Een onderzoek naar de huidige trends heeft onthuld dat de Covid-19 vaccins naar verwachting in 2022 wereldwijd meer dan 62,3 miljoen cardiovasculaire sterfgevallen zullen veroorzaken, nadat ze in 2021 al elke drie maanden een verdubbeling van het aantal cardiovasculaire sterfgevallen onder professionele atleten veroorzaakten, schrijft Dailyexpose.uk.

Uit de recente paper van de American Heart Association dat Dr. Steven Gundry in een toespraak voor de American Heart Association in Boston op 12-14 november bracht, blijkt dat Covid-19 mRNA-vaccins de kans op een hartaanval gedurende 5 jaar meer dan verdubbelen, zoals gemeten door verschillende ontstekingsmarkers op 2 maanden na de 2e prik.

Frontnieuws behandelde dit in het artikel over voetbalsterfgevallen van 8 december 2021 Onderzoek vindt tot nu toe 278% toename van het aantal sterfgevallen door hartaanvallen onder voetballers in 2021.

We hebben ook gezien dat het aantal dodelijke hartaanvallen bij voetballers op het veld in 2021 elk kwartaal is verdubbeld FIFA-voetbaldoden in december 2021 alleen al evenaren het jaarlijkse gemiddelde van de laatste 12 jaar & verdubbelt elke 3 maanden.

Laten we duidelijk zijn over wat dit betekent. Deze voetballers zijn de kanarie in de kolenmijn van de vaccinatie. Laten we niet toestaan dat hun dood voor niets is geweest. Zij krijgen het als eerste omdat zij het hardst hun hart pushen. Het was voor mij zo aangrijpend om te zien hoe Sergio Aguero, de volledig fitte Manchester City-speler, in elkaar zakte, vervolgens met moeite overeind kwam en naar zijn hart greep, met zijn collega’s om hem heen die dachten dat er niets aan de hand was, ik speel nu gewoon verder, en vervolgens weer in elkaar zakte.

Hij overleefde het, maar is niet langer in staat om professioneel voetbal te spelen. Het is volkomen absurd voor zo’n fitte jongeman. We moeten deze dode voetballende kanaries waarnemen (31 door hartaanvallen vorig jaar). We moeten hieruit leren dat de kolenmijn van de vaccinatie vol gif zit en dat we er onmiddellijk uit moeten.

Dus laten we de puzzel in elkaar zetten. We weten dat het risico op een hartaanval 2½ maand na de 2e vaccinatie dubbel zo groot is bij “bankzitters” (sedentaire mensen), en we weten dat het veldgerelateerde risico op een hartaanval bij profvoetballers in 2021 4x zo groot was als normaal en dat december 2021 met 7 sterfgevallen bijna gelijk was aan het voorgaande gemiddelde van 12 jaar van 7,8 sterfgevallen per jaar.

  Onthutsende video: Arts vertelt patiënt geen vaccins te nemen omdat ze binnenkort worden ingetrokken

Hieruit kunnen we afleiden dat het risico voor voetballers ongeveer twee keer zo groot is als het risico voor bankzitters. Maar het risico voor voetballers verdubbelt elk kwartaal, daarom zal het risico voor bankzitters ook elk kwartaal verdubbelen, omdat ze allemaal hetzelfde vaccin hebben genomen en allemaal dezelfde spike-eiwitten in zich hebben.

Het is alleen zo dat voetballers hun hart harder belasten dan “bankzitters”. Dus nemen we het risico van het vierde kwartaal voor sedentaire mensen op 2x normaal en extrapoleren we het exponentieel, waarbij het risico elk kwartaal verdubbelt. Dit geeft kwartaal-1/2/3/4 risico’s in 2022 van 4x/8x/16x/32x normaal.

In de eerste helft van januari 2022 zijn er al 6 voetballers overleden onder clubspelers tijdens wedstrijden of trainingen.

 • 11 jan 22 – Amir Abou Aiana – Leeftijd 18 – Op de grond gevallen met een hartstilstand op het voetbalveld van het oratorium van via Cellini in Cesano Boscone (hinterland ten westen van Milaan) . Er werd een reanimatiepoging ondernomen en een ambulance werd gebeld. Hij overleed kort na aankomst in het ziekenhuis. Nieuwsbericht
 • 11 jan 22 – Mateo Hernandez – Leeftijd 18 – Dimurol Salesianos Tenerife Voetbaldoelman overleed plotseling en onverwacht. Nieuwsbericht
 • 11 Jan 22 – Isaías- Leeftijd 17 – Flamengo de Piauí Voetballer in Teresina vertelde zijn teamgenoten terwijl ze renden dat hij ongemak voelde. Hij minderde vaart en liep naar de bank, waar hij in elkaar zakte. Medici probeerden hem te reanimeren, maar hij overleed. Het was de derde keer dat hij met het team trainde. Nieuwsbericht, Nieuwsbericht-2
 • 10 jan 22 – Filip Turk – Leeftijd 22 – Nog een jonge Kroatische voetballer stierf plotseling, hij was pas 22 jaar oud: “Veel geluk daarboven, ergens tussen de sterren. We zullen elkaar weerzien … ” Nieuwsbericht, Nieuwsbericht-2
 • 6 jan 22 – Herbert Afayo – Leeftijd 21 – Kreeg een hartstilstand op het veld bij de Geregere Safi Playground in Lugazi, Buikwe District. Hij werd gereanimeerd en naar het plaatselijke ziekenhuis gebracht, maar overleed voordat hij het ziekenhuis bereikte. Bij de autopsie werd vastgesteld dat de oorzaak een hartstilstand was. Hij leed aan malaria enkele weken voor de wedstrijd (maar dat is heel gebruikelijk in Afrika). Nieuwsbericht
 • 5 jan 22 – Oisin Fields – Leeftijd 30 – Ingestort en gestorven terwijl hij aan het voetballen was met zijn vrienden. Zijn dood heeft een schok teweeggebracht in zijn lokale gemeenschap. In een korte verklaring, zeiden de ambtenaren: “Iedereen die betrokken is bij de Lonsdale League is zeer geschokt en bedroefd door het vroegtijdige overlijden van Navan Harps FC speler Oisin Fields.” Nieuwsbericht
 • 3 jan 22 – Marcos Menaldo – Leeftijd 25 – Guatemalteekse Deportivo Marquense ster centrumback verdediger is maandag tijdens de training in het Marquesa de la Ensenada Stadion in San Marcos in elkaar gezakt met een hartstilstand kort nadat hij had geklaagd over ademhalingsmoeilijkheden. Hij kreeg reanimatie en werd overgebracht naar het Hospital de Especialidades waar hij overleed. Nieuwsbericht
  21.766 DODEN meer dan 2 miljoen GEWONDEN (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties

De cardiovasculaire sterfgevallen zullen exponentieel blijven toenemen als, en alleen als, de productie van spike-eiwitten doorgaat bij de volledig gevaccineerden. We weten niet of het immuunsysteem uiteindelijk de vaccinaties zal verslaan en met succes elke spike-eiwitfabriek uit het lichaam zal verwijderen.

Uit de gegevens over het aantal gevallen blijkt dat alleen gevaccineerde mensen die strijd moeten aangaan. Op dit moment hebben we geen bewijs dat dubbel gevaccineerden het zullen winnen, omdat hun aantal gevallen steeds slechter wordt in vergelijking met de ongevaccineerden, en mensen met een booster zelfs minder kans hebben dan zij.

Bron

Dus in de veronderstelling dat de exponentiële stijging die we in 2021 zagen, in heel 2022 zal aanhouden. Hier is de toekomst van de hartsterfte.

De laatste cijfers van ourworldindata (John’s Hopkins University) voor wereldwijd volledig gevaccineerde mensen is 51,6% (22 januari). Ervan uitgaande dat niemand zo roekeloos is om na het lezen van dit artikel nog een vaccinatie te nemen, gaan we voor het gemak uit van een verhouding 50:50 tussen ongevaccineerden en volledig gevaccineerden in heel 2022.

De meeste mensen zijn geen beroepsvoetballers en zelfs de voetballers zelf brengen slechts een klein deel van hun leven op het veld door. De prognose voor het aantal hartdoden in 2022 is dus gewoon gebaseerd op de cijfers voor volledig gevaccineerde bankzitters, waarbij in gedachten moet worden gehouden dat het normale aantal hartdoden wereldwijd 8,9 miljoen per jaar bedraagt of 2,225 miljoen per kwartaal.

Dit komt neer op 1,1125 miljoen per kwartaal voor de 50% die niet gevaccineerd zijn en 2,225 per kwartaal voor de 50% die volledig gevaccineerd zijn in kwartaal-4 2021. Van daaruit extrapoleren we exponentieel op basis van de exponentiële stijging van het aantal sterfgevallen onder voetballers die we in 2021 hebben gezien en gecatalogiseerd en die elk kwartaal verdubbelen.

  Waarom men zich niets moet aantrekken van wat anderen denken

Dus in 2022 zullen we niet de normale 8,9 miljoen cardiovasculaire sterfgevallen zien, maar 71,2 miljoen, een stijging van 62,3 miljoen sterfgevallen.

Op dat moment zullen de vaccins meer mensen hebben gedood dan HIV AIDS – alleen al door hartaanvallen. Dit is exclusief sterfgevallen door VAIDS (Zie Frontnieuws Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”) en door vaccin gemedieerde neurologische degeneratie. We zijn met bijna 8 miljard. Dus 62,3 miljoen is minder dan 1% van de mensheid. Maar het zal de grootste genocide zijn die ooit op ons is gepleegd, als de productie van spike-eiwitten in het huidige tempo doorgaat bij de volledig gevaccineerden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Elite’s ontvolkingsagenda is nu onmiskenbaarVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVier scheikundeprofessoren stellen vraagtekens bij de “grijze tint” in vaccinflacons
Volgend artikelVAIDS – Elke daling van 1% in de effectiviteit van het Covid-19 vaccin is het resultaat van een daling van 0,5-1% in uw immuunsysteem
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. In mijn omgeving val het op dat mensen die gevaccineerd zijn steeds meer klachten krijgen die ze voorheen nooit hadden Tja zeggen de niet klachtendrager Ach hoe oud waren die dan? zo oud??ja dan moesten ze sterven!??

 2. Op dit moment is het nog echt koffiedik kijken hoeveel slachtoffers we kunnen verwachten. Check wel met regelmaat de sterftecijfers van het CBS. De oversterfte is de laatste weken wel weer afgenomen.

 3. In onze omgeving meerdere gevallen van plotseling overlijden na vaccinatie. 2 mensen van in de 50, die in de week na vaccinatie dood in huis zijn gevonden. Een vader van eind 40, die tijdens het sporten onwel wordt en thuis aan een hartstilstand overlijdt. Verschillende gevaccineerden, die aangeven zich, met name na de booster, niet meer zo fit te voelen. Drukkend gevoel in hoofd en borst. Mijn man werkt in een autobedrijf en heeft dagelijks te maken met (vaste)klanten. De één na de ander komt plotseling te overlijden. Mensen van in de 60 en 70 jaar zonder medische voorgeschiedenis. Er zijn natuurlijk altijd mensen, die ineens uit het leven gerukt worden. In het begin, denk je nog aan toevalligheden, maar het worden er nu wel heel veel. Of een hersenbloeding of een hartstilstand… Tik je op Google ‘onverwachts overleden’ in, dan verschijnen er verschillende berichten daarover. Met name in de leeftijd van 40 tot 70 jaar… Dan wordt er aangegeven, dat er geen verband hoeft te zijn met het vaccin. (Hoeft uiteraard ook niet, maar bespreekbaar maken lijkt taboe) Sommige gevaccineerden worden zelfs boos, wanneer je erover begint. Dan zijn het ineens leugens en is het bangmakerij. Anderen geven aan geen mensen te kennen, die de nadelen van het vaccin ondervonden hebben en wuiven het weg.
  Dat zie je ook bij de artsen en wetenschappers, die hun zorgen uitspreken en voor dit hebben gewaarschuwd. Zij zijn weggezet als de verspreiders van onwaarheden en complottheorieën. A. Kuiken van de PvdA maakt artsen, die kritiek hebben op het overheidsbeleid, uit voor kwakzalvers en zou graag de BIG registratie van deze artsen willen innemen.
  Ook in het buitenland begint het mensen op te vallen en wordt op europarl.europa.eu, nav de groeiende lijst van plotselinge sterfgevallen na uitrol van het vaccin, een parlementaire vraag gesteld…
  Een vriendin werkt op de hartafdeling van het Erasmus. Is ongevaccineerd en tot nu toe altijd negatief getest. Enkele van haar volledig gevaccineerde collega’s daarintegen zitten continu thuis, omdat zij ziek zijn en/o positief getest. Zij geeft aan, dat de werkdruk daardoor ook toe neemt op de afdeling(en). Zeker wanneer er met regelmaat ook patiënten binnenkomen met een ontstoken hartzakje, veroorzaakt door het vaccin.
  Op http://www.zorgmedewerkersverenigd.nl schrijft een broeder van de ambulancedienst, dat twee collega’s, gezonde mannen van 42 en 50, na vaccinatie dood gevonden zijn. Daarnaast heeft hij 1 collega met een dubbele longembolie, 2 collega’s met bloedpropjes (CVA en TIA) en zijn er 3 mensen in zijn omgeving overleden na vaccinatie…

  En tijdens de persconferenties maar blijven benoemen dat vaccineren zo belangrijk is… Onbegrijpelijk!!

   • Maar dan gaat het nieuwe pandemie beginnen. Gavi zegt ook volgende pandemi marburg virus zal zijn. En dat zijn precies dezelfde symptonen die je hebt/krijgt van de marburg virus. Dan komt er ook een vaccinatie plicht.

 4. we moeten een systeem van meldingen oprichten waarin wie doodviel waar en wanneer en na hoeveel dagen na hun prik met vergif we mogen niet langer spreken van vaccins maar van gif porties voor gehypnotiseerden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in