De wereld die wij kennen stort snel ineen tot een totalitaire medische politiestaat waar regeringen de macht opeisen om constant uw locatie te controleren en u te dwingen aan hun geëiste medische interventies te houden, schrijft Healthranger.

Zoals InfoWars gisteren berichtte, is de regering van Zuid Australië nu aan het experimenteren met een bizar, Orwelliaans systeem dat van burgers verlangt dat ze door de regering opgelegde apps op hun telefoons hebben, en vervolgens reageren op verzoeken van de regering om foto’s van uw gezicht en bewijs van uw locatie binnen 15 minuten te verzenden nadat ze door de regering zijn “gepingd”. Met andere woorden, u zou een gevangene in uw eigen land zijn, constant in de gaten gehouden door de overheid en verplicht om foto’s van uw gezicht te maken om te bewijzen dat u bent waar uw telefoon zich op dat moment bevindt.

Maar het wordt nog erger. Pfizer is nu bezig met het promoten van een Ivermectine kloon-medicijn dat waarschijnlijk honderd keer meer zal kosten dan Ivermectine, en het is ontworpen om dagelijks te worden ingenomen, naast de verplichte vaccins. Niet alleen wordt Ivermectine door de media en het Witte Huis naar de prullenbak verwezen om de weg vrij te maken voor deze vervangingskloon voor Ivermectine (dat Pfizer met tientallen miljarden dollars aan nieuwe inkomsten zal verrijken), maar u zult ook moeten bewijzen dat u het dagelijks inneemt, anders verlies u uw “vaccinpaspoort”-status. Heb je het al? Het begon met “twee weken om de curve af te vlakken,” gevolgd door, “neem deze twee injecties om uw vrijheid te krijgen.” Maar nu is het veranderd in DRIE injecties (de booster, weet je nog?), met binnenkort een vierde booster, een dagelijks Pfizer-medicijn en binnenkort een locatie-volg-app van de overheid die u moet gebruiken om aan te tonen dat je de medicijnen en de vaccins naleeft.

  Zwitserland heeft sinds de uitrol van het 'vaccin' 73% meer kankergevallen

U moet niet verbaasd zijn als u binnenkort moet plassen op uw iPhone die zal worden geleverd met een sensor die de naleving van de medicatie in uw urine detecteert. (Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik denk dat we allemaal beter af zouden zijn als we gewoon op onze iPhones zouden sch**ten en er klaar mee zouden zijn). Het uiteindelijke doel is een constante bewaking door de overheid van uw locatie, uw naleving van vaccins, uw naleving van medicatie, uw naleving van spraak, uw naleving van gedachten en uw totale aanbidding van en gehoorzaamheid aan het medische politiestaatregime dat u vermoordt.

Dat is hele punt achter het Theranos analyse-instrument dat werd gepromoot door dat frauduleuze bedrijf – het is ontworpen om uw bloed op een dagelijkse basis te controleren, om vervolgens uw bloed-biomarkers en gensequentie blauwdruk te uploaden naar deep state servers.

De Theranos apparatuur is eigenlijk gewoon een bloed monitoring / bewakingssysteem vermomd als een medisch analyse-instrument. Vergeet niet dat alle mensen die nu meegaan met vaccins, mondkapjesmandaten en sociale distantiëring zich graag zullen schikken in overheidscontrole van hun medicatietrouw en locaties. Zij aanbidden bijna onderdanigheid en kunnen niet wachten om nog meer mogelijkheden te krijgen om dagelijks te voldoen aan tirannie. In de komende jaren zullen veel van die mensen natuurlijk dood zijn, omdat ze zichzelf gedood hebben met “vaccin”-injecties die helemaal geen vaccins zijn, maar eerder dodelijke biowapens. Als u dit alles wilt overleven, moet u zich onttrekken aan de bewakingssystemen van de regering, de dodelijke vaccins vermijden, NEE zeggen tegen de giftige medicijnen en uw privacy en natuurlijke immuunsysteem verdedigen met nutritie en ontgifting.

  Het is zo ver - Het grote sterven is begonnen

We leven nu onder een poging tot wereldwijde massamoord die als een uurwerk wordt uitgevoerd. Het is te overleven, maar misschien zullen een miljard of meer mensen het er niet levend vanaf brengen. Zorg ervoor dat u bij diegenen hoort die het wel overleven, want we zullen aan de andere kant van dit alles de samenleving weer moeten opbouwen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

ALARM: Dokter Heinrich Fiechtner waarschuwt: “Het is een moordvaccinatie”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom we gedwongen worden te vaccineren
Volgend artikelStudie kan linkse waanzin in grote steden verklaren: Toename van luchtvervuiling leidt tot ernstige psychische aandoeningen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Zonder stroom werkt dit controle systeem niet.
  Zonder mobiele zendmasten werkt dit systeem niet.
  Zonder meelopers werkt dit systeem niet.
  Als er geen stroom is en de winkels gaan niet meer open omdat er niet betaald kan worden komen ook de meelopers in opstand.
  Als er geen communicatie is kan de regering niet langer indoctrineren en forceren.

  We krijgen nu een prijsverhoging over bijna alle goederen van 30 procent, ex btw die erop volgt….o, wist u nog niet, nou, komt eraan. Wie nu op de bodem hangt gaat voor het eind van het jaar financieel de bodem in, met vriendelijke groeten van uw overheid. Leuker kunnen we het niet maken, klotiger lukt ons steed meer en beter…..

  De armoedeval is geactiveerd en in versnelling gezet, door iedereen in de put te helpen kan de overheid straks een reddingsboei bieden. De prijs; vraag niets, eis niets en luister. Geef op mens te zijn en word onderdeel van onze machine. De regering is bezit de burgers kapot te maken en nog is er geen opstand….protesteren is geen opstand. We worden geprovoceerd en men kijkt hoever men kan gaan. Komt er een kntelpunt dan trekt men iets terug, en gaat dan wat langzamer weer verder, steeds een stukje meer tot men het hele lijf bezit. De denkwijze van de Great Reset, build back better…..beide geven aan dat alles eerst kapot moet, het staat er letterlijk.
  Reset betekent herschikken, dus alles dooreen gooien en in een nieuwe volgorde leggen….dus ook uw leven en uw rechten…Great is wel duidelijk….
  Build back better wil zeggen dat iets eerst neergehaald cq kapot gemaakt moet worden, en dan bouwen we iets beters terug….beter voor wie? En wat gebeurd er met de staatsschulden, wie gaat die betalen? of laten we ergens iemand met de rekening zitten, wat oplichting is….

  Waarom kan het maatschappelijk niet gewoon goed worden gedaan? o ja, teveel belangen die strijdig zijn met de belangen van de burgers….is straks opgelost, want de burgers hebben geen belangen meer, enkel dat ze van de baas eten krijgen, of credits op hun pasjes…..als zelfs van fruit en vruchten door genetisch ingrijpen geen vruchtbaar zaad te winnen is en men verplicht is steeds weer bij de fabrikant nieuw zaai goed te kopen, hoe denkt u dan dat uw leven eruit komt te zien….

  Wat echter veel mensen vergeten is dat alles gefinancieerd word via aandelen, en dus zullen de pensieonfondsen en beleggings instanties ergens kapot moeten. Als je de leiding van die instanties zekerhied geeft qua inkomen voor de toekomst werken ze mee, de burger die zijn geld ziet verdwijnen kan de juridishe werled in om te protesteren…..fysiek is handiger maar waar en bij wie, en de middelen die er zijn tegen massa protest…..onze regering is een offensief begonnen tegen de eigen burgers, maar de meesten hebben het nog niet door. Het westen , dus ook de VS staan op punt van uit elkaar vallen cq burgeroorlog, een niet genoemde reden om troepen over de wereld terug naar huis te halen….dat is waarom men uit Afghanistan weggaat, oorlog is goed voor de industrie, maar oorlog thuis niet….

  Heel kort gezegd, de enige verdediging van vrijheid en leven die de burger nog heeft is geweld kiezen of vluchten. Vluchten werkt niet tenzij je in grote groepen gaat, maar waarheen, naar een andere politiestaat waar men uiteindelijk ook jou wil termineren? of je moet een muizenhol weten dat nog vacant is….

  Alles wat in Europa word gedaan is gericht op het uitlokken van d eburger tot geweld , zodat het democratisch systeem kan worden gereset , er zullen altijd lieden zijn die dit toejuichen.

 2. Lifelines is er jaren geleden al mee begonnen. Alles van je lichaam opslaan testen en meten. Kijk ook uit voor deze instanties. Het lijkt onschuldig maar owee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in