Uit een onderzoek van beschikbare gegevens blijkt dat het aantal cardiovasculaire sterfgevallen bij voetballers in 2021 wereldwijd 278% hoger ligt dan het gemiddelde over 12 jaar, en uit de analyse blijkt verder dat het overgrote deel van de oversterfte in het Verenigd Koninkrijk dit jaar te wijten is aan cardiovasculaire, immunologische en neurologische schade als gevolg van de Covid-19 injecties, schrijft Dailyexpose.uk.

De volgende tabel bevat 24 bekende sterfgevallen van voetballers in 2021.

 

Datum Speler Leeftijd Club Omstandigheden
7 Jan 21 Alex Apolinário 24 Alverca Wikipedia List
8 Mrt 21 Abdul Rahman Atef 23 Al Qanayat Wikipedia List
11 Apr 21 Dejan Oršuš 24 NK Otok Wikipedia List
18 Apr 21 Tremaine Stewart 33 Portmore United Wikipedia List
1 Jun 21 Giuseppe Perrino 29 Parma Wikipedia List
22 Jun 21 Viktor Marcell Hegedüs 18 Andráshida SC Wikipedia List
16 Jul 21 Imad Bayumi 45 Retired Wikipedia List
23 Jul 21 Tim Braun 27 SV Hamberge (Schleswig-Holstein)   https://www.sportbuzzer.de
12 Aug 21 Lee Moses 29 Palmerston North Marist FC New Zealand https://www.stuff.co.nz
16 Aug 21 Samuel Kalu 24 Bordeaux News Story
28 Aug 21 Alexander Shishmarev 23 Krasnaya Zvezda  Wikipedia List
2 Sep 21 Dylan Rich 17 West Bridgford Colts Wikipedia List
4 Sep 21 Jens De Smet 27 FCC Filosoof Wikipedia List
10 Sep 21 Frederic Lartillot 25 Association of football veterans of Nurieux-Volognat. https://www.leprogres.fr
25 Sep 21 Guillermo Arias 31 Camaguán FC Wikipedia List
1 Okt 21 Bruno Stein 15 FC An der Fahner Höhe Wikipedia List
3 Okt 21 Nils de Wolf 27 Belgian football club White Star Sombeke https://new.in-24.com
4 Okt 21 Alexander Siegfried 42 VfB Moschendorf Germany https://www.anpfiff.info
8 Okt 21 Benoît Sabard 49 SC Massay Wikipedia List
9 Okt 21 Benjamin Taft 31 Captain of SC Großschwarzenlohe https://www.sc-
15 Okt 21 Christophe Ramassamy 54 AS Saint Yves Wikipedia List
17 Okt 21 Joao Santos Alankar 38 FC Bruski Brazil https://www.world-today
29 Okt 21 Mohammad Islam 30 Raqiz, Pakistan https://www.gurualpha.com
7 Nov 21 Neslon Solano 21 March1 Club St Antonio, Paraguay https://www.abc.com

 

De gegevens in de tabel zijn ontleend aan het volgende:

Profvoetballers sterven tijdens wedstrijden met 278% van het normale jaarlijkse percentage aan cardiovasculaire problemen (22/7,92 = 2,78 = 278%) / 178% hoger dan het normale jaarlijkse percentage voor mannelijke cardiovasculaire sterfgevallen tijdens voetbalwedstrijden.

Dit betekent niet dat het totale sterftecijfer door hartaandoeningen 278% hoger ligt dan normaal. Omdat we niet allemaal ons lichaam blootstellen aan de ontberingen van professionele voetbalwedstrijden.

8,9 miljoen van de 55,4 miljoen sterfgevallen wereldwijd in 2019 waren te wijten aan hartaandoeningen. Dat is 16% van alle sterfgevallen. Dus als het aantal sterfgevallen door hartaandoeningen wereldwijd met 178% zou stijgen in alle leeftijdsgroepen in alle activiteitsklassen, dan zou het totale aantal sterfgevallen (oversterfte) met 28,5% stijgen en zouden 15,8 miljoen mensen extra worden gedood.

  Wat we verloren tussen toen en nu

Volgens de laatste ONS-cijfers voor week 46 van 13 tot 19 november bedraagt het overmatige sterftecijfer in het VK momenteel 17%. Maar het feit dat niet-voetballers niet zo snel aan hartaanvallen sterven als voetballers (en andere atleten), is geen troost.

Dit komt omdat we allemaal dezelfde hartspier hebben. Het is alleen zo dat meer inactieve mensen niet hun volledige hartspier gebruiken en dus niet zo snel een barière raken en instorten. De hoge intensiteit cardio atleten, zijn voor ons de bankzitters de kanaries in de kolenmijn.

Wat heel snel met hen gebeurt, gebeurt langzamer met ons. Zij sterven vandaag met 278% van het normale tempo, terwijl wij morgen met 278% van het normale tempo zullen sterven, omdat de hartspier zich niet herstelt nadat deze is beschadigd.

Als een vaccin een atleet binnen een paar maanden doodt, zal het een “bankzitter” waarschijnlijk binnen een paar jaar doden. Vooral als ze ingaan op het aanbod van nooit eindigende “booster”-injecties.

De media kunnen de dood van een profvoetballer tijdens een wedstrijd niet verbergen en een corrupte afdeling statistieken van de overheid kan hem ook niet tot leven wekken. Deze sterfgevallen zijn de meest nauwkeurige en open dataset die we hebben. Dus moeten we ze goed in de gaten houden.

Zij zijn het zichtbare topje van de ijsberg van vaccinsterfte. Atleten vragen zoveel als mogelijk is van hun hart. Dus de dag dat hun hart niet meer kan antwoorden komt voor hen veel eerder dan voor ons. Maar vaccins gedragen zich in alle hartspieren op precies dezelfde manier.

In een recente toespraak van Dr. Steven Gundry voor de American Heart Association in Boston op 12-14 november werd vastgesteld dat mRNA-vaccins de vijf-jaarlijkse kans op een hartaanval, gemeten aan de hand van verschillende ontstekingsmarkers, meer dan verdubbelen.

Een nieuwe studie van 566 patiënten die ofwel het Pfizer-vaccin ofwel het Moderna-vaccin kregen, toont aan dat tekenen van cardiovasculaire schade sterk toenamen na de 2e prik. Het risico op hartaanvallen of andere ernstige coronaire problemen is meer dan verdubbeld maanden nadat de vaccins waren toegediend, gebaseerd op veranderingen in ontstekingsmarkers en van celbeschadiging.

Patiënten hadden een risico van 1 op 4 voor ernstige problemen na de vaccins, vergeleken met 1 op 9 daarvoor. Hun 5-jaars risico op een hartaanval ging van 11% naar 25% dankzij de vaccins (dat is een toename van 227%).

Dr. Steven Gundry, een arts uit Nebraska en gepensioneerd hartchirurg, presenteerde de bevindingen op de Scientific Sessions van de jaarlijkse conferentie van de American Heart Association in Boston op 12-14 november. Een samenvatting van zijn artikel werd op 8 november gepubliceerd in Circulation, het wetenschappelijke tijdschrift van de AHA.

  Het aantal gevallen van Myocarditis blijft stijgen terwijl het wissen van de vaccin-waarheid doorgaat

https://www.opindia.com/2021/11/mrna-covid-19-vaccines-increase-possibility-of-coronary-diseases-study/amp/
https://www.ahajournals.org/doi/abs/10.1161/circ.144.suppl_1.10712?s=09

Dit is niet de enige studie die dit resultaat heeft gevonden. Volgens de Britse cardioloog Dr. Aseem Malhotra heeft een klokkenluider cardiologisch onderzoeker van de afdeling cardiologie van een prestigieus Brits instituut contact met hem opgenomen om te melden dat bij onderzoek van de afdeling soortgelijke resultaten zijn gevonden. De klokkenluider vertelde Dr. Malhotra dat zij verbanden hebben gevonden tussen de ontsteking van kransslagaders en de mRNA-vaccins uit beeldvormingsonderzoeken.

De onderzoekers hebben echter besloten hun bevindingen niet te publiceren, omdat ze bang zijn geld te verliezen van de geneesmiddelenindustrie, beweerde de arts op GB News. Hij zei dat de klokkenluider-onderzoeker zeer ontdaan was over deze beslissing. Dr. Aseem Malhotra zei ook dat de informatie van de cardiologische gemeenschap in het VK heeft aangetoond dat er een aanzienlijke toename is van cardiologisch gerelateerde sterfgevallen in het land, en dat er behoefte is om het verband met de Covid-19 vaccins te bestuderen.

Hoewel deze resultaten van recente datum zijn, is het mogelijk dat de ontwikkelaars van mRNA-vaccins, met name Pfizer, reeds op de hoogte waren van dergelijke mogelijke effecten van hun vaccins. De farmaceutische reus heeft getracht immuniteit te verkrijgen tegen eventuele toekomstige bijwerkingen van zijn vaccin.

Het bedrijf wilde zelfs dat verschillende landen soevereine activa, waaronder militaire bases en federale bankreserves, als onderpand zouden stellen voor mogelijke toekomstige juridische kosten, als gevolg van nadelige effecten van het vaccin en Pfizer heeft het hartaanval-medicijn Tromethamine (Tris) toegevoegd, een bloedzuurverlager die wordt gebruikt om mensen met een hartaanval te stabiliseren.

Ook mainstream tv-nieuws besteedt eindelijk aandacht aan de gevaren van de Covid-19 vaccins – Covid: Report reveals increase in risk of heart attack following the mRNA COVID vaccine – video van GBNews item op de Alex Phillips Show.

Dr. John Campbell toont aan dat Dr. Gundry zijn hartpatiënten al 8 jaar op deze manier test. Hij heeft dus geen klinische proef gefabriceerd met het doel een gewenst resultaat te bereiken. Zijn gegevens kwamen gewoon uit zijn routine operaties. Zijn taak is immers zijn patiënten te beschermen tegen het risico van een hartaanval. Hij wilde niet dat hun risico meer dan verdubbelde.

Dr. Campbell zegt dat we echt MRI beeldvorming van de vasculaire schade nodig hebben om de bevindingen te bevestigen – https://www.youtube.com/watch?v=LEBGl8MVE-c. Dr Malhotra zegt dat beeldvormende gegevens bestaan, maar dat de artsen die ze hebben, tegen publicatie ervan hebben gestemd, om toegang te houden tot het geld van de farmaceutische bedrijven.

De Pfizer fase I-II-III-proeven vonden een twee keer zo hoog cardiovasculair sterftecijfer in de gevaccineerde groep als in de ongevaccineerde groep – in de periode 6 maanden na de 2e prik – https://dailyexpose.uk/2021/11/13/pfizer-trial-data-suggests-covid-19-vaccine-causes-aids/

  Facebook sluit gigantische groep voor vaccinatieslachtoffers

Maar hier is grote politiek aan de gang. We zullen misschien nooit het volledige rapport zien dat al gegeven is. Omdat dat document dynamiet is. Het bewijst medisch dat mRNA-vaccins je 5-jaarkans op een hartaanval meer dan verdubbelen. Terwijl de onbetwistbare voetbalwedstrijdgegevens aantonen dat ze de werkelijke hartaanvalcijfers voor gevaccineerde professionele atleten meer dan verdrievoudigen (en bijna verdrievoudigen voor professionele atleten als groep).

Een verstandig advies aan elke beroepssporter die de prik heeft genomen, zou kunnen zijn om een sabbatical van 6 maanden te nemen, de hele dag vis te eten en geen prikken meer te nemen. Dan verdubbelt u misschien alleen uw kans op een hartaanval in 5 jaar in plaats van ze jaarlijks te verdrievoudigen.

Samenvatting:

Als je combineert –

 • De 8 jaar durende klinische studie van Dr Steven Gundry gegeven aan de American Heart Association in Boston, waaruit blijkt dat gevaccineerde mensen een 127% verhoogd cardiovasculair risico hebben.
 • De klokkenluidersgetuigenis gegeven aan Dr Malhotra.
 • De analyse van Dr. Campbell die MRI scans vereist om de resultaten van Dr. Gundry te bevestigen, de scans volgens de klokkenluider van Dr. Malhotra bestaan.
  De 178% toename van het aantal cardiovasculaire sterfgevallen onder voetballers dit jaar vergeleken met het gemiddelde over 12 jaar en velen hebben niet eens het vaccin gehad. Dus het werkelijke gevaar voor de gevaccineerde spelers is veel groter.
 • De 2:1 verhouding van cardiovasculaire sterfgevallen gevonden bij de gevaccineerden vergeleken met de ongevaccineerden in de oorspronkelijke Pfizer klinische vaccin proef
 • De volstrekt onaanvaardbare maar toegegeven stijging van het aantal hartaanvallen en beroertes en van myocarditis en pericarditis bij kinderen die tot nu toe niet aan dergelijke malaises leden.
 • Als je de toevoeging van het hartaanval-serum Tromethamine aan de Pfizer vaccinaties voor kinderen meeneemt.

Dan word je meegesleept naar de onontkoombare conclusie dat mRNA-vaccins het risico van hartaanvallen bij sedentaire mensen meer dan verdubbelen en het aantal hartaanvallen bij atleten meer dan verdrievoudigen (aangezien velen wijselijk ongevaccineerd blijven).

Voeg daarbij de uitvoerig gedocumenteerde vermindering van de effectiviteit van gevaccineerde immuunsystemen; wat suggereert dat de volledig gevaccineerden een nieuwe vorm van vaccin-geïnduceerd verworven immunodeficiëntiesyndroom ontwikkelen, en je hebt een charmante kleine cocktail die ongeveer net zoveel kans op verlenging van je leven biedt als een grote dosis Midazolam.

The Evidence – ‘You stayed at home, to protect the NHS, but they gave Midazolam to the Elderly and told you they were Covid Deaths’


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hartstilstand van voetbal-ster Eriksen – hypocrisie, doofpotaffaire en ontkenningVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDE HOLOCAUST KEERT TERUG: EU wil de code van Neurenberg afschaffen, medisch fascisme reconstrueren met gedwongen spike-eiwit “vaccinatie”
Volgend artikelDe wervelwind oogsten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. topje van de ijsberg ….deze lijst , ze is in werkelijkheid nog veel langer , en dan spreken we alleen van de bekende en gekende namen ……en lijst van mensen die in de wagen ONWEL worden en hierdoor ongeval veroorzaken , stijgende kankers met snelle dood …..maar ja wij zijn complotdenkers

 2. Jazeker dat wij nog steeds ‘complotdenkers’ zijn.
  Hebben we te ‘danken’ aan een luie meerderheid lijdend aan de volgende ‘gezondheidskwaal’: Stront in beide ogen!

 3. ik las dit verhaal….https://www.ed.nl/binnenland/wouter-14-zakt-in-elkaar-op-hockeyveld-en-overlijdt-school-en-club-in-rouw~a064d150/

  volgens het bericht door een ontsteking aan de hartspier veroorzaakt door een …virus…volgens het bericht.

  ik vroeg me af….maar ik denk dat ze nooit zullen zeggen dat het misschien de spuit was….maar teamsporters zullen ingespoten zijn denk ik….vroeg het me zomaar af….

  …klote om je kind zo te verliezen, maar in naam van alle andere kinderen zou openheid juist moeten prevaleren….iets waarvan ik vrees dat het niet zo is….

 4. Ach nee hoor, het komt door de kou icm een postnatale covid depressie.
  Wanneer stoppen mensen met die gevaarlijke spuit zelf te nemen en, nog erger, hun kinderen op te dringen?

  • Hoi Jantjeuitnederland,

   Als ik zie dat mensen in Israel en Engeland in de rij staan om hun 4e sinjectie te nemen moet ik mijn oorspronkelijke idee loslaten. Ik dacht dat ze na de 2e of max 3e er wel mee klaar zouden zijn. Maar echt, wat is zo een groot deel van de bevolking totaal niet meer in staat om zelf na te denken.

   Ik denk nu dat dit pas gebeurt als het financiele syteem instort. Dan moeten ze wel na gaan denken. Gelukkig staat dat systeem op instorten. Als je wil kan ik dat wel onderbouwen maar zal je dat opstel besparen (smile). Als je dat graag leest doe ik het graag.

   Dan krijg je namelijk mensen die zoiets hebben van, ik heb honger of geen energie (of beide), of amper heel veel. Waarom dan nog de injecties terwijl er zoveel ergere dingen zijn.

   We gaan het zien.

   Groeten,
   Hugo

 5. Ik heb totaal geen medelijden, laat ze maar kreperen, mij uitmaken voor een wappie. Sterf maar een pijnlijke deaud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in