Amerikaanse uroloog vindt tekenen van onvruchtbaarheid en prostaatkanker bij mannen die zijn ingeënt met COVID-19 vaccins

0
4279

Een uroloog in Palm Beach County, Florida, waarschuwt dat COVID-19 vaccins kunnen leiden tot een stijging van de prostaatspecifieke antigeen (PSA) -waarden, een probleem dat veel voorkomt bij mannen die lijden aan onvruchtbaarheid en prostaatkanker, bericht infowars.com.

Dr. Diego Rubinowicz sprak met CBS 12 over wat hij noemt “vals verhoogde PSA-waarden” die worden gevonden bij mannen die onlangs het experimentele vaccin hebben gekregen.

“Ik heb gezien dat de PSA van patiënten ten minste zes weken na het krijgen van de vaccins valselijk verhoogd is”, legt Dr. Rubinowicz uit. “Ik zag patiënten die binnenkwamen met een geschiedenis van een stabiele PSA en plotseling is de PSA gestegen”.

De arts zegt dat toen hij patiënten testte die een piek in hun PSA-waarden zagen na het nemen van de prik, een paar weken later, hun cijfers waren teruggegaan naar “normale niveaus”.

De verslaggever toont bijvoorbeeld de gegevens van een anonieme patiënt als springend van een 0,4 PSA naar een 3,4 een maand later, negen keer zo hoog.

De niveaus daalden tot 1,5 PSA weken later, maar dat is nog steeds meer dan het dubbele van het oorspronkelijke getal.

De NIH-grafiek hieronder laat zien hoe drastisch de PSA-waarden van de patiënt veranderden.

In wezen ging de anonieme persoon van het PSA-niveau van een gezond persoon in de twintig of dertig naar het niveau van een 60- of 70-jarige man.

Dr. Rubinowicz benadrukt dat hij dit de mensen niet vertelt om geen COVID-19 vaccins te nemen, en dat hij alleen wil dat ze geïnformeerd worden over mogelijke bijwerkingen.

Britse Covid-19 sterfgevallen zijn meer dan 3.000% hoger dan deze tijd vorig jaar en 80% van de sterfgevallen hadden het Covid-19 vaccin volgens de laatste gegevens van Public Health

Volgens een recent onderzoek van de European Association of Urology: “Onvruchtbare mannen hebben hogere PSA-waarden dan vruchtbare individuen. Bijna één op de drie primaire onvruchtbare mannen jonger dan 40 jaar heeft een eerste totale PSA-waarde van >1 ng/ml”.

Bovendien, zoals het CBS 12 rapport opmerkt, worden verhoogde PSA niveaus typisch gevonden bij mannen met prostaatkanker.

Dus, wat voor effect kan de plotselinge piek hebben op mannen, en zullen de niveaus ooit terugkeren naar hun oorspronkelijke staat?

CBS 12 verslaggeefster Lena Salzbank ging verder met het verslag en verzekerde de kijkers dat de vaccins veilig zijn en dat “bijwerkingen uiterst zeldzaam zijn”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat zou uw keuze zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here