Het typische gezicht van een deugmens: Onbeschoft – arrogant – betweterig – vol haat tegenover andersdenkenden – onbekwaam om nieuwe informatie op te nemen – onbekwaam om nieuwe bevindingen te maken.

Een onlangs vrijgegeven studie kan ons allen enig inzicht geven in waarom onze grote stedelijke centra bevolkt worden met linkse gekken die blijven stemmen op dezelfde gelijkgestemden die hetzelfde mislukte beleid blijven doordrukken, waardoor deze steden minder bewoonbaar en veel gevaarlijker worden, bericht Naturalnews.com.

Volgens het onderzoek kan een verhoogde blootstelling aan luchtvervuiling ook leiden tot een toename van geestesziekten, meldt The Guardian, onder verwijzing naar “de meest uitgebreide studie in zijn soort” tot nu toe.

Onderzoekers bestudeerden 13.000 mensen in Londen en ontdekten dat er een relatief kleine toename is van de blootstelling aan stikstofdioxide, die vervolgens leidt tot een toename van 32 procent van het risico om een behandeling in de geestelijke gezondheidszorg nodig te hebben en een toename van 18 procent van de ziekenhuisbehandeling voor dezelfde problemen.

De wetenschappers die de studie uitvoerden zeggen dat hun bevindingen waarschijnlijk meer van toepassing zijn op mensen die in grotere steden van ontwikkelde landen wonen, en voegen eraan toe dat het terugdringen van luchtvervuiling uiteindelijk miljoenen mensen ten goede zou kunnen komen.

“Luchtvervuiling is aanpasbaar, en ook op grote schaal het verminderen van blootstelling op bevolkingsniveau,” vertelt Joanne Newbury, van de Universiteit van Bristol, een deel van het onderzoeksteam, aan de media. “We weten dat er interventies zijn die gebruikt kunnen worden, zoals het uitbreiden van lage-emissie zones. Interventies op het niveau van de individuele gezondheid zijn eigenlijk heel moeilijk.”

De krant voegt eraan toe:

De studie gebruikte de frequentie van ziekenhuisopname of bezoeken aan gemeenschapsartsen en -verpleegkundigen als maatstaf voor de ernst van de aandoening. De onderzoekers berekenden dat een kleine vermindering van één verontreinigende stof alleen al ziekte kan verminderen en de NHS tientallen miljoenen per jaar kan besparen.

  Beveiliger merkte de terrorist op voor de bomaanslag, maar greep niet in: wilde niet 'racistisch' zijn - Het verschil tussen held en lafaard

De niveaus van luchtverontreiniging in Londen zijn de laatste jaren gedaald, maar er is geen veilig niveau, zegt Ioannis Bakolis, van King’s College London, die het onderzoek leidde.

“Zelfs bij lage niveaus van luchtverontreiniging kun je dit soort zeer belangrijke effecten waarnemen,” vertelt Bakolis aan The Guardian.

De studie lijkt voort te bouwen op eerder onderzoek dat aantoonde dat zelfs incrementele stijgingen in luchtvervuiling kunnen leiden tot vaak aanzienlijke stijgingen in angst en depressie – andere factoren die vaker lijken voor te komen bij linkse stadsbewoners. Vuile lucht is ook toegeschreven aan hogere zelfmoordcijfers en dat kinderen die opgroeien in vervuilde lucht omgevingen meer kans hebben om psychische stoornissen te ontwikkelen.

Luchtvervuiling kan ook leiden tot een “enorme” vermindering van de algemene intelligentie en kan zelfs bijdragen tot dementie, wat de toestand van de huidige Amerikaanse president zou kunnen helpen verklaren na zoveel tijd te hebben doorgebracht in het overvolle Washington, D.C., gedurende het grootste deel van zijn volwassen leven.

En in 2019 bleek uit een wereldwijde meta-analyse van gegevens dat luchtvervuiling ook schade zou kunnen toebrengen aan alle andere lichaamsorganen dan alleen de hersenen, meldt The Guardian.

De meest recente studie, die werd gepubliceerd in het British Journal of Psychiatry, volgde patiënten in Zuid-Londen vanaf de eerste keer dat ze in contact kwamen met de geestelijke gezondheidszorg, terwijl ze gebruik maakten van schattingen met hoge resolutie van de luchtkwaliteit bij hen thuis.

“Het verband was het sterkst voor NO2, dat grotendeels wordt uitgestoten door dieselvoertuigen, maar was ook significant voor kleine deeltjes, die worden geproduceerd door het verbranden van alle fossiele brandstoffen,” meldt The Guardian, onder verwijzing naar de gegevens.

  Bizarre blanke onderwerping aan zwart racisme in de Verenigde Staten

De onderzoekers merkten op: “Het identificeren van aanpasbare risicofactoren voor de ernst van de ziekte en terugval kan vroegtijdige interventie-inspanningen informeren en het menselijk lijden en de hoge economische kosten veroorzaakt door langdurige chronische geestesziekten verminderen.”

“Bij kostenevaluaties wordt momenteel alleen rekening gehouden met de lichamelijke gezondheid, maar we zien meer studies die verbanden aantonen met de geestelijke gezondheid,” voet Newbury eraan toe. “We denken dat het belangrijk kan zijn om deze mee te nemen, omdat het de weegschaal kan doen doorslaan en duidelijker kan maken dat investeren in het terugdringen van luchtvervuiling kosteneffectief is.”

Dit zou de zoveelste ‘studie’ kunnen zijn die gericht is op het verminderen van het totale gebruik van fossiele brandstoffen, waar links hypocriet op aandringt terwijl het vertrouwt op processen die fossiele brandstoffen verbranden om comfortabeler te reizen en te leven.

Maar het lijdt geen twijfel dat het verbranden van fossiele brandstoffen vervuilende stoffen produceert, die zich in grotere concentraties verzamelen in steden – die allemaal worden bestuurd door linkse mensen.

Toch is er een oplossing: Ga weg uit de steden en leef een schoner, frisser leven, zelfs als je in een benzineauto rijdt en je huis het hele jaar door verwarmt en koelt. De frisse lucht zal uw geestelijke gezondheid ten goede komen en u zult ons moderne leven niet meer als zo’n slechte zaak beschouwen. En u zult op geestelijk gezondere mensen stemmen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zinVolg Frontnieuws op Telegram

  Hier is de "racistische" foto in de IKEA catalogus die IKEA niet wil dat u ziet
Vorig artikelCovid is slechts het excuus voor regeringen om constante bewaking van uw bloed, lichaamsvocht en medicatie te eisen
Volgend artikelProf. Edinger: Prikken, Grafeen en 5G – hoe we onszelf kunnen beschermen en vaccinatieschade kunnen beperken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. zoek geen excuses, Groen linkse mensen zijn grotendeels psychiatrisch patient, een op de drie pleegt zelfmoord of vraagt een ander daarbij te helpen. Dat is het goede nieuws.

  Het slechte nieuws is dat ze in groepen levensgevaarlijk zijn en totaal onredelijk, “HUN” denkbeeld en visie van de wereld zijn de enige juiste, en als je niet volgt helpen ze je ongevraagd met sterven.

  Er is niks mis aan sociaal denken, zo bouw je een samenleving met een vangnet dat voor iedereen aanwezig is en stabiliteit biedt, een voorwaarde voor groei en vooruitgang.

  Vanaf de jaren 90 is bijvoorbeeld Groen Links met geweld het politieke toneel op gekomen, en omdat er voordeel was voor enkele gevestigde partijen heeft men geen vervolging ingesteld tegen pure terreur door links maar de andere kant op gekeken. Was met de Centrum Democraten is gebeurd is daar ene goed voorbeeld van: mensen thuis in hun prive bedreigen, aanvallen en hun famillie en werkgever erbij….zo is Groen links groot geworden, door terreur. Dat word niet uitgewist, dat word nog gecorrigeerd in de toekomst. Dat wegkijken en hier en daar hand en spandiensten verlenen maakt partijen zoals VVD, CDA en PVDA in de basis mede schuldig. Staatsveiligheid heeft hierin de voortrekkersrol gespeeld en zelfs linkse terreurgroepenn aangestuurd om een democratisch verkozen partij af te maken. De lijst Fortuyn kwam daarna aan de beurt waarbij men direct voor de kop ging, maar wie weet dan nog….

  Dit is de democratie in Nederland, iedereen heeft gelijke rechten maar die tellen niet als anderen die de macht hebben het er niet mee eens zijn….dan noemt men het bescherming etc maar het is en blijft gewoon terreur.
  Nu is de dictatuur gevestigd.

 2. Typische circelredenering.
  Als je een stap verder zet zitten we bij ontvolking als mogelijke oplossing.
  Veronderstelling? Overigens is op veronderstellingen de hele c-hoax gebaseerd.

 3. p.s. schone lucht maakt alle verschil in functioneren, en om die reden moet je niet teveel mensen op elkaar zetten. 10 miljoen in Nederland was dus al echt overvol….het moeten er op basis van vierkante meters 30 miljoen worden, maar niemand heeft gekeken naar de vervuiling die daardoor ontstaat….

  Gooi je alle mislams terug naar de andere kant van de midelandse zee zijn hier alle problemen qua milieu, huisvesting en financieen over….kunnen we weer gewoon iets opbouwen en s’avonds over straat door het hele land. Zoals het eruit ziet is de regering, en eigenlijk de hele EU bezig om hoe dan ook een grote burgeroorlog uit te lokken. Zowel door immigratie als door verhoging van belastingen als door vrijhiedsberoving en verplichte inspuiting met experimentele middelen.

  Wie wil protesteren moet niet op de Dam zijn maar de verantwoordelijken persoonlijk aanspreken, zolang als die figuren op TV zien dat er protest is blijft het een ver van mijn bed programma met volks amusement.

  Protesteren doe je bij de bron van het kwaad en dan maak je je ongenoegen duidelijk door de veroorzaker in de ogen te kijken. Dan heb je kans dat jou klachten gehoord en gehonoreerd gaan worden. Niet ergens op een pleintje of veldje in het niets…, of steeds vluchtend voor stokken en helmen en honden ( dierenmishandeling trouwens, een hond op mensne afsturen) en waterkannonnen, dat is en blijft amusement op het beeldscherm voor de massa….

  Dat gezegd hebbende, als er vandaag in Amsterdam doden vallen is de revolutie maandag om 00.01 uur officieel begonnen en de dictatuur ingezegend.

 4. Het is 10.30, zondag 5 september en in de landelijke pers geen regel te vinden over protest in Amsterdam. Dan is het wel duidelijk, de kranten die er nu nog niet over schrijven zijn geen vrije pers maar propaganda kanalen.
  Heel Europa is in protest en de MSM legt er de deksel op. Hoerenzonen zijn het. Ze mogen gerust aan het gas, lachgas of welk gas dan ook.

  De grootste vijand van de bevolking is de pers.

 5. Een buitengebied kan ook dramatisch zijn qua luchtvervuiling. Wij wonen in een buitengebied en de buurman aan de zuidkant stookt houtkachel van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat 7/7 van September t/m Juni. Ik als ervaringsdeskundige kan wel zeggen dat dit een enorme impact heeft op onze gezondheid. Deze ongelikte beer is nu kwaad want wij zijn daar later komen wonen en hebben dit dus te accepteren.

 6. net beelden gezien van de optocht in Amsterdam. Ik snap nu dat de politiek gewoon doet wat ze doen. Protest moet duidelijk herkenbaar zijn, maar met een rollende discotheek over straat en danspasjes maken is niet echt je woede en ongenoegen uiten, meer smeken om meer uppers of andere blijmakende pilletjes….

  mij, ik ga vast inpakken voor de export van mijn hoofd, voeten en wat daartussen zit….

  zodra de restricties opgeheven worden….

  • Tip: houdt de consulaten in de gaten. Wanneer deze gesloten zijn/worden i.v.m. lockdown is het niet mogelijk een verblijfsvergunning te verkrijgen en wil men dat je het land van ‘bezoek’ verlaat binnen de daarvoor aangewezen periode. Wanneer je een stukje land hebt gekocht aldaar zorgt dit niet voor een legitimatie om te mogen blijven. Houdt dit dus in het achterhoofd en zorg voor een plan B. 😉 Groet en het gaat je goed!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in