Uitgebreid onderzoek heeft uitgewezen dat het aantal sterfgevallen onder profvoetballers/voetbalsters als gevolg van cardiovasculaire problemen elke drie maanden verdubbelt, waarbij het aantal sterfgevallen in december 2021 gelijk is aan het jaargemiddelde over de afgelopen 12 jaar, bericht Dailyexpose.uk.

In totaal was het aantal sterfgevallen onder profvoetballers in 2021 vier keer zo hoog als het gemiddelde tussen 2009 en 2020.

De onderstaande tabel toont het totale aantal in de lijst opgenomen sterfgevallen bij Fifa-voetbalwedstrijden en cardiovasculaire sterfgevallen bij voetbalwedstrijden van mannen die zich sinds 2009 elk jaar hebben voorgedaan.

De gegevens in de tabel zijn ontleend aan de volgende websites –

Uit de gegevens blijkt dat profvoetballers/voetbalsters tijdens wedstrijden (wedstrijd of training) vier keer zo vaak aan cardiovasculaire problemen zijn overleden als gemiddeld tussen 2009 en 2020.

Ook blijkt dat er in 2021 meer dan 15x zoveel sterfgevallen waren als gevolg van cardiovasculaire problemen dan in 2020

Maar wat het meest verontrustend is, is dat er in december 2021 3,5 keer zoveel sterfgevallen waren als in heel 2020, en dat er in december 2021 bijna evenveel sterfgevallen waren (7) als het jaarlijkse gemiddelde over de afgelopen 12 jaar (7,8 per jaar).

En het echte probleem is dit…

Cardiovasculaire sterfgevallen onder professionele voetbal/soccer spelers verdubbelen elk kwartaal. Dus tegen het einde van 2022 kunnen ze zijn gestegen tot 320 per kwartaal (40, 80, 160, 320). Het advies dat wordt gegeven aan voetballers die instorten maar het overleven, is dat zij gedurende 3 maanden moeten stoppen met alle inspannende activiteiten. Uit deze cijfers blijkt dat alle sporters die Covid-19 gevaccineerd zijn, hetzelfde zouden moeten doen.

  OPNIEUW: Voetballer Ousmane Coulibaly krijgt hartaanval tijdens wedstrijd, situatie KRITIEK

Uit ons onderzoek van de beschikbare gegevens blijkt dat het aantal cardiovasculaire sterfgevallen bij professionele voetbalwedstrijden wereldwijd in 2021 300% hoger lag dan het gemiddelde over 12 jaar, waarbij het aantal sterfgevallen alleen al in december 2021 gelijk was aan het gemiddelde over de periode 2009-2020.

Zullen de bevoegde autoriteiten dit ook nader onderzoeken voordat het te laat is?


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

OPNIEUW: Drie jonge voetballers stierven deze week na plotselinge hartaanvalVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Coleman – “We mogen hun verraad nooit vergeten – of vergeven”
Volgend artikelPrikspijt: COVID prikslachtoffers “Neem dit vergif niet”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. De aanvoer van ambulances in mijn dorp is sinds afgelopen maand fors toegenomen.
  De frequentie van ambulance-geluiden is nu niet meer toevallig maar ronduit opvallend!

 2. Gezien de kwalijke bijdrage van de Chinese communistische partij aan dit hele covid verhaal is een boycot van de olympische spelen de evidentie zelve. De mensheid kan dit satanische schouwspel missen als kiespijn. PZG.

 3. Quote: Zullen de bevoegde autoriteiten dit ook nader onderzoeken voordat het te laat is?
  Neje.
  Bevoegd betekent overigens nog niet deskundig.

 4. Alles ligt open en bloot. De varianten van Corona stellen niets voor en zijn ook niets – totaal ongevaarlijk. De vaccins zijn het meest gevaarlijke gif dat ooit via de medische stand over de wereldbevolking is verspreid. Dus – of dit stopt binnen enkele weken en keert nooit weer terug, met alle gevolgen voor het vertrouwen in de medische stand. Dat zal volledig weg zijn. Alle vaccinaties voorgoed verleden tijd. Farmaceutische bedrijven geplunderd door het volk voor schadevergoeding en voorgoed opgedoekt.
  Of mensen blijven overal intrappen en dit gaat door en dan gaan we naar het eindtijdscenario, dat de Bijbel beschrijft vanaf Openbaring 9 – daarvoor was dit het experiment voor het verkrijgen van de optimale cocktail. Maar ook dan is het na enkele jaren afgelopen voor alle machthebbers vanwege de terugkeer van Jezus Christus en zijn definitieve overwinning op de helse machten. zie
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-9

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in