Pixabay

In de zes maanden die volgden op het lanceren van de Covid-19 “vaccins” in het kader van Operation Warp Speed, stierven acht keer zoveel mensen aan de prik dan aan het zogenaamde “virus” in de loop van 18 maanden, zo blijkt uit officiële overheidsgegevens, bericht Ethan Huff.

De National Health Service (NHS) van het Verenigd Koninkrijk publiceerde gegevens over de periode van 18 maanden van maart 2020 tot 25 augustus 2021. In die periode waren er 90.147 “covid”-sterfgevallen gemeld binnen 28 dagen na een “positief” testresultaat.

Daarvan stierven er 86.315 aan andere reeds bestaande gezondheidsaandoeningen zoals dementie, chronische nierziekte, chronische longziekte, chronische neurologische ziekte en hartziekte, maar werden toegevoegd aan de covid-statistieken vanwege het “positieve” testresultaat.

Dit betekent dat 96 procent van de “covid”-sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk vanaf het begin van de scamdemie tot medio 2021, toen de zogenaamde “vaccins” in volle gang waren, in feite sterfgevallen waren die werden veroorzaakt door niet-covid gezondheidsproblemen. Ondertussen zijn tienduizenden mensen gestorven aan de injecties – sterfgevallen die zich niet zouden hebben voorgedaan als de slachtoffers de injecties hadden overgeslagen.

“Als je bedenkt dat het testen in ziekenhuizen verplicht was, ondanks dat het niet in de wet stond, en dat ze de PCR-test gebruikten die berucht is voor het produceren van fout-positieve resultaten, is het niet moeilijk om te zien hoe de regering erin slaagde om tienduizenden mensen die eigenlijk aan andere oorzaken stierven te mengen in de Covid-19 sterftestatistieken,” meldt The Exposé.

“Gelukkig informeren de NHS-gegevens ons dat slechts 3.832 mensen daadwerkelijk stierven aan Covid-19 binnen 28 dagen na een positief testresultaat in ziekenhuizen in Engeland tussen maart 2020 en 25 augustus 2021.”

De regering heeft vanaf het begin gelogen over “covid”-sterfgevallen

Het was moeilijk om nauwkeurige gegevens te verkrijgen over het aantal sterfgevallen veroorzaakt door covid-injecties. Onderzoekers moesten tientallen verzoeken om Freedom of Information indienen bij Public Health England (PHE) (nu bekend als het U.K. Health Security Agency, of UKHSA) om deze informatie te verkrijgen, waarvan het PHE aanvankelijk beweerde dat het deze “niet bezat”.

  Reiner Füllmich: "Onze regeringen zijn overgenomen door het Economisch Wereldforum"

Na maanden van ontkenning gaf het UKHSA de informatie uiteindelijk vrij via het Office for National Statistics (ONS) – maar misschien per ongeluk, volgens The Exposé. Per ongeluk of niet, de kat is nu uit de zak.

Het ONS publiceerde op 13 september 2021 een vals rapport, waarin ten onrechte werd beweerd dat de overgrote meerderheid van de “covid- sterfgevallen voorkwam bij de ongevaccineerde bevolking. Het blijkt dat dit eerdere rapport een enorm aantal sterfgevallen omvatte die plaatsvonden tijdens de tweede “golf” van het virus, toen bijna niemand zich had laten injecteren.

De in dat rapport gebruikte parameters waren zorgvuldig gekozen om het te laten lijken alsof de enige mensen die stierven de ongevaccineerden waren, maar een nauwkeuriger evaluatiebereik zoals dat van The Exposé vertelt een ander verhaal.

“De cijfers in het rapport waren bedoeld om het publiek te misleiden en te laten geloven dat Covid-19 vaccinatie geweldig was in het voorkomen van sterfte,” meldt het nieuwsorgaan. “Maar door die cijfers te publiceren onthulden ze per ongeluk dat 30.305 mensen waren overleden binnen 21 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin in Engeland tussen 2 januari en 2 juli 2021.”

“Nog eens 11.470 mensen stierven binnen 21 dagen na het krijgen van hun tweede dosis van een Covid-19 vaccin, en 182 mensen stierven binnen 21 dagen na het krijgen van hun tweede dosis van een Covid-19-vaccin waarvan de dood naar verluidt te maken had met Covid-19 … Daarom stierven 30.305 mensen binnen 21 dagen na het krijgen van het Covid-19-vaccin in Engeland tijdens de eerste 6 maanden van 2021.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”Volg Frontnieuws op Telegram

  Geprikt, hersenletsel en gemeden door mijn man

Lees meer over:

Vorig artikelOrban: Sommige westerse landen zouden binnenkort troepen naar Oekraïne kunnen sturen
Volgend artikelNBC-verslaggever gaat naar de Krim en schokt de kijkers door de waarheid te vertellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Aangezien de nefaste werking van deze vaccins veelal een traag verloop kent wordt die dodelijkheid steeds erger naar mate de tijd verstrijkt, althans duidelijk in de statistieken en de bekomen percentages.
  Ik zou nog eens graag een overzicht zien van de huidige inzichten betreffende het neutraliseren van deze vaccins bij de ongelukkigen die deze hebben genomen (of hebben moeten nemen).
  Op enkele alternatieve sites, en ook hier, vindt je wel wat informatie, maar tot heden niet een volledige stand van zaken.
  Ik, en neem ik aan velen met mij zijn op zoek naar geneesmiddelen, voedingssupplementen, kruiden desnoods en noem het maar, om dat zgn spike-eiwit uit je bloed te krijgen en ook die eigenaardigheid van grafeen-hydroxide in je lichaam op te ruimen.
  Wij (ongevaccineerden) zullen spoedig toch gezamenlijk de geprikten moeten bijstaan en hen de eventuele oplossingen aanbieden die reeds beschikbaar zijn.
  Hier mag meer aandacht aan besteed worden !

  • Sorry maar ik heb geen behoefte om de dommerikken te helpen. Hier en daar (in het buitenland) lopen ze in de supermarkten vrijwillig rond met maskers…..en deze idioten helpen mee het ongelukkige narratieve voor ons niet gevaccineerden in stand te houden. Laat ze allemaal maar langzaam afglijden en verzuipen in de plomp. Vooral de oudere bevolking van dit ex nazi land. Ze verdienen niet beter. Sie haben es alle gewusst!

 2. Toen ik onlangs online zocht naar de actuele cijfers van de oversterfte in Nederland, zag ik steeds berichten, dat de oversterfte ‘verdwenen’ was.

  Nu geloof ik de media niet, maar vraag daarom hier naar de(ze) cijfers.
  Wie weet de echte cijfers en klopt het wat in dit artikel en reacties gezegd wordt? Svp antwoorden met bronnen.

  Immers zou de oversterfte minimaal op gelijke hoogte moeten blijven of zelfs stijgen.

  Ik ben benieuwd en alvadt dank voor de moeite.

  • Je kunt op de CBS website zoeken op overledenen, per leeftijdsgroep en perioden te downloaden. (all-cause-mortality=alle overlijdens, onafhankelijk van doodsoorzaak)
   Aan de hand daarvan kun je zien dat in 2020 er GEEN oversterfte was, de overlijdens, ook in de 80+ leeftijdsgroep is per 1000 of 100.000 PROCENTUEEL gelijk. als er al meer overleden in AANTAL, dan komt dat doordat deze groep in AANTAL de laatste 10 jaar flink gegroeid is.
   Medio 2021 heb ik deze exercitie zelf gedaan ahv Excel downloadsheet.
   Voor 2021 en 2022 heb ik dat nog niet gedaan, maar dat komt nog.
   Alle bedrijfsmedia liegen tot hun kop groen ziet.

   • Inderdaad. We zijn nu wel aanbeland bij de bijwerkingen op middellange termijn met allemaal verschillende ziektes. De echte lange termijn is duidelijker wat betreft bijwerking.

 3. Je kan het maar verzinnen als overheid…..Om de bevolking zoveel mogelijk de maatregelen te laten opvolgen koos men voor een aanpak om mensen zo bang mogelijk te maken en kreeg de politie de opdracht om hard in te grijpen.
  Er waren korte lijntjes met de media, die de regering hielpen om het beleid te verkopen.
  In een apart artikel onder de titel “Exhibit A” laat ik het voorbeeld zien hoe Hancock aangaf hoe hij met de nieuwe variant de bevolking doodsbang zou gaan maken, mede om zoveel mogelijk bereidheid te scheppen om gevaccineerd te worden. https://www.maurice.nl/2023/03/04/verbijstering-in-het-kwadraat-de-lockdownfiles/

 4. weet je hoe je ratten vergiftigt je zet het uit en als het te snel werkt zien ze er een verband in van het eten van het vergif en de dood dus laten ze het liggen, maar als het een traag werkend vergif is dan hebben de meesten hun dosis binnen, zo moest iedereen snel zijn 2 prikken halen en een derde want dat ging zeker werken veel geluk ermee goedgelovigen die ons ook wilden verplichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in