Foto: The Deagel Report: An Eerily Accurate View Of What America Will Look Like In 2025 With Unfolding De-Population Events

In oktober 2020 schreef de Zwitserse advocaat Michael Lusk een artikel op zijn LinkedIn-pagina waarin hij erop aandrong om, in de nasleep van de “pandemie” van het coronavirus, serieus aandacht te besteden aan Deagels voorspellingen voor 2025. Het artikel van Lusk richtte zich op het economisch welzijn van mensen die burgers van NAVO- en niet-NAVO-landen vergelijken, schrijft Rhoda Wilson.

Op basis van Deagel’s Forecast 2025 schreef Lusk: “In Deagel’s [ ] beeld van 2025 bloeit Rusland terwijl Europa geruïneerd wordt. Deagel geeft aan dat Groot-Brittannië [ ] het meest ingrijpend zal worden geruïneerd.”

De beruchte bevolkingsprognose van Deagel.com voor 2025 werd in april 2021 van hun website verwijderd, maar de inhoud werd door Nobul Art gereproduceerd voor referentiedoeleinden. In een artikel van september 2021 onderzocht Metallicman – die de Deagel-corporatie beschreef als een kleine tak van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst – wat de depopulatie in de Deagel-prognose voor 2025 zou kunnen betekenen in termen van wat we op dat moment meemaakten.

“Er zijn allerlei mensen die deze cijfers snijden en ontleden,” schreef hij en besprak vervolgens enkele theorieën. Hoewel Metallicman het niet eens was met deze theorieën gaf hij toe: “Toch wijzen ze op iets interessants. Dat er een directe correlatie bestaat tussen de landen die mRNA-vaccinaties geven en de landen die dat niet doen.”

Hoewel de voorspelde depopulatie veel vragen oproept, voegt de analyse van Lusk een ander perspectief toe gezien wat we tweeënhalf jaar later meemaken met de opsplitsing van de wereld in twee – NAVO en BRICS. Hieronder vindt u het artikel van Lusk.

Voorspelling van 2024

Door Michael Lusk, oorspronkelijk gepubliceerd op LinkedIn op 13 oktober 2020

Deagel.com (“Deagel”) noemt zichzelf een gids voor militaire luchtvaart en geavanceerde technologieën. Sinds 2014 publiceert het Forecast 2025, dat notoir een “westerse ineenstorting” voorspelt. Onder dekking van een lang geplande politieke gebeurtenis die door de WHO, regeringen en media krachtig wordt gepromoot als een “coronavirus pandemie”, voeren westerse regeringen momenteel een systematische campagne om het leven, de vrijheid en de eigendommen van burgers te vernietigen. De voorheen onwaarschijnlijke voorspelling 2025 verdient nu serieuze aandacht.

  De Covid-leugens van de media zijn als propaganda van nazi's, zegt professor

Deze nota geeft een overzicht van de inhoud van Deagel’s huidige Forecast 2025. Ze bestaat uit twee grafieken die de bevolkings- en economische vooruitzichten illustreren voor een groot aantal landen, volgens de huidige indicaties van Deagel. Over het algemeen blijft Deagel sombere vooruitzichten voorspellen voor de VS en het NAVO-complex, met inbegrip van niet-NAVO-bondgenoten van de VS (bv. Australië en Nieuw-Zeeland) en NAVO-vazalstaten (bv. Libië). Deagel voorspelt daarentegen positieve vooruitzichten voor China, delen van Latijns-Amerika en Zuidoost-Azië, en vooral voor Rusland.

De eerste grafiek toont de vooruitzichten voor het relatieve economische welzijn van een individu als functie van de bevolkingsontwikkeling in het betrokken land in 2025 ten opzichte van 2017.

De tweede grafiek toont de vooruitzichten voor het relatieve economische welzijn van een land als functie van de verandering in zijn militaire uitgaven in 2025 ten opzichte van 2017.

De grafieken tonen de verandering in de positie van elk land vanuit het gemodelleerde perspectief van 2025 ten opzichte van de positie van hetzelfde land in 2017. Dit komt niet noodzakelijk overeen met de gemodelleerde posities van de landen ten opzichte van elkaar in 2025. Elke grafiek toont een selectie van landen uit een gemeenschappelijke deelverzameling van 77 van de 179 landen die in de huidige prognose 2025 worden gepresenteerd. Bij het maken van de selecties heb ik gestreefd naar leesbaarheid door slechts perifeer overlappende vermeldingen toe te staan. In elke grafiek heeft de selectie een Europese inslag, en anders wordt in geval van overlapping meestal het dichtstbevolkte land getoond in plaats van het minst dichtbevolkte. Binnen het kader van de gemaakte selecties geven de grafieken een nauwkeurig beeld van de inhoud van Forecast 2025. Landen worden aangeduid met codes volgens ISO 3166-1 alpha-2, met gemeenschappelijke omringende symbolen die gemeenschappelijke regio’s aanduiden; wanneer bijvoorbeeld een landencode in een violet vierkant staat, betekent het violette vierkant Zuid-Azië.

  Chef Johnson & Johnson pakt uit: farmaceutische industrie wil jaarlijks tegen tegen het Coronavirus laten inenten 

Geopolitieke betrekkingen, of althans waargenomen overeenkomsten, tussen landen worden aangegeven met gekleurde wolken. NAVO-complexe landen worden aangeduid met blauwe wolken. Paarse wolken verenigen NAVO-complex landen die, gelet op Deagel’s Forecast 2025, zich lijken los te maken van het NAVO-complex in de context van de voorspelde “westerse ineenstorting”. Landen buiten het NAVO-complex worden omgeven door gele wolken. Landen in deze laatste categorie lijken verder niet op elkaar.

Lezers moeten hun eigen mening vormen over Deagel. Wikileaks en #PIZZAGATEwiki zijn informatieve bronnen. Blogs, bijv. TheWatchTowers.org, geven relevant commentaar. In een recent interview legde Dr. Katherine Horton de praktijk van kartelsignalering uit, waarvan Forecast 2025 een voorbeeld kan zijn. De website van Dr. Horton bevat verder een relevant referentiedocument van 29 maart 2018 (metadata), waarin een post van Ryan Zimmerman wordt aangehaald.

Deze kaart is een visuele samenvatting van de voorspelde procentuele verandering van de bevolking per land, 2017-2025.

Deagel bestaat blijkbaar uit een denktank die wordt geïnformeerd door de CIA, NSA en anderen binnen de beltway. Dienovereenkomstig lijkt het erop dat insiders in Washington hardnekkig de op handen zijnde ondergang van het Amerikaanse imperium signaleren, inclusief de NAVO, met China en Rusland in opkomst als hegemonen [met dominante invloed of gezag over anderen]. Het door Deagel geschetste beeld kan worden vergeleken met de cartoonkaart die werd gepubliceerd in de speciale kersteditie van 1890 van Henry Labouchère’s weekblad Truth. Vermoedelijk het werk van Britse insiders, voorspelde de toen bizarre kaart het ontstaan van Europese “republieken” en de reductie van Rusland tot een “woestijn”, beide een transformatie die tegen het einde van de Eerste Wereldoorlog grotendeels was voltooid. In Deagels contrasterende beeld van 2025 bloeit Rusland terwijl Europa is geruïneerd. Deagel geeft aan dat Groot-Brittannië, de belangrijkste architect van de “Russische woestijn”, het meest ingrijpend zal worden geruïneerd. De regering van Boris Johnson is blijkbaar vastbesloten om dat resultaat eerder dan gepland te bereiken.

  AstraZeneca bekent in "Rote-Hand-Brief" dat zijn vaccin auto-immuunziekten veroorzaakt

Aan de andere kant geeft Deagel aan dat Finland, Hongarije en Nederland de voorspelde Europese omwenteling met relatief weinig verlies kunnen doorstaan.

Lezers mogen mij – Michael Lusk op LinkedIn – een bericht sturen om een kopie op te vragen van het Excel-bestand met de gegevens voor de grafieken in deze notitie. Ik zou het zeer op prijs stellen als anderen deze onderzoekslijn zouden uitbreiden, vooral met een regionale focus op Afrika, Azië of Latijns-Amerika.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog? Het is nu volkomen logischVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Tau Braun: De ZOMBIE APOCALYPSE is hier – en het staat bekend als VACCINSCHADE
Volgend artikelDe 21-jarige lekker – Er klopt iets niet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Laat eerst maar eens een burgeroorlog uitbreken in de Verenigde Staten in plaats van de 3e wereldoorlog op Europese bodem te doen laten uitvechten, genoeg wapens bij de white trash people om de links/liberalen een lesje te leren.

  1 op de 12 mensen is geradicaliseerd, de vraag is hoe radicaliseren we de andere 11?

 2. Las jaren terug dat Frankrijk 42 procent van zijn volk gaat verliezen. Ik denk dat de vaccins zijn werk zullen doen en evt een burgeroorlog. Ik woon op het platteland en heb een goede voorraad eten en water en heb me verdiept al jaren terug wat je kan verwachten als de pleuris echt uitbreekt.

  • idd Frankrijk en Duitsland worden zeer zwaar getroffen, schijnbaar blijft NL op ongeveer 0 staan, oftewel gelijk bevolking aantal, maar vergeet niet dat er zoveel asielgelukszoeker import is, zodat al die doden en of mensen die dit land de rug toekeerden (vertrokken) niet opvallen en de schapen denken, zie niks aan de hand, NL nog steeds zoveel miljoen inwoners… echter de schaal NL/Import zal nog meer verdeeld zijn dan het nu al is, nu al zijn een aantal grote steden zo verdeeld dat er bv al voor 52% import/nazaten woont en de rest van NL afkomst is en dus de oorspronkelijke Nederlanders de minderheid vormen in eigen land en dat zal nog meer worden.

 3. Hoe zou dat kunnen over Nederland…? Vanwege de enorme hoeveelheid zgn asielzoekers en oekries en andere niet-ingespotenen die binnengeharkt worden? Er staat niks over de originele bevolking. En er staat niks over de criteria die een bevolking besparen. Of heb ik iets over het hoofd gelezen….?

 4. Wat mijn hart nog steeds breekt – en daar ben ik niet relaxed over, maar ik kan het wel meer loslaten – is dat het hele land naar de godganse tyfus gaat. Dat zei FVD-voorman Thierry Baudet in The Trueman Show in gesprek met Jorn Luka. Hij was voor de derde keer te gast.

  “Dat beginnen mensen ook echt te voelen nu in hun portemonnee. Ik heb het al vele jaren geleden voorspeld en het wordt nog veel erger,” vervolgde Baudet.

  Omhooggevallen klojo’s
  “Zo’n mooi land, Nederland, en het gaat door deze omhooggevallen klojo’s – want dat is wat het feitelijk zijn – helemaal naar de tyfus,” benadrukte hij.

  Op een gegeven moment heb ik ontdekt dat het een levensverlengende maatregel is om dat niet allemaal binnen te laten en dat te vertalen in boosheid en frustratie, maar het zit er nog steeds wel, aldus Baudet.

  Matrix
  Hij wees erop dat miljoenen Nederlanders in een werkelijkheid leven waarin ze naar de tv kijken en in die Matrix zitten, en dus niet meer kunnen zien dat hun hele land en hun hele leven eraan gaat.

  https://www.ninefornews.nl/thierry-baudet-het-hele-land-gaat-naar-de-godganse-tyfus-en-het-wordt-nog-veel-erger/

   • Nou dan ben je klaar mee toch, voor het eerst dat ik dat hoor, van Boris Johnson was het clip en klaar dat hij zei: ik ben een gepassioneerde zionist, dit is overal terug te vinden.

    Nee ben geen aanhanger van het Forum het hele politieke discours is ruk en dat gaan “wij” allen aan den lijve voelen hoe dan ook deze lente van 2023 is de prelude op chaos waar decennia lang naar toe is gewerkt door “onze” democratisch gekozen politieke moordenaars.

   • Incorrect! Als je even opgelet had wad je ervan op de hoogte dat Thierry daar afstand van heeft genomen. Hij was, net als de meeste Nederlanders, opgegroeid met het bekende verhaal “oh die arme joden toch, en Istael helemaal goed en geweldig”, maar ook hij is enkele jaren geleden wakker geworden en heeft zijn gewijzigde inzichten openlijk besproken.

  • En dan de frustratie die er werkelijk van af spat, geen samen staan we sterk, nee het is precies andersom devide et impera tot aan de bleke dood. weer een splinter gevonden om een ander in de oogbol te steken in de trant van: zo tering lul wist je dat niet dan.

   • Alles bij hem is show, hij presenteert zich zo dat de normale Nederlander niet met hem geassioceerd wil worden. Zo luistert men niet naar de inhoud, maar zien hem als een gekkie

  • Thierry B heeft als atlanticus gewerkt bij Council on Foreign Relations (CFR)-Instituut Clingendael in Den Haag en dankzij de boreale FVD staat ‘covid-19’ op de A1-lijst van besmettelijke ziektes.
   De heer Baudet is de ultieme wolf in schaapskleren.

   • Of Thierry heeft daar met eigen ogen gezien wat de plannen zijn en besloten dat hij een andere toekomst zou willen voor ons land. Lijkt me een betere verklaring dan wat jij verkondigt. Ockham’s razor…

    • Bedankt Ster om het hoofd koel te houden en met feiten te komen.
     Hij zegt dit dus inderdaad niet !!
     Het lijkt hier de Geenstijl wel, gewoon maar wat roepen om mensen in een slecht daglicht te stellen.

   • Inderdaad een interessant interview.
    Veel mensen luisteren blijkbaar niet goed en gaan dan aan cherry picking doen.
    En wat Vince zegt, het lijkt GeenStijl wel.
    GeenStijl hoort bij de mainstream wat de schrijvers betreft en de zg. reaguurders volgen vanzelf wel, al of niet gecensureerd.

  • Hola, van alle kanten. Ik vrees dat de mens zo in elkaar zit. Op alle lagen belazeren ze elkaar. Mss is dat wel de bedoeling van dit idiote creatuur? Dan komen we weer terug op de vraag wie of wat heeft deze shit aap in het bestaan gebracht? Hahaha! Scheelt het dat te weten? De annunakis? Hahaha! Ik denk dat het gewoon de cyclus is van een kracht waar wij niet eens een grammetje verstand van hebben! En sommigen graaien heel veel materiële wellust hierdoor ten koste van anderen. Dieren zijn niet zo. Salut, geniet van de avond.

  • En wij leven in het ‘meest’ corrupte land ter wereld.

   Waarbij 35% niet gevaccineerd is,
   En staat onder de noemer, gevaccineerd ingeschreven, aanjagers hoax
   Hiernaast de corrupte lieden, die hun mond dichthouden omdat ze bijv een kleuter ‘ gekidnapt’ hebben.
   En de mensen die valse ‘ overleving’ / vakantie bewijzen gemaakt hebben.

   • Nederland, zo’n mooi landje,

    Dezelfde slogan werd gebruikt door een vaccin moggel om mij op zeer grove wijze over te hale.n om een vaccin te nemen.
    Terreur, stemverheffing, herhalen en herhalen. Houdt mensen in de gaten die het over Nederland is zo’n mooi landje hebben die alles weer normaal willen. Wordt zo te zien aan beide kanten ingezet.

     • Wat vindt de alleenstaande bijstands moeder met nu 2 kinderen
      3 hoog ingebouwd flatje met een kind afgepakt dmv ‘toeslagen ambtenaar/de rechtshandhaving’ van deze uitspraak , geen geld om de stad uit te komen .
      Een horzel juf die je 2 kids verder mishandeld met haar sex promotie ; ‘ we doen het voor de ander ‘ hiervan.
      Mooi landje Nederland.

 5. Adriaan, maar denk je dat Baudet zich ook heeft losgelaten van zijn voormalige opvattingen en opleidingsomgeving… Geen kritiek he, nooit, maar gewoon discussie. Want ik ben nog steeds niet zeker over onze Baudet. Ik zie hetzelfde als wat jullie zeggen. Maar hoe kan het dan dat Deagel zegt dat NL nog het beste overleeft..? Dat kan dan alleen adhv ingeharkten mogelijk zijn. Iemand op FN had al eens heldere uitleg gegeven over hoe de statistieken getrokken worden over het GNP, kosten vs baten, en dat had ook te maken met de influx van allochtonen. Dus ook de overlevingskansen v dit land hebben hiermee te maken. Ik zie die factoren niet in de argumenten van Baudet.

 6. Hoppa nog meer ellende op komst

  Rusland zegt dat de Amerikaanse regering werkt aan “universeel” GGO-biowapen in Oekraïense biolabs dat MASSALE DOOD van mensen, dieren en gewassen zou veroorzaken

  ( Natural News ) Uit een onderzoek van de Russische parlementaire commissie is gebleken dat de Verenigde Staten werken aan de ontwikkeling van een “universeel” genetisch gemanipuleerd biowapen dat is ontworpen om “nucleaire winter” -achtige schade toe te brengen aan een doelwit.

  Niet tevreden met de verschrikkingen die het de wereld al heeft aangedaan, willen de VS nieuwe technologie aanschaffen die niet alleen mensen infecteert met een dodelijk biowapen, maar ook dieren en landbouwgewassen.

  “Het gebruik ervan heeft onder andere tot doel grootschalige en onherstelbare economische schade toe te brengen aan de vijand”, schreef de commissie in haar eindrapport over de operatie, die momenteel aan de gang is in Oekraïne in de verschillende door het Pentagon geleide biolabs.

  “Het geheime en gerichte gebruik van een dergelijk wapen in afwachting van een positieve onvermijdelijke directe militaire confrontatie zou een aanzienlijk voordeel kunnen opleveren voor de Amerikaanse strijdkrachten ten opzichte van de tegenstander, zelfs tegen degenen die andere soorten massavernietigingswapens bezitten”, voegt het rapport eraan toe.

  “Het bezit van zulke zeer effectieve biologische wapens schept, volgens het Amerikaanse leger, de echte voorwaarden om de aard van hedendaagse gewapende conflicten te veranderen.”

  (Gerelateerd: aangezien niemand er genoeg om lijkt te geven om het te stoppen, hebben de VS de operaties in hun Oekraïense biolabs hervat .)

  https://www.naturalnews.com/2023-04-14-government-developing-universal-gmo-bioweapon-ukraine-biolabs.html

  • De JooSA voert het plan uit dat de joden de hegemonie moet gaan bezorgen over de hele wereld. Althans, wat daar nog van over zal zijn als alle blanken zijn uitgeroeid en de rest is ingedikt tot een modderkleurige massa slaven van een mannetje of 500miljoen.

  • Is er ooit wel eens iets goeds gekomen van de VS, porno, drugs, geweld (Hollywood) en fastfood?
   Nee, alles van dat land is slecht, zelfs de kunst.
   De USA is de grote hoer en het rijk Babylon dat verbrand wordt.

   Lees een paar keer Openbaringen, niet voor niets ook Apocalyps genoemd, en je ziet het staan.
   Dode rivieren en oceanen waarin 1/3 van alle leven zal sterven.
   Ook 1/3 van alle mensen dood door vuur.
   Gigantische oorlogen 200 miljoen soldaten.
   En dat alles in kort tijdsbestek, vrij plotseling en min of meer gelijktijdig of kort op elkaar.

   Alle ellende hier in het artikel en de commentaren wordt bewaarheid en overtroffen.

 7. Geen Hollander die de ballen heeft om tyranen alla Julius cesar aan zn einde te helpen deze poltici wachten liever tot er niets of niemand meer over is.

  De “ minder” geciviliseerde landen hebben hier gelukkig niet zon probleem mee.
  De in westerse landen regerende elitairen ruiken liever aan hun eigen scheten.
  Dogooders.

  Denver AirPort murals
  Free mason voorspelling.

  Lijkt er op dat er alleen kinderen overblijven.
  Pak ze jong en programeer maar raak.

 8. Amerika is al bezig biologische wapens op Rusland en China los te laten….en dat is waarom ze nu de oorlog in Oekraïne blijven aanjagen. Tijd rekken….beide partijen doen het, alleen wacht de rus op economische instorting van Europa en de Amerikaan op dodelijke ziekten die in Rusland en China losgaan. Quarantaine instellen en zorgen dat niemand die gebieden kan verlaten is met de moderne mogelijkheden snel en zeer effectief te doen.

  wat we zien en lezen is dus maar de helft van wat er gebeurd. Het zou de grote bek van Biden en de WEF hoeren verklaren….

 9. Adriaan ;
  Afgrijselijk nieuws .
  ook Verwonderlijk; uit mijn beelden weet ik een en ander, echter reïncarnatie heb ik niets over. Mogelijk dat “zwarte entiteiten” groter worden.
  Mogelijk dat terug naar de basis (het opnieuw leren te gaan ‘zien’ ; onderscheidt maken tussen echt /illusie) een 1e traject is.
  – ik blijf herhalen; “ God. bestaat” mogelijk raad en bijstand vragen –
  “ de schapen slapen, wij hebben duizenden jaren geslapen”
  Wat indruk heeft gemaakt, zijn de ILLUSIES die in het duistere, hiernamaals gebruikt werden om mensen ‘te laten vallen’ tot de ‘hel’
  ( geen vuur gezien, wel dat praktisch niemand’ weerstand kon bieden ; de kracht is enorm, ‘ allesomvattend’ )
  ‘ Illuminatie lijkt op illusie ‘
  Volgens Google; verhelderen .
  Wat Google waard is: de vraag in deze propaganda oorlog.

  • NB mogelijk kunnen we kijken met het ‘nieuwe zien’ (illusie van echt onderscheiden) wat het inhoud tzt,

   televisie blijkt geen goeie raadgever te zijn geweest met ‘ Corona’
   ‘Marburg’ zou komen, niet geweest.
   Blijkt vlg info dat ik las mbt malburg dat dodental het gevolg was van verkeerd beleid ; door de pakken in combinatie met temperatuur weet ‘T niet exact meer, ipv het ‘ virus’ mi vermoedelijk een vergiftiging geweest lijkt mij bij Corona ook het geval; mensen waren wel goed ziek wat ik zag. Mogelijk ook in combinatie met angst.
   Omdat dit een geval van ernstige oorlog dreiging betreft; overname van landen.
   Niet te onderschatten, manipulatieve, corrupte misleidenden bij wijze van ‘wezens’ kort door de bocht’; lijken wereldwijd vermengd. : is het zaak , je eigen plan te trekken , en je niet gek te laten maken.
   Mijn voorlopige mening, ook nieuwe kost voor mij deze redenering.

   • ‘ hel’ de illusies daar , de val mi een TERECHTE maar … KEI HARDE afrekening.
    Kun je dit ook anders interpreteren.
    ‘ God’ bestaat is ABSOLUUT een GOEDE , ZUIVERE MEGA entiteit, kan stellen dat deze entiteit ook een andere kant heeft
    Eerder aangegeven ‘ God’ is ALL in ONE.
    Herdefiniëring ‘ zien ‘ handelen vanuit eigen inzicht met God zou iets kunnen zijn als leidraad. …🤔

  • Hola april 16, 2023 at 10:02

   Beste Hola ben het met je eens, ik weet ook dat God bestaat echter ik heb geen associaties zoals veel gelovigen die naar de kerk gaan, zingen en dat soort dingen daar was ik in mijn jeugd al van afgeknapt, veel mensen zeggen dat God niet bestaat omdat ze dingen aan hem vragen die niet uitkomen, volkomen terecht van God, genoeg erover, leef zoals je leven wil, goed kan niet zonder kwaad bestaan visa versa.

   – ik blijf herhalen; “ God. bestaat” mogelijk raad en bijstand vragen – 👍👍👍👍👍

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in