Afbeelding © Howard Steen, klik hier voor groot, hier is een pdf van zijn project.

Inmiddels – oktober 2021 – is het meer dan duidelijk dat de Big Pharma-Great Reset globalistische elite op dit moment genocide op de mensheid pleegt, door het uitvoeren van hun eugenetische ontvolkingsagenda. Ondanks de censuur van Big Media, die als medeplichtige moordenaars er voor zorgen dat honderdduizenden onschuldige slachtoffers van de moordvaccins reeds zijn gestorven, hebben tientallen vooraanstaande artsen, deskundige wetenschappers en insider klokkenluiders met groot gevaar voor eigen leven van de daken geschreeuwd om het apocalyptische alarm te luiden, schrijft Joachim Hagopian op Globalresearch.ca.

Al vroeg tijdens de uitrol van de vaccins, afgelopen februari 2021, voorspelde Dr. Sherry Tenpenny nauwkeurig dat van mei tot en met augustus duizenden sterfgevallen als gevolg van de vaccins ten onrechte zullen worden toegeschreven aan de nepvarianten. De openhartige Dr. Carrie Medej spreekt zich nu uit tegen de gevaren van vaccins door nanotechnologie en de transhumanistische elementen van hoe AI door nanodeeltjes in vaccins samensmelt met genetisch gemodificeerde voormalige (GGO) mensen.

Veteraan medisch vaccinklokkenluider Dr. Joseph Mercola onthult de “medische reset” binnen Klaus Schwab’s NWO reset. Internationaal top cardioloog, internist en epidemioloog Dr. Peter McCullough heeft grote opschudding veroorzaakt door eind augustus 2021 te verklaren dat de gevaccineerden 251 keer meer virale lading dragen dan de ongevaccineerden. Dr. McCullough promoot ook natuurlijke immuniteit en de goedaardige geneesmiddelen HCQ en Ivermectin in plaats van de schadelijke vaccins, waarbij hij alleen maar verklaart:

We zitten midden in een enorme biologische catastrofe.

Zelfs de uitvinder van de mRNA- en DNA-vaccintechnologie, Dr. Robert Malone, MD, tekent bezwaar aan tegen de Covid-19 mRNA-vaccins als bio-ethisch onverantwoord en uiterst gevaarlijk:

We moeten de gegevens onder ogen zien en niet proberen om dingen te verdoezelen of risico’s te verbergen.

De Canadese Dr.Charles Hoffe was geschokt toen hij ontdekte dat 62% van zijn patiënten, voornamelijk van de First Nations, blijvende schade aan hun bloedstolsels hadden opgelopen nadat zij hun vaccin hadden gekregen.

  Duizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of sterven

Hieronder staat zijn interview met Laura Lynn Tylor Thompson,

Canadian Doctor: 62% of Patients Vaccinated for COVID Have Permanent Heart Damage

Deze week verklaarde de behandelend arts van nationale presidenten, Dr. Vladimir Zelenko in een interview:

Als we het advies van sommige ‘wereldleiders’ opvolgen, zoals Bill Gates vorig jaar zei, ‘7 miljard mensen moeten gevaccineerd worden,’ dan zal het sterftecijfer meer dan 2 miljard mensen bedragen. Dus word wakker! Dit is de Derde Wereldoorlog.

De hierboven aangehaalde artsen zijn slechts een handvol van de talloze heldhaftige artsen die in het openbaar hun bezorgdheid en verontwaardiging hebben geuit.

Gerenommeerde gepromoveerde wetenschappers, waaronder virologen, immunologen en biochemici hebben ook het voortouw genomen en de Covid-19 plandemie, gebaseerd op de Lockstep blauwdruk van de Rockefeller Foundation uit 2010, aan de kaak gesteld. Een andere Nobelprijswinnaar voor het uitvinden van de snode misbruikte PCR-test, Dr. Kary Mullis stierf aan de vooravond van de neppandemie in Wuhan nadat hij herhaaldelijk Dr. Frankenstein Fauci had ontmaskerd.

Dr. David Martin, octrooi- en intellectueelrechtenexpert, ontrafelt de criminele etiologie van de Covid-19 pandemie, terwijl ex-Pfizer VP hoofdwetenschapper Dr. Michael Yeadon herhaaldelijk zijn trieste waarschuwingen heeft geuit:

Het op genen gebaseerde ontwerp zorgt ervoor dat je lichaam virus spike-eiwitten aanmaakt, en we weten, en we weten het al jaren, dat virus spike-eiwitten bloedstolsels veroorzaken. Dat is een fundamenteel probleem.

Luister naar Dr. Michael Yeadon, voormalig vicepresident en Chief Science Officer van Pfizer, die spreekt over de pandemie en het COVID-vaccin. Bekijk de video hieronder.

Bovendien heeft een groeiend leger van Big Pharma klokkenluiders ook moedig licht geworpen op deze urgente waarheid over wat de mensheid te wachten staat in de komende donkere wintermaanden wanneer waarschijnlijk miljoenen slachtoffers van de democide over de hele wereld op schokkende wijze zullen worden begraven als gevolg van  fatale bloedstolsels, beroertes, hartaanvallen, meervoudig orgaanfalen, kanker – allemaal direct gelinkt en veroorzaakt door de Big Pharma non-vaccins.

  Italiaanse ambulancebestuurder: De Gevaccineerden eindigen op de Intensive Care

Dr. Ryan Cole, patholoog en diagnostisch laboratorium eigenaar in Idaho, heeft een ongehoorde toename van 20-voudige endometriumkanker waargenomen sinds de uitrol van de vaccins dit jaar, veroorzaakt door een afwezigheid van twee soorten cellen (helper T-cellen en CD8 killer T-cellen), beide van vitaal belang voor een goed functionerend immuunsysteem.

Deze notoire farmaceutische moordmachine omvat de mRNA-spike-eiwit DNA-veranderende injecties die worden geproduceerd door Pfizer en Moderna, alsook door Johnson & Johnson, het Britse AstraZeneca en het Chinese Sinovac.

Van 14 december 2020 tot 10 september 2021 meldde het VAERS-rapportagesysteem (Vaccine Adverse Events Reporting System) van de Amerikaanse regering  14.925 sterfgevallen door vaccins (hoewel een klokkenluider verklaarde dat er meer dan 45.000 waren binnen 3 dagen uit slechts één van negen districten).

Maar naar schatting wordt minder dan 1% van de ongewenste bijwerkingen en sterfgevallen daadwerkelijk aan VAERS gemeld, dus een veel nauwkeurigere en realistischere schatting zou zijn om het gemelde aantal sterfgevallen met 100 te vermenigvuldigen, of aan de lage kant, minimaal met 10 te vermenigvuldigen om rekening te houden met een waarheidsgetrouwere schatting van het aantal sterfgevallen, dat dan vanaf bijna 150.000 sterfgevallen zou variëren.

Combineer dat met de EU-cijfers van 25.248 doden gemeld over ruwweg dezelfde periode tot 18 september 2021, en de aantallen springen naar meer dan een kwart miljoen. Het is dus veilig om aan te nemen dat miljoenen over de hele wereld reeds zijn gestorven als gevolg van de “Big Pharma kill shots”. En dit is nog maar het begin.

Met 81% van de vermeende Covid-19 sterfgevallen in september in het Verenigd Koninkrijk onder degenen waarvan is vastgesteld dat ze al gevaccineerd waren, is het bewijs van dodelijke schade veroorzaakt door de niet-vaccins overweldigend. In een verwante getuigenis verklaarde Rochagné Kilian, arts op de spoedeisende hulp in Ontario, die onlangs ontslag nam vanwege de plaatselijke draconische, tegen de gezondheid gerichte Covid-19-protocollen, onlangs dat 80% van de binnenkomende patiënten op de spoedeisende hulp die zij in de afgelopen maand behandelde en die leden aan “mysterieuze problemen dubbel gevaccineerd waren”. Vlak achter het Britse dodental ligt het aantal van 76% van de in september gemelde Covid-19 sterfgevallen in de Amerikaanse staat Vermont die ook volledig waren gevaccineerd. Door duivels ontwerp is deze ontluikende medische holocaust op een massale, nooit eerder vertoonde schaal, snel een wereldwijde dood door injectie geworden.

  Zal er ooit verantwoording worden afgelegd voor massamoord door het Covid "vaccin"?

Nobelprijswinnaar voor het ontdekken van het HIV virus – Dr. Luc Montagnier, heeft onlangs een beëdigde verklaring ingediend bij het Internationaal Strafhof, waarin hij concludeert:

Dit [Covid-19] vaccin is het grootste risico voor de mensheid en het grootste risico op genocide in de geschiedenis van de mensheid.

De regeringen van de wereld, Big Pharma en Big Media zijn duidelijk schuldig.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Slowaakse Soros-krant: “Ongevaccineerden moeten gillen als varkens in het slachthuis”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe gezondheidsautoriteit CDC liegt tegen de wereld over de veiligheid van Covid-19 vaccins; ze doden 15 mensen voor elk 1 leven dat ze redden
Volgend artikelGevaccineerde mensen krijgen plots te maken met agressieve kankers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ja, mooie tekening.
  Elk jaar hebben we een griep in het land , dan lopen mensen toch ook niet met een mondmasker, dan zijn er ook maar een klein aantal die tegen de griep gevaccineerd zijn, niet dat je dan geen griep meer kan krijgen,
  bij vaccinatie van griep kan men je zeggen wat de bijwerkingen kunnen zijn, kan men je vertellen wat er in de vaccins zit, en kan men effectief aantonen dat er bv griep is, bij het hele corona/ covid verhaal kan men dit niet, daar dien je toch niet een hoog iq voor te hebben om dit te snappen, nee ze halen liever de prik kunnen ze lekker een weekje op vakantie met hun kont in het zand gaan liggen, waarschijnlijk ook hun laatste vakantie, kunnen ze op tv naar vakantie programma’s kijken met als titel, “vakantie, hoe het was en nooit meer zal zijn” polonaise……………….

  • Er wordt je niet vertelt wat de bijwerkingen van het griep vaccin zijn. Ook wordt je niet vertelt wat er in die vaccins zit. De helft van de zgn adjuvans stoffen staat nl niet in de bijsluiter. Lees het boek van dr Dick Bijl waarin hij uitlegt dat de effectiviteit van het griep vaccin over 10 jaar 16% is.
   Een goed vaccin tegen virussen die razendsnel muteren zoals het influenza en covid virus ontwikkelen is nog nooit gelukt.

 2. Kakite (worst of the worst)

  #ParasiteClass #TheParasite #TheTapeworm #TheCancer

  Moloch (Inc.) NWO (media) The Cabal, The Cartel (Media) Globalist Mafia (Media)

  NB. de meeste debielen (useful idiots) die deze genocide uitvoeren (inclusief welJoopStijl + TochwelnPO) zijn zo debiel dat ze het NIET WILLEN weten, net als het meeste T.Vee

  #ProgrammedCattle

 3. “De Canadese Dr.Charles Hoffe was geschokt toen hij ontdekte dat 62% van zijn patiënten, voornamelijk van de First Nations, blijvende schade aan hun bloedstolsels hadden opgelopen nadat zij hun vaccin hadden gekregen.
  Schots echtpaar sterft in ziekenhuis aan Covid – ondanks dubbele vaccinaties”

  Moet denk ik zijn: “… blijvende schade aan hun bloedsomloop…”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in