Ik drukte altijd een lijst af van de meest kwaadaardige bedrijven op aarde. Monsanto stond altijd hoog op de lijst. En Goldman Sachs ook – de vampierinktvis op het gezicht van de mensheid en zeker de meest kwaadaardige bank ooit gecreëerd. Sommige van de wapenbedrijven moeten in de top tien staan. Het bedrijf dat granaten ontwierp die er kleurrijk uitzien zodat kinderen ze oprapen, krijgt van mij regelmatig stemmen. Het idee is dat de kinderen de granaat oprapen en een arm verliezen als de granaat ontploft. De theorie is dat een kind dat een ledemaat mist een land meer kost dan een dood kind. Google, dat zijn belofte om geen kwaad te doen vergat, werd onderdrukkend en tiranniek en hun vrienden bij YouTube vergaten ook hun tienerdromen en werden ’s werelds slippendragende misdadigers. Microsoft is een van de grootste boosdoeners, net als Wikipedia, de site die in deze oorlog enorme schade heeft aangericht, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Dr Vernon Coleman’s Wednesday Review

De farmaceutische bedrijven stonden altijd dicht bij de top op mijn lijst. AstraZeneca, Johnson and Johnson en, natuurlijk, het door en door onaangename GlaxoSmithKline zijn volgens mij niet het soort bedrijven waar eerlijke, fatsoenlijke mensen voor willen werken. Medewerkers van farmaceutische bedrijven zijn er niet om levens te redden, maar om geld te verdienen.

Maar het nummer 1 horrorbedrijf in de wereld is niet moeilijk voor mij om te kiezen.

Miljoenen mensen zijn erin geluisd te geloven dat het hun redder is – een prachtig bedrijf. De baas schept op dat als hij een restaurant binnengaat, de andere eters opstaan en voor hem applaudisseren. Staande ovaties hier en daar terwijl ze hun eten naar hem zouden moeten gooien.

Maar ik geloof dat het het meest door en door slechte bedrijf is dat ooit is opgericht. Helaas, verrassend genoeg, hebben maar weinig mensen mijn video van twee weken geleden bekeken, getiteld ‘Evidence that they knew the covid jab would kill thousands‘, waarin ik uitlegde dat het bedrijf wist hoe gevaarlijk hun nieuwe medicijn was – en hoeveel mensen het doodde en verwondde.

Ik heb het over Pfizer, natuurlijk.

Er zijn veel misvattingen en mythen over Pfizer.

De eerste is dat het een covid-19 prik heeft gemaakt.

Dat is niet zo.

Het enige dat Pfizer heeft gecreëerd is een geldverdienmachine.

Een woordvoerder van Pfizer zegt dat hun prik miljoenen levens heeft gered. Dat is natuurlijk typische medicijnfabrikanten onzin. De farmaceutische bedrijven beweren altijd dat hun medicijnen en vaccins miljoenen levens hebben gered. De waarheid is dat veel van hun medicijnen en de meeste, zo niet alle, van hun vaccins meer mensen hebben gedood of verwond dan dat ze hebben gered. Schoon drinkwater en rioleringssystemen deden de reddingen.

De directeur van Gavi, de door de VN gesteunde vaccinalliantie, zegt dat “niemand veilig is totdat iedereen veilig is”, wat moet doorgaan als een van de domste en meest zelfzuchtige opmerkingen ooit die niet uit een kerstpakket zijn gekomen. Het argument is dat de prik aan iedereen in de wereld moet worden gegeven. Goh.

De waarheid over de Pfizer-prik is dat hij is gemaakt door een bedrijf dat BioNTech heet. Pfizer’s vorige beroemdste creatie was Viagra, een middel tegen bloeddruk dat een onverwachte bijwerking bleek te hebben. Pfizer doet alleen de marketing en verdient verdomd veel geld.

Ik heb de ontstellende geschiedenis van Pfizer al eerder beschreven, maar het is de moeite waard eraan te herinneren dat het bedrijf in 2018 door Donald Trump publiekelijk op Twitter aan de schandpaal werd genageld vanwege zijn gewoonte om de prijzen te verhogen.

Trouw aan zijn gewoonte heeft Pfizer de prijs van zijn covid-19-jab verhoogd, ook al zou je verwachten dat de prijs zou dalen. Von der Leyen van de EU stemde in met een enorme prijsstijging per prik – van een onfatsoenlijke 15,5 euro naar een ronduit hebzuchtige 19,50 euro – net als degene die verantwoordelijk was voor de verspilling van NHS-geld in het VK en die verantwoordelijk was voor de inkoop in de VS.

Zelfs de WHO zegt dat Pfizer de reputatie heeft winst boven alles te stellen. Pfizer heeft zijn investeerders onlangs verteld dat de prijs omhoog zou gaan als covid endemisch wordt – ook al zijn de administratieve en onderzoekskosten lager en wordt er al gezegd dat de winst in de buurt van de 20% ligt. Ze hebben het over prikken prikken prikken voor de komende jaren. Pfizer heeft het over $80 miljard aan verwachte inkomsten. Een bank omschreef het als een economische meevaller. En vergeet niet dat Pfizer dit verdomde product niet heeft gemaakt. Ze hebben het op de markt gebracht.

Ik was verrast toen ik hoorde dat de baas van Pfizer vrijaf nam van applaudisseren in restaurants om te waarschuwen dat iedereen misschien een vierde injectie nodig heeft om de ommicron-versie van de rebranded griep te bestrijden.

En dan zullen ze zich een weg banen door de rest van het Griekse alfabet. Ik wed dat er ergens een comité is dat zich afvraagt wat ze zullen doen als het Griekse alfabet op is. Het is pijnlijk duidelijk voor iedereen met twee neuronen om tegen elkaar te wrijven dat omicron wordt gebruikt als een marketinginstrument om de simpele geesten in de rij te zetten voor een nieuwe prik.

En dan is er nog de magische pil waar de mainstream media zo enthousiast over is. Pfizer heeft er een, natuurlijk, en Merck ook.

In de VS heeft de FDA de pil van Merck met een meerderheid van 13 tegen 10 goedgekeurd, hoewel sommige Amerikanen misschien op meer hadden gehoopt dan een vrij krappe meerderheid voor. De tegenstemmers maakten zich zorgen over de veiligheid en doeltreffendheid. Zij vreesden dat de pil nieuwe covid-varianten zou kunnen doen ontstaan of geboorteafwijkingen zou kunnen veroorzaken indien zij door zwangere vrouwen zou worden genomen.

De nieuwe antivirale pil van Pfizer, de sterk gepromote oplossing, moet worden ingenomen met een geneesmiddel genaamd ritonavir – het geneesmiddel dat wordt gebruikt om HIV te behandelen, en er is een klein probleem in die zin dat ritonavir het lichaam specifiek remt om geneesmiddelen af te breken. In een artikel in het tijdschrift “Nature” wordt melding gemaakt van een hoge algemene frequentie van wisselwerkingen tussen geneesmiddelen.

De kwestie van het dragen van maskers staat weer in het middelpunt van de belangstelling. De BBC meldt dat de BMA heeft gezegd dat astma geen uitzondering vormt voor het dragen van maskers.

Een persoon van de BMA zou gezegd hebben dat Asthma UK en de British Lung Foundation “hier ook heel goed en sterk in zijn, dat iedereen die aan die aandoeningen lijdt een gezichtsmasker moet dragen.”

  Wetenschappers UCL: Vaccin veroorzaakt ernstige neurologische aandoening

Eigenlijk is dat niet wat ze zeggen op hun website, waar de British Lung Foundation het ermee eens is dat sommige mensen met longproblemen geen maskers kunnen dragen. Maar naar mijn mening maakt de BMA deel uit van de vijand, zoals zij altijd al geweest is.

De British Lung Foundation zegt: “Het dragen van een masker vermindert de zuurstoftoevoer van een persoon niet en leidt niet tot een ophoping van kooldioxide. U hebt misschien verhalen gelezen waarin dat wordt beweerd, maar dat is niet waar.”

En ik twijfel er niet aan dat zij ook geloven dat de maan van groene kaas is gemaakt, dat Doris Johnson nog nooit een leugen heeft verteld en dat de kerstman geen huizen bezoekt die geen schoorsteen hebben en waar de bewoners geen driedubbele prik hebben genomen.

Lees alstublieft mijn boekje over het onderwerp maskers. Het is gratis verkrijgbaar op mijn beide websites. Misschien wilt u een gratis exemplaar sturen naar de British Medical Association en de British Lung Foundation. U kunt ze vinden op het internet. Vergeet ook niet dat Noord-Ierland de hele tijd op maskers heeft aangedrongen, maar blijkbaar een hoger infectiepercentage heeft dan Engeland.

Het bewijs is duidelijk: maskers werken niet. Maar, naast vele andere problemen, vergroten ze wel de kans van de drager op het ontwikkelen van een ernstige borstinfectie. Bacteriële longontsteking is nu een groot wereldwijd probleem dankzij de maskers.

Waarom trekt niemand in de regering zich iets aan van het bewijs? Omdat de waarheid, zoals het al twee jaar is, ongemakkelijk is. Onze vrijheden worden uitgehold, overal van de mensen afgenomen door corrupte en totalitaire regeringen. Vakbonden grijpen elke gelegenheid aan om meer lockdowns te eisen. Een ziljoen werknemers in de publieke sector zitten thuis, veroorzaken chaos door hun afwezigheid en worden toch betaald.

Politici en adviseurs weten dat een risicoloze wereld onmogelijk is. Het is al twee jaar duidelijk dat ze gedreven worden door duistere motieven.

Overigens, over maskers gesproken, de prachtige World Doctors Alliance wijst erop dat als je geen masker draagt, het voor iedereen illegaal is om erop aan te dringen dat je bekendmaakt waarom je geen masker draagt – volgens sectie 29 (5) van de Equality Act 2010. De World Doctors Alliance wijst er ook op dat het illegaal is om iemand de toegang en/of service te ontzeggen, omdat dat een overtreding is van artikel 13 (1) van de wet op gelijke behandeling.

Kortom, het is illegaal om iemand die geen masker draagt lastig te vallen of te discrimineren en als u dat doet, kunt u strafrechtelijk vervolgd worden en een boete krijgen.

Wanneer ik het kan opbrengen om naar een stad te gaan waar er straatverlichting en winkels zijn, betaal ik voor bijna alles wat ik koop contant. Nou ja, om eerlijk te zijn heb ik nog nooit een huis voor contant geld gekocht en ik heb al een hele tijd geen auto meer voor contant geld gekocht, maar u begrijpt wat ik bedoel.

Twee dagen geleden ging ik naar een tweedehands boekenwinkel en kocht een paar boeken met contant geld. Je zou denken dat ik ze probeerde te betalen met kralen. De man die me volgde, staarde me aan en bekritiseerde me luid omdat ik contant geld gebruikte. Met een kaart betalen is veel beter,’ zei hij, en hij nam vijf minuten de tijd om de transactie te doen slagen. De medewerkster was het met hem eens, en dat was dom van hem, want de kaartmaatschappijen nemen een groot deel van de winst van elke winkel voor hun rekening.

Winkelen is tegenwoordig een miserabele zaak. Ik ben twaalf winkels binnengegaan en ik was de enige in alle winkels die geen masker droeg. Overal waar ik kom is er bewijs van groeiende krankzinnigheid. Ik hoorde van iemand die een beetje snotterde en zes laterale flowtests deed tot er één positief was. Hij haastte zich toen naar een testcentrum en had een positieve PCR-test. Hij is nu dolgelukkig dat hij zich kan isoleren voor hoelang dat tegenwoordig is. Tegen de tijd dat hij zo goed als genezen is, zal zijn vrouw de kriebels krijgen en positief testen. Ik betwijfel of een van beiden ooit nog zal werken – wat waarschijnlijk het plan is.

Vorige week heb ik in mijn review melding gemaakt van de beschuldigingen tegen vaccinpromotor Bill Gates – die is beschuldigd van seksueel wangedrag. Zowel de BBC als de “Guardian” hebben financiële banden met Gates en het is verbazingwekkend dat zij deze banden hebben gehandhaafd. Dit is hypocrisie tot absurde hoogten. De BBC ontslaat mensen die zijn bezoedeld door ongepast gedrag – bewezen of niet – maar hun loyaliteit aan Gates toont aan dat de organisatie seksuele intimidatie door de vingers ziet wanneer het haar uitkomt.

De geschiedenis van de BBC is dermate dubieus dat alle linkse, woke mensen ver uit de buurt van de studio’s zouden moeten blijven – en oproepen tot onmiddellijke sluiting.

Veel linkse gekken hebben opgeroepen tot het verwijderen van standbeelden van belangrijke historische figuren – waaronder Winston Churchill – maar hoeveel van hen hebben opgeroepen tot het sluiten van de BBC vanwege haar smerige geschiedenis?

Reith was de eerste directeur-generaal van de BBC en wordt algemeen beschouwd als de vader van de BBC, maar hij was een fervent aanhanger van Hitler – hij prees diens efficiëntie in 1939 en vertelde Herr von Ribbentrop dat hij met plezier het hakenkruis zou laten wapperen vanaf het dak van Bush House.

Zo, daar zijn we dan, het is moeilijk om de conclusie te vermijden dat iedereen die de BBC steunt zichzelf linkt aan een nazi-aanhanger en zijn ogen sluit voor de seksuele intimidatie van vrouwen.

Ik geloof dat de BBC nog steeds ergens een borstbeeld en portret van Reith – de nazi-sympathisant – vertoont.

Totdat de met hypocrisie doordrenkte BBC wordt gesloten, zou elke BBC-presentator en -omroeper zich elke dag moeten verontschuldigen voor het schandelijke verleden van hun werkgever.

Intussen blijven de leugens en bedrog dik en snel komen en bouwen ze de dreigementen op, zoals voorspeld. Ze dreigen met de invoering van vax-paspoorten en gedwongen vaccinaties voor degenen die verstandig genoeg zijn om nee, dank u te zeggen.

Veel van de nieuwe voorschriften zijn alleen maar bedoeld om diegenen te isoleren en onder druk te zetten die zich verzetten tegen de tirannie – diegenen onder ons die weten dat de covid-19-prik niet veilig genoeg is om als afval te worden gebruikt.

Politici over de hele wereld strijden om een plaats in de wereldregering die gepland is. De politici die het slechtst zijn voor hun kiezers, krijgen de topbanen als de nationale regeringen verdwijnen.

  Geen woorden kunnen de pijn beschrijven: Moeder vertelt hoe haar baby 5 dagen na haar tweede Pfizer-injectie overleed

In het Verenigd Koninkrijk wordt het land opnieuw gesloten wegens een griepvariant waarvan iedereen het erover eens lijkt te zijn dat hij milder is dan de vorige variant, hoewel ze ongetwijfeld zullen beweren dat er mensen aan sterven (en niet aan sterven). Het regeringspersoneel, dat weet dat het liegt, zal ongetwijfeld doorgaan met feesten en hun eigen regels negeren.

Op donderdag 9 december sprak Doris Johnson, de premier van het Verenigd Koninkrijk, over een volledige lockdown. Iemand in Wales zei hetzelfde. De Schotse vrouw annuleerde Kerstmis. Maar de WHO meldde dat niet één persoon in de wereld was gestorven aan omicron – de nieuwe covid-variant. Niet één. Niet één in Zuid-Afrika waar omicron voor het eerst de kop opstak. Dit is een ziekte waarvan algemeen wordt gezegd dat ze minder erg is dan griep – waarschijnlijk minder dan een verkoudheid. Ik voorspelde enkele maanden geleden dat de regeringen de schroef zouden aandraaien wanneer Kerstmis eindigde.

Waarom? Omdat mensen depressief zijn als de feestdagen ten einde lopen en dit is een psy-op – het heeft niets te maken met geneeskunde of wetenschap. De slechte mensen die de wereld regeren willen ons aanvallen wanneer we het meest kwetsbaar zijn. Ik vertel u dit niet om u depressief te maken, maar omdat het beter is dat u het weet dan dat u verrast wordt.

We worden er door de mainstream media nooit aan herinnerd dat ongeveer 93% van alle volwassenen antilichamen heeft en dat covid-19 een sterftecijfer van ongeveer 0,096% heeft – vooral onder 80-plussers die andere ernstige ziekten hebben.

En over de traditionele griep gesproken, ze zeggen dat de griep terugkomt – om ons ervan te overtuigen dat covid niet de griep is, wat weer een leugen is.

Yahoo News kopte onlangs: “Vaccins voor Australische kinderen van 5 tot 11 jaar: wat weten we en hoe kan ik reserveren?” De schrijver zegt: “Het is waar dat ernstige symptomen en complicaties van covid-19 bij ongevaccineerde kinderen uiterst zeldzaam zijn, en de overdracht tussen kinderen op scholen is gering. Maar kinderen hebben een grote kans om het virus te verspreiden naar leden van hun huishouden als ze toch besmet raken…”

Het probleem daarmee is natuurlijk dat de prikken niet voorkomen dat je het krijgt of verspreidt. Maar dat geeft niet. De feiten zijn al lang geleden losgelaten in deze propaganda oorlog.

In Oostenrijk moet iedereen die ouder is dan 14 jaar en zich niet onder dwang laat inenten met een giftig, experimenteel geneesmiddel dat niet doet wat men denkt dat het doet, een boete betalen die kan oplopen tot 3600 euro per drie maanden of misschien wel een paar duizend euro per dag, afhankelijk van welk nieuwtje je gelooft. Degenen die niet kunnen of niet willen betalen, zullen in speciale kampen worden geconcentreerd. Ik denk dat ze ze misschien ‘concentratiekampen’ zullen noemen. Armoede en honger zullen ongetwijfeld dramatisch toenemen. Adolf Hitler, de beroemdste Oostenrijker aller tijden, zal bruisen van trots.

Ik dacht dat we een boycot zouden moeten organiseren van alles wat in Oostenrijk wordt gemaakt, maar het enige wat ze daar schijnen te maken, behalve ledenkousen en dirndls, zijn Oostenrijkers, dus we moeten gewoon een toeristenboycot organiseren. Ga ergens anders heen voor je vakantie en vertel ze waarom. We moeten ons verzetten tegen deze tirannie. Vergeet niet dat u misschien niet in Oostenrijk bent, maar als de regering daar wegkomt met deze wandaad, is de kans groot dat regeringen overal elders hetzelfde zullen willen doen. En toen ze voor mij kwamen was er niemand meer om voor mij op te komen… je weet hoe dat gaat.

In het Verenigd Koninkrijk, bieden huisartsen een herhalingskuur aan iedereen onder de 40, tegen de NHS richtlijnen in. De enige conclusie is dat ze prikhappy zijn geworden – gedreven door al dat mooie geld om alles te doen.

Ik heb gehoord van een Britse huisarts die weigerde een patiënt te zien omdat ze niet was gevaccineerd. Als dit waar is, is het een schending van elk medisch principe dat bestaat. Het is een schending van de Eed van Hippocrates, en zeker van de NHS regels. Elke dokter die dit doet zou permanent uit het medisch register moeten worden geschrapt – deels omdat hij niet wil helpen en deels omdat hij te dom is om een stethoscoop te bezitten.

Ook in het VK moeten patiënten die niet willen worden geprikt, hun arts ervan overtuigen een vrijstellingsformulier te ondertekenen. Ik heb begrepen dat ze het formulier gewoon kunnen opsturen, want sinds het voorjaar van 2020 is er niemand meer bij de huisarts geweest. Als een huisarts eenmaal een besluit heeft genomen, is er geen beroep meer mogelijk, wat helemaal lijkt te passen in de totalitaire wereld waarin we leven.

In Finland bleef de premier tot 4 uur ’s ochtends uitgaan, ondanks dat hij contact had gehad met een minister met covid. Ik zie Joe Biden niet tot 4 uur ’s nachts uitgaan. En in het Verenigd Koninkrijk, natuurlijk, lieten ministers en medewerkers zien dat ze weten dat het covid-fraude is door veel feestjes te geven maar ze bijeenkomsten te noemen. Kom naar mijn kantoor voor drankjes, kaas hapjes en veel toespelingen. Het is onze kerstbijeenkomst.

Verstandige mensen zullen zich afvragen waarom ze de prikken zo hard pushen, aangezien iedereen weet dat ze niet doen wat mensen denken dat ze doen. Het enige antwoord is natuurlijk dat ze bedoeld zijn om te doden. Ze ontkennen en onderdrukken de waarheid. Degenen die zeggen dat het geen zin heeft, missen het punt. Niets wat ze doen is ontworpen om zinvol te zijn. Het is een psy-op. U en ik zijn nu de vijand van ons land. In een gezonde wereld, geleid door gezonde mensen, zouden de covid-19 injecties worden verboden – niet verplicht worden gesteld. Deze oorlog heeft niets te maken met geneeskunde of wetenschap. Het is een propaganda oorlog geleid door psychopaten.

Een groep wetenschappers zegt dat het aantal ziekenhuisopnames kan oplopen tot 1.000 per dag. Dat is waar. Het kunnen er een miljoen per dag worden. Of er kunnen er maar drie per dag zijn. Regeringen bouwen al twee jaar beleid op “zouden” en “kunnen”, dus ze kunnen net zo goed op die voet doorgaan.

Het feit dat mensen in de regering zich niets aantrekken van hun eigen verdomde regels bewijst dat ze weten dat alles een leugen is. Er is geen plaag. Je hoeft geen partijtjes op te geven of domme, onderdrukkende regels te gehoorzamen.

Dr. Hilary Jones, de prikliefhebster, dat is degene die ik niet kan overhalen om met mij over covid te debatteren, vertelde de wereld dat 90% van de mensen in het ziekenhuis met covid-19 niet geprikt waren. Deze terminologische onnauwkeurigheid werd herhaald door een presentatrice genaamd Lorraine Kelly en de volgende dag herhaalde een acteur genaamd Martin Kemp blijkbaar de rotzooi. De waarheid is dat de meeste sterfgevallen zich voordoen onder de geprikten – niet onder de niet-geprikten.

  Huiszoeking en licentie intrekking bij Coronakritische arts

Leugens, leugens en nog meer leugens. Het is alles wat we krijgen van de mainstream media. Het is een oorlog en de media staat aan de kant van de vijand. Ze lachen om de vijf miljoen die hun eerste prik nog niet hebben gehad. Maar hoewel ze lachen zijn ze ook bang. Ze weten dat als wij winnen, zij in grote problemen komen.

En ondertussen blijft het angstaanjagende bewijs van het gevaar van de covid-19 prikken verschijnen. Het lijkt erop dat de spuiten een slapende kanker wakker kunnen maken – waardoor mensen van wie de kanker in remissie is een groot risico lopen op het ontwikkelen van secundaire ziekten. Niemand die kanker heeft gehad of zou kunnen hebben (en nog steeds op de wachtlijst voor tests staat) mag ervan dromen de covid-prik te nemen.

Artsen en verpleegkundigen zijn wettelijk verplicht ervoor te zorgen dat experimentele geneesmiddelen worden gegeven met de volledig geïnformeerde toestemming van de patiënten. Hoe kan er sprake zijn van geïnformeerde toestemming als we nog steeds niet weten wat de gevaren zijn? Zoals ik een jaar geleden al zei, zullen artsen die deze spuiten geven, naar de gevangenis gaan.

Een studie uitgevoerd door mensen die gewoonlijk oma’s leren hoe ze eieren moeten zuigen, heeft geconcludeerd dat huisartsen die hun patiënten op video zien, vitale aanwijzingen missen en moeite hebben om een relatie met hun patiënten op te bouwen. Dr. Colin Barron en ik waren het daar zo lang geleden over eens dat ik me niet meer kan herinneren wanneer dat was.

Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat een actrice zich heeft verkleed als verpleegster en prikken heeft gegeven in een plaatselijk NHS centrum. Lijkt me logisch, aangezien de hele fraude één lang drama is – een langlopende soap met scriptschrijvers die de plotlijnen uitwerken.

Verpleegsters hebben gezegd dat ze de niet-geprikten zo verafschuwen dat ze het onmogelijk vinden hen te behandelen.

Elke verpleegster van wie kan worden vastgesteld dat zij dit heeft gezegd, moet onmiddellijk worden ontslagen en voorgoed uit het register van verpleegkundigen worden geschrapt.

Deze duivelse houding is om twee redenen slecht.

Ten eerste geven de verpleegkundigen die deze standpunten verkondigen, natuurlijk openlijk blijk van hun onwetendheid. Het zijn de patiënten die de prik aanvaarden die de gezondheidszorg, de ziekenhuizen en de veiligheid van alle anderen in gevaar brengen.

Ten tweede, en dat is nog belangrijker, hebben medische beroepsbeoefenaren de plicht alle patiënten op dezelfde manier te behandelen. Herinnert niemand zich de aflevering in MASH waarin een Koreaanse soldaat behandeld moest worden en Hawkeye erop stond hem snel te behandelen omdat hij het zwaarst gewond was?

Toen ik geneeskunde studeerde was ik lid van de Medical Association for the Prevention of War en ik herinner me dat ik een conferentie bijwoonde waar een arts uit, ik meen, Detroit, sprak over het feit dat ziekenhuisartsen bij gelegenheid gewonde politieagenten hadden behandeld vóór gewonde relschoppers. Men was het er algemeen over eens dat dit afschuwelijk was en dat patiënten altijd op grond van hun behoeften moesten worden behandeld en nooit op grond van hun ras, geslacht of geloofsovertuiging.

Nu er in het VK geen doeltreffende gezondheidszorg beschikbaar is, moeten we campagne blijven voeren voor de beschikbaarheid van antibiotica zonder recept. Ik roep al tientallen jaren over de gevaren van het overmatig voorschrijven van antibiotica, maar als we ze niet van de artsenlijst halen, zullen vele duizenden sterven aan sepsis en borstinfecties. Als u mijn bewering dat er geen gezondheidszorg is in het VK in twijfel trekt, kunt u mij uitleggen waarom het aantal patiënten dat meer dan 12 uur op een trolley wacht op de spoedeisende hulp in een maand tijd met nog eens 50% is gestegen. Dat is meer dan een schandaal.

Dank u voor het kijken naar een oude man in een stoel. En dank aan Brand New Tube en aan Muhammad Butt.

Trouwens, ik zag iemand klagen over dit gedeelte van mijn video’s. Nou, je kan altijd nu afzetten en je haasten om je teennagels te knippen. Ik heb het altijd onbeleefd gevonden om een bioscoop te verlaten of een film af te zetten voordat de aftiteling is afgelopen, maar ik ben ouderwets. Sommige mensen klagen ook dat ik andere video’s noem die ik heb gemaakt en die relevant lijken. Dat is puur om nieuwe kijkers wat meer achtergrond te geven. De veronderstelling leek te zijn dat ik op die manier meer geld verdiende. Dat klopt niet, want ik verdien aan geen enkele van mijn video’s een cent.

Abonneer je alsjeblieft op mijn kanaal op Brand New Tube en verspreid mijn video’s op andere platforms zoals Rumble, Brighteon, Odysee en Bitchute. Mijn dank aan iedereen die dit doet. Zet deze video ook op Twitter en Facebook. Als je een tik op je vingers krijgt, beschouw het dan als oorlogsverwonding. Doe alsjeblieft ook vertalingen. Alle kranten en dergelijke waar ik naar verwijs zijn gemakkelijk te vinden op het internet. Als ik jullie alle links geef, doe ik nooit meer iets anders. We zetten wel transcripties van de video’s op beide websites en wanneer mogelijk voegen we belangrijke links toe.

We moeten allemaal bidden dat de waarheid wordt gedeeld door velen, niet slechts door weinigen. Welke godsdienst u ook aanhangt, u moet bidden, want de mensen die deze oplichterij leiden, respecteren alleen leugens, maar, op de manier waarop vampiers bang zijn voor zonlicht, vrezen zij de waarheid – zij is de grootste vijand van uw regering en ons enige wapen.

Tenslotte, ook al voelt het soms zo, onthoud alstublieft dat u niet alleen bent. Meer en meer mensen worden wakker en als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer terug slapen. – wat betekent dat ons aantal dagelijks groeit.

Als we deze oorlog willen winnen, moeten we hard vechten, met vastberadenheid, passie en de waarheid. Onthoud, dit is voornamelijk een propaganda en media oorlog.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens.

Dank u voor het kijken naar een oude man in een stoel.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPaniekzaaiers zijn van plan levens te verwoesten met een virusvariant
Volgend artikelStudie in “The Lancet”: meerderheid van geïnfecteerden en doden in Duitsland, VK, VS, Israël zijn volledig gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Wat is dit voor indringer????

  Brand New Tube (waar deze zgn oude man in stoel vol trots naar verwijst)..net gedownload en wat blijkt! Alleen te openen via Faecesboek of Googel.
  Ook hier is in termen passend bij de geschetste man: “van allerlei pluimage is aanwezig”

 2. What I find difficult is that the behavior of the vaccinated people in my environment seems to change. They are not only afraid. They increasingly react unreasonably to normal situations. The slightest thing seems to irritate them. This makes them unpredictable.

  I am known in my area as unvaccinated, but very sociable. A combination that is not in line with what the media tells them. Fortunately, I am able to continue to treat others in a positive way and I offer my help to anyone who needs it. I used to like that, but nowadays it costs me a lot of energy. And their unpleasant company does not provide any energy. So it’s tiring. But I’m holding out because I know God is using me to help the people around me. And meanwhile He takes care of me.

  Not because I believe so. I know. I don’t read the bible. I don’t go to church. I’m just trying to be good and do good. And every now and then I pray, asking if He is pleased. I have already received a response to this a number of times. Example. A few weeks ago, a friend knocked on my door and offered to buy me a new coat. Just like that. I hadn’t seen her in a long time, but she said she suddenly felt like she had to do this. Very special. And just a neighbor came to bring a homemade bread. Just like that. At such times, all my worries fall away and I thank God that He is in my heart.

  I wish everyone a lot of strength and good health.
  And confidence in the future. We are going to win. Not because I believe so. I know. With God’s blessing.

 3. “Kortom, het is illegaal om iemand die geen masker draagt lastig te vallen of te discrimineren en als u dat doet, kunt u strafrechtelijk vervolgd worden en een boete krijgen.”

  Waar en hoe kan ik hieromtrent een wettekst vinden? Ik zou dit graag zwart op wit op papier hebben. Ik ga naar de markt zonder masker. Doch als ik geconfronteerd word met gendarmes die eisen dat ik een masker moet ophebben, zoniet dat ze me een boete zullen geven, heb ik het gevoel geen poot te hebben om op te staan. Ik kan me niet genoeg verdedigen en ik denk dat als ik een wettelijke tekst heb, die ik onder hun neus kan schuiven, ik me sterker zal voelen. Bovendien nemen ze een houding aan van “wij hebben het voor het zeggen”. Ik woon in Frankrijk…

  • Annick dit is een artikel uit Engeland, dus zegt niets over Franse wetgeving.
   Maar dan nog, er is een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Als je politie tegenkomt die bang zijn voor dat virus krijg je een bevel of bekeuring of dat nu volgens de wet is of niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in