Screenshot YouTube

Gibraltar heeft een vaccinatiegraad van 100 procent en de “incidentie” is 600. In IJsland is de situatie vergelijkbaar. Uit berichten uit het vaccinatiewonderland Israël blijkt dat vaccinaties geen blijvende werking garanderen. Waarom worden de campagnes om tot vaccinatie te dwingen dan zo extreem gevoerd? vraagt Peter Haisenko.

Alle zogenaamde vaccins tegen Corona hebben alleen een noodgevalgoedkeuring. Geen van hen heeft de vaste procedures doorlopen die vroeger een voorwaarde voor goedkeuring waren. Bijgevolg zijn wij met de inentingscampagne getuige van de grootste veldproef op mensen, die normaliter jarenlang in kleine groepen onder toezicht moest worden uitgevoerd alvorens te worden goedgekeurd. De normale goedkeuringsprocedure voorziet in verplichte zogeheten blinde proeven, d.w.z. de vergelijking van groepen die de werkzame stof hebben gekregen en een controlegroep die een placebo zonder werkzame stof heeft gekregen. Of een groep die noch aan de werkzame stof noch aan het placebo werd blootgesteld. Er zit  een addertje onder het gras.

Niet alleen uit Engeland en de VS melden regeringsfunctionarissen dat ernstige COVID-verlopen en sterfgevallen worden waargenomen bij meer dan 50 procent van de mensen die tweemaal zijn ingeënt. In zijn verslag over de eerste helft van 2021 maakt het PEI, het Duitse Paul Ehrlich Instituut, melding van meer dan 1.000 sterfgevallen en meer dan 10.000 ernstige bijwerkingen na vaccinatie. Aangenomen mag worden dat er waarschijnlijk veel meer van dergelijke gevallen zijn, want ik heb zelf berichten ontvangen van artsen die na hun eigen vaccinaties ernstige bijwerkingen hebben waargenomen, maar die niet hebben gemeld. Evenzo wordt niet bij alle pas ingeënte mensen die kort daarna overlijden een autopsie verricht. Ik ken dit soort gevallen ook uit mijn persoonlijke omgeving. De bewering dat vaccinatie beschermt tegen een ernstig ziekteverloop of zelfs de dood is niet bewezen en niet langer houdbaar. Waarom wordt de vaccinatie dan niet onmiddellijk gestopt?

Alle Coronavaccins hebben alleen een noodgoedkeuring

Feit is dat de inentingsdwang met alle middelen wordt doorgezet. Dit is reeds begonnen met de verlenging van de “noodtoestand”, die toen helemaal niet bestond en tot op de dag van vandaag niet op aannemelijke wijze kan worden gerechtvaardigd. De verlenging van de noodtoestand was echter een voorwaarde om te mogen blijven injecteren met deze zogenaamde vaccins, omdat voor alle vaccins alleen een noodtoestemming is afgegeven, waarvoor echter als voorwaarde geldt dat er een noodtoestand bestaat. De druk op de ongevaccineerden wordt op alle niveaus opgevoerd, met bedreigingen van en praktische beperkingen op hun persoonlijke vrijheid. Dit is onlogisch, want wat kan het een door vaccinatie beschermd persoon schelen als een ongevaccineerd persoon niet beschermd is? Men zou denken dat een gevaccineerde, d.w.z. geïmmuniseerde, elk contact met het virus in kwestie met slechts een milde glimlach tegemoet zou treden: Ik ben gevaccineerd, ik ben immuun. Geef me de virussen, ze kunnen me niets doen!

  Dr. Coleman: Wat doet de covid prik met de hersenen?

Feit is echter dat dit juist niet het geval is. Uit studies is niet alleen gebleken dat gevaccineerden geenszins beschermd zijn tegen het oplopen van het virus, maar ook dat gevaccineerden het virus kunnen blijven dragen en verspreiden met dezelfde viruslast als ongevaccineerden. Volgens wetenschappelijke normen die tot nu toe “heilig” waren, zouden vaccinaties onmiddellijk moeten worden stopgezet. De criteria voor goedkeuring in noodgevallen worden niet eens voldaan. Maar het tegenovergestelde is aan het gebeuren. De vaccinatiedruk wordt opgevoerd. De vraag is dus waarom dit gebeurt.

Er zijn wat “samenzweringstheorieën” hierover, maar ik ben niet noodzakelijk overtuigd. Misschien is het verkeerd, maar mijn verstand weigert te aanvaarden dat miljarden mensen werkelijk van de aardbodem zullen worden weggevaagd. Er moet een meer sluitende verklaring zijn en die geef ik hier. Ik neem aan dat ten minste “aan de top” bekend is waar het bij de zogenaamde vaccins om gaat. Hoe en of ze hun vermeende doel überhaupt dienen. Velen in de politiek en de media hebben zichzelf strafbaar gesteld met ongepaste verordeningen, verboden en maatregelen. Ze moeten zich nu beschermen tegen de ontmaskering van het hele bedrog. En deze keer moet het wetenschappelijk en empirisch bewezen worden.

Gevaccineerde mensen zijn nog steeds besmettelijk en sterven aan COVID-19

Nadat blinde studies tot dusver niet op voldoende en gebruikelijke schaal hebben plaatsgevonden voor de goedkeuring van een vaccin, vindt dit nu plaats in een wereldwijd onderzoek bij mensen. Namelijk bij degenen die niet gevaccineerd willen worden. Men kan deze vergelijken met degenen die alleen een placebo hebben gekregen. Op die manier zal het steeds beter mogelijk zijn de verschillen in de incidentie van infecties, het aantal ziektegevallen en het aantal sterfgevallen tussen de gevaccineerden en de ongevaccineerden te bepalen. Er ontwikkelen zich al vernietigende feiten voor de gevaccineerden.

  Borstimplantaten en bilverhogingen infecteren patiënten met dodelijke vleesetende SCHIMMEL die "door bloedvaten heen eet"

Gevaccineerden zijn nog steeds besmettelijk, een milder verloop van de ziekte wordt beweerd maar kan niet worden bewezen, en zij sterven nog steeds aan de ziekte waartegen zij geacht worden te zijn ingeënt. Ja, erger nog, statistieken uit de VS en Engeland laten zien dat het percentage mensen dat een ernstig ziekteverloop vertoont hoger is wanneer zij gevaccineerd zijn. En ik wijs er nogmaals op dat in Gibraltar, met een vaccinatiegraad van 100 procent, de “incidentie” 600 is en in IJsland iets lager. Dit bewijst dat de eeuwig herhaalde mantra verstoken is van enig wetenschappelijk bewijs dat een einde aan de “pandemie” alleen kan worden bereikt met een volledige vaccinatiegraad. Het bewijst eerder het tegendeel, namelijk dat vaccinatie geen enkel effect heeft op de incidentie die aan het licht komt door gebrekkige testprocedures.

Maar het grootste gevaar voor de vaccineerders moet nog komen. Wat als blijkt dat alles wat gekwalificeerde vaccinatiecritici vanaf het begin hebben gezegd uitkomt? Dat gevaccineerde mensen massa’s infecties zullen hebben met de meest ernstige ziekteverloop, zelfs de dood, en dat deze vaststelling niet kan worden gedaan bij ongevaccineerde mensen. Dan hebben we een controlegroep van een omvang die nog nooit heeft bestaan, namelijk de ongevaccineerden. Dat is nu juist wat niet mag gebeuren en daarom wordt alles in het werk gesteld om deze “controlegroep” zoveel mogelijk te beperken of zelfs geheel te elimineren.

Vaccineren tijdens een epidemie bevordert de ontwikkeling van mutaties

Natuurlijk wordt dan beweerd, en dat gebeurt nu al, dat het succes van de vaccinatie teniet wordt gedaan door “mutanten”. En natuurlijk worden de ongevaccineerden als de schuldigen aangewezen met het argument dat zij de broedplaats zijn van deze nog gevaarlijker mutanten. Er zijn echter ook genoeg deskundigen die erop hebben gewezen dat in de epidemieleer staat dat men nooit mag vaccineren tegen zo’n epidemie, omdat dit juist het ontstaan van mutaties bevordert. Maar wat geeft iemand om een oude en beproefde kennis die spoedgoedkeuring heeft verleend aan een onbewezen geneesmiddel zonder noodzaak?

  Canadese regering heeft gegevens gepubliceerd die bevestigen dat de volledig gevaccineerden nu verantwoordelijk zijn voor 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen

Ik zie dus een verklaring voor de toenemende vaccinatiedwang in het feit dat het helemaal geen kwestie is van gezondheidsbescherming of kudde-immuniteit, maar van pure zelfbescherming van degenen die, tegen beter weten in, deze vaccinatiedwang hebben afgekondigd. Er mag geen empirisch bewijs zijn dat de “controlegroep” van de ongevaccineerden niet alleen geen hogere “incidentie” of ziekte- en sterftecijfers heeft dan de gevaccineerden, maar waarschijnlijk zelfs minder getroffen is. En dat niet alleen. Er zijn nog geen langetermijnstudies over mogelijke late effecten van mRNA-vaccinaties. Natuurlijk zullen de ongevaccineerden gespaard blijven van dergelijke effecten en, zoals ik al zei, dit kan alleen worden bewezen door middel van de ongevaccineerden. De vaccinatiedwang moet dus verhinderen dat er een voldoende grote en statistisch onweerlegbare controlegroep is. Dat is precies waar de mainstream media bang voor zijn, en daarom wordt het “Zweedse model” voortdurend gedemoniseerd en wordt er gezwegen over Noord-Dakota of Wit-Rusland.

Hier zijn de gevallencijfers voor infecties bij gevaccineerden en ongevaccineerden in de VS voor juli: de donkerblauwe toont de gevallen van de ongevaccineerden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZou de mensheid echt gedecimeerd moeten worden door vaccinatie? 
Volgend artikelCovid is slechts het excuus voor regeringen om constante bewaking van uw bloed, lichaamsvocht en medicatie te eisen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. De satanische globalistische elite willen een communistische NWO,1 wereldregering,1 wereldreligie,een cashloze maatschappij waarin de mens alleen maar kan kopen en verkopen met een onderhuidse chip.Om deze NWO te kunnen realiseren moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,dit gebeurt momenteel met de dodelijke corona vaccinazi,s evt. i.c.m.met oorlog(en)De overige 10% zal als slaven gebruikt worden.

  • Dat laatste, de overgebleven 10% als slaven lijkt me moeilijk want dat zijn nou juist de mensen die niet zomaar met alles meedoen en gedwee alle bevelen opvolgen. Die gaan niet mee met de slavernij maar gaan er juist tegenin. Ik zie dan eerder een parallele maatschappij ontstaan, geheel zelfvoorzienend. Als ik naar mezelf kijk, no way dat ik de elite nog meer ga dienen dan ik eigenlijk al doe, dan liever dood.

   • Simon.Die 10% zijn makkelijk te controleren en onder de duim te houden en zullen ook gevaccineerd en gechipt worden,Desnoods met geweld.

    • Nou ik ben ook niet gevaccineerd en ik ken alleen mensen net als ik die never nooit in het gareel gaan voor een stel meedogeloze wittebord crimminelen. Integendeel 10 % vqn rond de 7 miljard is nog altijd 700 miljoen mensen die zeker weten nu al naar elkaar op zoek zijn om een front te vormen en zo veel mogelijk gevaccineerden te helpen om van het vaccinatie gif af te komen. Anti oxedanten vooral chinese rode bessen en andere rode bessen hebben de eigenschap om daar waar onze eigen afweer faalt, dit op te pakken en aan te sterken waardoor er ( mits mensen niet meer laten prikken) genoeg kans is om voor een groot deel te herstellen. Onderschat het willen overleven van het menselijk lichaam niet. Zelfs al heeft de geest het al opgegeven. Ik geloof heilig in herstel en verbetering van deze situatie. Maar dan moeten we wel de straat op en justitie duidelijk maken , dat zij hun werk moeten doen en de verantwoordelijke peronen voor alles wat met misleiding en dwang van het verplichten van een vaccin , als zodanig aan te klagen en berechten. Laten we dit nu eens echt serieus nemen want we hebben het hier simpelweg over genociide met voorbedachte raden. Want aantoonbaar is dat in ieder Rutte ,de Jonge, en Kaag van af het begin op de hoogte zijn geweest . Laten we hier trouwens Grappenhouse niet vergeten want zijn rol is zoniet not erger vanwege specifiek werk als minister van justitie. Ik roep iedere Nederlander op om verdere Vaccinatie te weigeren en u gewoon weer aan te sluiten bij uw niet gevaccineerde familie en vrienden. Alleen dan kunnen wij gezamelijk oplossingen zoeken voor de ontstane situatie. Mocht iemand vragen hebben , mijn mail adres is , [email protected].

 2. De vaccinatiedwang kan alleen verklaard worden vanuit het totalitarisme zoals ik er naar kijk.
  Voor het totalitarisme is nodig dat de juridische persoon wordt gedood. De morele persoon wordt gedood. En tenslotte de individuele persoon worden vernietigd.
  Het individu moet worden gedood omdat de mens van nature creatief is. En creativiteit brengt onvoorspelbaarheid met zich mee en daar is het totalitarisme als de dood voor.
  Mijn beleving is dat de injectie in wezen zo intiem is dat ook het individu wordt gedood. Men gehoorzaamt. Vandaar dat men een stap daarvoor en nog steeds ook een muilkorf moet dragen. Daar men niet het gehele individuele gelaat kan zien, is gewoonweg een heel stuk van het individu vernietigd.

  De ideale modelburger voor het totalitarisme is de hond van Pavlov.

  Hannah Arendt – Totalitarisme

 3. Nogmaals, er bestaat geen virus!!
  Men kan het virus niet aantonen, zelfs niet voor de beloofde 1,5 miljoen.
  Er bestaat wel de griep die noodzakelijk is om het lichaam te reinigen d.m.v. exosomen.
  Er bestaan wel spike eiwitten die eventueel door huidcontact zouden kunnen worden overgedragen.
  Spike eiwitten worden ingebracht met de shots hetgeen niet de naam vaccinatie mag dragen.

  • Je hebt 100 % gelijk.

   Virussen bestaan in het geheel niet. Ook niet het zg, ‘aids-virus’. Een project waar Fauci ook bij betrokken was btw.

 4. Leuke theorie maar geen enkel staatshoofd of beleidspersoon veranderd van koers of reageert op de huidige situatie. Ze zijn totaal niet onder de indruk van die paar wakkere mensen dat is duidelijk te zien aan hun gedrag. Alles is en word van bovenaf bepaald. Dat de ongevaccineerde nu ook zsm gevaccineerd moeten worden om iets te verdoezelen is kolder. Wij moesten sowieso gevaccineerd worden en deze gasten zijn niet in paniek en veranderen ook niet van plan. Ze rollen gewoon uit wat jaren terug is gepland.

  Ze gaan ons niet allemaal vermoorden. Dat geloof ik totaal niet. De vaccinatie met mRNA is om ons te programmeren tot volgzame runderen. Helaas vallen er ook doden maar die vegen ze wel onder het tapijt. Wat overblijft is zielloos en zonder eigen wil.

  • klopt, de doden vallen individueel en bereiken alleen verdriet binnen de eigen kleine familie kring zonder directe toedracht te onthullen…. dit zorgt voor geen verzet en valt de massa nooit op!!! Daar zit het dwingende deel in verstopt!

 5. Het kwaad heeft geen logica en reden nodig om te moorden.
  Satan wordt mensenmoordemaar genoemd vanaf het begin.
  Geloof het of niet. We gaan ergete tijden tegemoet

 6. Ik denk niet dat het om moord gaat. Ze hebben er geen enkele moeite mee wanneer deze of degenen het lootje laten maar moord en uitroeiing is niet het doel. Het zit me al heel lang dwars dat dit spul dat zo gek is op macht, geld en controle over andere individuen hun bron van inkomsten zouden vernietigen. Dat is niet logisch. Maar wat dan?

  We moeten aan de gentherapie om het mogelijk te maken om naar ons DNA te schrijven en het ook uit te lezen. Daar heb je volgens mij geen chip voor nodig wel een telefoon. Op dat moment ben je identificeerbaar maar ook eigendom van de patenthouder. Dat is volgens mij Richard Rothshield. Je bent nu dus het eigendom van iemand en je DNA is beschrijfbaar met je eigen digitale ID.

  Intussen moet je ook opletten wat er verder om je heen gebeurt. Boeren dreigen onteigend te worden op basis van het klimaatprobleem. Kosten 17 miljard. De grond die zo beschikbaar komt gaat naar een organisatie die ook in Amerika al hele grote stukken land opkoopt. Na de boeren zijn de middenstand en de burger aan de beurt. In welke volgorde weet ik niet maar de burger gaat gedwongen worden om van het gas te gaan. Dat mes snijdt aan twee kanten. Enerzijds moeten er weer veel leningen worden afgesloten om alle maatregelen te betalen. Van te voren gaat de rente flink omhoog waardoor een extra lening voor velen buiten bereik komt te liggen. Wellicht komt er een regeling dat je het huis in die staat niet eens mag verkopen. Je moet dus. Als je niet kan dan wordt je huis onteigend of wordt het opgekocht door een vastgoed magnaat a la Blackrock. De banken en de regering varen daar wel bij want die laatsten willen al jaren van de hypotheekrenteaftrek af. Win win dus. Je mag vervolgens een huis huren, nou ja woonruimte, op een plek die voor je aangewezen wordt. In supergrote woongemeenschappen zonder mogelijkheden tot eigen moestuintjes of misschien zelfs zonder toegang tot natuurlijke waterbronnen. Je bent dus compleet afhankelijk.

  Er worden plekken op de wereld zo gemanipuleerd dat ze onbewoonbaar zijn dat ze zelfs kunnen beargumenteren waarom je gaat verhuizen of migreren.

  Anyway. Je bent nu van hun, je hebt een electronisch ID en je bent voor woonruimte, voedsel en water volledig afhankelijk van hun. Dat voedsel en water komt er wel maar van de grote conglomeraten. De grond die ze opgekocht hebben is bedoeld voor de voedselverbouwing en om hun koeien te laten grazen. Voedsel voor de meute zal bestaan uit proteïne uit insecten en genetisch gemanipuleerde groenten en fruit of geprint of gekweekt vlees. Wie weet.

  Inmiddels zijn huwelijken uit den boze en de vaccins hebben de voortplanting zo goed als stop gezet. Kinderen worden gekloond naar een goedgekeurd model met goeie eigenschappen. De gevaccineerden moeten intussen zorgen voor het ontdoen van de lijken en de overbodige infra en woonruimte.

  Na 2050 zullen steeds meer volwassen klonen het stokje braaf over nemen. Tot een populatie die handig is en niet te groot. En de rest van de wereldbevolking op semi natuurlijke wijze is verdwenen.

  Zo ziet mijn kijk op het verhaal uit. Het hoeft niet waar te zijn en niet alles van wat er in mijn hoofd zit, zit er in. Het is zeker niet hoopvol maar met zulke lui aan de macht moet je blij zijn wanneer je het overleeft, of juist niet.

 7. de grote knark is in het bezit van de hachjes van de sloven. De avonturen van de heer ollie b. bommel en zijn vriend tom poes. Daar lijkt deze tijd wel op. De sloven zijn berooft van hun vrije wil. Doen wat de grote Knark die in het bezit is van hun hachjes. Maar de heer Ollie b.bommel helpt de sloven op te komen voor zichzelf en zich niet meer te laten bedotten. De grote Knark slaat uiteindelijk op de vlucht voor de sloven die in opstand komen . DANKU

 8. Beste auteur,
  U schetst perfect het globalistisch traject dat we nu ontvouwt zien worden.
  Jarenlange voorbereiding met maar 1 doel: totale onderwerping en controle over de hele, tot willoze slaven gemaakte mensheid.
  U vergeet echter 1 ding: de mens heeft innerlijk het perfecte beschermingsmechanisme dat heet: Energie.
  Reeds jaren wordt door globalisten via chemtrails getracht om de Nieuwe Energie door zonnevlammen te verhinderen om onze aarde te bereiken omdat daarmee het collectieve bewustzijn van de hele mensheid wordt verhoogd waardoor controle over de mensheid onmogelijk wordt.

  Hoe kunnen wij, vrijheidslievende burgers een front vormen?
  Niet door samen op straat te komen want daar trekken ze zich niks van aan maar door onze energie te gebruiken.
  We hoeven enkel datgene terug te sturen wat de politiek/globalisten/beleidsmakers uitsturen met de intentie om hen bewust te maken welke schade zij door hun beslissingen en handelingen veroorzaken en daarmee wordt dan iedere persoonlijk karma in gang gezet.
  De universele wetmatigheid (of God zo je wil) zorgt er dan voor dat ze hun verdiende loon krijgen…daar hoeven wij dan fysiek helemaal geen enkele moeite voor te doen.
  Zo eenvoudig is het, helaas weten en gebruiken nog te weinig mensen dit geheime wapen/verdediging dat ter onze beschikking staat.

  “Moge al diegenen die ons ooit verraden, belogen, bedrogen, bestolen, gemanipuleerd, uitgesloten, misleidt, kwaad en onrecht hebben aangedaan alles terugkrijgen wat ze ons hebben aangedaan.
  Moge al deze corrupte hebzuchtigen die hun macht misbruikt hebben en al de negatieve betrokkenen van al hun machten en krachten ontnomen worden en moge zij alles terugkrijgen wat ze anderen ooit hebben aangedaan of nog willen aandoen en dat nodig is om bewuster te worden van hun wandaden zodat ze het juiste doen voor het algemeen welzijn.
  Moge alle negatieve energieën, op de bevolkingen gedaan, opgeheven en vernietigd worden en mag zich dit blijven herhalen tot in het oneindige. En zo zal geschieden.”

  Ieder mens, gelovig of niet, heeft de individuele en morele plicht om zo zijn steentje bij te dragen aan een betere wereld door gebruik te maken van deze innerlijke Macht/Energie, sterker en machtiger dan het kwaad of wapens, waar velen zich nog steeds en helaas onbewust van zijn.
  Laten wij gezamenlijk dit kwaad bestrijden zonder geweld maar door terugsturen van het kwaad en triggeren van het karma van de boosdoeners met onze Energie, meer is er namelijk niet nodig: bewustwording van onze Macht.
  Dan behoren alle doemscenario’s voor de mensheid tot het verleden en wordt de toekomst een betere wereld voor ieder mens.

  • Reeds jaren wordt door globalisten via chemtrails getracht om de Nieuwe Energie door zonnevlammen te verhinderen om onze aarde te bereiken… Chemtrails uit een commercieel vliegtuig is TOTALE onzin, dan zou de temperatuur juist fors moeten afnemen, en niet oplopen! En waar laat je dat spul dan in een vliegtuig?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in