Verpleegkundigen in het hele land elimineren de leugens van de systeemmedia en proberen het valse narratief te ontmaskeren dat ziekenhuizen vol zouden zitten met ongevaccineerde mensen, bericht Infowars.com.

In openhartige interviews vertellen verpleegkundigen die in de frontlinie staan dat ze in hun eigen ziekenhuizen intensivecareafdelingen zien die gevuld zijn met volledig gevaccineerde patiënten.

“Vaccinatie verwondingen?” vraagt een cameraman aan een verpleegster die een protest bijwoont.
“Drieëndertig,” zegt de verpleegster.

“Alleen al deze afgelopen week een stuk of drie volledig gevaccineerde personen, ziektes links en rechts, DVT longembolie. Ik bedoel aan de bloedverdunners en dit is sinds ze weer gevaccineerd zijn.”

De verpleegster vertelt nog een horrorverhaal over een volledig gevaccineerd persoon die voor haar leven vocht.

“Ik had een 30-jarige vrouw die begon te bloeden, in principe bloedde sinds ze werd geïnjecteerd, letterlijk binnen 48 uur. Deze arme vrouw is een moeder van twee kinderen. Zoals ik al zei, 30 jaar oud, en ze was volledig gevaccineerd en heeft er veel spijt van. Dit is een maand geleden en ze is nu in kritieke toestand geïntubeerd, vechtend voor haar leven, mogelijk op het punt om haar kinderen moederloos achter te laten en natuurlijk heeft ze 1000% spijt dat ze is geïnjecteerd, en ze erkent dit. Net als haar arts.”

De verpleegster gaat verder met te zeggen dat de media liegt over ziekenhuizen vol met ongevaccineerde patiënten omdat er evenveel volledig gevaccineerden zijn.

“Dus ik weet niet waarom de leugens doorgaan. Ik zie het elke dag. Dit hele verhaal over 90% ongevaccineerde gevallen. Nee, ik kan je vertellen dat ik het laatste jaar en acht maanden, of hoe lang het ook geleden is, vooraan in de frontlinie heb gestaan. Te lang. En dit is een complete leugen. Ik heb alleen maar gevaccineerde mensen gezien. Ongevaccineerden ook, maar geloof de leugens niet, geloof de media niet. Het is allemaal onzin.”

  Céline Dion annuleert concerten wegens "ernstige en aanhoudende spierspasmen"

In een apart interview met de media verklaart een andere verpleegkundige dat de ziekenhuizen vol zitten met gevaccineerde personen, van wie een deel ernstige bijwerkingen vertoont op de vaccins.

“Zitten de ziekenhuizen vol met COVID patiënten?” vraagt de interviewer.

“De ziekenhuizen zitten behoorlijk vol met mensen die gevaccineerd zijn en vervolgens terugkeren naar de ziekenhuizen als gevolg van die vaccinatie,” antwoordt de verpleger.

“Dus je vertelt me dat er veel mensen die gevaccineerd zijn op dit moment in het ziekenhuis liggen?” vervolgt de cameraman.

“Ja. Niet alleen in St. Michael’s, maar over de hele wereld. Dat zijn de mensen die terugkomen naar het ziekenhuis,” verklaart de verpleer. “Deze tijd van het jaar, wanneer de ziekenhuizen op hun laagst zouden moeten zijn, zijn het mensen die gevaccineerd zijn.”

De interviewer vraagt vervolgens:

“Wat vindt u ervan dat mensen zoals de Chief Medical Officer hier zeggen dat de intensivecareafdelingen nu onder druk staan? Wilt u mij vertellen of dat een leugen is of dat het waar is?”

“Dat is een leugen,” antwoordt de verpleger, die verder gaat met te zeggen dat er geen overvloed van patiënten is op de spoedeisende hulp, of een overvloed van Covidpatiënten.

Over de hoofdarts van het ziekenhuis, die leugens verspreidt over een pandemie van ongevaccineerden, zegt de verpleger:

“Ik vind haar een leugenaar en ze heeft een satanische mentaliteit.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO beveelt genetische manipulatie van mensen aanVolg Frontnieuws op Telegram

  Uit officiële Britse gegevens blijkt dat gevaccineerde tieners 3 keer meer kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde tieners; is dit de reden waarom het aantal sterfgevallen onder mannelijke tieners in 2021 met 53% is gestegen?
Vorig artikelGewelddadige scènes in Frankrijk – politie en demonstranten vechten vanwege vaccinpassen
Volgend artikelDeskundige waarschuwt! De tirannie die in Australië heerst, kan zich nu overal verspreiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in