Pixabay

Vier Duitse scheikundeprofessoren hebben een lijst met vragen gestuurd naar BioNTech-oprichter Ugur Sahin. Zij zijn bezorgd over de mogelijkheid van gebrekkige producten, meldt Freewestmedia.com.

De vier zijn: Jörg Matysik, professor Analytische Chemie aan de Universiteit van Leipzig; Gerald Dyker, professor Organische Chemie aan de Ruhruniversiteit Bochum; Andreas Schnepf, professor Anorganische Chemie aan de Universiteit van Tübingen; Martin Winkler, professor Materialen en Procestechniek aan de Zürich Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen.

De professoren hebben Sahin een brief gestuurd, die door de Berliner Zeitung is ingezien.

“Wij vinden de mogelijkheid om mRNA te stabiliseren zodat het kan worden gebruikt voor vaccinaties zeer opwindend. Wij begrijpen dat deze biotechnologische innovatie zeer belangrijke nieuwe mogelijkheden in de medische praktijk kan openen.”

Zij zijn “geïnteresseerd in zowel de algemene volksgezondheid als een succesvolle chemische en farmaceutische industrie”, aldus de professoren. Maar Matysik legde in een interview met de Berliner Zeitung uit:

“Als chemici hebben wij op dit moment niet de indruk dat dit product als massavaccin kan worden gebruikt.”

Een centrale vraag waarmee de onderzoekers van BioNTech worden geconfronteerd, vloeit voort uit een vaststelling dat er iets vreemds in de flesjes zit:

“Het vaccin is een witte tot grijswitte dispersie. Hoe ontstaat dit grote kleurverschil; vrijwel alle gebruikte stoffen zijn kleurloos, dus wit zou te verwachten zijn. Waar komt de grijstint vandaan? Zijn het onzuiverheden?”

Andreas Schnepf legde het probleem uit:

“Het kan best zijn dat een pil, een vloeistof of een dispersie gekleurd is. Maar de kleur grijs, d.w.z. een ‘verdund zwart’, ontstaat nauwelijks in een proces dat men zou verwachten. We moeten weten of het een onzuiverheid is. Als een pil niet wit is, bestaat het vermoeden dat er iets is misgegaan. We hebben hierover opheldering nodig van BioNTech.”

  Dr. Mike Yeadon: "Dit zijn geen vergissingen, goedbedoelde fouten, het nemen van een voorzichtige beslissing, of iets dergelijks, ze zijn opzettelijk" 

In hun brief vragen de hoogleraren specifiek:

“Hoe wordt een uniforme productkwaliteit gewaarborgd, of beter gezegd hoe kunt u waarborgen dat het te verpakken mRNA in de lipide nanodeeltjes aanwezig is en in welke mate? Hoe blijft u de concentratie van de werkzame stof mRNA in elke batch controleren, en hoe controleert u de concentratie van de werkzame stof in de lipidennanodeeltjes ten opzichte van die buiten de deeltjes?”

Een tweede punt van zorg voor de chemici zijn de “in het vaccin gebruikte bestanddelen die niet zijn goedgekeurd voor menselijke geneeskunde”. Dit betreft “de componenten ALC-0159 en ALC 0315 die worden gebruikt om de lipidennanodeeltjes te vormen”, die “niet rechtstreeks zijn goedgekeurd voor gebruik op of in het menselijk lichaam” (Zie Frontnieuws Paniek: Twee ingrediënten van vaccins die niet goedgekeurd zijn voor mensen. Het veiligheidsinformatieblad voor ALC-0315 beschrijft “dat ALC-0315 zowel ogen als huid of slijmvliezen irriteert”. Schnepf ziet hier een probleem:

“Als het de ogen of de huid kan irriteren, hoe zit het dan met de relatie tot weefsel? Hier moet duidelijkheid over komen.”

Hij voegde daaraan toe:

“Zijn er verdere geplande of lopende studies om de toxicologische effecten van de stoffen of hun biologische afbraak vast te stellen?”

Tenslotte zijn de wetenschappers bezorgd over meldingen van bijwerkingen. Zij zijn bezorgd omdat er blijkbaar verschillende bijwerkingen zijn bij verschillende batchnummers en willen weten of “de bijwerkingen gecorreleerd zijn met een klein aantal batchnummers”.

Specifiek vragen zij in hun brief:

“Hoe kan deze omstandigheid worden verklaard en wat onderscheidt deze batches van de andere, en zijn er inspanningen gaande om dit belangrijke aspect nader te onderzoeken, met name met het oog op de kwaliteitsborging? Zijn er klinische studies gepland of gepland om de bijwerkingen en hun oorzaken te onderzoeken en de veiligheid van de nieuwe Covid-vaccins te vergroten?”

  Geen twijfel meer mogelijk: Hoe meer vaccins u neemt, hoe zwakker uw immuunsysteem wordt

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Prof. Edinger: Prikken, Grafeen en 5G – hoe we onszelf kunnen beschermen en vaccinatieschade kunnen beperkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinwaanzin: Ongevaccineerde Canadezen krijgen in supermarkten bewakers toegewezen om ervoor te zorgen dat ze geen “niet-essentiële” artikelen kopen
Volgend artikelCovid-19 vaccins zullen naar verwachting in 2022 wereldwijd 62,3 miljoen cardiovasculaire sterfgevallen veroorzaken 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Geen idee waarom die “heren” professoren(?) geen simpele test hebben gedaan op de conentratie grafeenoxide.Natuurlijk grafeen is zwart, (puur koolstof) of grijs zoals grafiet.
  Een dispergie van nano deeltjes kan blank zijn (helder) bij de juiste bevochtiging door een oplosmiddel als PEG (1200 mol massa als ik de rapporten goed lees.
  Daarnaast de diverse hulpstoffen om de dispergie stabiel te houden.
  Ze kunnen wel een brief met vragen stellen,en terecht, maar er is geen referentie naar eigen onderzoek
  Dat deze “profs” nu pas met dit verhaal komen lijkt verdacht veel op straatje schoon vegen.

  • Ze krijgen betaald om valse of geen informatie te geven>> door de Big-Pharma’s knappe jongen die met bewijzen kan komen… steekpenningen en nog wel wat zaken> een onderzoekscommissie starten is een slopende langdurige zaak

 2. Als nu ook de heren professoren ermee naar buiten treden met de resultaten van hun onderzoeken ipv blijven zitten en de rest van de wereld in de waan laten???dan kunnen alle media-geilu namaak professorretjus opzouten of in de gevangenis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in