De drang om iedereen een COVID-19 injectie te laten nemen is misschien wel het grootste social engineering project dat de wereld ooit heeft meegemaakt. Regeringen, Big Pharma, bedrijven, beroemdheden, gezondheidswerkers en de media zijn erin geslaagd miljoenen mensen ervan te overtuigen experimentele “vaccins” te nemen die gebaseerd zijn op een technologie die nog nooit eerder bij mensen is gebruikt.

De gezondheidsautoriteiten FDA en CDC verklaarden deze vaccins na slechts een paar maanden klinisch onderzoek veilig (met uitzondering van een paar verwachte kleine bijwerkingen) en brachten ze in allerijl op de markt, ruim vóór de normale termijn van 18 maanden. De trucs die zijn gebruikt om deze vaccins zo snel op de markt te krijgen zodat zij op grote schaal konden worden gebruikt, zouden zelfs David Copperfield groen van jaloezie maken, schrijft Jesse Smith op truthunmuted.org.

Vanaf het begin van de “pandemie” bleven regeringsfunctionarissen, gezondheidsdeskundigen en mensen als Bill Gates, Zeke Emanuel en Tedros Adhanom Ghebreyesus het idee verkondigen dat niets ooit weer normaal zou worden totdat er een vaccin zou zijn om de samenleving weer veilig te maken. Deze mantra, die overal ter wereld tot walgens toe werd herhaald, bracht het grootste deel van de wereldbevolking in een staat van paranoïde hypnose. Een grote dosis met angst geladen krantenkoppen, dramatische persconferenties en dagelijks herhaalde Covid-gespreksonderwerpen zorgden ervoor dat de mensen niet in staat waren de massale psyop te begrijpen die plaatsvond als antwoord op de onzichtbare vijand die bekend staat als SARS-CoV-2.

Propaganda die vrijheid door injectie beloofde

Zij die essentiële vrijheid willen opgeven om een beetje tijdelijke veiligheid te te verkrijgen, verdienen noch vrijheid noch veiligheid. – Benjamin Franklin

Toen de inentingen eind 2020 begonnen, hoefde niet iedereen te worden aangespoord om een COVID-19-prik te nemen. Velen wilden graag de injecties en konden niet wachten om erover op te scheppen, in de overtuiging dat ze hun gezondheid beschermden en hielpen om de “pandemie” te stoppen. De aarzeling of in sommige gevallen regelrechte weigering om injecties te nemen onder militairen, gezondheidswerkers, minderheden, Republikeinen en evangelisten zou echter niet worden getolereerd door de machthebbers die menen te weten wat het beste is voor de gezondheid van een individu. Toen het aantal uitbundige vrijwilligers dat bereid was de injecties te nemen afnam, begonnen in het hele land de massale vaccinatiecentra te sluiten. Als gevolg daarvan werd in maart door de Biden-regering een advertentiecampagne van 1,5 miljard dollar gelanceerd om elke Amerikaan onder druk te zetten zich te laten vaccineren.

Een samenwerkingsverband tussen het Witte Huis en de Ad Council produceerde de campagne “It’s Up to You” met alle levende voormalige Amerikaanse presidenten en hun echtgenoten (behalve de Trumps), waarin iedereen wordt aangemoedigd om “de mouwen op te stropen en zijn steentje bij te dragen”.

Onder de overkoepeling van het “COVID Vaccine Education Initiative” van de Ad Council, werden campagnes gelanceerd gericht op Afro-Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse gemeenschappen, kerken, vrouwen, en ouders. Verschillende reclamespots met Sesamstraatfiguren waren gericht op jonge kinderen en maakten duidelijk dat vaccinatie leidt tot het terugwinnen van verloren vrijheden zoals het bezoeken van grootouders en het spelen met andere kinderen.

Terwijl president Biden het doel aankondigde om 200 miljoen vaccindoses toe te dienen binnen zijn eerste 100 dagen in functie, kwam de propagandacampagne in april opnieuw op stoom toen de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) een extra financiering van 3 miljard dollar ontving van de Health and Human Services (HHS) om “het vertrouwen in vaccins te versterken”. De advertentiecampagne “We Can Do This” werd gelanceerd en omvatte social media, televisie en burgerinitiatieven met een Community Corps (Gemeenschapskorps) van “betrouwbare stemmen in gemeenschappen over het hele land”.

Het Gemeenschapskorps werd opgericht om “…gezondheidswerkers, wetenschappers, gemeenschapsorganisaties, religieuze leiders, bedrijven, belanghebbenden op het platteland, burgerrechtenorganisaties, sportbonden en atleten, en Amerikanen van alle rangen en standen te mobiliseren om leiders te worden binnen hun eigen gemeenschappen om te helpen vrienden, familie en buren gevaccineerd te krijgen”.

Een kleine greep uit de vele organisaties die bij het Gemeenschapskorps betrokken zijn:

 • AARP
 • American Academy of Pediatrics
 • American Medical Association
 • COVID Collaborative
 • Meals on Wheels America
 • MLB
 • NFL
 • National Association of Evangelicals
 • National Bar Association
 • PGA Tour
 • Planned Parenthood

Het Gemeenschapskorps heeft als taak om op alle mogelijke manieren mensen te bereiken die aarzelen om te vaccineren. Van pop-up tenten en mobiele vaccinatiecentra tot huis-aan-huiscampagnes, zij zijn gemachtigd om mensen te laten vaccineren op de moeilijkst bereikbare plaatsen. Om hen voor deze taak toe te rusten, krijgen ze een gereedschapskist vol met alleen maar mooie praatjes om de weigeraars ervan te overtuigen zich te laten vaccineren, want “als je je laat vaccineren, kun je meer tijd doorbrengen met je geliefden en zet je je in voor je gemeenschap”. Gemakshalve wordt in deze gereedschapskist niet vermeld dat er momenteel geen door de FDA goedgekeurd vaccin is om COVID-19 te voorkomen, zoals de factsheets voor elk door de EUA goedgekeurd vaccin nadrukkelijk vermelden (zie J&J/Janssen, Moderna, Pfizer/BioNTech).

Big Tech en de social media gigant Facebook censureert al sinds het begin van de “pandemie” informatie die het officiële narratief over COVID-19 en de vaccins tegenspreekt. Ze hadden er echter geen probleem mee om gebruikers toe te staan hun foto’s te uploaden in een “We Can Do This”-campagne die was opgezet om Amerikanen te helpen “met hun vrienden, familie en volgers te delen dat ze van plan zijn zich te laten vaccineren”.

De afgelopen maanden hebben vele deskundigen, regeringsfunctionarissen en beroemdheden gecoördineerde media-optredens verzorgd, waarmee zij de miljarden dollars kostende propaganda-inspanningen hebben versterkt om Amerikanen zover te krijgen dat zij niet langer twijfelen aan de noodzaak en veiligheid van de “vaccins”. Sommige van deze verklaringen bevatten zelfs versluierde bedreigingen, zoals die van frequente CNN-talking heads Dr. Leana Wen en medisch ethicus Arthur Kaplan.

[Na] vaccinatie … nog steeds een mondkapje blijven dragen … We zitten nu in deze race van vaccins versus varianten … We moeten mondkapjes en vaccins zien als de ticket terug naar pre-pandemie normaal … Dan, [na vaccinatie] kun je reizen [en] je familie zien. – Leana Wen op PBS News Hour

Je wilt terugkomen om te werken? Je moet me een vaccinatie certificaat laten zien. Wil je een café of een restaurant binnengaan? Je moet me een vaccinatiebewijs laten zien… Als je mensen meer mobiliteit belooft, meer mogelijkheden om een baan te vinden, meer mogelijkheden om te reizen, dan is dat een zeer krachtige stimulans om daadwerkelijk tot een uitgebreidere vaccinatie te komen. – Arthur Kaplan op CNN

Deze uitspraken werden herhaald door president Biden, die dreigde:

Na een jaar van hard werken en zoveel opoffering is de regel nu eenvoudig: laat je vaccineren of draag een mondkapje totdat je dat doet. – President Joe Biden

Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan heeft de voormalige Britse premier Tony Blair zich er tijdens een interview op Good Morning Britain ook mee bemoeid, door te verklaren:

…mensen moeten begrijpen dat vaccinatie uiteindelijk de weg naar vrijheid zal zijn.
– Tony Blair

Vaccinatie met alle middelen

Traditionele marketingcampagnes hebben niet erg goed gewerkt om ongevaccineerden ervan te overtuigen de COVID-prik te halen. Nu mensen de overvloed aan ongewenste voorvallen ontdekken die worden gemeld aan het VAERS-systeem van de CDC en andere systemen zoals EudraVigilance van de EU en VigiAccess van de Wereldgezondheidsorganisatie, is de aarzeling of regelrechte weigering om een vaccin te nemen alleen maar groter geworden. Deze groeiende golf van scepticisme wordt nog versterkt door het feit dat veel artsen, beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en wetenschappers die niet bang zijn om het systeem te confronteren, verschillende waarschuwingen hebben afgegeven over het potentiële gevaar dat deze vaccins in de toekomst voor individuen kunnen vormen.

Deze feiten hebben de vaccin Gestapo niet afgeschrikt, want ze hebben schaamteloos nieuwe manieren bedacht om zo veel mogelijk mensen over te halen de COVID-prik te nemen. In wat riekt naar uiterste wanhoop, hebben regeringen, bedrijven en organisaties zich gewend tot slinkse tactieken om de onvaccineerden door gratis dingen aan te bieden te verleiden deel te nemen aan ’s werelds grootste medische experiment:

 • Budweiser Bier
 • Krispy Kreme donuts
 • Marijuana
 • Hamburgers en frietjes
 • Cadeaubonnen
 • Reizen voor een jaar of een gratis retourvlucht
 • Spaarobligaties
 • College studiebeurzen en
 • Uber en Lyft ritten

Californië, Colorado, Ohio, Oregon en New York creëren allemaal kansen voor gevaccineerden om loterijprijzen te winnen, in sommige gevallen tot wel 5 miljoen dollar.

In een opinieartikel van CNN, getiteld “Yes, It’s a Good Idea to Bribe People to Get Vaccinated” (Ja, het is een goed idee om mensen om te kopen om zich te laten vaccineren), spreekt de auteur zijn goedkeuring uit over deze “alles wat er ook voor nodig is”-benaderingen om mensen te laten vaccineren, door te stellen:

“In de afgelopen maanden hebben overheids- en privé-innovaties in Amerika zich verenigd rond één doel: mensen omkopen om ze te laten inenten tegen Covid-19. Mensen laten vaccineren is verheven en nobel, noodzakelijk voor de volksgezondheid, noodzakelijk om diegenen te beschermen die niet gevaccineerd kunnen worden, en als omkoping ons daar brengt, ben ik daar helemaal voor.

We zouden niet moeten omkopen om te laten vaccineren. En hoewel mensen met hun eigen lichaam kunnen doen wat ze willen, omvat dat niet het recht om een dodelijke ziekte mee te nemen in openbare ruimten. De manier om mensen gevaccineerd te krijgen zou eenvoudigweg moeten zijn om vaccinatie of een gedocumenteerde medische vrijstelling te eisen om alvorens terug te mogen keren naar scholen, bedrijven en openbare ruimten.

Van donuts tot marihuana, van bier tot contant geld, particuliere en openbare instanties zijn creatief genoeg geweest om mensen over vaccins te overtuigen. Maar dat zijn allemaal wortels. We hebben ook een stok nodig”.

De wortel en de stok van vaccindwang

In een uitzending op CNN werd het wortel en stok idee ook herhaald door de ontslagen voormalig Planned Parenthood directeur Dr. Leana Wen, die verklaarde:

“[En] We moeten hen duidelijk maken dat het vaccin de ticket terug is naar het leven van voor de pandemie.

En het raamwerk om dat te doen wordt echt kleiner. Je had het al over de heropening van al deze deelstaten. Ze gaan weer voor 100% open.

En we hebben weinig tijd om het heropeningsbeleid te koppelen aan de vaccinatiestatus.

Want anders, als alles heropend is, wat is dan de wortel? Hoe gaan we mensen stimuleren om zich te laten vaccineren?

Daarom denk ik dat het CDC en de Biden-regering veel moediger naar buiten moeten treden en moeten zeggen: “Als je gevaccineerd bent, kun je al deze dingen doen. Hier zijn al deze vrijheden die je weer krijgt”.

Is het toeval dat niet lang na de verklaringen van Wen, de CDC en de Biden-regering begonnen met het uitvaardigen van versoepelde aanbevelingen voor mondkapjes en sociale distantie, waardoor bedrijven meer capaciteit kregen om voor volledig gevaccineerden te werken?

Pandemieën en massale vaccinatiecampagnes zijn big business. Ik vraag me af hoeveel van de 20 miljard dollar die Big Pharma jaarlijks uitgeeft aan productmarketing rechtstreeks bij artsen en andere medische beroepsbeoefenaren, en in de zakken van Dr. Wen en anderen terecht is gekomen om reclame te maken voor experimentele “vaccins”. Er zijn ook 40 nieuwe miljardairs gecreëerd met banden met bedrijven die de pandemie bestrijden, terwijl de COVID-19 vaccins alleen al negen nieuwe miljardairs hebben voortgebracht.

Mensen die het koppelen van de vaccinatiestatus aan de heropening van de samenleving promoten, zijn eigenlijk het probleem. Velen van hen werken voor bedrijven die direct en indirect door Big Pharma worden gefinancierd, zodat zij geen kritiek durven te leveren op producten die door hun farmaceutische opperheren worden gemaakt. Anderen zijn gehersenspoeld om te geloven dat het enige dat hen kan redden van deze “dodelijke pandemie” een vaccin is, terwijl ze de volgende feiten niet kennen of opzettelijk onderdrukken:

Effectieve behandelingen zoals hydroxychloroquine, zink, azithromycine, Ivermectine, Budesonide, en Vitamine D werden verguisd en de discussie hierover werd veelvuldig gecensureerd.

 • Volgens het Johns Hopkins Coronavirus Resource Center is het sterftecijfer voor de VS 1,8%, wat betekent dat het overlevingspercentage voor degenen die COVID-19 krijgen 98,2% is. Het percentage voor kinderen is zo goed als onbestaand.
 • 94% van de COVID-19 sterfgevallen kunnen ook aan andere oorzaken worden toegeschreven. De 94% van de mensen die stierven met COVID-19 hadden een gemiddelde van 4 bijkomende aandoeningen die rechtstreeks konden hebben bijgedragen tot hun dood, volgens de CDC.
 • PCR-tests hebben het aantal COVID-19 gevallen opgeblazen met een extreem hoog niveau van vals-positieven.
  Mark Zuckerberg heeft de factcheckers van Facebook gehekeld voor het "f*cking up" in de beginperiode van de pandemie door de waarheid over de gevaren van de COVID-vaccins te censureren

De mainstream media en alle officiële poortwachters weigeren te erkennen dat de COVID-vaccins sinds de massale inentingen begonnen een ongekende hoeveelheid lijden en dood hebben veroorzaakt . In feite zijn er vanaf 21 mei 4.406 sterfgevallen gemeld bij VAERS na een COVID-injectie. Dit totaal van zes maanden is al meer dan de 2.149 sterfgevallen die van 1997-2013 zijn geregistreerd als gevolg van alle andere vaccins samen. Aangezien VAERS slechts 1-10% van alle incidenten registreert, kan het werkelijke dodental oplopen tot 440.600. Geen van deze sterfgevallen of kwetsuren hoefde te gebeuren omdat tekenen van ernstige bijwerkingen al duidelijk waren tijdens de korte klinische proeven, waaronder:

 • Moderna’s COVID-19 vaccin veroorzaakte bijwerkingen bij “meer dan de helft” van de deelnemers aan de proeven.
 • Moderna en Pfizer hebben beide erkend dat hun vaccin symptomen kon veroorzaken die vergelijkbaar zijn met die van COVID-19.
 • Twintig vrijwilligers kregen ernstige reacties op het Covid-19-vaccin van Johnson & Johnson tijdens de fase 1/2a-proeven.
 • De AstraZeneca-vaccintestudie werd opgeschort nadat een deelnemer een bijwerking vertoonde die bekend staat als transverse myelitis.
 • Twee deelnemers en vier controles overleden tijdens proeven met vaccins van Pfizer.
  4 deelnemers ontwikkelden Bell’s Palsy (gezichtsverlamming) na het nemen van de Pfizer Covid-19 injectie.

De vaccinatiekloof en een nieuwe klasse van VIP’s ( very important person)

In mijn artikel ““Vaccine Passports and Medical Martial Law”, documenteer ik hoe Israël een de-facto apartheidsstaat is geworden door het creëren van speciale privileges voor gevaccineerden, en waarschuw ik dat iets dergelijks ook naar de VS zou kunnen komen. Een artikel op WebMD noemde deze nieuw gecreëerde bevoorrechte klasse “VIPs: Gevaccineerde, Geïmmuniseerde Mensen.

Als vorige zomer de Lockdown Summer was, dan zou dit jaar wel eens de zomer kunnen worden waarin “VIP” staat voor gevaccineerde, geïmmuniseerde persoon. Bij evenementen variërend van informele barbecues in de achtertuin tot meer formele feesten, concerten, bruiloften en andere bijeenkomsten, kan vaccinatie vaak het toegangsbewijs zijn.
– Kathleen Doheny

Hier volgt een greep uit de recente krantenkoppen die laten zien hoe gevaccineerde mensen speciale “privileges” krijgen die vroeger bekend stonden als fundamentele mensenrechten:

 • Staat geeft toestemming voor alleen gevaccineerde secties om sport- en kerkcapaciteit te vergroten
 • Alleen gevaccineerde zitplaatsen plan krijgt doorgang in Oregon
 • Chicago Cubs, White Sox bieden alleen gevaccineerde zitplaatsen aan
 • Alleen gevaccineerde fans kunnen kaartjes kopen voor de tweede ronde van de Knicks play-offs
 • Alleen gevaccineerde Bills, Sabres-fans kunnen dit najaar wedstrijden bijwonen
 • Concert in Florida vraagt 18 dollar voor gevaccineerden, 1.000 dollar voor niet-gevaccineerden
 • Radio City Music Hall gaat weer open op 100% capaciteit voor alleen publiek dat gevaccineerd is
 • Elke cruisemaatschappij eist dat passagiers gevaccineerd zijn voor ze aan boord gaan
 • Restaurants in Chicago hebben nu alleen “gevaccineerde” afdelingen
 • Bar in Noord-Hollywood wil veranderen in een club alleen voor leden van gevaccineerden

Alsof deze vorm van segregatie nog niet erg genoeg is, pleitte Sunny Hostin, medepresentatrice van The View, er onlangs voor het mijden van mensen die weigeren zich te laten vaccineren. Michael J. Stern, een USA Today opinie columnist, uitte dezelfde verdeeldheid zaaiende, draconische standpunten door te verklaren:

“In Texas zegt 61% van de blanke Republikeinen dat ze het vaccin niet willen krijgen of het zouden weigeren. Je kunt het eufemisme “aarzeling om te vaccineren” op het probleem plakken, maar uiteindelijk houdt de G.O.P., en de kinderen van G.O.D., een virus in stand dat mensen in groten getale ziek maakt en doodt.

Een groot deel van het probleem komt voort uit de cultusachtige relatie die veel evangelischen en Republikeinen hebben met de voormalige president. Zij hebben zijn eindeloze pogingen om het gevaar van het virus te bagatelliseren en de voorzorgsmaatregelen voor de volksgezondheid tot een politieke vrijheidsbeweging te maken geabsorbeerd. Maar de tijd om te analyseren waarom deze menselijke petrischalen ervoor hebben gekozen de medische wetenschap te negeren die hen, en ons, zou kunnen redden, is voorbij. We hebben een andere strategie nodig. Ik stel voor hen te mijden”.

Voormalig president Donald Trump mengde zich ook in de strijd door critici van het vaccin uit te maken voor “gestoorde pseudo-wetenschap”, terwijl hij zich afvroeg of het wel nodig was om de prik van J&J te onderbreken om bloedstollingsproblemen te onderzoeken, zo twitterde hij:

“Nu het aantal COVID-gevallen in het hele land nog steeds toeneemt, is het pure waanzin om miljoenen vaccinaties uit te stellen en angst te zaaien onder de vax-resistente mensen… Deze debiele stap is een geschenk voor de anti-vaccinbeweging: De wetenschapsbureaucraten voeden die gestoorde pseudo-wetenschap”.

Anti-vaxxers behandelen als terroristen

Op een gegeven moment zal het beschamen, mijden en behandelen van de ongevaccineerde als sociale paria’s niet genoeg zijn voor de COVIDiots die de collectivistische denkwijze pushen dat iedereen moet worden gevaccineerd om ervoor te zorgen dat iedereen bescherming heeft.

Nu brandmerken deze gehersenspoelde volgelingen iedereen die de veiligheid van vaccins in twijfel trekt of zich verzet tegen vaccinmandaten als een anti-vaxxer, en stellen anti-vaxxers gelijk aan terroristen. Deze tactiek lijkt op het bestempelen van iemand als samenzweringstheoreticus op het moment dat hij of zij zich sceptisch uitlaat over een of ander verhaal dat de regering wil dat je gelooft. Daarom is Big Tech veranderd in Big Brother in zijn pogingen om alle informatie die de officiële bronnen tegenspreekt te censureren, en iedereen die het verhaal over COVID-19 en de experimentele injecties in vraag stelt te brandmerken als anti-wetenschappelijke geruchtenverspreiders.

Dr. Peter Hotez, een gerespecteerd vaccinoloog, plaatst desinformatie over vaccins op hetzelfde niveau van dreiging als terrorisme, cyberaanvallen en nucleaire bewapening. Hij wil het uitroeien door een wereldwijde taskforce op te richten die verslag uitbrengt aan de Verenigde Naties, verklarend:

“Anti-vaccin desinformatie heeft redelijke vragen en zorgen over zeldzame bijwerkingen veranderd in samenzweringszorgen, overdreven angsten en verontwaardiging over de bewering dat men als ‘proefkonijn’ wordt behandeld.

De inspanningen moeten worden uitgebreid tot het gebied van cyberveiligheid, rechtshandhaving, publieksvoorlichting en internationale betrekkingen. Een task force op hoog niveau, bestaande uit verschillende instanties en rapporterend aan de secretaris-generaal van de VN, zou de volledige impact van de anti-vaccinistische agressie kunnen beoordelen, en harde, evenwichtige maatregelen kunnen voorstellen. De taskforce zou moeten bestaan uit deskundigen die complexe wereldwijde bedreigingen zoals terrorisme, cyberaanvallen en kernbewapening hebben aangepakt, omdat anti-wetenschap nu een vergelijkbaar niveau van gevaar nadert. Het wordt steeds duidelijker dat het bevorderen van immunisatie een tegenoffensief vereist”.

  Voedsel als vaccin - Bill Gates financiert onderzoek

Het is een feit dat de meerderheid van de mensen die de veiligheid en de noodzaak van COVID “vaccins” in twijfel trekken, noch anti-wetenschap noch anti-vaxxers zijn. Dit zijn slechts handige etiketten om iedereen die daadwerkelijk aandacht besteedt aan echte wetenschap af te doen als samenzweringstheoretici. Maar dit is wat er gebeurt als je conclusies trekt die niet passen in de huidige massale vaccinatie agenda.

De biometrische beveiligingstoezichtstaat is het echte eindspel

De mensen die pleiten voor lockdowns, mondkapjes, toegang alleen voor gevaccineerden, uitsluiting en ander beleid om individuele vrijheid en lichamelijke autonomie te vernietigen, gebruiken deze “gezondheidscrisis” als een excuus om een biometrische veiligheidsbewakingsstaat in te voeren. Terwijl het land steeds meer verdeeld raakt over een overvloed aan onderwerpen, met familieleden die het oneens zijn over de vaccinatiestatus, heeft de Biden-regering in het geheim een voorstel ingediend om een nieuw federaal agentschap op te richten dat zich richt op gezondheid en dat gemodelleerd is naar DARPA om “bestaande federale onderzoeksmiddelen te benutten met vooruitgang in biotechnologie, supercomputing, big data, en kunstmatige intelligentie om ziekten te genezen”.

DARPA is het federale militaire agentschap dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het internet, spraakherkenningstechnologie, GPS-navigatie, nachtzicht, breinverbeterende machines, Siri, robothonden, en nog veel meer. Veel van deze uitvindingen zijn de mensheid ten goede gekomen toen ze eenmaal op grote schaal werden toegepast, maar de technologieën hebben ook massale spionage, het verzamelen van grote hoeveelheden gegevens, censuur en geheime bewaking mogelijk gemaakt.

HARPA, het nieuw voorgestelde agentschap dat voor het eerst werd geïntroduceerd tijdens de Trump-regering, wil een project creëren met de naam “Safe Home” (Stopping Aberrant Fatal Events by Helping Overcome Mental Extremes) om gegevens te gebruiken om “neurogedragssignalen” te identificeren van “iemand die op het punt staat een gewelddadige misdaad te plegen”. Als dit agentschap wordt goedgekeurd, zal het het tijdperk van medische misdaad inluiden, waarin onschuldige mensen kunnen worden verondersteld geestesziek of drager van een besmettelijke ziekte te zijn, tenzij men zich onderwerpt aan de aanstaande precisiegeneeskunde en genveranderende therapieën die de traditionele geneeskunde omzeilen.

Schending van geïnformeerde toestemming en de Code van Neurenberg

Als de “vaccins” werken zoals alle propaganda beweert, nemen alleen degenen die de injecties weigeren een risico. Het is eigenlijk een vrij veilig risico gezien het feit dat de overlevingskans in de VS meer dan 98% is voor diegenen die COVID-19 oplopen, een virus met symptomen die vrij veel lijken op influenza dat ook elk jaar duizenden slachtoffers maakt (behalve in 2020 waar het op mysterieuze wijze verdween). Waarom is er dan zo’n gecoördineerde, dringende wereldwijde agenda om mensen zover te krijgen dat ze zich onderwerpen aan het nemen van “experimentele” injecties die tot nu toe door geen enkele regering of gezondheidsinstantie volledig zijn goedgekeurd?

De moeite die de V.S. en andere landen zich getroosten om hun bevolking te dwingen en om te kopen om een versie van deze “Experimental Use Authorization vaccines” te nemen, zou bij ieder weldenkend mens alarmbellen moeten doen rinkelen. De pogingen tot dwang zijn ook in strijd met de regels van de Neurenberg Code over geïnformeerde toestemming, die stellen:

“De vrijwillige toestemming van de menselijke proefpersoon is absoluut essentieel. Dit betekent dat de betrokkene rechtsbekwaam moet zijn om toestemming te geven; zich in een zodanige positie moet bevinden dat hij in staat is zijn vrije keuze uit te oefenen, zonder tussenkomst van enig element van dwang, fraude, bedrog, dwang, overreding, of een andere achterliggende vorm van dwang of dwang; en voldoende kennis van en inzicht in de elementen van de betrokken materie moet hebben om hem in staat te stellen een weloverwogen en geïnformeerde beslissing te nemen. Dit laatste element vereist dat, voordat de proefpersoon een positieve beslissing aanvaardt, hem de aard, de duur en het doel van het experiment, de methode en de middelen om het uit te voeren, alle redelijkerwijs te verwachten ongemakken en gevaren en de mogelijke gevolgen van zijn deelneming aan het experiment voor zijn gezondheid of zijn persoon worden medegedeeld”.

Zij zijn ook in strijd met artikel 6 van de Universele Verklaring van de UNESCO over bio-ethiek en mensenrechten, waarin het volgende wordt verklaard

 1. Elke preventieve, diagnostische en therapeutische medische interventie mag alleen worden uitgevoerd met voorafgaande, vrije en geïnformeerde toestemming van de betrokkene, op basis van adequate informatie. De toestemming dient in voorkomend geval uitdrukkelijk te worden gegeven en kan door de betrokkene op elk moment en om elke reden zonder nadeel worden ingetrokken.
 2. Wetenschappelijk onderzoek mag alleen worden verricht met voorafgaande, vrije, uitdrukkelijke en geïnformeerde toestemming van de betrokkene. De informatie moet toereikend zijn, in begrijpelijke vorm worden verstrekt en de wijze van intrekking van de toestemming omvatten. De toestemming kan door de betrokkene te allen tijde en om ongeacht welke reden zonder nadeel worden ingetrokken. Uitzonderingen op dit beginsel mogen alleen worden gemaakt in overeenstemming met door staten vastgestelde ethische en wettelijke normen, die stroken met de beginselen en bepalingen van deze Verklaring, met name artikel 27, en met de internationale wetgeving inzake mensenrechten.

Veel mensen die blind vertrouwen op autoriteiten, deskundigen, de media, entertainers, of wie dan ook die stoutmoedig beweert hoe veilig deze experimentele technologieën zijn zonder de potentiële schade te erkennen, zullen ruw uit hun slaap worden gewekt. Denkt u werkelijk dat de mensen die toestonden dat troepen van de Nationale Garde ter plekke COVID-injecties gaven bij 7-Eleven en plaatselijke bars, op de hoogte waren van alle feiten voordat ze toestemden dat ze werden geïnjecteerd? En hoe zit het met de mensen die bij pop-up vaccinatiecentra of drive-thru’s vaccinaties kregen toegediend?

Zelfs als iemand geen bijwerkingen ondervindt of slechts milde symptomen heeft na te zijn geïnjecteerd, zijn er geen gegevens beschikbaar die kunnen voorspellen wat de langetermijneffecten zullen zijn van deze experimentele gentherapieën die zich voordoen als vaccins. Al degenen die vrijwillig, onder dwang of onder bedreiging hun mouwen hebben opgestroopt, dienen als proefpersonen. Moge God hen en ons allen helpen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAls Covid “Vaccins” WERKEN, waarom zijn er dan “booster” injecties nodig?
Volgend artikelHet establishment is het virus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. ” Moge God hen en ons allen helpen.”
  Je laatste zin is de beste, maar je hele artikel is prima, ik neem ze steeds vaker over met toestemming en bronvermelding.
  Het is , mbt die slotzin, wel van belang om uit te zoeken Wie God is, hoe je met Hem in contact komt e.d. en als je het wil, ben ik je graag van dienst met bijv. dit artikel:
  https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
  Shalom, dank voor je. prima website, ik praat graag verder.
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  • “De mens op zijn eerste, laagste trede van zijn mens-zijn is nog niets anders dan een dier plus verstand.
   Hij verwisselt zijn ‘Ik’ met zijn bewustzijn. Hij meent, dat hij, wanneer hij ‘Ik’ zegt, zijn gehele ‘Ik’ heeft inbegrepen.
   Hij heeft echter met het woord ‘Ik’ alleen maar dit kleine, persoonlijke deel van zijn ‘Ik’ genoemd, dat reeds bewust in hem is geworden. Dat ‘Ik’ is nog maar heel klein.

   Het onbewuste deel van zijn Zelf kent hij niet, bijgevolg erkent hij het ook niet en heeft hij geen flauw besef dat er zelfs een onbewust deel van zijn ‘Ik’ bestaat.
   Zijn onbewuste speelt voor hem de rol van vreemde wezens, zo zijn de begrippen ‘Duivel’ en ‘Engel’ ontstaan.

   Op deze trap van bewustzijn weet hij niet, dat deze fictieve wezens in werkelijkheid ook krachten uit zijn onbewuste en dus hijzelf zijn. Hoe zou hij dus kunnen weten, dat God Zelf in hem woont, dat hij in werkelijkheid een goddelijk wezen is, daar hij noch god noch zichzelf, zijn ware wezen, kent en niet weet, dat God Zelf zijn ware wezen is?”

 2. Door de stekker er letterlijk uit te trekken stopt de macht die deze waanzin dagelijks op ons bord legt. Zonder media geen Great Reset, zonder stroom geen media.

  Met een tweedeling in de maatschappij tussen ingespoten en niet ingespoten zijn creerd de overheid een ongefundeerde haat die in geweld zal uitmonden. Er is zelfs een wet tegen dit soort praktijken, die simpelweg word genegeerd als het de politici zo uitkomt…..dus wat is de waarde nog van wetten en waar zijn de rechten?

  Feitelijk: waarom nog constructief deelnemen aan deze “samenleving”…..? Meedoen is de ander zijn spel spelen. Zelf je eigen regels hanteren is de weg naar vrijheid, niet binnen een systeem dat jou kapot wil zoeken naar gerechtigheid. Wie dat doet heeft van de wereld van het nu nog niets begrepen….

 3. Wij vallen onder de onaanpasbare omdat we geen gehoor geven aan onze zichzelf benoemde meerdere.
  Dat zijn de betere dwars liggers waar geen land mee te bezeilen valt.
  Je bent dan nog net geen aso, maar het scheelt niet veel.

 4. Velen van de Big Pharma, politici, media en anderen van de vaccin gestapo zullen eindigen aan de galgen van Neurenberg 2.
  Maar dat zal het grote sterven van de vaccineerden niet goed maken.

 5. Ik zit net naar een video van Wilders te kijken over dat corona debat en vrijheid.
  Volgens Wilders komt er helemaal nooit meer iemand in het ziekenhuis terecht na een vaccinatie.
  Hij blijft verder maar hameren op vaccineren en hoeveel er gelukkig al gevaccineerd zijn.
  Ze zijn bijna gezonder dan ooit tevoren door die prik. Hij zegt het alleen niet zo precies.
  Voor je echte vrijheid moet je niet bij de PVV wezen.
  Of hij het nou ook gelooft wat ie zegt.
  De man zal toch wel meer achtergrond kennis hebben van dat hele vaccinatie gevolg en de slachtoffers.
  Het lijkt er niet op als ik ‘m zo hoor.
  Maar we moeten onze vrijheid terug krijgen. Welke vrijheid. Blijven vaccineren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in