  ALLES wat door de westerse autoriteiten wordt verkondigd of gepubliceerd zijn LEUGENS!

 3. MH17 was gewoon eigen schuld, had je maar niet over oorlogsgebied moeten vliegen waar al tig vliegtuigen afgeschoten waren. Als ik nu met mijn caravannetje vakantie ga vieren in de Donbas op het slagveld moet ik ook niet zeuren als ik opgeblazen wordt.

   • Als MH17 orders opvolgt van de verkeerstoren in Kiev en het vliegtuig wordt vervolgens over oorlogsgebied gestuurd, met nog een bijkomende opdracht om naar 10 km te dalen, (om zo in het bereik te kunnen komen van die jet, want normaal vliegen ze op 13km.) dan is het niet de schuld van de piloot maar zitten de moordenaars in de verkeerstoren. Personeel en hun leiding die de commando’s uitdelen.
    Kiev is dus de hoofdschuldige omdat ze hebben nagelaten het vliegruim te sluiten wegens oorlog.

  • Hé slaapkop, denk jij dat ATP’s zelf de routes kiezen waar langs ze vliegen? Dumkopf! Er zijn 8NM brede airways die ze dienen te volgen en controllers op de grond hebben daar nogal wat over te zeggen.

 4. MH17
  Piloot zegt “het verkeerde vliegtuig” ja in zijn ogen wel, maar ook in de ogen van de bedenkers van het gebeuren?
  MH17 vloog niet op de normale route maar een stuk zuidelijker voor zo ver ik weet uit wat ik daar over heb kunnen vinden.
  En het verhaal dat alle radarsystemen uit stonden voor onderhoud , ja maak dat de kat maar wijs in oorlogstijd.(er was daar toen al een oorlogje aan de gang)
  Wat als ze nu een piloot wijs maken dat hij op Poetins vliegtuig mag schieten, geven hem een oude SU25 die niet echt heel happy naar de hoogte waarop MH17 zat wil klimmen dan heb je een goed recept op een 777 neer te halen zonder dat de piloot het zich duidelijk bewust is .
  MAAR dan zitten er geen 30 mm boordkanon gaten aan de zijkant in de romp / cockpit . een SU 25 is op 30.000 fts niet echt een toestel dat snelheid over heeft om een 777 in de flank aan te vallen voor bij is voorbij geen en dan kom je niet meer in de buurt .
  Een salvo 30 mm is waarschijnlijk niet genoeg om een jumbo zo toe te takelen,dan is er waarschijnlijk een ander soort toestel aan het werk geweest en kun je ook niet meer van een vergissing spreken .
  Op een afstand is een Malaysian Airline 777 wel te verwarren met een IL96 (toestel waar Poetin zich mee verplaatste)maar op de afstand dat je een 30 mm boordkanon kunt gebruiken zie je duidelijk een verschil alleen al dat de 777 2 motoren heeft en een IL96 er 4 heeft.
  Het verhaal van de piloot met het verkeerd vliegtuig heeft ook een triest einde , die zou na een promotie zich zelf in zijn afgesloten kantoor op een vliegbasis door het hoofd geschoten hebben.
  Was het een BUK …..? lijkt me sterk gezien de omstandigheden en het redelijk heldere weer , met een beetje verrekijker 8 of 10 keer vergrotend kun je als je niet steken blind bent heel duidelijk het verschil tussen een militair en burger toestel zien tot op een 40 km en als het je werk is nog een heel stuk verder
  Dus overdag op een dergelijke afstand als het verhaal in het Jit rapport een 777 neerhalen is dan heel veel wodka of opzet .
  Om een idee te hebben van wat er daar gaande was kijk deze documentaire eens uit 2014:

  Ukrainian Agony – Der verschwiegene Krieg
  https://www.youtube.com/watch?v=sy759dlJWYE

  • De Su-25 heeft geen moeite zo’n Boeing neer te halen. Net na het ongeval zijn de alle westers talige specificaties op het web (Wiki, etc.) snel veranderd om te doen voorkomen dat de Frogfoot dit niet zou kunnen.

   Er zijn al meer dan 20 jaar epoxy homebuilt kitplanes te koop die op lagere hoogten een 777 er met gemak uitvliegen en dan denk jij dat zo’n militaire jet dat niet zou kunnen? De snelheid zowel als de ceiling van een SU-25 zijn ruim voldoende voor deze taak.

 5. Laat ze hun best maar doen om écht overtuigend bewijs naar de achtergrond te laten verdwijnen.
  Dat lukt toch niet.
  Is alleen om hun eigen geweten te sussen, wat óók niet lukt.
  Mensen op sites als deze, zoals Peterus onthouden en geven doot.👍

  Het onder het tapijt vegen, werkt niet.
  Genoeg mensen wéten dat overheden e.d. niet eerlijk zijn.

  Daarom komt de waarheid op een of andere manier áltijd boven water.

 6. Op 17.07.2014 vloog het MH17-toestel een Boeing 777-200ER precies zeventien jaar na de ingebruikname > 17 x 7 = 119 en als je dit omdraai, krijg je 911 m.a.w. 9/11.
  Op 07.07.2005 vond de aanslag plaats op de Londense Piccadilly Line > 7 + 7 + [2 + 5] 7 > 7 * 7 * 7.

  • Christine Lagarde (IMF) zei dat jaar in januari 2014 tegen een groep internationale journalisten…dit jaar staat in het teken van het getal 7. Ik doe een beroep op jullie numerologische kennis. 17 is ook het 7e priemgetal.

 7. Schrijver van dit artikel is niet bij de zaak. De piste “Poetins vliegtuig” is al lang volledig éénduidig weerlegd. Daar nu terug mee komen aanzwaaien helpt niet voor mijn goesting om nog verder te lezen. Graag wat serieuzer journalistiek aub.

  • Je hebt gelijk Luc,
   Dit is de geschiedenis: Oekraïne moet en zal bij de EU /NAVO komen. De toenmalige president koos er echter voor om met Rusland te blijven handelen, in het Russisch natuurlijk, maar dat was tegen het zere been van Amerika dat dus een coup pleegde en er hun puppet neer pootten. De Amerikanen wilden de EU meekrijgen met sancties tegen Rusland nadat via een referendum de Krim besloot om bij Rusland te blijven want de NAVO had maar al te graag daar een militaire basis gehad, op de drempel van Rusland. Dat ‘feestje’ ging dus niet door en dus moesten er sancties tegen Rusland worden ingesteld. Nederland, dat toen goede zaken deed met Rusland (zie Lex met Poetin een bietje drinken) was niet meteen geneigd om hieraan mee te doen dus even later wordt MH17, een uit Nederland vertrekkend vliegtuig BEWUST neer gehaald en men wist van te voren al dat Rusland de dader was.
   Gevolg; Nederland deed ineens wel volop mee aan de sancties en werd uiteindelijk Ruslands grootste vijand, gezien de huidige situatie.
   Dit is dus de echte geschiedenis in een notendop.

   • Inderdaad, dit doet mij veel plezier. Maar het herhaald opduiken van verkeerde dingen over MH17 speelt in de kaart van de complot-verwijten. Euro-president Van Rompuy (is de schoonvader van mijn neef) had voor de EU verklaard niet te zullen deelnemen aan de Rusland-sancties (ik denk op vrijdag), enkele dagen later (ik denk dinsdag) was er MH17. Die Van Rompuy was er als de kippen bij om vlak na de Maidan-staatsgreep het associatieverdrag te doen tekenen door de nieuwe coup-regering. De afgezette regering had dat geweigerd om twee redenen: 1. wilde nog verder gelijktijdig zaken kunnen doen met buur Rusland, wat door het exclusiviteitscontract onmogelijk werd. 2. de buitenlandse politiek-passages in het contract (ik heb die tekst) komen neer op een vorm van annexatie.
    Er moet op gewezen worden dat onmiddelijk en s’anderendaags ongecensureerde smartfonefoto’s op internet stonden waar Het Westen geen greep op had. Die foto’s verraadden de kogelgaten en de air-to-airraket pal op de stoel van de piloot. Toen experten in Het Westen daar opmerkingen begonnen over te maken was dat gevaarlijk. Daarop verklaarde John Kerry, de buitenland-hogepriester, dat het een Buk was en de USA daarvan b e w i j z e n hadden. Daarop zweeg iedereen, die nog wat autoriteit wilde behouden en niet in de hoek van de fase-news en complotmensen wilde geduwd worden.

 8. Kijk, als je een misdrijf wilt oplossen, draait alle op de eerste plaats om EEN enkele vraag: wie had de gelegnheid?

  Nou, dat is simpel; Oekraine. Die gaf het vliegtuig opdracht tot koerswijziging en hoogte wijziging.
  Of het met een BUK gedaan werd of niet zegt niets.
  WEL dat de koers iov Oekraine over die BUK ging……

  Als iemand een hamer van mij steelt en iemand ermee doodslaat ben ik nog geen moordenaar.

  Dan wat aanvullende zaken: Oekraine stond alleen een int.onderzoek toe, als de uitslag als Oekraiens staatsgeheim behandeld zou worden.
  Dan: oekraine kreeg van Brussel bijzondere gunsten…..

  Zo simpel is het; uitsluitend degene die de gelegenheid had is de dader.

  Rutte was in Oekiestan om een en ander te vragen op verzoek van USA. Doel door het neerhalen meer landen mee te krijgen met en boycot tegen Rusland.

  Voor mij is de zaak afgedaan.
  Als RU de oorlog gewonnen heeft,beginnen deondervragingen. Wellicht komt er dan nog een en ander aan het licht….

 9. Het is waarschijnlijk zuiver toeval dat Maleisië enige tijd ervoor ( ramp met MH 370 en MH17) een internationaal oorlogstribunaal had opgezet, waarbij Bush, Rumsfeld, Obama, ..als oorlogsmisdadigers werden veroordeeld.

 10. aangezien dat de msm media en onze overheid al tijdens de dag vd MH-17 ramp, zonder dat er ook maar een onderzoek gepleegd was, met een beschuldigde vinger naar Rusland wees, geeft aan dat Rusland er waarschijnlijk niet achter zit.

 11. Er zit nog een laag dieper in het verhaal. Wat er aan slachtoffers op de grond terechtkwam was niet vers. Ooggetuigen ter plekke meldden een chemische (formaldehyde) geur en er was geen bloed te zien. Ook hadden ze een aziiatisch uiterlijk. Hoe ze het geflikt hebben is flink in nevelen gehuld, wat er in het als MH 17 neergehaalde toestel zat waren de passagiers uit de MH 370. Die is indertijd op Diego Garcia (USA vliegbasis) geland. Wat er werkelijk met de passagiers uit de MH 17 is gebeurd heb ik geen berichten over gehoord, maar stinken doet het hele zaakje wel. De politiek speelt het toneelspelletje en de colonne lijkwagens was een prachtig schouwspel voor de bühne..

 12. Dat had niks met aids te maken er zaten mensen in dat vliegtuig die informatie hadden over het ebolavirus daarom moest i naar beneden en waarom hield Barack Obama eerder een toespraak dan onze Rutte ga daar maar is over nadenken

 13. Nog even….. en Poetin zat in de verkeerstoren om de route van de MH17 te wijzigen. Triest dat 298 onschuldigen het slachtoffer van een politiek spelletje. West-Ukraïne had niet eens het fatsoen om de burgeroorlog een paar dagen te stoppen om de slachtoffers op een nette manier te kunnen bergen.

 14. Nederlanders en politici zijn altijd makkelijk te bedonderen geweest. Zie Srebenica.

  –Waarom kwam er geen lucht steun? Antwoord: commandant was een fransoos; die werd gechanteerd met 2 franse piloten in krijgsgevangenschap

  –Waarom vroeg Karremans geen F16 direct van Holland? Er waren nederlanders in gevaar; had gekund.

  –waarom vroeg karremans geen zware wapens uit NL? had gekund, over de weg of met vliegtuig.

  –waarom werd Karremans niet vervangen? Er was geen weerstand gegeven.
  ======================
  maar belangrijkste: waarom sprak niemand over de REDEN dat er 8000 werden afgeschoten?

  Dereden: de Serven waren altijd close met Rusland, ook in WO1, en goede militairen.
  Daarom werden ze gehaat door de moffen. Er was een vergadering met een afgevaardigde van Hitler, van de Paus en een Kroatische facist. Besloten werd dat van de Serven maar 1/3 mocht overleven, en die moesten zich RK worden.
  De uitvoering was aan de moslimlegers in Joegoslavie; die trokken Servie in;moordend verkrachtend plunderend. ook werd in Kroatie een concentratie kamp opgezet waar de Serven beestachtig werden afgemaakt.

  De executie van 8000 moslims was een zeer bescheiden en terechte wraak.

  Gek he, dat dat in 27 jaar niet op NL tv werd gemeld?

  • Srebrenica was verdoemd te mislukken. Homo Karremans werd met een groep knaapjes op pad gestuurd. Karremans was pas uit de kast gekomen en wilde even weg uit Nederland, lekker vakantie vieren met zijn soldaatjes. Op het einde van het verhaal pleegt Karremans hoogverraad door ten overstaan van de vijand zijn mandaat af te leggen. https://www.youtube.com/watch?v=sJl7dC1yJNc

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in