Op het moment dat ik dit schrijf, is mij verteld dat de politie arrestaties verricht in Ottawa. Ik neem aan dat dit betekent dat ze truckers arresteren. De Ottawa stadsregering heeft de noodtoestand uitgeroepen. Het is nu een misdaad voor iedereen ter plaatse om voedsel, brandstof of hulp van welke aard dan ook aan de truckers te geven, schrijft Jon Rappoport.

De truckers en de mensen in heel Canada willen vrijheid en vrede. De regering wil vrede zonder vrijheid.

De regering wil vaccinatiemandaten en vaccinpassen, en de mogelijkheid om op elk moment lockdowns en andere fascistische maatregelen af te kondigen.

Geen debat over “de wetenschap”, geen noodzaak om de COVID-maatregelen te rechtvaardigen, geen rechtszaken over grondwettelijke grenzen aan de macht van de overheid. Gewoon: GEHOORZAMEN.

Dus dat is wat de regering is. Dat is wie ze zijn. Dat is wie Trudeau is.

We zijn misschien geschokt door wat de regering de truckers aandoet, maar we moeten niet verbaasd zijn. Niemand had mogen verwachten dat de regering van “ons gehoorzamen” gewoon achterover zou leunen en dit konvooi zou laten gebeuren en doorgaan, met zo veel Canadezen die het steunen.

Niemand mag verbaasd zijn dat overal ter wereld rebellie uitbreekt tegen regeringen die “ons gehoorzamen”.

Laten we vooruitlopen op wat er in de komende dagen en weken kan gebeuren.

Niemand met een geweten moet zich terugtrekken als regeringen en hun media frontmannen met woorden als “opstand” en “opruiing” en “terrorisme” smijten. DIT ZIJN CONTROLEWOORDEN.

Ze zijn bedoeld om mensen te verlammen. Het zijn grove lasterpraatjes. De implicatie zou zijn, dat iedereen die “een trucker” of “supporter” is, de hele regering omver wil werpen – in plaats van de fascisten te vervangen.

“Omverwerpen” was de officiële omschrijving van de inbraak op 6 januari in het Capitool, in de VS. “Nou, geleid door een man met een helm met hoorns, wilde een menigte het Congres overnemen.”

Ik begrijp het. Zeker. En Trump, gekleed in een militair uniform, die de controle over het Pentagon had gekregen, zou het Capitool binnenstormen, de staat van beleg afkondigen en de VS met zijn junta besturen.

Daarna zouden de rebellen, onder leiding van een sigarenrokende, in uniform geklede Tony Fauci, gelegerd in de Catskills, dapper proberen de republiek en de grondwet terug te winnen.

De truckers willen vrijheid en vrede, en hun eigen recht om hun brood te verdienen. De Canadese regering wil vrede zonder vrijheid voor iedereen, en ze zijn bereid geweld te gebruiken om de vrede af te dwingen.

Als er ernstig geweld uitbreekt in Ottawa, zal de regering erachter zitten.

Gevaccineerde Australische minister krijgt aangezichtsverlamming bijwerking tijdens live uitgezonden COVID-19 persconferentie

Misschien is het je opgevallen dat de protesten en rellen rond George Floyd en de plunderingen, brandstichtingen en gewelddadigheden in veel Amerikaanse steden, niemand van politiek links ervan hebben weerhouden de relschoppers te steunen.

Noemde de regering die aanhangers oproerkraaiers of terroristen?

Je zou dit kunnen horen van mensen “die echt op de hoogte zijn”: “Zie je wel, het hele konvooi was een PLAN om geweld te veroorzaken, en dan zou iedereen die tegen de mandaten is en de truckers steunt als terrorist bestempeld worden…”

Zonder echt bewijs kan die formulering gebruikt worden om elke vorm van massaal protest over welk onderwerp dan ook te verwerpen. Je kunt net zo goed zeggen dat ALLES IN HET LEVEN EEN VALSE VLAG IS, en dat we daarom niets moeten doen en niets moeten steunen.

Als er ernstig geweld uitbreekt in Ottawa, zal er een typische beschuldigingsoperatie van start gaan: “Jullie, mensen die de truckers steunden, jullie zijn hier verantwoordelijk voor. Jullie dachten dat de truckers eerbaar waren. Maar ze overtraden altijd de wet. Ze werden opgehitst door een maffia-mentaliteit, door jullie die de realiteit van de pandemie niet willen accepteren en wat we allemaal moeten doen om terug te keren naar het normale leven…”

Schuld door associatie, maar het blijkt dat de mensen waarmee we geassocieerd worden, de truckers, niets verkeerd hebben gedaan.

Nogmaals, als iemand echt bewijs heeft van het tegendeel, bewijs dat aantoont dat er een plan was om een konvooi te lanceren dat zou uitlopen op geweld en waardoor de wereld zijn hoofd zou schudden en zou zeggen: “Dit is waar de demonstranten en de anti-vaxxers de hele tijd mee bezig waren, ze zijn allemaal gek…”, kom dan met dat bewijs.

Ik zeg dit, omdat we in de komende dagen meer van dergelijke geluiden kunnen zien en horen.

Wat ik zie in dit konvooi is eer, gerechtigheid, de strijd voor vrijheid.

Onthoud: het konvooi is heel wat meer dan de truckers.

Het zijn alle Canadezen die het steunen. Dus als een trucker daar is omdat hij zijn brood wil verdienen, maar hij kan de grens niet over tenzij hij een vaccinpaspoort toont, en hij wil het vaccin niet nemen, en dat is de som van zijn protest; prima.

En als een vrachtwagenchauffeur een slechte acteur blijkt te zijn, wat dan nog?

GA WEG VAN DIT ALLES.

Zet al deze dingen op een rijtje, want als de aanwezigheid van veel mensen en vrachtwagens in Ottawa blijft voortduren, zul je worden BEWERKT door een aantal ervaren PR-professionals; bewerkt om je gedachten en meningen en gevoelens te veranderen.

2021 top artikelen: Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin - weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  

Dat is hun werk. Dat is hoe ze werken.

Houd stand. Blijf sterk.

Laat je stem horen.

Geweld is altijd de troefkaart van een regering. Ze spelen het, en dan zeggen ze dat de rebellen het veroorzaakt hebben of het nodig maakten. Ze spatten het geweld op het nieuws, omdat ze weten dat het veel mensen bang maakt, die zich dan terugtrekken.

Niet terugtrekken.

Geweld dient een ander doel. Mensen willen dat het stopt, dus kijken ze naar de huidige politieke leiders om het te stoppen. Ze sluiten zich aan bij de fascisten die het geweld begonnen of uitlokten.

Trap daar niet in.

Als er onder alle truckers een paar slechte regeringsagenten zijn, en zij beginnen het geweld, zal het nieuws hen maximaal belichten. Dit is puur Orwell 1984 gedoe. Zet foto’s van de gezichten van “de moordenaars” op het scherm, keer op keer, met een nieuwsanker voice-over die het publiek vertelt wat ze moeten zien, denken en voelen. Met als doel het stimuleren van verontwaardiging.

Woede tegen iedereen die de truckers steunt of het vaccin niet wil nemen of tegen de mandaten is.

Trap daar niet in.

Blijf sterk. Houd stand.

Onthoud wat dit is. Een gevecht voor vrijheid.

Hier is iets anders dat zou kunnen gebeuren. De regering kondigt plotseling een nieuwe golf van COVID-gevallen aan. En de schuld wordt aan de massa’s ontmaskerde truckers en hun aanhangers in de straten gegeven. Superverspreiders. Het nieuws, natuurlijk, zou dat opvoeren. Door beschuldigingen en indirecte suggestie zal het publiek verteld worden dat dit precies is waar de gezondheidsfunctionarissen bang voor waren.

De niet gecontroleerde aantallen onverantwoordelijke personen die tegen hun gezond verstand ingaan zijn verantwoordelijk voor het vermoorden van gewone gezagsgetrouwe burgers.

Dat is een regelrechte oplichting. In de afgelopen twee jaar, is het vele malen gespeeld.

Laat je niet voor de gek houden. Met gevallencijfers kan moeiteloos geknoeid worden. Dat is al zo sinds het begin van de “pandemie”.

Houd voet bij stuk.

Het pandemie verhaal was gepland met het enige doel om vrijheid te annuleren.

De jouwe, de mijne, die van iedereen.

Geef niet toe.

Laat je niet manipuleren.

Wat er ook gebeurt.

Nog een suggestie. Speel, in je gedachten, een worst-case scenario: Het konvooi WAS gepland door slechte acteurs met de bedoeling om echte vrijheidsstrijders en mensen die het vaccin weigeren en zich verzetten tegen de COVID-mandaten en beperkingen in diskrediet te brengen. Ga je gang. Maak daar een mind-movie van.

Waar leidt dat toe? Wat is de conclusie?

Het ineenstortende Covid narratief wordt vervangen door Poetin en Oekraïne

Het is DUS WAT?

Want alle mensen op straat en in de vrachtwagens ZIJN voor vrijheid; en als het resultaat gepland geweld door de regering is, betekent dat NIETS over waar we voor vechten. Dat brengt NIETS in diskrediet.

Als we sterk blijven.

Als we opstaan.

Als we onze stem laten horen.

Ik zou nog 10.000 woorden kunnen schrijven over een parallel evenement met het konvooi, maar ik zal het kort houden. De parallelle gebeurtenis was de bijeenkomst op 6 januari in Washington na de presidentsverkiezingen, de bijeenkomst die niets te maken had met de inbraak in het Capitool. Waar honderdduizenden mensen bijeenkwamen.

Er waren een aantal ideeën in de hoofden van al die mensen: een gestolen verkiezing; vrijheid van lockdowns en andere fascistische COVID-beperkingen; verzet tegen het vaccin; verzet tegen de zelfbenoemde gedachtenpolitie van Amerika…

Naar mijn mening heeft Trump die massale loyaliteitsbetuiging niet verdiend. Helemaal niet. Ik heb in andere artikelen uitgelegd waarom. Maar de mensen die daar waren, zij waren de belangrijkste. Ongeacht wie de inbraak plande en om welke redenen. ZIJ, de honderdduizenden, wilden vrijheid. En dat willen ze nog steeds.

De regering van de VS probeert elke mogelijke manier te bedenken om hen in diskrediet te brengen en te elimineren. Nu.

Dit is het grotere plaatje.

Hou het in de gaten.

Ik weet het. Ik hoor niet over de bijeenkomst van 6 januari te beginnen. Mensen die vrijheid willen worden verondersteld dat te vergeten. Stil maar. Want DAT evenement is genadeloos neergesabeld en in diskrediet gebracht en er is een smerige horrorshow van gemaakt.

Maar dat kan me niet schelen. Overal ter wereld herhaalt zich hetzelfde patroon. De mensen die in de vrijheid willen leven en hun ketenen van zich af willen gooien, worden afgeschilderd als criminelen. Om wat voor redenen dan ook.

En nee, niet alle protesten zijn hetzelfde of worden om precies dezelfde redenen gelanceerd. Maar in de kern, de impuls en de basis zijn er: WE NEMEN HET TERUG. VRIJHEID.

Dit is geen Qanon onzin of Trumpisme of racisme of gekkigheid of wat voor gedoe dan ook.

Dit is echt.

De grote laster, schuld door associatie, en alle andere psy-ops zullen ons niet voor de gek houden.

Als we niet terugkrabbelen.

Als we standvastig blijven.

Als we niet opgeven.

Als we onze stem laten horen.

Wat er ook gebeurt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wanneer verzet een plicht wordtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovid “vaccins” veroorzaken microbloedklonters bij miljoenen… en er is geen medische oplossing
Volgend artikelBelangrijk: Als je je laat vaccineren, verlies je je natuurlijke immuniteit
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. eens!
  sta en blijf staan.
  niet 1 mm aan de kant.
  knipper niet eens met je oog.

  kukele-KU
  die haan kraaide inmiddels vaak genoeg
  is contr op 100%.

  parasieten die de stier overtuigen
  dat zij vanuit de oksel van de stier ,
  de stier besturen.
  dat de stier niet zelfstandig kan voortbewegen.
  ongelovelijk dat we daar zo lang zijn ingetrapt.

  einde comu/hypno-tisme.
  alles is gespiegeld.

  the great reset is de grote schoonmaak.
  zelf gereguleerde lemming-side.
  moeder natuur wint altijd.

  • Volgens eigen zeggen hebben de truckers goede advocaten. Een beleid van geen enkel verzet tegen arrestatie, geen enkel geweld tegen wie dan ook Twee mensen gearresteerd vanwege ontbreken ID bewijs Politiecommissaris had heel verhaal over geweld tegen burgers. Dan rijst de vraag of Antifa actief is geweest of Romeos. Wat ze in de buurt van de truckers niet hoeven proberen.

   • Ik hoorde Trudeau zeggen in een boodschap dat de daklozen werden bestolen door de truckers, wat een leugen, 1 de dakloze heeft helaas niets, dus van iemand die niets heeft kan je ook niets stelen, 2. de truckers in Canada zijn dan misschien stoere mannen, die gaan echt geen dakloze beroven van zijn eten, Trudeau is voor mij echt de clown van het jaar 2022, hij zal de joker nog wel tegenkomen, die drijft het echt op de klippen, het zal hem duur te staan komen, kan ie gaan liggen janken, wat een imbeciel.

 2. afgelopen weekend was er protest in rotterdam, en aangezien de politie staakte of naar sparta ging, was de demonstratie dus vreedzaam (omdat er geen politie was(.

 3. Weet U Allen het dan nog steeds niet dat er een poging wordt gedaan om de geheele Planeet Moeder Aarde èèns gezind te laten zijn in alle opzichten

  Alle gezichten èèn kant op laten kijken
  Van Alle levende wezens met aan het hoofd
  The Brain
  Maar dan wel The EGO IK Dictatoriale Brain
  Èèn Super China

  Dus de China groter dan China

  Zoals in Izzznogood de neef zei :
  Ik wil Kalief zijn i.p.v. de Kalieff liggend op de grond huilend met douche tranen trappelend met de benen en tegelijkertijd ook slaand met de Armen op Moeder Aarde

  Beste mensen
  Om zulke taferelen zijn de Europese Crimineelen altijd achter het net aan het vissen
  Mits wat waar de Europese Criminelen heel goed in zijn doen

  Zoals : Voorbeeld

  Moordend op pad gaan netals Columbus dat ooit heeft gedaan er zijn er uiteraard voorgangers als nakomelingen

  Dus
  Meerderen
  Zoals ; de Vikingen enzovoorts
  Iedereen die anders eruit ziet tot Slaven maakt
  Dat word dus wederom getracht door een handjevol Crimineele Europesen als hun nageslachten

  Bill Gates hoor er helaas ook tussen
  En al die andere Super Rijke Gasten
  Die zich dus rijk wanen op een op sluwe manier van de Armen gestolen inkomen die welk zei door zweet en tranen vergieten met pijn en moeite voor hun oude dag bijelkaar hadden vergaart .

  Dat is het Europese leven beste mensen

  Dank U .

 4. Als je deze post zie je het begin van de video; het pijltje voor starten in het midden maakt dattie lijkt op wat hij werkelijk is….

  De staking kost per dag door elkaar 1 billion per dag.
  Het wordt echt hoog tijd dat die Trudeau met supporters een ontieglijke trap onder zijn bastaard kont krijgt….
  Wil Canada nog blijven bestaan….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in