Een paar dagen geleden wees ik op het recordaantal Nederlandse kinderen met longontsteking. Het is het hoogste aantal in drie jaar, hoewel ik niet zeker weet of ze deze aantallen consequent bijhielden voor 2019. Eind 2022, toen dit gebeurde, was het argument “RSV door herlevende lockdownschuld,” schrijft Rintrah.

De cijfers werden bijgewerkt en zien er nu zo uit:

Ze hebben geen goed excuus voor het record aantal longontstekingen bij Nederlandse kinderen

Dus ik wil het nog eens benadrukken: vorig jaar zagen we deze grote vreemde toename van RSV, dus werd ons verteld dat het waarschijnlijk gewoon “lockdown schuld” is. Als dat het geval zou zijn, zou de longontstekingsgolf van volgend jaar niet nog groter zijn! De verantwoordelijke ziekteverwekkers zijn meestal dezelfde als altijd, inclusief opnieuw RSV.

Nu is de meest dominante verklaring dat mycoplasma pneumoniae gewoon eens in de paar jaar in golven komt. Maar dit is een zeer onbevredigende verklaring. We hebben nog nooit een golf van longontsteking door mycoplasma pneumoniae gehad. Het is een virus dat circuleert, zeker, het is verantwoordelijk voor een minderheid van de gevallen van longontsteking, zeker, maar er is een reden waarom je er nog nooit van gehoord hebt: het stelt niets voor.

“Alle kinderen zijn plotseling ziek van een virus waar je nog nooit van hebt gehoord, maar het is normaal” is niet echt een bevredigende verklaring. Dus verzinnen ze ook nog een hoop andere dingen. De media geven de schuld aan “vaping”, “lockdowns” en “klimaat”. Ja, ze geven de schuld aan vaping, voor een probleem bij kinderen van 5-14 jaar. Ze gooien rotzooi tegen de muur om te kijken of er iets blijft plakken.

  Van vaccinvoorstander naar vaccintwijfelaar - Mario ligt na zijn BioNTech-vaccinatie op de intensive care 

Er zijn dus twee verklaringen die het overwegen waard lijken.

Aan de ene kant kan het zo zijn dat deze kinderen de spreekwoordelijke “kanarie in de kolenmijn” zijn. We weten dat massavaccinatie heeft geleid tot een situatie waarin de meeste mensen nu verhoogde niveaus van uitgeputte T-cellen hebben, evenals een IgG4-respons op het SARS2 spike-eiwit. Zoals ik al eerder heb uitgelegd, kun je verwachten dat de evolutie ook op andere respiratoire virussen inwerkt, waardoor ze ook kunnen profiteren van die verstoorde immuunrespons.

Het is mogelijk dat dit ertoe heeft geleid dat veel mensen nu asymptomatische dragers zijn van verschillende ziekteverwekkers van de luchtwegen, ziekteverwekkers die ze enigszins onder controle kunnen houden, maar niet kunnen elimineren, omdat hun lichaam worstelt om de geïnfecteerde epitheelcellen te vernietigen. Bij afwezigheid van ontsteking zie je dus geen ernstige ziekte bij deze mensen, maar ze gaan door met het verspreiden van deze virussen die hun immuunsysteem nu tolereert.

Dit wordt dan merkbaar bij gezonde jonge mensen die nog steeds een normale immuunreactie op die virussen hebben. Dat zou één verklaring zijn.

De andere verklaring is eenvoudiger: deze jonge mensen zijn voortdurend blootgesteld aan SARS2 en lijden nu aan een zekere mate van immunodeficiëntie. Er is één ding dat we weten over mycoplasma pneumoniae: het komt vaak voor bij mensen met HIV.

Kijk eens naar deze studie:

Gedurende 2012-2015 hebben we respiratoire monsters van patiënten met ernstige respiratoire aandoeningen (SRI), patiënten met influenza-achtige aandoeningen (ILI) en controles in Zuid-Afrika getest met real-time PCR voor Mycoplasma pneumoniae, gevolgd door kweek en moleculaire karakterisering van positieve monsters. De prevalentie van M. pneumoniae was 1,6% onder SRI-patiënten, 0,7% onder ILI-patiënten en 0,2% onder controles (p<0,001).

U ziet hier het voor de hand liggende probleem. Als deze bacterie wordt gevonden in 1,6% van de gevallen van ernstige luchtwegaandoeningen, dan zal het onder normale omstandigheden geen enorme toename van longontsteking bij kinderen veroorzaken. Nogmaals, vorig jaar vertelden ze ons dat de RSV-epidemie werd veroorzaakt door de lockdowns. Dat was op zijn minst enigszins aannemelijk, omdat we weten dat RSV een heleboel kinderen in ziekenhuizen doet belanden. Maar zoals je hier kunt zien, is dit een marginale bacterie, die normaal gesproken een zeer kleine bijdrage levert aan ziekenhuisopnames voor griepachtige ziekten.

  Uit studie blijkt: Volledig gevaccineerde landen hebben het hoogste aantal nieuwe COVID-gevallen

Maar er is één omstandigheid waarbij deze bacterie wel een probleem wordt en dat ga je niet leuk vinden:

Het gemiddelde jaarlijkse aantal ziekenhuisopnames voor M. pneumoniae-patiënten in 2013-2014 was 27,9 gevallen/100.000 inwoners (95% CI 18,9-37,4) (tabel 3). HIV-geïnfecteerde personen hadden een 19,5 (95% CI 14,4-26,4) keer grotere kans op M. pneumoniae-geassocieerde SRI ziekenhuisopname (102,2/100.000 [95% CI 64,9-136,4) dan HIV-ongeïnfecteerde personen (14,9/100.000 [95% CI 10,3-19,0]). Het hoogste percentage was bij patiënten <5 jaar oud (220,0/100.000 [95% CI 121,0-314,8]).

Het lichaam is sterk afhankelijk van T-cellen om deze specifieke bacterie aan te pakken. Als er iets mis is met de T-cellen, zou je verwachten dat deze bacterie ernstigere infecties veroorzaakt.

Bij ernstige immunodeficiëntie zie je dat vreemde opportunistische ziekteverwekkers in onze omgeving mensen ziek maken. Maar bij mildere niveaus van immunodeficiëntie beginnen dingen zoals Mycoplasma pneumoniae problemen te veroorzaken.

Waarom zou het probleem in China het grootst zijn? Omdat ze SARS2 zo lang buiten de deur hebben gehouden. Dus toen de dam onvermijdelijk brak, kregen ze in één keer te maken met enorme aantallen infecties, waardoor de immunodeficiëntie van Chinese kinderen op dit moment erger is dan in de westerse wereld.

SARS2 veroorzaakt een afname van het aantal T-cellen gedurende een lange periode. En we zien nu bewijs van toegenomen T-celuitputting in de hele bevolking. Na een mislukt vaccin duurt het even voordat de hel losbreekt, maar we zijn er nu.

We hebben ook opnieuw een aanzienlijke oversterfte:

Het probleem is dat een verhoogd niveau van immunodeficiëntie in een deel van de bevolking de neiging heeft om de hele bevolking mee te slepen. Een voorbeeld: de HIV-epidemie in Zuidelijk Afrika werd gevolgd door een uitbraak van tuberculose, die ook mensen trof die HIV-negatief waren.

  Dode dokters liegen niet: Een schokkend aantal artsen die sterk voorstander waren van covid-vaccin vallen nu dood neer door bijwerkingen

Ik moet nogmaals benadrukken dat dit virus SARS2 al overal aanwezig was voordat we er een naam voor hadden. We hebben nooit echt een kans gehad om het uit te roeien. De enige menselijke ziekteverwekker die we ooit hebben uitgeroeid was de pokken, en dat duurde eeuwen.

Maar wat niet hoefde te gebeuren, was deze krankzinnige poging om iedereen ertegen te vaccineren. Dat is de reden waarom we ons in de huidige situatie bevinden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kinderen over de hele wereld beginnen “witte long syndroom” te ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel5G-alarm: Mensen in Trento bloeden uit hun neus
Volgend artikelCOVID-vaccinatie verandert plotseling de persoonlijkheid van ontvangers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. Mondkapjes veroorzaken bacteriële longontsteking. Tijdens de Spaanse griep gingen de meeste mensen dood aan bacteriële longontsteking door mondkapjes. Ze moorden ons uit en de meesten hebben NIKS door. Glimmertjes en kraaltjes, leuke dingen doen, lekker eten en drinken zijn belangrijker dan hun levens.

 2. Het is de stikstof in de lucht. Volgens Jetten is het als een deken die plantjes verstikken. dit kan met dezelfde theorie met ontwikkelende longetjes. Die verstikken. Kan zo bi de MSM gaan werken.

  • En vlak het effect van die vochtige kelder woningen niet uit.
   Nu de woningnood zo groot is gaat men weer in half overstroomde kelders wonen.
   En er zijn weer plaggenhutten.

 3. Hier in Ede heeft een medewerker van de GGD, dhr. Chris Zwerver, in een artikel in de lokale krant geplaatst dat al deze problemen zoals hartproblemen en ademhalingsproblemen mede ontstaan door de houtkachels! Hij zegt dat Hierdoor de mensen gemiddeld 9 maanden tot een jaar korte leven en dat kinderen met astma hier heel veel last van hebben…

  Zie je hoe ze proberen de bijwerkingen te verdoezelen?!

  Ik zal hem nog even een vriendelijk mailtje sturen en uitleggen hoe het echt zit 😠

 4. Ja tuurlijkhoutkachels en zeker niet al die stralings apparaten en vervuiling van alle gsm masten / auto’s , WiFi and WiFi versterkers dat is super goed voor je cellen

 5. Tijden geleden las ik dat houtkachels verboden moesten/zouden worden. Recent worden, volgens AD, in Utrecht ook vuurkorven ed verboden. Alleen de scouts mogen hiermee nog werken, want is een leerproces hoe met vuur om te gaan.
  Deze verboden zijn naar mijn mening voorlopers op de (nabije) toekomst zodat je geen verwarming hebt of kunt koken op je houtskoolvuurtje.
  Hoe meer je weet, hoe meer je ook gaan zien. Ja Kruyff wist het al wel: je gaat het pas zien als je het door hebt.

 6. 5G misschien….ik zeg zo maar wat natuurlijk omdat het mij zomaar opvalt dat er weinig aandacht aan gegeven wordt (door de specialisten)…

 7. Wij worden/zijn niet ZIEK door een bacteriële of/en virusinfectie ! Wij hebben een bacteriële of/en virusinfectie omdat het lichaam ziek is !!!
  1 geen helende slaap
  2 geen vol-waardige voeding
  3 overal straling tot in de slaapkamer
  4 uitdroging en verzuring op celniveau
  5 te korten aan zuurstof in het bloed
  6 hersenbarrière ge-de-blokkeerd
  7 buiten spelen is immuun versterkend dit deden wij in de vorige eeuw

 8. Sars, rsv, hiv, allemaal verzonnen om de ellende achter gifspuiten te verdoezelen. En het eerste ‘virus’ moet nog bewezen worden te bestaan, dus laten we het svp nooit meer over ‘virussen’ hebben.

 9. Een ” nieuw” alternatief middel tegel bacterien, virussen , schimmels én parasieten , is CDS. Googel Jim Humble.
  Ik ga het maken. Het is , nadat je alle spullen in huis heb( samen met buren en familie..) spotgoedkoop en járen houdbaar!
  We worden vooral ziek van de parasieten. Die zitten niet alleen in je darmen maar overal.

  • Mee eens, maar er zijn nog meer middelen/methoden om ze uit het lichaam te verwijderen. Samen met de zware metalen die je ook opdoet kan het tot behoorlijke ziekte leiden.

 10. Overigens niet alleen kinderen die die longontsteking krijgen. Ook mensen in verpleeghuizen zijn het haasje. En heel snel nadat de de nieuwe/6e booster hebben gehad.
  Ontgiften en mensen genezen doen ze niet aan, dus helaas weer veel “oversterfte” door verkeerde behandeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in