Het Amerikaanse CDC heeft gisteren meer gegevens vrijgegeven in hun Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), een door de Amerikaanse overheid gefinancierde databank, en geeft nu toe dat zij meldingen hebben ontvangen van bijna 12.000 sterfgevallen gedurende een periode van 7 maanden sinds de COVID-19 injecties afgelopen december van de FDA een vergunning voor noodgebruik kregen, meldt dailyexpose.co.uk.

Dit omvat 997 sterfgevallen bij ongeboren kinderen, die los staan van de 10.991 geregistreerde sterfgevallen waarbij de “patiënt” (degene die de injectie kreeg) stierf.

Bron.

Er zijn nu 551.172 bijwerkingen geregistreerd uit 463.457 gevallen, waaronder 9.274 blijvende handicaps, 59.403 bezoeken aan de spoedeisende hulp, 30.781 ziekenhuisopnamen en 8.831 levensbedreigende verwondingen.

U zult geen enkel mainstream mediakanaal vinden dat deze overheidsstatistieken rapporteert, omdat dit de MEEST GECENSUREERDE informatie in de Verenigde Staten moet zijn.

Niet alleen zult u deze informatie NIET terugvinden in de mainstream media, u zult ook “factchecking” artikelen vinden die deze statistieken proberen te ontkrachten, door te beweren dat de aanwezigheid van deze rapporten geen “bewijs van oorzakelijk verband” is.

Om dit in perspectief te plaatsen: het aantal sterfgevallen gedurende de laatste 7 maanden is nu bijna twee keer zoveel als het aantal sterfgevallen dat door de CDC is geregistreerd als gevolg van vaccinaties sinds zij in 1990 zijn begonnen met het bijhouden van dergelijke statistieken.

De Medalerts.org-interface voor de VAERS-regeringsdatabase biedt de mogelijkheid om helemaal terug te zoeken tot 1901, en van 1 januari 1901 tot 30 november 2020, de laatste maand voordat de COVID-19 vaccins een vergunning voor noodgebruik kregen, zijn er in totaal 6.255 sterfgevallen geregistreerd na ALLE vaccins.

  Vaccins de schuld? Coronasterftecijfer in India op recordhoogte
Bron.

En wat is het standpunt van de Amerikaanse regering over deze 12.000 sterfgevallen en een half miljoen kwetsuren van degenen die ervoor kozen om gedurende de laatste 7 maanden een van deze experimentele injecties te krijgen?

Deur tot deur gaan en proberen nog meer mensen ervan te overtuigen deze injecties te nemen, terwijl de farmaceutische bedrijven die deze injecties produceren hun proeven nu uitbreiden tot jonge kinderen en zwangere vrouwen.

Als u zwanger bent of kinderen hebt, hoeft u niet te wachten op de resultaten van deze proeven. Er zijn genoeg gegevens die aantonen hoe dodelijk deze injecties zijn.

Het wegwuiven van deze statistieken, die slechts een fractie vertegenwoordigen van wat er werkelijk gebeurt onder de bevolking omdat zo weinig gezondheidswerkers deze bijwerkingen überhaupt bij VAERS melden, is zeer zeker een criminele daad die leidt tot genocide.

Dit is een niet-partijgebonden kwestie, aangezien geen enkele gouverneur van een blauwe of rode staat in de VS actie heeft ondernomen om deze injecties bij zwangere vrouwen of kinderen te stoppen. Zij zijn allen medeplichtig aan massamoord, en zouden voor deze misdaden gearresteerd en berecht moeten worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VS-Apotheker onthult bijsluiter JOHNSON & JOHNSON COVID-19 ‘vaccin’ – De inhoud slaat allesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDaar gaan we: Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC waarschuwt voor “Pandemie van de Ongevaccineerden”
Volgend artikelUitvinder van mRNA-vaccin technologie deelt virale draad waaruit blijkt dat COVID sterk toeneemt in meest gevaccineerde landen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dit is het einde van een beschaving..

    In een openhartig gesprek praten politicoloog en schrijver Kees van der Pijl en journalist Karel van Wolferen ons bij over de huidige ontwikkelingen in Nederland, alsook ver daar buiten. En die liegen er niet om, aldus de heren. Zo staan we aan de vooravond van een ramp, waarbij het coronavirus verbleekt. De prognose is namelijk, zo waarschuwen vele gereputeerde artsen en immunologen, dat immuunsystemen op hol kunnen slaan, met alle gevolgen van dien. De oorzaak? De genetische gemodificeerde coronavaccins die momenteel massaal ingespoten worden in de bloedbanen van burgers. Het is een zwendel van ongekende proporties, geïnstigeerd door de meest corrupte industrietak ter wereld, de farmaceutische industrie. Niet Mark Rutte en Hugo de Jonge bepalen de koers in deze ‘pandemie’, zo concluderen Van der Pijl en Van Wolferen, maar supranationale molochs als de WHO en de EU.

    Toch zijn er volgens hen ook lichtpuntjes te ontwaren in deze dystopische werkelijkheid. Door burgerschap nieuw leven in te blazen en een eigen koers te varen, kunnen we het heft weer in eigen hand nemen. Want dat is broodnodig.

    https://open.lbry.com/@CafeWeltschmerz:f/dit-is-het-einde-van-een-beschaving—kees-van-der-pijl—karel-van-wolferen:6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in