Een vrouw in de Verenigde Staten probeerde een bende te overtuigen om te stoppen met het afbreken van haar winkel. Toen werd ze mishandeld – met een plank als slagwapen.

Tijdens de voortdurende verwoestingen in de Verenigde Staten worden talloze filmfragmenten verspreid die laten zien hoe groepen zwarte mannen ongeprovoceerd blanken aanvallen en op wrede wijze mishandelen.

In een van de video’s ziet men een aanval op een vrouw in Rochester, New York.

De film laat zien hoe de blanke vrouw, die ouder en klein is, voor haar winkel staat terwijl een groep gemaskerde mannen haar winkel afbreken met behulp van onder andere een plank en een ladder.

Als de vrouw wat zegt, wenden ze zich in plaats daarvan tot haar. Een van de Afrikanen begint de vrouw te slaan en weg te slepen, waarop de man met de plank op haar begint in te slaan.

De politie van Rochester zoekt nu de gewelddaders via social media. Volgens de politie werd ook de man van de vrouw gewelddadig aangevallen.

Rasrellen in de VS duren voort: blanken worden aangevallen en mishandeld

  Black Lives Matter zwarten gebruiken blanke mensen als menselijke schilden tegen de politie
Vorig artikelPedofiele verkrachter wordt penis afgesneden en daarna doodgeslagen
Volgend artikelTrump: Antifa zal lange gevangenisstraffen krijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Als je zwart bent kun je tegenwoordig niets verkeerd meer doen blijkbaar ook al mishandel je een oude vrouw of je vermoordt zomaar een paar mensen. Ja, het is erg logisch allemaal tegenwoordig, de wereld is kneitergek geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in