Pixabay

Het is mij duidelijk dat, wat de waarheid ook is over de oorsprong van het virus en of het wel of niet bestaat in de vorm die ons wordt verteld, bepaalde dingen zijn gebeurd en gebeuren nog steeds.

Een recent bericht van Mike Yeadon in een e-mail lijst. Overgenomen met zijn toestemming.

Heel dicht bij elkaar in de tijd hebben tientallen landen tegelijkertijd hun draaiboeken voor een pandemie terzijde geschoven en in plaats daarvan wat ik de “Acht covid19-leugens” heb genoemd, geadopteerd.

Hier is een gedetailleerd voorbeeld uit een interview met Highwire van enkele weken geleden:

Wat bijna elke regering hun mensen vertelde, was een absurde reeks uitspraken, de meeste gemakkelijk te weerleggen door verwijzing naar gepubliceerde literatuur en vaak gewoon door na te denken.

Deze verklaringen waren en blijven onwaar, stuk voor stuk. Wanneer politici technische uitspraken doen, is het niet redelijk om van hen te verwachten dat ze weten of het juist is of niet. Maar van het adviesteam dat de beleidsreacties begeleidt, zoals gewoonlijk het geval is, zijn de onware uitspraken van deze mensen met een goede kennis en ervaring niet beter te omschrijven dan leugens. Dit zijn geen ‘vergissingen’, ‘goedbedoelde fouten’, het nemen van een voorzichtige beslissing’ of iets dergelijks. Ze zijn opzettelijk misleidend.

In alle landen waarover ik informatie heb, werden de mededelingen gedaan onder leiding van mensen die beroepsmatig psychologische manipulatoren zijn, soms “PsyOps” genoemd, en die angst boven al het andere stelden.

Als je deze uitspraken eenmaal hebt onderzocht, heb je al het bewijs dat nodig is om aan een ontvankelijke, ruimdenkende persoon te laten zien dat we inderdaad allemaal te maken hebben met een zwaar gemanipuleerde situatie.

Ik zie dat er een constante stroom van belangrijke nieuwe informatie is, zoals de tijdsordening van octrooien, mensen die blijkbaar gemagnetiseerd raken na vaccinatie, het concept van “shedding”, grafeenoxide in de vaccins enz. Ik ben meer dan blij te kunnen profiteren van de ijver van anderen met betrekking tot al deze opkomende zaken, en zelf er geen tijd in hoef te investeren die niet heb.

Ik ben er niet van overtuigd dat veel van de gebruikelijke instellingen operatief zijn, en ik streef er dan ook niet naar hen te beïnvloeden (in het V.K. bijvoorbeeld het parlement).

Het kan zijn dat ik het bij het verkeerde eind heb, maar ik richt me nu uitsluitend tot het grote publiek. Ik heb over het thema van de “Acht covid19 leugens” interviews gegeven en zal dat blijven doen.

Er is geen goedaardige interpretatie mogelijk van het feit dat we allemaal al 15-18 maanden lang voorgelogen worden. Geen enkele. Het enige dat bereikt is, is de vernietiging van de economieën van veel G20-landen, de verwoesting van civiele samenlevingen, een aanzienlijk, vermijdbaar verlies van levens (vaak door ontzegging van gezondheidszorg) en overal een doordringend gevoel van angst.

Bovendien zijn grote en groeiende delen van de bevolking geïnjecteerd met nieuwe technologie, experimentele gen-gebaseerde vaccins, die kort daarna in verband zijn gebracht met sterftecijfers van 1 tot 2 orden van grootte groter dan enig voorgaand profylactisch volksgezondheidsvaccin. Overal worden gepaste bezwaren tegen vaccinatie naar voren gebracht bij mensen die geen baat kunnen hebben bij deze interventie, maar er wel degelijk schade van kunnen ondervinden of er zelfs door gedood kunnen worden.

We horen de op handen zijnde komst van “vaccinpaspoorten” die de openbare veiligheid niet vergroten, maar de staat wel totalitaire tirannie over mensen verlenen.

Er is geen andere interpretatie die past bij alle belangrijke feiten, dan dat het doel controle is via wat ’s werelds eerste digitale identiteitsdatabank zal zijn.

Wat er met die macht zal worden gedaan, weten we niet zeker. Mijn standpunten of liever beredeneerde gevolgtrekkingen zijn welbekend en ik blijf erbij.

Aangezien er immunologisch gezien geen noodzaak of rechtvaardiging is voor 3e en volgende vaccins (booster, top-up, variant) zou het feit dat deze binnenkort massaal aan mensen zullen worden toegediend de alarmbellen luid moeten doen rinkelen.

Biotechnologie heeft een ontzagwekkende kracht, maar die kan heel gemakkelijk worden misbruikt. Ik ben van mening dat 3e en volgende vaccins gebruikt kunnen worden om de ontvolking op gang te brengen. De eerste generatie vaccins zijn volgens mij niet opzettelijk gemaakt om gevaarlijk te zijn, dus zijn ze helemaal geen gids voor wat het volgende zou kunnen zijn.

Kortom, mijn bedoelingen zijn het best gediend als ik doorga met het geven van zoveel mogelijk interviews als ik kan, alleen of in groepen, aan degenen met het grootste publiek.

Deze opmerking is op geen enkele manier bedoeld om kritisch te zijn. Het is gewoon geweldig dat mensen naar voren stappen. Maar ik geloof wel dat er in deze wereldoorlog geen geallieerden zijn. Niemand komt ons redden. De tijd marcheert door.

Ik wens ons allen de meest overtuigende vaardigheden toe bij uw pogingen om de oververtuigenden te overtuigen. Velen zijn dat niet.

Met oprechte beste wensen,

Mike


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ex-Pfizer VP Mike Yeadon: Wat zit er in de vervolginjecties? Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffen
Volgend artikelDaar gaan we: Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC waarschuwt voor “Pandemie van de Ongevaccineerden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Uiteraard is iedere volgende spuit een verdere aftakeling van de mens. Onvruchtbaarheid, gezondheidsproblemen, dood. Wie dit nu nog niet ziet, is oliedom en gehersenspoeld. En verdient wat hem/haar overkomt.

  • mja, dat mag wel wat meer… dankjewel voor de gedegen en duidelijke uitleg.

   vandeweek nog met mijn neef… “u staart teveel frontnieuws” zei hij.
   na een grondige demonstratie uit frontnieuws van zijn ongelijk kon ik antwoorden: “u wat vaker frontnieuws staren.” 😛
   dus dank in het kwadraad.

 2. Dit artikel volgend op het gevaarlijke gewouwel van schwabber geeft wel aan hoe gevaarlijk de situatie nu is.
  De marionetten zijn in loop van de tijd geprogrammeerd en gepositioneerd, de psychotechnische doctrine geïmplementeerd. De angst regeert.
  Een goed doordacht misdadig scenario.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in