In de film Soylent Green uit 1973 ontdekt een politiedetective uit NY dat de enorm overbevolkte, straatarme bevolking van de stad – die zich voedt met verwerkt overheidsvoedsel, Soylent genaamd – zonder het te weten gestorven mensen opeet. Dat is waar Soylent Green van gemaakt is. Dat is het verschrikkelijke geheim. Wat is nu het geheim? Het staat allemaal in de open-bron literatuur… schrijft Jon Rappoport.

In de film Soylent Green uit 1973 ontdekt een politiedetective uit NY dat de enorm overbevolkte, straatarme bevolking van de stad – die zich voedt met verwerkt overheidsvoedsel, Soylent genaamd – zonder het te weten gestorven mensen opeet. Dat is waar Soylent Green van gemaakt is. Dat is het verschrikkelijke geheim. Wat is nu het geheim? Het staat allemaal in de open-source literatuur…

Opmerking: Ik herpubliceer dit stuk om de waarheid te handhaven. Die kan gemakkelijk wegglippen.

Hier gaan we dan:

Het SARS-CoV-2 virus bestaat niet.

De vermeende diagnostische tests zijn zinloos.

De aantallen gevallen zijn nietszeggend.

De mensen die gestorven zijn, zijn om meerdere redenen gestorven, die geen van allen iets met SARS-CoV-2 te maken hebben.

Ik heb het afgelopen jaar meer dan 300 artikelen geschreven, die overtuigend bewijs leveren voor de bovenstaande beweringen.

Er zijn “mensen gestorven die als COVID-doden zijn GELABELD.” Oftewel “officiële leugens.”

Wie zijn deze mensen? In grote lijnen, wie zijn het?

Hier zijn twee verklaringen.

De Kaiser Family Foundation, 24 juli 2020: “Volwassenen van 65 jaar en ouder maken 16% van de bevolking van de VS uit, maar 80% van de COVID-19 sterfgevallen in de VS…”

AARP, 1 april 2021: “95 procent van de COVID-19-doden in de VS zijn gevallen onder mensen die 50 jaar of ouder waren.”

Een lid van Biden’s coronavirus task force, Dr. Zeke Emanuel, heeft eens verklaard dat er geen enkele reden is waarom mensen langer dan 75 jaar zouden willen leven. Ga maar zachtjes die goede nacht in.

Welnu, wat COVID heet, zijn oude mensen.

Mijn eerste aanwijzing over de ouderen kwam uit een rapport dat het Italiaans Nationaal Instituut voor Gezondheid in de begindagen van de “pandemie” had gepubliceerd. Daarin stond dat de gemiddelde leeftijd van de mensen die in het land aan COVID stierven 79,5 jaar was. Die aanwijzing heeft de grootte van een vliegdekschip dat voor uw huis geparkeerd staat.

Spoedig na het Italiaanse rapport ging het Instituut voor Gezondheid op zwart. Er werd geen onderzoek meer vrijgegeven. Geen updates. Ze hadden uit de school geklapt, en iemand had hen een klap voor het hoofd gegeven.

  Denemarken, Estland, Litouwen, Luxemburg en Letland stoppen AstraZeneca Covid-vaccin na meldingen van mogelijk dodelijke bloedstolsels

Uit persberichten uit open bronnen bleek dat de “oversterfte” van 2020 grotendeels het gevolg was van bejaarden die in verpleeghuizen stierven.

Dit heeft niets te maken met een virus.

Het heeft te maken met patiënten die AL op een lange neerwaartse gezondheidskloof zitten. Zij hebben AL meerdere gezondheidsaandoeningen. Jarenlang, zelfs tientallen jaren, zijn zij overstelpt met giftige medicijnen, waardoor hun lichaam verzwakt is en hun immuunsysteem kapot gemaakt is.

En DAN worden zij getroffen door de TERREUR van een willekeurige en valse COVID-19 diagnose.

En DAN worden zij geïsoleerd en afgesloten van familie en vrienden – in inrichtingen waar grove verwaarlozing en onverschilligheid maar al te vaak de “standaard verzorging” is. DAN worden zij behandeld met giftige en destructieve medicijnen zoals Remdesivir en Midazolam.

De dood is het directe gevolg.

Gedwongen vroegtijdige dood.

Deze patiënten klappen gewoon dicht en sterven.

De beheerders van pandemie-informatie vertellen de grote leugen. Zij spinnen verhalen dat “het virus” een grotere impact heeft op ouderen.

Nee, het VERHAAL over een virus heeft de impact. De terreur heeft de dodelijke invloed. De isolatie heeft de dodelijke uitwerking. De terreur en het isolement leveren de genadeslag.

COVID-19 is in verbazingwekkende mate een VERPLEEGHUISTERREUR.

Massamoord door wreedheid.

Memo aan financiële rechercheurs: bereken hoeveel geld de overheid en de particuliere verzekeraars uitsparen, omdat zij niet steeds hoeven te betalen voor de langdurige verzorging van al die bejaarden die een vroegtijdige dood sterven in verpleeghuizen. Het geldbedrag zal duizelingwekkend zijn.

Tony Fauci kent de oplichterij. Hij weet dat COVID-19 oude mensen is. Er sterven mensen aan de angst die hij propageert. Fauci heeft geen greintje schaamte. Hij is een door Bill Gates en David Rockefeller uitgedraaide spreekbuis.

Het kwaad doortrekt de COVID onderneming. De bejaarden in verpleeghuizen zijn het voornaamste doelwit. Hen eerder laten sterven is de tactiek, om de valse COVID-sterftecijfers op te pompen.

Zonder die nepcijfers zou de hele “pandemie” in een uur ontmaskerd zijn.

Ik heb reeds gezegd dat er twee belangrijke gebeurtenissen waren bij het opdringen van de hele COVID fictie – het Chinese regime dat van de ene dag op de andere 50 miljoen burgers zonder goede medische reden opsloot, en daarmee de Wereldgezondheidsorganisatie en de CDC het groene licht gaf om “het nieuwe model te volgen”; en de door Bill Gates gefinancierde computerprojectie van het aantal sterfgevallen, opgesteld door Neil Ferguson, die keihard loog toen hij beweerde dat er tegen de zomer van 2020 een half miljoen mensen in het VK en twee miljoen in de VS zouden kunnen sterven – waarmee hij de uiteindelijke “beweegreden” voor de lockdowns gaf.

  VS staats-epidemioloog Fauci en mainstream media geven toe dat het vaccin mislukt is... terwijl ze nog meer boosters pushen voor de goedgelovigen 

De derde belangrijke gebeurtenis was en is de aanhoudende aanval op de bejaarden.

Dood deze mensen met terreur en isolement, en laat de dodenaantallen escaleren.

Vanaf 22 mei 2020 meldde Forbes dat, “…in de 43 staten die momenteel zulke cijfers rapporteren, een verbijsterende 42% van alle COVID-19 sterfgevallen heeft plaatsgevonden in verpleeghuizen en woonzorgcentra.”

Washington Post, 18 mei 2020: “Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie vond de helft van de covid-19-doden in Europa in dergelijke inrichtingen plaats.”

Kop van hetzelfde Post-artikel: “Canada’s verpleeghuiscrisis: 81 procent van de coronavirusdoden [in het land] vallen in inrichtingen voor langdurige zorg.”

The Guardian, 16 mei 2020: “Ongeveer 90% van de 3700 mensen die in Zweden aan het coronavirus gestorven zijn, waren ouder dan 70, en de helft woonde in verzorgingshuizen, volgens een studie van de Zweedse Nationale Raad voor Gezondheid en Welzijn van eind april.”

“Het land [Spanje] werd eind maart opgeschrikt toen de minister van defensie onthulde dat soldaten die waren opgeroepen om verzorgingstehuizen te ontsmetten, sommige bejaarden verlaten en dood in hun bed hadden aangetroffen.”

“…De regionale regeringen van Madrid en Catalonië hebben hun eigen cijfers gepubliceerd over mensen die in verzorgingstehuizen gestorven zijn…”

“In Madrid stond het totaal van doden door Covid, of vermoedelijke Covid, sinds 8 maart op 5.886 op donderdag. In Catalonië waren dat er 3.375. Samen zijn de sterfgevallen in verzorgingstehuizen in de twee regio’s goed voor meer dan een derde van alle coronavirusdoden in het land.”

En er waren veel vroegtijdige waarschuwingen over dit onderwerp, als iemand van de volksgezondheidsinstanties wilde opletten – The Guardian, 13 april, 2020: “Ongeveer de helft van alle Covid-19 sterfgevallen blijkt zich in sommige Europese landen in verzorgingstehuizen voor te doen… Snapshot-gegevens uit wisselende officiële bronnen laten zien dat in Italië, Spanje, Frankrijk, Ierland en België tussen 42% en 57% van de sterfgevallen door het virus zich in tehuizen hebben voorgedaan, volgens het rapport van academici van de London School of Economics (LSE).”

Deze cijfers van de verpleeghuizen geven slechts een gedeeltelijk beeld. Denk eens aan het grote aantal bejaarde, reeds zieke mensen die in principe in dezelfde situatie thuis waren – doodsbang gemaakt door COVID propaganda, opgesloten, geïsoleerd; en dan sterven – en ook aan degenen die het redden tot in een ziekenhuis, waar zij aan beademingsapparatuur worden gelegd, zwaar verdoofd worden, en vermoord worden.

The Hill, ongedateerd (eind april 2020), berichtte over “gegevens… verzameld in Northwell Health, het grootste ziekenhuissysteem van de staat New York”. De studie, gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association (JAMA) onderzoekt 5.700 patiënten die in het ziekenhuis waren opgenomen met coronavirusinfecties in de regio New York City, met eindresultaten geregistreerd voor 2.634 patiënten. De gemiddelde leeftijd van de patiënten was 63 jaar… Voor de daaropvolgende oudste leeftijdsgroep, 66 jaar en ouder, registreerden de patiënten die mechanische beademing kregen een sterftecijfer van 97,2 procent.”

En toch gaat de beademingsdood-behandeling door. Evenals de behandeling met remdesivir, een zeer giftig geneesmiddel.

  Men begint te vermoeden dat het misschien de vaccins zijn die de infectie-explosie veroorzaken

De New York Times (27 juni 2020) berichtte dat 43 procent van alle COVID-doden in de VS in verpleeghuizen en andere inrichtingen voor langdurige zorg voor bejaarden voorkomt. In minstens 24 staten vond meer dan 50 procent van alle COVID-doden in deze inrichtingen plaats. The Times verzuimde melding te maken van sterfgevallen van bejaarden in ziekenhuizen of, thuis, afgesneden van familie en vrienden. De situatie is veel erger dan de Times het doet voorkomen.

COVID is oude mensen, de dood in geduwd.

Het is massamoord.

Achter de o zo zorgzame richtlijnen en eisen en verklaringen en uitspraken van politici en ambtenaren van volksgezondheid, zit massamoord.

Stel u voor dat u 80 jaar oud bent. Al jaren lijdt u aan meerdere ernstige gezondheidsproblemen. Jarenlang hebben dokters u vele giftige medicijnen gegeven die uw immuunsysteem in stukken hakten, uw lichaam verzwakten, uw beoordelingsvermogen aantastten. Dan komt er een vals narratief over een dodelijk virus. Telkens als u de televisie aanzet, is het er, dat angstige verhaal. U bent doodsbang. Misschien zal het virus u bezoeken. En dan op een dag geeft uw dokter u een test, of kijkt gewoon naar uw klinische symptomen, en zegt: ja, u hebt het. Het virus. U bent besmet. Uw verschrikking escaleert. Uw ergste nachtmerrie is uitgekomen. En plotseling zit u afgezonderd in uw huis, alleen, of u zit opgesloten in uw kamer in een verpleeghuis, afgesneden van familie en vrienden. Dag na dag, week na week. Wat zou u dan doen?

De kans is groot dat u het nut van leven niet meer zou inzien. U zou het opgeven en sterven.

De onderneming die COVID-19 heet, is oude mensen. Het vermoorden van oude mensen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het ruimen van de kudde: Eugenetica, ontvolking en de uitroeiing van de lagere klassen  Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet begint: 70.000 demonstreerden in Praag tegen de sancties van de EU!
Volgend artikelRusland waarschuwt VS tegen zenden van lange-afstandswapens naar Oekraïne, zegt gebruik van kernwapens toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Jon Rappoport……………….heel duidelijk een man naar mijn hart……..

  En hij heeft het afgelopen jaar meer dan 300 artikelen geschreven, en ja, ik heb deze zonder 1 uitzondering gelezen…..en hij heeft gelijk.

  Daarbij is de aanzet in het begin van zijn stuk hier is ALLESZEGGEND en voor de eeuwige switchers en twijfelaars in deze gewoon straight to the point….

  – Het SARS-CoV-2 virus bestaat niet.

  – De vermeende diagnostische tests zijn zinloos.

  – De aantallen gevallen zijn nietszeggend

  Kijk….en hier moeten we zijn én blijven en nooit meer van deze weg afwijken…..want alleen op deze manier kan het eeuwige narratief van de narren uit theater den Haag gebroken worden….

  Want de volgende feiten zijn er namelijk……

  – zij blijven maar ouwehoeren over corona waarmee ze dus dit allesvernietigende virus wat NIET bestaat bedoelen en waarmee ze dag na dag blijven scoren daar men dit zonder het te weten eigen maakt en de mensen die er nog echt in geloven steunen in hun geloof en dat is fout, structureel helemaal fout!

  – precies hetzelfde doet de CO (Controlled Opposition) welke ondanks hun MISSCHIEN goede bedoelingen, wat ikzelf absoluut NIET geloof, steeds maar blijven zeuren en zaniken over een niet bestaand virus…..

  – ditzelfde doen ze de Godganselijke dag met “democratie” iets wat ook nog nooit bestaan heeft, althans niet hier in Neanderland. Het is simpelweg een Constitutionele Monarchie welke verdoezeld wordt met een nepdemocratie. Simpel WIKKIEPIKKIE erop naslaan geeft hier gewoon de feiten over!

  In het gunstigste geval zitten we hier in een oligarchie…..that’s fact!

  Dit tuig moet én zal gestopt worden en dat zál het, links- of rechtsom zál het gestopt gaan worden…….

  Het wordt met de dag moeilijker maar niet (en in mijn optiek NOOIT) onmogelijk.

  Dit zal echter met zekerheid niet kunnen zonder hulp……en zeker niet van achter een beeldscherm………

  Maar dit kun je zingen, schreeuwen (van de daken), gewoon zeggen, schrijven of wat dan ook…..niemand NEEMT HET VOORTOUW nietwaar………

  Nou…….van deze kutsmoes kan niet meer zo heel lang gebruik van gemaakt worden……….

  Als niemand wil beginnen dan……….nou ja…..vul zelf maar in…….

  Oh oh den Haag……..mooie stad achter de duinen……………we will come to you……………

  So……get ready for us………

  En niet vergeten……wat COVID heet, zijn oude mensen…….opruimen en dat laatste heb ik er zelf bijgezet…….oude mensen….EN DIT ZIJN ONZE VADERS…..ONZE MOEDERS…..ONZE OMA’S EN ONZE OPA’S welke er letterlijk voor gezorgd hebben dat wij nu hebben wat we hebben……..en nu zijn ze dus bedankt……wegwezen…..oprotten…..de pil van zion (wat een naam nietwaar!!!) slikken……of gewoon aan de beademing stikken………en Jos Verstappen…….met zijn edele nummer 33………is plotseling afgelopen jaar in de allerlaatste race van het jaar in de allerlaatste ronde van dat hele jaar………je raadt het niet……WERELDKAMPIOEN geworden………waarbij ik u met 100% zekerheid kan mededelen dat bij de sporten waar het echte geld gestrooid wordt de corruptie hel allerhoogst is!

  En laat me raden…..F1 hoort bij deze sporten……en ja, Jos is gepusched, let wel…..hij kan rijden als een kampioen, hij rijdt als een speer……hij heeft inmiddels ervaring genoem echter….wat een feit blijft is dat hij niet voor niets nummer 33 heeft gekregen en net op het aller- allerlaatste nippertje in de aller- allerlaatste race van het afgelopen jaar in de aller- allerlaatste ronde de titel binnensleepte ……….dachten jullie nu werkelijk dat ene Lewis Hamilton voor niets zo lang niets van zich heeft laten horen…..dit was het spel, dit was gepland….zo moest het gaan en hij werd geslacht en zo liggen de feiten en niet anders.

  Jammer echter dat rad voor ieders ogen moet weg en wel snel een beetje………Verstappen mag alles winnen wat hij wil, hij mag rijk worden als water diep, alles is hem in elk geval door mij gegund maar NIET als afleiding voor de moord met voorbedachte rade op mijn ouders, mijn grootouders en mijn familie en bekenden en mensen waar ik van hou om me heen………en dat is waar dit allemaal om draait en voor gepland is……..

  Zandvoort weer open………je geloofd het niet….maar het is zo……..groen groen groen groen groen…..vroem vroemmmmmmmmmmmmmmm vroem……..Ploffffffffff wie het geloofd mag zalig worden….

  Fijne zonnige zondag verder gewenst……werk aan de winkel!

  Gladiator

  • ‘Onze’ Max Verstappen is op 01.09.2022 benoemd tot officier in de orde van oranje-nassau (expres met kleine letters geschreven); de cabal/ Deep State/ illuminati is vooralsnog dus tevreden over deze onder nummer 33 rijdende coureur.

   • @Ron Swart,

    Gelukkig dat tenminste nog 1 iemand het door heeft wat hier gespeeld wordt……..en geloof me beste, ik gun dit manneke alle geluk en alle geld in de wereld echter van mij moet men niet verwachten dat ik nog OOIT een F1 wedstrijd zal bezoeken en let wel, Spa ligt bijna bij mijn achterdeur en Zandvoort zou ook te doen zijn maar ik geef aan een theater van de lach geen cent uit.

    Jammer is het wel want ik ben in mijn jeugd nogal vaak, wat zeg ik, ieder jaar naar Spa geweest, dat was in de tijd van Jackie Ickx, Nicky Lauda en meert van die ouwe knakkers……..het was toen al zo maar dat kon ik niet weten. Was 13, 14, 15, 16 en 17 jaar en dacht nogal aan andere zaken toen…..
    Kon er gratis naar binnen en wel op de zaterdag en de zondag…….mooie tijden gehad daar dat wel maar helaas……NOOIT MEER!

    Groet beste,

    Gladiator

  • Haha!

   Volgens mij zit jij ook in het complot.

   Jouw reactie was door die van Zion gepland. Ik heb je heus wel door hoor.

   Die reactie van jou en dit artikel, niks toeval. Allemaal gepland. Mij neem je niet in de maling.

 2. Ik had al zo mijn vermoedens; zieken die in een kunstmatig coma gebracht worden, familie die er niet bij mag.
  het snel cremeren van lijken.

  Alleen met de “vaccinatie”zijn ze over doel geschoten; teveel doeden onder de 50…

  Maar dat die hele zooi een kwaadwillige opzet was/is is meer dan duidelijk.

 3. Beetje opletten jongens,Max rijd met nr 1 rond.!
  En geloof eens niet altijd alles wat op FN staat.
  Dat de ouderen werden vermoord in de tehuizen geloof ik.Met oa sterk spierverslappende middelen afkomstig uit Frankrijk,(naam medicijn even ontschoten)

 4. Es un odio contra los viejos y ancianos de un viejo anormal, desviado mamarracho, que le da placer ver jóvenes, y los primeros viejos que van a desaparecer son los europeos. El anormal Klaus Schwab y el pedofilo JB tiene al mundo a un paso de la extinción y sólo se tiene la esperanza que Putin pueda ganarle la guerra a los decrépitos y al par de desviados como Pedro Sanchez y el BoloCOQUERO Selensky. TODOS A APOYAR A PUTIN PARA QUE GANE LA GUERRA DE UKRANIA.

 5. Ik vind de verhalen prachtig, maar gaat meestal over zogenaamde excessen in het buitenland. Kom nu eens met bewijzen over Nederland. Wat is er hier te bewijzen dat vele dingen fake zijn.

 6. Mocht het waar zijn dat mensen met opzet verkeerd behandeld zijn of met opzet verwaarloosd, dan wil dat nog niet zeggen dat het virus niet bestaat. Ook wil dat niet zeggen dat er willens en wetens verkeerd gehandeld is.

  Elke dag als ik mijn rode laarzen aan heb regent het. Conclusie: rode laarzen veroorzaken regen.

  • Enkele maanden terug was er een artikel over dit onderwerp waarbij een verpleegster toegaf dat ze wist dat ze meedeed aan het vermoorden van de ouderen.Ze dienden die medicatie(sterke spierverslappers)uit aan de arme mensjes.Iedereen deed het toch immers.Ze kreeg gewetensbezwaren.Een ieder moet geloven wat ie wilt natuurlijk.
   Er bestaat zeker iets,maar door de mens gemaakt en gemuteerd.
   Lang niet zo hevig als ons word voorgehouden.
   Door het vaccin word je zieker.Uitzonderingen daargelaten.
   Stay sharp,no jabs.

 7. Juist vrijmetselaars Jos en Max!! 33 en net op het nippertje kampioen: nep nep nep net als die hele corona!!
  Mensen gingen inderdaad massaal dood aan de remdesevir dat meteen werd ingspoten in ziekenhuizen. En snel cremeren maar inderdaad. Genoeg klokkeluiders over gehoord! Waarom zijn er zijn er zo weinig mensen die het zien..

 8. Wat is nep aan Max zijn kampioenschap dan?
  Dat ie in de laatste ronde won? Heeft ie toen dan stiekem extra PK,s gekregen of hadden ze Ham. wat afgenomen.?
  Of kwam het doordat Max op nwe zachte banden reed en Ham op oude harde van dik 40 rondes oud.
  Ooit al F1 wedstrijden gekeken/gevolgd.?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in