Onafhankelijk parlementslid, Dr. Heinrich Fiechtner sloeg de Duitse regering en de media om de oren voor hun eindeloze propaganda, verkeerde informatie en nepnieuws over het Coronavirus. In een gepassioneerde toespraak in het Duitse parlement waarschuwde Dr. Fiechtner ook het publiek voor de verschrikkelijke gevolgen van de nieuwe “moordvaccinatie” en drong hij er bij het publiek op aan om zich te verzetten tegen de illegale overheidsmaatregelen.

In een door Rair naar het Engels en door Frontnieuws in Nederlands vertaalde video legt Dr. Fiechtner, een gediplomeerd en opgeleid hematoloog en oncoloog, uit dat hij enkele minuten na het observeren van een nationale televisie-uitzending over de door het Coronavirus geteisterde ziekenhuis intensivecareafdelingen (IC’s) zijn voormalige collega’s in het ziekenhuis belde en vernam dat het ziekenhuis geen enkele Coronapatiënt op zijn IC had. Woedend over deze onverantwoordelijke en politiek gemotiveerde leugens en overdrijvingen, sloeg Fiechnter de politici en hun mediabondgenoten verbaal om de oren.

Ik belde de ICU van zijn ziekenhuis en vroeg om een gesprek met de dienstdoende hoofdarts, met wie ik heb gesproken. Ik vroeg hem: “Hoeveel COVID-patiënten zijn er op uw intensivecareafdeling opgenomen?” Deze ICU heeft 19 bedden, en vanaf gisteren was er geen enkel patiënt meer! Met zulke halve waarheden en complete leugens wordt de wol over onze ogen getrokken. Deze propagandisten die op deze televisieshows worden uitgenodigd met als enig doel paniek en angst te zaaien onder de bevolking.

Bovendien waarschuwde Dr. Fiechtner politici en de media voor het samenvoegen van het aantal besmette personen door geen onderscheid te maken tussen positief geteste personen en positieve testen. Meer in het bijzonder, als dezelfde persoon drie positieve testen in hun medische zorg krijgt, heeft de roekeloze media melding gemaakt van een verdrievoudiging van het aantal geïnfecteerden met drie verschillende infecties.

Verder maakt Dr. Fiechtner zich zorgen over de praktijk van het groeperen van inactieve en actieve Coronavirus-positieve resultaten in een enkele emmer om de angst voor infectie te vergroten. In werkelijkheid moeten de positieve testresultaten worden gecategoriseerd als de testresultaten van degenen die actief drager zijn van een besmettelijke vorm van het virus en van de inactieve dragers die zijn hersteld van het virus.

  De Israëlische regering verkoopt zijn bevolking als laboratoriumratten in een grootschalig Pfizer experiment

Dr. Fiechtner is van mening dat de impact van het Coronavirus wordt overdreven om veel van de draconische maatregelen te rechtvaardigen die de burgerbevolking beperken en de inspanningen van de overheid om de bevolking te vaccineren te versnellen.

U vernietigt een heel land. U leidt mensen naar lijden, paniek, verwoesting en de dood! Op dit punt, op dit punt, nee, u kunt deze maatregelen, de maskers, de sociale afstand, de quarantaine en de lockdowns niet eens rechtvaardigen.

De medisch geschoolde afgevaardigde wijst op veel van de risico’s van deze nieuwe vaccins, die variëren van onvruchtbaarheid bij vrouwen tot dodelijke allergische reacties. Hoe meer angst er bij de bevolking heerst, hoe groter de kans dat de mensen zich overhaast zullen inenten met een onbewezen en risicovol vaccin.

Ik heb het al eerder gezegd: het is een moordvaccinatie. Het is een farmaceutisch product waarvoor niet eens een toxicologisch rapport bestaat. Het wordt gewoon aan mensen gegeven. Er is een mogelijkheid dat het onvruchtbaarheid bij vrouwen veroorzaakt, ernstige allergische reacties, en u wilt deze onredelijke last op de schouders van de burgers leggen. Dat klopt, en dat zult u ook, want u heeft ze van tevoren bang gemaakt. U brengt het leven van burgers in gevaar. U brengt het bestaan in gevaar.

Met de Duitse regering die illegaal de macht uitoefent, smeekte Dr. Fiechtner de mensen om hun rechten uit te oefenen en zich te verzetten tegen deze illegale overheidsoplegging.

De burgerplicht van de burgers om zich aan de wet te houden is nu gebroken.

Kijk naar de volgende krachtige toespraak van de parlementariër Dr. Heinrich Fiechtner.

  Enorme bezorgdheid over Covid-vaccinatie: ziekte zou kunnen worden verergerd

Mevrouw de Voorzitter, dames en heren: gisteravond om 22.00 uur, prime-time TV, op de Anne Will talkshow, er was een illustere groepsdiscussie over de komende lockdown, waaronder Professor Dr. Uwe Janssens, voorzitter van de Duitse Interdisciplinaire Vereniging voor Intensivecare en Noodmedicatie.

Hij deed een emotioneel en langdurig pleidooi over het belang van deze ernstige en drastische maatregelen die worden uitgevoerd op de Duitse bevolking. Hij legde uit hoe de intensivecareafdelingen overweldigd en overspoeld zijn met patiënten, waardoor een situatie ontstond die nauwelijks beheersbaar was.

Rond 22.13 uur belde ik de intensivecareafdeling van zijn ziekenhuis en vroeg ik de dienstdoende hoofdarts te spreken, met wie ik heb gesproken. Ik vroeg hem, “Hoeveel Covid-patiënten zijn er opgenomen in uw intensivecareafdeling?” Deze intensivecareafdeling heeft 19 bedden, en vanaf gisteren was er GEEN ENKELE PATIËNT MEER!

Met zulke halve waarheden en complete leugens wordt de wol over onze ogen getrokken.

Deze propagandisten worden op deze praatprogramma’s uitgenodigd met als enig doel paniek en angst onder de bevolking te zaaien.

En dan is er nog het hele “infectie”-verhaal en de test. Deze test is niet eens in staat onderscheid te maken tussen een actief virus en een inactief virus.

Precies zoals de Senaat in Berlijn moest toegeven.

Hoe dan ook, het wordt geregistreerd als een infectie.

Deze test, die absoluut niet in staat is om diagnosticeren, wordt gebruikt om drastische maatregelen te nemen.

Dus als een patiënt drie keer in een week positief test, verhoogt dit de statistieken van besmetting met precies drie.

En nu komt het vaccin. Wat een nonsens. Ik heb het al eerder gezegd: het is een moordvaccin.

  Achtergrond van Coronavaccinatie: gezondheidskwestie of corruptie?

Het is een farmaceutisch product waarvoor niet eens een toxicologisch rapport bestaat.

Het wordt gewoon aan de mensen gegeven.

Er is een mogelijkheid dat het onvruchtbaarheid bij vrouwen veroorzaakt, ernstige allergische reacties, en u wilt deze onredelijke last op de schouders van de burgers leggen. Dat klopt, en dat zult u ook doen, omdat u ze van tevoren bang hebt gemaakt.

U brengt het leven van de burgers in gevaar. U brengt het bestaan in gevaar.

U vernietigt een heel land. U leidt mensen naar lijden, paniek, verwoesting en de dood! Op dit punt, op dit punt, nee, u kunt deze maatregelen, de mondkapjes, de sociale afstand, de quarantaine en de lockdowns niet eens rechtvaardigen.

Na een onderzoek kreeg ik het antwoord: “Een overzicht van niet-farmacologische
maatregelen zijn niet gedocumenteerd. Dienovereenkomstig zijn er geen administratieve procedures of bestaande bestanden met betrekking tot dergelijke resultaten”. De absolute capitulatie! Wat een brutaliteit!

U eist dat mensen in quarantaine blijven, maar u kunt niet eens bewijzen waarom ze dat zouden moeten doen!

U leidt ons land in de vernieling! Op dit moment is het de hoogste tijd… Ja, alstublieft. —[?]

Heeft u een vraag? Op dit punt is het hoog tijd…

-Dr. Fiechtner, het is hoog tijd.

Op dit moment is het hoog tijd, gezien het feit dat het voor de burgers niet meer mogelijk is om hun rechten uit te oefenen, is de burgerplicht van de burgers om zich te houden aan de rechtsstaat nu gebroken.

In artikel 20, lid 4, [Duitse grondwet] hebben de burgers het recht van verzet.
in de verdediging tegen een illegaal uitgeoefende staatsmacht.

-Dr. Fiechtner, het is hoog tijd dat u stopt omdat uw spreektijd lang geleden is verstreken.

Er is een wetgevende tak nodig die daarnaar handelt.

Meer dan 400 moslims bij clanbegrafenis in Duitsland: Corona-restricties zijn niet van toepassing op migranten

Vorig artikelNu hebben de mondkapjes ook de oceanen bereikt
Volgend artikelCorona: Sterk oversterfte onder migranten in Zweden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Het is een schandalig optreden van alle regering leiders om de bevolking bewust in de afgrond te storten of zoals dr. Fiechtner zegt, te vermoorden! En dat men zelfs in de vergadering te verkondigen dat IC afdelingen overvol zijn. Terwijl het tegengestelde waar is. In Ierland heeft de Ierse Health schriftelijk toegegeven dat de Corona Covid 19 verhaal FRAUDE is om het VN pact, de wereldbevolking te ontvolken, kracht bij te zetten!

  • Europa is verloren de gehele wereld is verloren wij moet toegeven dat de elite en de rijken op deze planeet ons mensen rast zullen vernietigen, als een overheid de grondwetten aan zijn laars kan lappen en politie en de militairen de wapen op hun volk kunnen richten en zelfs mogen schieten dan spreken wij van een dictatuur die ook nog eens ondersteunt worden door personen die een eed hebben afgelegd om het land en volk te verdedigen.
   En begrijp nu maar eens goed ons belasting geld is worden gebruikt om wapens en leger te vormen om ons te verdrijven en ons leven te vernietigen.

 2. Het probleem is dat wanneer de mensen om hun rechten uit te oefenen zich verzetten tegen deze illegale overheidsoplegging, ze ongenadig hard in hun inkomen gepakt gaan worden.
  Dat doe je misschien een paar keer tot je niks meer te vreten heb.
  Voor laten komen is zinloos met rechters die de kant van de staat kiezen.
  Gevolg kan zijn dat je dan wel eens je huis zou kunnen kwijt raken want die boete komen ze anders wel ophalen.
  En anders al je bezittingen tot dat je je kan aanmelden bij de hulp schuld sanering.
  Met een zeer ruim inkomen zou ik wel wat kunnen uithalen, maar met een laag inkomen maak je geen schijn van kans.
  En ze weten het dat je dan vanzelf wel ophoud met je verzet.
  Ze verzinnen ook telkens weer nieuwe regeltjes om het je nog moeilijker te maken.
  En hier in Nederland hoef ik echt op mijn mede landgenoten te rekenen, ze kijken wel uit.

 3. Volgens Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), zal het nog een flinke tijd duren voordat de ziekenhuizen weer op een enigszins normaal bezettingsniveau zitten. Zelfs als het aantal besmettingen nu sterk af zou nemen, blijven de ziekenhuizen mogelijk nog wekenlang overvol.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/zorgvuldigheid-ziekenhuizen-nog-wekenlang-overvol-ook-bij-snelle-daling-besmettingen-aldus-zorgbaas-kuipers/

  U heeft het vast al gehoord: de ziekenhuizen stromen weer vol, de IC’s zijn overbezet, het personeel is totaal gestrest en blijft na elk kuchje 10 dagen thuis op kosten van de gemeenschap, vanwege het strenge “coronabeleid” in de zorg. Het rampenplan van Kuipers en Gommers is weer in werking gesteld, de maatregelen helpen niets, gelukkig is er helemaal geen griepgolf meer, anders was dit land in een acute noodtoestand komen te verkeren. Maar is dat eigenlijk wel zo? Per slot van rekening kennen we de agenda van de MSMedia inmiddels.
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/28/ziekenhuizen-overbelasten-is-bewuste-politiek/

 4. De zaak is de bevolking in slavernij te krijgen,de ouderen engehandicaptenafte maken, de blanke bevolking te vervangendoor halfbloed popualtie.

  Nou gaan die linkse gekkies voorbij aan een paar dingen: alleproductie in alle sectorenzijn gevuld met hoogwaardig geschoolde mensen, en die moeten door ongeschoolde halfbloed negers vervangen worden?
  Dat betekent dat er een grote eik voor de garage geplant moet worden, wantald auto stukis,moeten de “monteurs”toch echt 7 maal spiernaakt om de heilige eik rennen en een geit offeren.
  —————————————————————–
  geschiedenis herhaalt zich.
  De top nazis antwoordden op de vraag hoe ze een hele bevolking zo gek kregen om een paar nazi’s te volgen met een enkel woord: angst.
  Dus hier is niks nieuws
  dan-wat er nu gebeurt-het onthouden van medische hulpaan bejaarden en gehandicapten, en hunde eerste moord injecties geven- gebeurde ook i de jaren 30 in Duitsland. 840.000 mensen werden beestachtig afgemaakt; niemand protesteerde.

  per slot: de eed van Hypocrates is meer de eed van hypocrietus en is daar om zakken te vullen.
  De goede artsen zijn de uitzondering.

  Het is net als in de oorlog: de protestanten vlogen als stomme schapen, waren ook het meest landverrader, terwijl de gewone mensen, waar standaard op wordt neergekeken, het verzet deden, zie Rotterdamse havenwerkers.

  Maar nu: natuur is rechtvaardig maar hard.
  degenen die vaccinatie nemen, zijn al dood, moeten alleen nog sterven.

  Maar pas op: degenen die meewerken aan toedienen of verspreiden of propageren van vaccinatie–zoals o.a. linkse politici: pas op! Wraak zal komen!

 5. Geen kritiek, maar een kleine correctie: de Eed van Hippocrates is vervangen in 1865 door de Wet van Thorbecke. De menselijke onverschilligheid, echter, viert hoogtij.

  Overpeinzing: zit mensenhaat en minachting voor de eigen soort nou in het mensdier ingebakken, als een soort van zelfvernietigingsmechanisme, of is dit een niet-standaard afwijking? Als het een afwijking is, dan leiden wel heel veel er onder – zoals te zien is in het covid “beleid”. Je zou dus denken dat haat en minachting voor de eigen soort in de aard van het beestje zit. Niettegenstaande het feit dat minachting voor bepaald primitief en gewelddadig gedrag zoals te zien is in hele ongeletterde volksstammen die over de westerse grenzen worden gesleurd wel gepast lijkt te zijn. Massale uitroeiing dmv de Spuit des Doods zou dan toch een goed idee zijn? De vraag is dan: welk mensdier heeft het recht dat te beslissen en uit te voeren?

 6. Noem het toch geen “vaccin” meer – het is een injectie, een spuit. Met rotzooi er in. Als iemand heroine inspuit, dan wordt hij een “junkie” genoemd. Wat noem je iemand die een rotzooitje van mensenbaby foetus, polyethylene glycol, nanodeeltjes, en nog meer troep inspuit?

  • Die spuit een vaccin noemen is inderdaad niet de goede naam voor dat gif.
   Dan krijg je al snel, dus jij bent tegen alle vaccins.
   Terwijl dit gif toch echt heel iets anders is dan een vaccin.
   Ja, hoe noem je zulke mensen eigenlijk. Goede vraag.

   • Je noemt een spuit van een heroine junk ook geen vaccin.
    Terwijl de junk toch zelf het idee heeft dat ie zich er beter bij voelt.
    Wat ook maar heel kort duurt, daarna wordt ie er ziek van en wil er weer 1.
    Eigenlijk hetzelfde wat ze al die gifspuiters wijs maken.
    Hoe meer gif spuiten je gehad hebt, des te beter kan je overal tegen.
    En uiteindelijk krijg je er rare verschijnselen van of je gaat er aan dood.

   • Niet helemaal juist, Bert. Ik ben niet tegen “alle” “vaccins”. Alleen als het echte vaccins zijn, en doeltreffende, heb ik interesse. Maar de Spuit van Onze Lieve Bill et al is geen “vaccin” in de juiste zin van het woord. Ik ben tegen iets dat rotzooi inspuit. Heroine is ook geen “vaccin” – het is bewezen rotzooi. Maar net wat je zegt, als men zich er goed bij voelt, neem het vooral. En neem dan ook vooral meer, zoveel als je wilt, tot je er aan dood gaat wat mij betreft. Maar DRING het MIJ niet OP.

    • Ik beweer niet dat jij tegen vaccins bent. Dat ben ik ook niet.
     Maar dat wanneer je beweerd dat je tegen deze gifspuit bent, je al gauw naar je kop krijgt geslingerd dat je dan wel tegen alle vaccins zal zijn.
     Wat toch echt 2 verschillende dingen zijn.
     Ik dacht dat je dat er wel uit kon halen wat ik er mee bedoelde.

     • Ik vat ‘em Bert! Ik volg je verwoording nu. Het is een beetje lastig soms in het geschreven woord, sorry voor de misvatting. Maar gelijk heb je! Zodra je durft te zeggen dat je de Spuit van OL Bill niet ziet zitten, dan word je meteen over 1 kam geschoren. En luisteren naar je rationale doen ze ook niet / willen ze niet…

      Overpeinzing: nu dat er zoveel feiten op tafel liggen over de kwaadaardigheid van de Spuit des Doods, en je er eigenlijk niet meer om heen kan dat het pure rotzooi is, hoe gaan al die mensen nu om met de waarheid? Ik zat me af te vragen hoe het moet voelen voor iemand die ingespoten is; wiens DNA voor de rest van zijn leven is veranderd, en die bezit is geworden van de Big Pharma, en die nu totaal afhankelijk is van nog meer spuiten. En nog erger, die binnen een paar jaar misschien dood neer valt, wat een gruwelijk toekomstbeeld! Hoe reageert zo’n persoon op de vreselijke waarheid? Gaat hij nog harder trappen op iemand die de Spuit des Doods heeft geweigerd; gaan de media nog harder pushen om de verstandigen over de streep te trekken; gaat het Gekozen Leiderschap nog harder pushen met maatregelen de rest ook het doodsvonnis in te spuiten… Gaan ze massaal in totale ontkenning? Dit betreft namelijk niet 7000 jonge meisjes in India, maar miljoenen mensen over de hele wereld. Hoeveel van die mensen zouden nu vreselijke spijt en angst hebben over de gifspuit en hoe gaan ze reageren. Ik zie nergens woedende uitspraken van de families van gifspuit slachtoffers. Of worden die uitspraken ook verduisterd?

 7. Ja mensen corona spuit is een moord wapen heeft totaal niets met gezondheid te maken of te verbeteren het is een vervangend product dat mensen moet uitroeien, waarom spuiten zij zich zelf er niet mee in als dat spul zo goed is , ze zijn nogal gek ze weten wat hun te wachten staat ik hoop als deze onzin ten einde is al die criminelen in het openbaar spuit een en twee in hun lijf gedrukt krijgen zodat wij van dat tuig afscheid kunnen nemen.

 8. Ze zijn zo doorzichtig. Kijk naar de rechterhand van die Dr. Fiechtner, die veelvuldig het 666 gebaar maakt, typisch voor een freemason/cabal/duivel. Leer de signalen te herkennen.

 9. Dit is een complot ….precies eender gelijk aan esther ahosveros en moordigaai …er is niets nieuws onder de zon …alleen de inhoud en de vormgeving van het complot is anders het verandert met de tijd mee ….maar toch wie bleef er vast hangen aan de galg …het was haman . God verderft satan met zijn eigen vergif …al kunnen de tovenaars van echipte ook wonderen doen ,jezus staf van woord en geest overwint het rijk des doods …daarom de tijd van het grote gericht is heel dichtbij …de misdadigers ontvangen straks hun eigen ergernissen terug zonder enige hoop op uitkomst …het duivelse kapitale leger met gouden kronen en zwarte gifangels zal God verdoemen ,,,,uit Zijn schatkamers valt de sneeuw ….dodelijk in dedagen van strijd en oorlog ..zal Gods uitverkoren volk overwinnen .en de helse lucifer …heel die vieze vuile godeloze antie christelijke pauselijke beweging …gaat ten onder ook de machten tegen Gods zoon amen …wie wijs is koopt de dagen uit …leerd gods woord biddend smekend om den geest Gods ..en scheurt zijn hart net zo lang …..totdat hij of zij in christus een nieuwe schepping is gemaakt .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in