Op bevel van generaal Sergey Surovikin lanceerde de Russische luchtmacht een massale luchtaanval, waarbij gedurende 12 uur Oekraïense stellingen in Kherson werden gebombardeerd. Russische gevechtsvliegtuigen en helikopters hebben een nieuwe Oekraïense tegenaanval neergeslagen, bericht Warnews24/7.

In de afgelopen vijf dagen zijn er bij de Oekraïners meer dan 1.000 doden gevallen, terwijl meer dan honderd eenheden militair materieel van de NAVO werden vernietigd, voornamelijk uit Duitsland, Australië, Finland, de VS, enz.

Opgemerkt wordt dat Oekraïne in de afgelopen 72 uur een grote hoeveelheid militair materieel heeft verzameld in het noordwesten van de regio Cherson, maar de verliezen van vandaag voor de strijdkrachten van Oekraïne bleken zeer aanzienlijk te zijn.

De situatie lijkt op een onaangename manier te veranderen voor de Oekraïense strijdkrachten, wat ook werd benadrukt door de adviseur van Zelensky.

Volgens Aleksej Arestovitsj zijn er al minstens 30 Russische tactische bataljonsgroepen in de richting van Kherson, die een tegenaanval voorbereiden.

En de strijdkrachten van Oekraïne beschikken niet over voldoende wapens en militaire uitrusting om het probleem van de versterking van de strijdkrachten van de Russische Federatie in deze richting aan te pakken.

Arestovich beweert dat het Russische commando naar verluidt nog zes pantserwagens uit Zaporizja heeft verwijderd en naar Kherson heeft overgebracht.

Bekijk video – Kerkhof van militair materieel:

Oekraïens ramp bij Davydov Brod – 1.000 doden in 5 dagen

De persdienst van de Russische Garde meldde dat de veiligheidstroepen de televisie- en radiozendmasten en het regionale televisiecentrum in Cherson onder sterke bescherming hebben geplaatst, wat betekent dat de stad niet alleen niet zal worden overgegeven, maar ook zal zorgen voor communicatie en andere belangrijke infrastructuur faciliteiten.

De ommekeer? Russische strijdkrachten openden vuur op Israëlische gevechtsvliegtuigen in Syrië

Ondanks de aangekondigde evacuatie hebben veel inwoners van Chersonas geen haast om naar de linkeroever te verhuizen, hoewel zij hun bezittingen en documenten voorbereiden voor het geval de situatie sterk zou escaleren.

Tegelijkertijd lijdt het Oekraïense leger, dat zijn pogingen voortzet om aan te vallen in de richting van Kherson, ondanks verlies aan mankracht en uitrusting.

Alleen al in de afgelopen vijf dagen zijn als gevolg van mislukte aanvallen van de strijdkrachten van Oekraïne ongeveer duizend soldaten gedood en meer dan honderd eenheden van verschillende militaire uitrusting vernietigd.

Het overgrote deel is NAVO-materiaal. Bij de laatste drie aanvallen hebben de Oekraïense strijdkrachten meer dan 10 verschillende soorten buitenlands militair materieel gebruikt.

Russische militaire correspondenten melden dat de verdediging in Kherson goed is gestructureerd, en dat de strijdkrachten van Oekraïne daardoor naar het ene fiasco na het andere worden geleid.

Tegelijkertijd probeerden de Oekraïense strijdkrachten in de sector Kryvyi Rih met troepen van maximaal twee tactische bataljonsgroepen door de Russische verdediging te breken in de richting van de nederzettingen Pyatikhatki, Sukhanovo, Sablukovka, Bezvodnoye, Bruskinskoye en Pravdino in Cherson .

Ze probeerden ook aan de kant van Davydov Brod op te rukken naar Isjtsjenka. Alle aanvallen werden door de Russen afgeslagen.

Meer dan 130 Oekraïense militairen, twee tanks, negen gepantserde gevechtsvoertuigen en 13 andere voertuigen werden vernietigd.

Bekijk de videobeelden van Russische beschietingen in Kherson:

Franse VAB-pantserwagen vernietigd in gebied Davydov Brod

In de regio Kherson werd de eerste Franse VAB-pantserwagen vernietigd.

Het Franse pantservoertuig was van plan te infiltreren in Russisch grondgebied, maar een mijn was voldoende om het te vernietigen. De Oekraïense strijdkrachten beschikken over een relatief klein aantal van deze pantservoertuigen, dus het verlies voor de Oekraïense strijdkrachten is vrij aanzienlijk, vooral gezien het feit dat als gevolg van deze gebeurtenis het Oekraïense offensief werd afgeblazen.

Oekraïne heeft sinds 4 juni reeds 7.500 mensen verloren aan de frontlijn - maar Kiev stopt niet met aanvallen

De video laat zien dat het Franse gepantserde gevechtsvoertuig extreem zwaar beschadigd is, en hoewel het kan worden hersteld, is het bijna onmogelijk om dat in het veld te doen. De toestand van de bemanningsleden binnenin is nog niet bekend.

Bekijk de video van de Franse VAB APC:

Russische UAV vernietigt Oekraïense BMP-2 IFV:

Russische luchtmacht heeft posities van de Oekraïense strijdkrachten gebombardeerd!

Tegelijkertijd werd bekend dat Russische vliegtuigen een halve dag lang de posities van de Oekraïense troepen in het noordwesten van de regio Kherson hebben beschoten.

De Oekraïense strijdkrachten hebben grote troepen verzameld in de regio’s Davydov Brod en Novaja Kamenka en bereiden zich voor op een nieuwe sterke tegenaanval in de richting van Berislav.

Russische helikopters en vliegtuigen hebben enkele uren achtereen krachtige aanvallen uitgevoerd op de posities van Oekraïense troepen. Het is bekend dat de Oekraïense strijdkrachten tot dusver extreem zware verliezen hebben geleden en dat een verder Oekraïens offensief, zo niet volledig onmogelijk, dagen, zo niet weken, is uitgesteld.

Vandaag, sinds de ochtend, werd een hoge activiteit van de Russische luchtmacht waargenomen boven de regio’s Cherson en Zaporizja, later werd bekend dat het een massale luchtaanval was.

Er zij op gewezen dat Oekraïne de afgelopen 72 uur een grote hoeveelheid militair materieel heeft verzameld in het noordwesten van de regio Kherson, maar de verliezen van vandaag voor de Oekraïense strijdkrachten bleken zeer hoog te zijn.

Bekijk video – Russische Ka-52 valt Oekraïense positie aan:

Video: Russische bombardementen op Oekraïense doelen:

Russische LMUR-raket bombardeert Oekraïense positie in Kherson:

Tientallen Oekraïners gevangen genomen

Operatie ZOV: Moeras en mist

De grootste groep saboteurs van de Oekraïense strijdkrachten werd gevangen genomen in de regio Kherson.

Een sabotage- en verkenningsgroep van het Oekraïense leger werden gevangen genomen toen zij de situatie probeerden te bestuderen in een van de sleutelgebieden waar Oekraïense troepen momenteel aanvallen uitvoeren.

Volgens berichten gaat het om minstens 15 Oekraïners…

Dankzij de tijdige detectie van det Oekraïense groep is het Russische leger erin geslaagd een grootschalige aanval in deze richting te voorkomen, aangezien het doel van het sabotage- en verkenningsteam was informatie te verkrijgen over de aanwezigheid van Russisch militair personeel, uitrusting en wapens in het gebied waar Oekraïense troepen proberen binnen te komen.

Video’s en foto’s bekijken:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russische geopoliticus Karaganov: “Westerse elites zullen het conflict niet overleven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCOVID-prikken vernietigen de spermabeweeglijkheid, veroorzaken spontane abortussen en beschadigen de eierstokken van vrouwen
Volgend artikelVS dringen bij EU aan op meer geld voor Kiev – voor Amerikaanse wapens
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Waarom geven die bebielen niet gewoon op?? Heel dat land zo naar de tyf*s om niks. Is rutte al onderweg om mee te vechten? Het is toch ZIJN oorlog? Sneu psychopaatje.

 2. CIA-directeur bezocht begin oktober in het geheim Oekraïne

  CIA-directeur Bill Burns bezocht begin oktober in het geheim Oekraïne, waar hij Volodymyr Zelensky en andere leiders van het Kiev-regime ontmoette.

  “Terwijl hij daar was, bevestigde hij opnieuw de toezegging van de VS om Oekraïne te steunen in zijn strijd tegen de Russische agressie, inclusief de voortdurende uitwisseling van inlichtingen”, zei de Amerikaanse televisiezender CNN, daarbij verwijzend naar een bron in machtskringen.

  CNN benadrukt dat de reis van Burns plaatsvond “tegen een achtergrond van groeiende Amerikaanse bezorgdheid dat Rusland kernwapens zou kunnen gebruiken”.

  “Burns en andere Amerikaanse functionarissen zeiden later publiekelijk dat ze geen bewijs zagen dat Moskou zich actief voorbereidde op een dergelijke stap, maar degenen die bekend waren met de inlichtingen waarschuwden dat het risico mogelijk het hoogste was sinds de Russische invasie in februari”, voegt CNN eraan toe.

  Bron: https://rusvesna.su/news/1666844574

 3. KOM OP KUTTE ER OP AF EN OOK DE REGERINGS PARTIJEN DIE EEN STAANDE OFATIE GAVEN VOOR DIE PEDOFIEL EN SNUIVER HET IS JOU OOOOOOOOOOOOOOOOOOLOG

 4. Tja, dat is nog een verschil met vroeger.
  Vroeger kon een groot leger verzamelen, of bewegen zonder opgemerkt te worden.
  maar nu, met satelieten en drones, zelfs speelgoed droontjes van 25 euro– is alles zichtbaar; dag en nacht.

  Idd: lucht aanval was het wijste; effectief, en met minimale risico’s.
  Goed gedaan jochie!
  Nou de rest nog; zou net gek zijn dat morgen te doen of een nachtelijke aanval.
  Pissen ze in hun broek

  Ik verwacht wel, dat er veel oekie eenheden zich zullen overgeven…

 5. En weer: niets op de BBC ervan gehoord…

  Maar als er een CIA hoofd stiekum kankomen, betekent dat, dat er waarschijnelijk nog een vliegveld in tact is…..

 6. Weet je wat het is,de westerse leiders,heel veel burgers geloven echt in een overwinning van de Navo/ Oekraïne. Een soort tunnelvisie heb ik gehoord. Ik weet natuurlijk niet hoe de situatie nu echt is. Er is veel propaganda en dus maak ik me niet druk. Ik begrijp het standpunt van Rusland en dat weegt zwaarder dan de belangen van het westen en Oekraïne.Eigenijk hebben wij daar geen belangen evenals de Navo. Deze bemoeienis moet stoppen. En daar kunnen alleen wij burgers voor zorgen. Stop de militaire hulp aan Ukraine!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in