. Medical photo created by freepik

Er zijn verschillende wetenschappelijke studies verschenen die de veiligheid en doeltreffendheid van Covid-19 vaccins in twijfel trekken en alarmbellen doen rinkelen over de mogelijke schade die zij kunnen veroorzaken en hun vermogen om infectie en overdracht te voorkomen, schrijft Expose-news.com.

De bevindingen van deze studies zijn verontrustend en suggereren dat gevaccineerde personen een hoger risico lopen om het vermeende Covid-19 virus op te lopen en te verspreiden.

Ze suggereren ook dat de “vaccins” de vatbaarheid voor infectie kunnen vergroten.

Deze onthullingen hebben ernstige gevolgen voor de nog steeds voortdurende vaccinatie-inspanningen en doen twijfel rijzen over de wijsheid om het publiek ooit te verplichten deze experimentele injecties te nemen.

Want het bewijs is nu duidelijk.

Volgens drie afzonderlijke studies, gepubliceerd door de Amerikaanse Centers for Disease Control, de Britse regering en de Universiteit van Oxford, zijn Covid-19 vaccins schadelijk en ondoeltreffend.

CDC studie

Een schokkende CDC-studie onthult dat gevaccineerde personen meer kans hebben om Covid-19 op te lopen en te verspreiden dan ongevaccineerde personen.

Van de 469 onderzochte gevallen onder inwoners van Massachusetts die openbare bijeenkomsten bijwoonden, waren er maar liefst 346 onder de gevaccineerde personen, waarbij 74% van hen Covid-19 symptomen ondervond en 1,2% in het ziekenhuis werd opgenomen.

De overige 123 gevallen waren daarentegen onder de ongevaccineerde bevolking, waarbij slechts 1 persoon in het ziekenhuis werd opgenomen (0,8%) en in geen van beide groepen doden vielen.

Uit de studie bleek ook dat de virale belasting van gevaccineerden en ongevaccineerden zeer vergelijkbaar was, wat erop wijst dat beide groepen even besmettelijk waren.

  WHO bijwerkingen-databank: al meer dan 5.000 sterfgevallen gemeld

Universiteit van Oxford studie

Uit een alarmerende studie van de Universiteit van Oxford blijkt dat een Covid-19 vaccin de kans op het oplopen en verspreiden van het virus juist kan vergroten.

De studie volgde 900 ziekenhuismedewerkers in Vietnam die in maart en april 2021 het vaccin van Oxford/AstraZeneca kregen.

Ondanks dat alle personeelsleden in mei negatief testten op Covid-19, werd op 11 juni het eerste geval onder de gevaccineerde groep ontdekt.

Bij hertesten werden onmiddellijk 52 bijkomende gevallen vastgesteld en werd het ziekenhuis gedwongen tot lockdown.

In de daaropvolgende twee weken werden nog eens 16 gevallen ontdekt.

Uit het onderzoek bleek dat 76% van het Covid-19 positieve personeel ademhalingssymptomen ontwikkelde, waarbij 3 personeelsleden longontsteking kregen en één personeelslid zuurstoftherapie nodig had.

Schokkend genoeg bleek de piekvirusbelasting onder de geïnfecteerde, gevaccineerde groep 251 keer hoger te zijn dan die van het ongevaccineerde personeel in maart-april 2020.

Studie van het Britse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg

Uit een studie van het Britse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg blijkt dat Covid-19 vaccins potentieel schadelijk en ondoeltreffend zijn om infectie en overdracht te voorkomen.

De studie analyseerde de lopende monitoring van SARS-CoV-2 voor de gehele bevolking in het VK en stelde vast dat de virale belasting onder de gevaccineerde en ongevaccineerde populaties vrijwel gelijk was en veel hoger dan eerder was vastgesteld.

Uit de studie bleek ook dat de meeste gevallen onder de gevaccineerde bevolking symptomen vertoonden toen zij positief testten.

Desondanks houden de auteurs van de studie vol dat de vaccins van Pfizer en Oxford/AstraZeneca 67%-80% effectief zijn in het voorkomen van infectie met de Delta-variant van Covid-19.

  De aanbidders van het vaccin: De opkomst van een nieuwe wereldwijde religie

82% van de positieve PCR-tests in de studie waren echter volledig gevaccineerde personen.

Dit betekent dat de auteurs van de studie in wezen liegen, en dat de vaccins de vatbaarheid voor infectie niet verminderen, maar juist drastisch verhogen.

Conclusie

Het bewijs in deze studies is verontrustend en geeft aanleiding tot ernstige bezorgdheid over de veiligheid en doeltreffendheid van Covid-19 vaccins.

Niet alleen lopen gevaccineerde personen een hoger risico om het virus op te lopen en te verspreiden, maar de vaccins verhogen mogelijk ook de vatbaarheid voor infectie.

Het is duidelijk dat het verplichten van het publiek om deze vaccins te nemen een schadelijke en onverantwoordelijke daad is, en degenen die dit doen zouden aansprakelijk moeten worden gesteld voor de langdurige schade die zij veroorzaken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMijn pandemie openbaring – Onze buren zijn onze vijanden
Volgend artikelBREAKING. Russen veroveren AFU-bolwerk Soledar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. PCR-test zegt helemaal niets, dat is nu wel afdoende aangetoond.
  dus dit hele stuk zegt niets. wel kan je met deze onzin de covidioten om de oren slaan. immers geloven die de onzin dus kan je proberen ze een klein beetje wakker te krijgen.
  ik wil weten waar nu de oversterfte vandaan komt, ik wil weten of al die mensen die nu omvallen de klonterspuit gehad hebben. maar dat mag je niet vragen (en dat alleen al zegt meer dan genoeg)

  • Vroeg of laat komen de mensen van wie je het niet mag vragen zelf aan de beurt. Het is alleen zo spijtig dat ze het zelf niet in (willen) zien, dat hoe langer dit duurt en er geen vragen gesteld mogen worden er meer leed gaande blijft.

   Pas als het kalf verdronken is dempt men de put. En dat is altijd al een heel pijnlijk gegeven geweest.

 2. Ik heb geen prikken gehad.
  Ik heb geen testen gehad.
  Ik ben 3 jaar niet ziek geweest.
  Ik geloof niet in mensen.
  Ik volg geen mensen.
  Ik ben vrij en gelukkig.
  Nu de rest nog van de mensen.

 3. Een nuchter mens kon van beginaf de ongeloofwaardigheid zien van het coronacircus met de neppandemie, neptesten en nepprikken. Blijkbaar onderdrukt angst het vermogen tot rationeel en logisch denken dusdanig dat men conformeert aan een blinde religie.

 4. Ondertussen…

  17-Year-Old High School Student in Ohio Dies Suddenly From “Cardiac Arrest” While at School
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/17-year-old-high-school-student-ohio-dies-suddenly-cardiac-arrest-school/

  Air Force Academy Offensive Lineman and Cadet Hunter Brown Dies Suddenly While Walking to Class
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/air-force-academy-offensive-lineman-hunter-brown-dies-suddenly-walking-class/

  Mother Blames Covid Vaccine and Government After Son Develops Blood Clots in His Brain 9 Days Following Vaccine – Son Now Has More Clots and a Damaged Heart
  https://www.thegatewaypundit.com/

 5. ‘Amerikaanse regering keurt ’s werelds eerste vaccin voor honingbijen goed’

  ‘Gebruikers van sociale media waren sceptisch over het besluit van de regering om het eerste honingbijenvaccin voorwaardelijk goed te keuren.
  Een gebruiker schreef: “Ze hebben een vaccin voor bijen goedgekeurd? Vertel ons nog eens hoe ontvolking IS NIET de agenda? 1/3e van onze voedselvoorziening is afhankelijk van bijen. Voor de helft van de vezels, oliën en andere grondstoffen zijn bijen nodig. Pesticiden zijn één factor die de achteruitgang van de bijen veroorzaakt. Nee, haal een vaccin.”
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/us-government-approves-worlds-first-vaccine-honeybees/

  • @Nehemia, Ja ze gaan nu full speed via voedsel verder met hun gmo.Zelfs belankrijke insecten ontkomen niet aan deze terra en fauna formers. Ze maken alles stuk tot op moleculair niveau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in