Antwerpse ziekenhuizen in België beginnen zich zorgen te maken. Met een hoog percentage volledig gevaccineerden, worden ze overspoeld met patiënten die positief testen op COVID-19, en “ze zijn allemaal gevaccineerd,” schrijft Shtfplan.com.

Maar helaas geven velen de “vaccins” niet de schuld van deze ziekenhuisopnames. Ze zeggen dat de toename van patiënten alleen maar kan zijn omdat ze aan kracht verliezen.

“De alarmbellen gaan af. De bezorgdheid is zeer groot door de sterke toename van patiënten”, zegt Jan Flament, CEO van Ziekenhuis Geel. “Dankzij het vaccin liggen de gangen niet vol met coronapatiënten, maar de vaccins lijken aan kracht te verliezen. Een derde vaccin is volkomen zinvol”, aldus Flament volgens World Today News.

Deze uitspraak staat in schril contrast met die van Kristiaan Deckers, de medisch directeur van het Antwerpse GZA.

“Het profiel van onze intensieve patiënten?”, zegt Deckers. “Ze zijn nu allemaal gevaccineerd met doorbraakinfecties. Relatief jonge mensen van 55 tot 60 jaar, nogal wat met immuunproblemen. Maar we zien ook verschillende ernstig zieke jongere mensen, van 30 tot 35 jaar. De vraag is dus of de vaccins nog wel zo goed werken.”

Immuun problemen? Zoals recente gegevens van de overheid aantonen, wanneer ze echt bekeken en onderzocht worden? Zie Frontnieuws Volgens rapporten van de Britse regering ontwikkelen de volledig gevaccineerden snel het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS); Geven covid “vaccins” mensen AIDS? Het immuunsysteem daalt elke week met 5% bij hen die ingeënt zijn.

Meer dan 8,57 miljoen mensen zijn volledig gevaccineerd, wat neerkomt op 86% van de volwassen bevolking in België, en 74% van de totale bevolking.

  Belgische rechtbank: COVID-vaccinpaspoorten zijn onwettig

België is ook begonnen met het toedienen van boosterdoses van coronavirusvaccins aan mensen uit bepaalde kwetsbare groepen om de bescherming tegen het coronavirus voldoende hoog te houden. Tot dinsdag hadden bijna 636.000 mensen zo’n dosis gekregen. – Brussels Times

Niets te zien hier. Gezondheidsautoriteiten zeggen dat je ook je derde en vierde COVID-prik moet krijgen. Gelukkig beginnen de mensen deze oplichtingspraktijken te doorzien. Het ziet er niet naar uit dat de injecties helpen, maar het verhaal blijft “krijg de injectie zodat je niet ziek wordt van de verkoudheid”. En het lijkt er nu zelfs op dat als je de prik krijgt en vervolgens verkouden wordt, het veel erger is dan bij degenen die geweigerd hebben zich te laten injecteren.

Dit staat in schril contrast met toen de scamdemie voor het eerst werd aangekondigd en op het hoogtepunt van een “razende” plandemie, de noodziekenhuizen leeg waren.

Natuurlijk, dit is gewoon allemaal een enorm toeval, toch? Niets te zien hier. De grote barsten in deze machtsstructuur beginnen zichtbaar te worden. De mensen beginnen dit door te krijgen. Maar we weten dat het establishment niet zal opgeven. Ze zullen vechten om ons onder hun controle te houden. Blijf waakzaam en voorbereid. Laat je waakzaamheid niet zakken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verpleegkundigen-klokkenluiders ontmaskeren media’s valse “Pandemie van de Ongevaccineerden” verhaalVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe dood van de wetenschap en de wedergeboorte van bijgeloof
Volgend artikelOostenrijk: Vanaf maandag lockdown voor de ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

41 REACTIES

 1. Ben ik de enige waar het momenteel duizelt voor ogen van alle info die tot mij komt?
  Het lijkt of ik in een info-oorlog verzeild ben geraakt?
  Ik vertrouw werkelijk geen enkele partij meer.
  Elke partij hanteert zijn eigen waarheden en liegt er op los.

  Ik zie geen lijken in de straat.
  Ik zie geen doden in mijn omgeving.
  Ik zie geen vaxdoden.
  Ik zie wel mensen een weekje covid hebben en weer door.
  Ik hoor continu besluiten die me doen denken aan nazi style.
  Idem berichten uit het buitenland.
  Ik zie een doorgesnoven hdj en ratte.
  Ik zie overal schapen met qr zwaaien.
  Ik zie fake qr’s.
  Trollen, klote msm, etcccc

  Wat moet een normaal eerzaam burger geloven?

  • Ik denk dat je moet geloven wat je eigen ogen zien, en ter info aannemen wat je leest en hoort. Iedereen heeft een eigen agenda bij de berichtgeving, en persoonlijk heeft de overheid alle kredietwaardigheid en daarmee betrouwbaarheid in de afgelopen jaren verloren. Ik kan wat hoogtepunten opnoemen maar ik denk dat iedereen ze wel kent.

   Dus Henk, je doet het goed en proberen je niet gek of depri te laten maken is denk ik het beste. Ik ga van het zwartste scenario uit en daar richt ik leven en ziel vast op in, kan het alleen maar meevallen….

  • Beste Henk,
   Ga regelen dat je autonoom wordt en geef jezelf daarmee rust in je hoofd, je hoeft dan niet meer aan dit circus mee te doen! Ga op internet – Telegram je licht opsteken ! succes.

  • Wat ik me inderdaad afvraag is of die enorme aantallen doden die overal op de alternatieve sites voorspeld worden er inderdaad gaan komen? We zien we redelijke grote oversterfte maar geen massale sterfte onder de gevaccineerden (nog niet?) tot op heden.

   Eerlijk gezegd ben ik geen ramptoerist maar wat komt er uit van de doemscenario’s?

  • Onderzoek Graphene Oxide in combi met 5 G, EMF. Dan krijg je Covid symptomen. Virus nooit geisoleerd. Dr Stefan Banka bewees opnieuw dat virussen niet bestaan nadat 100 jaar geleden die theorie van pasteur volledig ontkracht is. Op zijn doodsbed zei hij zelf C’est le terrain en gaf Bechamp daarmee gelijk. Meer recent bewees Bruce Lipton hetzelfde, wat Epigenetics genoemd wordt.

   We gaan en hebben al massale oversterfte. Nu zijn de kinderen aan de beurt. Foetussen en nieuwgeborenen was al oversterfte na moeders met covid vaccin.

   Bobby Kennedy in zijn boek of interviews The real Anthony Fauci licht je in dat ze al decennia drills houden om deze hele mindfuck te oefenen. Recent In Israel drill over nieuwe covidvaccin variant die vooral jonge kinderen treft. Dit is Eugenics, Club van Rome, Wereldbevolking reductie. Zelfs de noodzaak daarvan bepleit in de Volkskrant en andere MSM. Die kranten allemaal in handen van 2 belgische conglomeraten die in WW II aan de kant van de Nazis stonden. Dit is de lang voorspelde WW III, Het vervolg.

   • Onzin opmerking. Cohesie is juist op dit moment heel belangrijk. Iedereen isoleren alsof er alleen een zelf is een van de strategien die al decennia geoefend worden in gehouden drills.

  • Ik zit hier al decennia in. Noack twijfel ik aan. Vooral zijn vrouw. Die oproept tot vechten. Met haar zwangere buik. Ze herinnert me aan de vele crisisacteurs tijdens vorige valse vlaggen.

   Graphene Hydrooxide scheermesjes en nooit meer uit je lichaam te verwijderen. Ik onderzoek nu zelf links die zeggen dat dat wel kan.

   Mijn gevoel al jaren Ze proberen mensen zover te krijgen tot gewapend verzet, wat ze dan legitiem kunnen neerslaan.

   Al Bundy Farm, USA. Eric Holder wilde er een gewapende drone op afsturen om de demonstranten te doden.

   Zeker weten of iemand toch bij Gecontroleerde oppositie hoort weet je niet. Elke groep is geinfiltreerd. Er zijn wel manieren voor om dat te verifieren. Maar die zijn bij ons westerse mensen niet automatisch dus lastig. Paniek, angst, alles ontkennen en hun eigen prettige leventje leiden, toeschouwer zijn ondanks het ergste wat een mens kon zeggen na WW II Wir haben es nicht gewusst.

 2. En we weten nog steeds niet wat die rare ziekte was en waar het door veroorzaakt werd. Dat lijkt al helemaal geen punt meer te zijn. Totaal vergeten en weggemoffeld. Covid is een huishoudbegrip geworden maar niemand licht toe hoe deze smerige techno-virus mbv 5g ontstond. Een paar mensen weten dit. Het gaat nu alleen nog om fascistische praktijken waarbij een gifspuit als wapen wordt gebruikt. En de leugens zaaien als wervelwinden angst en verwarring rond de aardbol.

  • Lees dit maar Born Again Alen!
   Dit heb ik ergens gevonden.
   Lieve mensen wordt wakker, deze hele plandemie is zorgvuldig voorbereid!
   Een klokkenluider van Vodafone vertelde dat Covid 19 is een stralingsziekte
   veroorzaakt door 5G.
   Onze cellen kunnen niet tegen deze hoge frequentie en worden ziek.
   De hoeveelheid straling bepaald hoeveel cellen ziek worden.
   Afhankelijk van die hoeveelheid worden mensen beroerd of doodziek.
   Deze cellen scheiden dan exosomen uit en die noemen ze vervolgens virussen!
   Die zijn dus echt niet besmettelijk, dat zijn giftige afvalstoffen door je eigen cellen
   geproduceerd om je te genezen.
   Door de frequentie van de staling iets te verhogen creëren ze duizenden zieken!
   Deze ziekte noemen ze Covid 19.
   Wat hebben ze nu gedaan? In de vaccins zit o.a. Grafeen Oxide, dit maakt de
   gevaccineerden extra gevoelig voor die straling, dus deze mensen worden sneller ziek
   En zieker! Daar komt nog bij dat de belangrijkste 5G masten op hoge gebouwen
   staan zoals ziekenhuizen! En juist daar liggen de meeste Covid 19 patiënten!
   Ze kunnen precies plannen waar Covid 19 uitbraken plaats vinden en hoe ernstig ze zijn.
   Het heeft dus niets met besmetting te maken maar alles met straling!
   Hoe toevallig kan het allemaal zijn!
   Ze zijn nu bezig met Build Back, dus afbreken, ze gaan onze hele maatschappij
   vernietigen.
   Ze zullen zorgen voor een ernstigere economische crisis dan de jaren 30!
   De hele middenstand, horeca en familiebedrijven moeten kapot!
   Voor iedereen die nu gedwee meewerkt met de vijand, dat gaat niet helpen!
   Ze zullen al deze mensen financieel kapot maken en daardoor afhankelijk van de overheid.
   Dat zal duizenden banen kosten, maar dat is de bedoeling.
   Tevens zullen ze voor black outs zorgen en energie tekorten en onbetaalbare energie met als excuus duurzaamheid! Dat zal ook het volgend item worden om mensen te onderdrukken!
   Ze zullen ook voor grote tekorten en hongersnood zorgen, dit is geen complotdenken dit zijn de plannen.
   We krijgen een CO 2 heffing en een CO2 tegoed!
   Als je daar overheen gaat straf punten op je Digitale identiteitskaart ofwel je gezondheidspas!
   Door mee te werken help je alleen de corrupte overheid en het WEF.
   Hun doel is een totalitaire communistische maatschappij, met 24/7 totale controle!
   Daarin past geen middenstand en horeca, daar komen mensen bij elkaar en dat is gevaarlijk tevens zijn die bedrijfjes moeilijk te controleren!
   We moeten naar bedrijven zoals Amazon en Google en enkele andere grote, die tevens eigendom zijn van de elite.
   De mensen moeten door de vaccinaties aan het internet gekoppeld worden!
   Ze moeten manipuleerbaar en controleerbaar zijn voor de overheid!
   Na het afbreken van de maatschappij moet deze weer opgebouwd worden, dat doen ze door te zorgen dat iedereen ten einde raad is en vrijwillig al zijn bezit af te staat.
   We moeten dan huren in ruil voor een klein basisinkomen!
   We zullen allemaal In kleine flatjes in supergrote steden moeten wonen om controle mogelijk te maken.
   Met het geld van onze eigendommen en banktegoeden zullen ze de bank en staatsschulden aflossen zodat de elite hun en ons geld hebben. Zij bezitten dan letterlijk alles en wij niets!
   Lieve mensen we moeten stoppen met meewerken en massaal alles weigeren, dan is het afgelopen!
   Daarna moeten we kijken wat we met 5G doen, we hebben dat niet nodig en met mensen als de huidige machthebbers is het levensgevaarlijk voor de mensheid!
   De Vodafone klokkeluider zei ook nog dat een manier om hieraan te ontsnappen was om je eigen lichaamsfrequentie te verhogen door te bidden, mediteren en rustige muziek te luisteren.

   Is het zo iets duidelijker Alien?
   Dit bericht komt ergens van internet weet alleen niet meer waar het stond anders had ik wel
   een link gemaakt.

   • In belgie zijn idioten die nog steeds niets zien ze hebben een tunnel zicht,wij worden geregeerd door idioten die helemaal niet verkozen zijn,en dat pikken ze zomaar hier, een vlaming is een leiband volkje ze dromen nog steeds dat alles nog terug word lijk in 2019.Als je in memorian kijkt dan zie je wie overleden is mensen van een ouderdom van rond 80

   • /Dr Stefan Banka bewees dat virussen niet bestaan. Rechtszaak gewonnen. SMOG heeft zelfde symptomen als covid. Voortdurend chemtrailen regent graphene oxide en andere zaken op ons neer, maar sigarettenrook, houtkachelrook, benzinedampen niets kan weg. Met kanker infecteren in combi met sigarettenrook veroorzaakt dood in 28 dagen. Chavez riep het. Ze hebben me kanker gegeven. Aaron Russo, RIP, sprak zich uit en stierf ook aan kanker. Velen worden vermoord, JSOC Obamas geheime leger heeft killist van 3000 per dag. Docu dirty wars van Jeremy Scahill. Daarvoor Operation Glaudio met hetzelfde doel.

  • Grapghene in combi met 5 G, EMF straling. Chemtrailen, dichte lucht begon weer vlak voor de Lockdown en blijft maar duren. Graphene oxide regent op ons neer ook non stop.

   Noack het zijn scheermesjes nooit te verwijderen. Bij het zien van zijn vrouw dacht ik aan een crisisactrice. Oproepen tot verzet is precies wat ze willen. Anarchie, gewapend verzet, dan kunnen ze dat legitiem neerslaan, doden.

   Hugo de jonge zegt dat woonplaats en waarom niet gevaccineerden allemaal bekend zijn. Dat is schending van de privacy, gegarandeerd in EU wetten.

 3. Zou de ellende niet in de spuit zelf zitten ?
  Blijkbaar tasten de “vaccins” ook nog het logische denkvermogen aan .
  Nog nooit van het WEF gehoord ?

 4. In belgie zijn idioten die nog steeds niets zien ze hebben een tunnel zicht,wij worden geregeerd door idioten die helemaal niet verkozen zijn,en dat pikken ze zomaar hier, een vlaming is een leiband volkje ze dromen nog steeds dat alles nog terug word lijk in 2019.

 5. In belgie zijn idioten die nog steeds niets zien ze hebben een tunnel zicht,wij worden geregeerd door idioten die helemaal niet verkozen zijn,en dat pikken ze zomaar hier, een vlaming is een leiband volkje ze dromen nog steeds dat alles nog terug word lijk in 2019.Als je in memorian kijkt dan zie je wie overleden is mensen van een ouderdom van rond 80

 6. Vergeet niet dat Rutte en zijn kompanen van het kwaad niet kunnen stoppen,ze gaan door tot we allemaal gedood zijn want we zijn getuigen van de grootste misdaad aller tijden…Het word nog vele malen erger voor iedereen vaxxed of ongevaxxed.We moeten ons organiseren,ergens afspreken een hal afhuren om elkaar te ontmoeten?We kunnen niet achter het toetsenbord blijven zitten klagen..ORGANISEREN!!!!!!

  • Helemaal mee eens.
   Het is inmiddels wel gemeengoed dat het Kwaad al decennia lang bezig is geweest om zich hiervoor voor te bereiden, en het zoveel mogelijk achter het toetsenbord houden vd burger lijkt daar een onderdeel van te zijn.

 7. VACCINE APPROVALS:
  CDC Director, Rochelle Walensky, Jew
  Former CDC Director, Robert Redfield, Jew
  CDC Deputy Director, Ann Schucat, Jew
  CDC Chief of Staff, Sherri Berger, Jew
  CDC Chief Medical Officer, Mitchell Wolfe, Jew
  CDC Director, Washington Office, Jeff Reczek, Jew
  Former FDA Commisioner, Stephen Hahn, Jew
  Former FDA Commisioner, Scott Gottlieb, Jew
  Former FDA Commisioner, David Kessler, Jew
  Former FDA Commisioner, Andrew Eschenbach, Jew
  COVID Czar, Jeff Zients, Jew
  HHS Secretary, Xavier Becerra, Jew
  HHS Ass.Secretary, Rachel Levine, Trans-gender, Jew
  VACCINE MAKERS:
  Pfizer CEO: Albert Bourla , Jew
  Johnson & Johnson CEO: Alex Gorsky , Jew
  Astrazeneca CEO: Pascal Soriot , Jew
  Moderna’s Vaccine Creator: Tal Zaks , Jew
  VACCINE PASSPORT:
  Vaccine Passport System (Currently in use around the world)
  US Patent # 11,107,588 B2 , August 31, 2021
  Inventors:
  Gal Ehrlich, Jew
  Ramat-Gan, Jew
  Maier Fenster, Jew
  Petach-Tikva, Jew
  Made in ISRAEL
  Vaccine Approvals –> Jew
  Vaccine Maker — > Jew
  Vaccine Passport –> Jew

 8. 74% van de totale bevolking in België is ingespoten met gif. Wie nog denkt dat daar (of elders) het tij te keren is, moet even wakker worden. Het lijkt me duidelijk dat deze trein zonder moeite door de stootblokken gaat.

 9. Net als de macht haar perfide mantra’s als een Broken Record maar blijft herhalen, zo mogen ook wij de evidence based science [ zoals ie ooit gebruikt werd ] blijven herhalen.
  De Tijd zelf helpt beide kampen. Het kamp der Prikmaniakken zal dankzij de Tijd al haar perfide acties samen met de volledig destructieve gevolgen steeds mòelijker kunnen verbergen e/o goed praten en dankzij diezelfde tijd worden er voor het kamp met de wakkere burgers de onomstotelijke bewijzen op een presenteerblad opgediend, waaruit geconcludeerd kan worden dat het dus NIET om gezondheid gaat.
  Mensen ,die een Volkswagen Golf hebben moeten hun auto ombouwen tot een Covid golf. Om de absurditeit van dit geheel aan te geven.
  Hoe komt men tot de conclusie dat er een covid golf is? Met behulp van de onjuist gebruikte testmethode de PCR test. Ben je nog in staat om nòg verder terug te gaan naar het punt alwaar de evidence based science-feiten liggen te wachten om voor de zoveelste keer (her-)ontdekt te worden, zoals het piepkleine detail, dat Covid een IFR van 15 – 23 % heeft en dat het in feite dus een mug is, waarvan men een olifant gemaakt heeft. En zo zijn er nog meer ankers, die de moeite waard zijn om in je achterhoofd te houden. Hiermee wordt het HELE Covid narratief een NON-issue.
  Maar omdat de misleide medemens die het bovenstaande niet weet of niet wil weten nu onomkeerbare schade ondervindt op elk denkbaar vlak is het helaas wel noodzakelijk om ons hier 24/7 mee bezig te houden. Dit effect is natuurlijk een zeer welkome bijvangst voor hen, die met hart en ziel voorstander zijn van deze mondiale genocide. Het was en is natuurlijk ook de bedoeling geweest om te zorgen dat nu Corona en daarna Klimaat de hoofdpreoccupatie moest worden voor de burger, zodat alle facetten van de ECHTE plannen buiten het directe gezichtsveld vd burger uitgerold en geïmplementeerd kunnen worden.
  Maar de tijd zelf zorgt er ook voor dat je niet onbekommerd een kind met een geladen pistool kan laten spelen. Er komt een moment dat het rampzalig fout gaat en het lijkt er op dat we die fase ingaan. De uitvoering vd plannen vd machtsnetwerken lijken op steeds meer vlakken fout te gaan en synchroon aan dat gegeven groeit het collectieve bewustzijn vd wereldbevolking.
  Vindt je het gèk, dat ‘men’ nu steeds strengere maatregelen afkondigt, die tevens steeds VERDER af liggen vd menselijke maat ??
  Er is paniek in de tent.
  Tip van de Dag: Gooi je tv het raam uit.

  • Niet waar. Het virus is nooit geisoleerd. Autopsies in sommige landen verboden. Die wel werden uitgevoerd vonden niets afwijkends. Dokters, pathologen controleren niet op Graphene oxide vergiftiging of stralingsziekte. Dat kunnen ze niet.

 10. Bernard, er is nu een per week toenemende oversterfte, vorige week 16, nu 20%, en dan is het griep seizoen nog niet eens begonnen. En voornamelijk mensen die dubbel gevaccineerd zijn.
  Begrafenisondernemer kunnen de drukte niet aan en sommigen hebben koelcontainers laten aanrukken om de stoffelijke overschotten op te slaan.
  Een interne memo van Sage, (de Engelse Rivm) van afgelopen zomer waarschuwd dat deze herfst en winter 60 tot 70% van de gevaccineerden ziek zal worden en een deel zal sterven. Tevens hebben ze een oproep gedaan om 2 koelpakhuizen te huren, 1 in Londen, en 1 in Scotland, voor opslag van lijken.
  De oversterfte vindt alleen plaats in landen waar veel gevaccineerd is, landen waar nauwelijks gevaccineerd is is nauwelijks tot geen Covid en ook geen oversterfte.
  Ook is er een enorme toename in eenzijdige verkeersongevallen, en sporters die op de sportvelden dood neervallen, danwel acuut ziekenhuisopname behoeven.
  Ik vrees het ergste deze winter…

  • Verdiep je in Graphene oxide. Onderzoek Astra Zeneca vindt 2/3 vaccinflesje geen MRNA vaccin en giga verontreinigd. Ook stelt een sloveense verpleegster 3 varianten vaccins. 1 placebo/zoutoploosing, 2 Mrna, 3 kanker in combi met adenovirus.

  • Als de Ziekte Zelf al een verzinsel op hoog niveau is
   Wat is dan die medicijn ?
   Als de Ziekte waar men door sterft een wapen is om de mensheid uit te roeien
   Waar zijn / worden dan die Vaccine voor gemaakt ?
   Tegen wat ?
   Juist ja om de mensheid in een rap tempo hersendood vervolgens dood te maken
   Te laten gaan
   Mensen gebruikt Uw verstand
   Denk zelf na
   Corona is een verzamelnaam van alle ongeneselijke ziekten bij elkaar
   Daar valt Covid – 19000 inclusief de prikken ertegen dus ook onder
   Er zijn bacteriën die zich tussen de èèn en zestien seconden meerdere malen van gedaanten kunnen wisselen
   Hiertegen is maar èèn dokter inclusief medicijn die wat ertegen kan uitrichten
   Die heet dan ook : Het Immuunsysteem
   Met gezond verstand van betreffende persoon kan die belichaming in de meeste gevallen behouden blijven
   Hebt U een zwakke Afweersysteem
   Dan is het helaas Pech hebben
   Om deze pech hebben te vergroten
   Zijn anti Afweersystemen ontwikkeld
   Om de doodgang te versnellen
   Immers de nieuwe Adolf genaamd Bill heeft het duidelijk op video beeld aangekondigd dat Hij persoonlijk 5 miljard mensen in koelen bloedde gaat vermoorden
   Loop maar lekker achter Hem aan
   Tot die genen die Hem Hitler Gates of Poort of Doorgang naar de Hell als de ware held aanschouwen .
   De Negatieve Godheid Zelve
   Die voor de enige echte God wordt aangezien door velen onder de mensheid
   Dank U

 11. 5 Huidskleuren 5 Rassen

  Het leed is al aangebracht
  Nu gaat de Farmasie wederom stoom blazend op overtoeren verder draaien
  Inkomen vloeit Nu als een Super waterval bij de Rijksten der Rijken binnen

  Dat is toch de heele Set-up
  Domme Massa mensen

  Denk Na
  Alle Farmaseutische medicatie is gewoon vergift
  Gemengt door de Grootste gift mengers van de Wereld
  Ze lachen om de dood van hun eigen Broers en Zussen
  Wie Bent U dan ?
  Niemand van hun
  Dus lachen die nog harder
  Mensen stap af van de Farmaseutische industrie
  Chemicali is vergif !!!

  Gebruik toch Uw gezonde verstand
  Op Medicijnen kan men nooit patent aanvragen

  Wat zijn medicijnen ???
  Allerlei soorten en maten van Vruchten , Noten soorten , Wortel soorten , Kruiden gewassen
  Weet U Allen het Nu ??

  Doktoren in Witte pakken zijn Nu gemaakt tot de menselijke Slagers
  Meer niet

  Er zijn uiteraard wel doktoren die daar inzicht op hebben gekregen en zichzelf hebben bekeerd gekeerd handelen nu tegen de misdaden die er worden gepleegd tot de mensheid .

  Grootste Boosdoener : Adolfi Bill Hitteleros Gates
  Niet vergeten Alle handlangers die hem steunen en medewerking hebben verleend en het nog steeds doen .
  Duivels dienaars moeten worden geèlimineerd gezuiverd

  Anders krijgt men het spelletje straks weer
  Immers in 1984 / 1985 werd exact dezelfde gedaan
  Ditmaal zijn veel meer doden gevallen

  En geheid zullen er de eerstvolgende keer een veelvoud aan doden vallen

  Mensen vergeten heel snel

  Dit alles is in scene gezet vervolgens uitgerold als een film
  The Greate Reset
  Mensen zijn hersenloze kudde dieren
  Verbeelden alles te weten
  Weten in wezen niks

  Alle andere dieren zijn ontelbare malen slimmer en intelligenter
  Omdat de mens klauwen heeft gekregen om daar misbruik van te kunnen maken
  Doen die dat ook

  Door angst en terreur zaaien

  Hierdoor is een ieder ander wezen ondergeschikt aan de mens verklaard door een handjevol bezetenen inclusief de grootste groep massa kudde dieren genaamd mensen

  Bezeten door kinderen Satans genaamd Duivels
  Demonen krijgen die bezeten wezens als benaming

  Demon betekend half mens half Duivel
  Het Witte Ras is het makkelijkst te overrompelen door Satans kinderen genaamd Duivels

  De Duivel is Blank
  Men kan Dwars door die Wezens heen kijken
  Ook wel het Kwallen ras geheten
  Pas op voor deze wezens : vooral Witte Mensen

  Laat U niet hersenspoelen
  Vervolgens zeggen : Ik ben Blank
  Dat bent U echt niet
  Om Uzelf ervan op de hoogte te stellen
  Neem een glas met Waterrrr
  Aqua in Uw Hand
  Vervolgens ga ermee voor een Spiegel staan
  Zie het verschil

  Dank U

 12. Ik vind deze ”zienswijze” zéér aanvaardbaar……komt zeker door mijn leefteid en leefwijze,wonend in een land waar men niet zo bedisselend is,nl Brasil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in