Dr. Peter McCullough heeft verschillende vragen nadat acteur video vrijgeeft waarin hij weigert details te geven over mysterieuze ziekte.

Acteur Jamie Foxx was niet helemaal eerlijk in een recente video over zijn mysterieuze medische complicaties, aldus de bekende cardioloog Dr. Peter McCullough, schrijft Adan Salazar.

Toen hij maandag de recente terugkeer van Foxx op social media besprak met Real America’s Voice, vermoedde Dr. McCullough dat de acteur niet helemaal openhartig was over de omvang van zijn mysterieuze ziekte of een mogelijk verband met het Covid-19 vaccin.

“Hij vertelt ons niet de waarheid,” vertelde McCullough gastheer Grant Stinchfield. “Hij vertelt ons niet wat hij heeft. Het eerste wat hij zijn fans en het publiek zou moeten vertellen: heeft hij een vaccin genomen? Ja? Of niet?”

“Hij en ik hebben hier lang geleden over gesproken. Hij kent mijn standpunten hierover.”

De arts uit Texas verwees naar een video die Foxx afgelopen vrijdag vrijgaf, waarin hij beweerde dat hij naar de “hel en terug” ging en niet wilde dat fans zijn fragiele toestand zagen tijdens zijn herstel van een niet nader genoemde ziekte, waarvan hij sinds april in het ziekenhuis lag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

McCullough merkte in de video op dat Foxx zijn werkelijke medische probleem niet bekendmaakte, en merkte ook op dat zijn shirt helemaal dichtgeknoopt was, wat er mogelijk op wees dat hij een litteken van een voedingssonde verborg.

  Man val arts aan die een van zijn familieleden het COVID-19 vaccin gegeven had en stierf na inname

“En ten tweede vertelde hij niet wat de diagnose was. Heeft hij een beroerte gehad? Het lijkt erop van wel. Zijn linkerkant van zijn gezicht is verlamd. Hij zegt dat hij buisjes in zich had. Ik neem aan dat dat een endotracheale buis en een voedingssonde is. En zijn kraag is dichtgeknoopt over wat waarschijnlijk een tracheostomiestoma is.

McCullough moedigde verder talloze publieke figuren en beroemdheden aan die duidelijk letsel door de prik hadden opgelopen, om naar voren te komen met hun verhalen over de bijwerkingen van het Covid-19 vaccin.

“Waarom vertelt hij niet gewoon de waarheid? Ik bedoel, Jamie is een goede vent, ik ken hem. Ik weet niet waarom. Jamie, Damar Hamlin, Justin Bieber, de lijst gaat maar door. Het zijn publieke figuren… Ze hebben de plicht om openheid van zaken te geven en eerlijk te zijn tegen het publiek, niet om privé te zijn of geheimen te bewaren. Nu – omdat dit te belangrijk is, omdat de vaccins een maatregel voor de volksgezondheid zijn, is het geen kwestie van persoonlijke privacy.”

Op de vraag of Foxx ooit zijn vaccinstatus bekend heeft gemaakt, antwoordde McCullough: “Ik weet niet wat er met hem gebeurd is rond de tijd van de beroerte, maar ik heb hem in 2021 gesproken. Hij zocht me op. Hij wilde mijn mening over dingen.”

“Dus, weet je, ik kan je vertellen dat het niet zo is dat hij de risico’s niet kende. Het is niet zo dat hij niet op de hoogte was. Hij was op de hoogte. Wat hij nu niet doet is de waarheid vertellen, en dat is verkeerd.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ernstige neurologische syndromen na COVID-19 vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

  De tol die het vaccin eist op de seksuele gezondheid van mannen

Lees meer over:

Vorig artikelHet Oekraïense dilemma: Onthulling van het grote eindspel
Volgend artikelOekraïense aanval met meer dan 80 pantservoertuigen in Zaporizhzhia: Ongeveer 21 Oekraïense tanks zijn al vernietigd – Hevige gevechten zijn aan de gang
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. De waarheid vertellen kan het einde betekenen voor zijn carrière. Maar ja, wat is nu nog een succesvolle carrière WAARD indien er om je heen soortgenoten dood omvallen als gevolg van injecties die jij ook genomen hebt ? Wat valt er dan nog te beschermen, wat valt er in dat stadium nog te voorkomen ? Foxx is bijna VERMOORD en wil daarna niet vertellen wat er allemaal gebeurd is. Het wordt idd nog lastiger als het ook nog eens bij veel mensen bekend is dat je OP DE HOOGTE was vd gevaren . . .
  Dit laat me denken aan een goede vriendin van mij van 70 jr oud. We spraken vaak over de hele gang van zaken betreffende deze zgn. vaccins en zij volgde ook veel op de nieuwe media. Zij hield zichzelf dus ook redelijk op de hoogte. Maar op een dag gaf ze toe dat ze zich TOCH had laten injecteren, omdat . . .haar vriendinnen ‘het’ ook hadden gedaan ( èn “dankzij” de prik kan ze [ mocht ze] naar een gezellige bruiloft in Italië ). Laten we HOPEN dat ze tijdens dit Russisch Roulette de MAZZEL heeft gehad een placebo te hebben gekregen. Maar ja, na haar onomkeerbare medisch invasieve gen techn. injecties heeft ze de ene klacht na de ander. Nu heeft ze Slijmbeursonstekingen. . .”Safe & Effective “?? My ASS!

  • Je Stephen Voor deze vrouw geldt de al oude uitspraak: “Één ogenblik van onbedachtzaamheid maakt de mensdom jaren lijdt. “

   De sociale druk en de verleiding kan soms zo groot zijn dat het zelfs je gezondheid kost en mogelijk op den duur je leven.
   De verwerpelijke psychische kracht van dit hele covid gebeuren zat hem voornamelijk in de sociale hoek.
   We werden bang gemaakt en daarna kon je deze angst afkopen door een prik te gaan halen, er werd niet bij verteld dat dit een EXPIRIMENT was en dodelijk kan zijn…….
   Angst een een slecht e raadgever.
   Maar ieder heeft wel zijn / haar verantwoordelijkheid en er sijpelde wel goede en juiste berichtgeving over de gevaren en risico’s van deze gen therapie doorheen…..

   We zien dit proces op een ander niveau nu weer herhalen……
   Nu met het klimaat…
   Er gaat gaan dag voorbij of wij worden diepe Schuldgevoelens door de NOS aangepraat over de hoge temperaturen in zuid Europa, de bosbranden al daar en het “ slechte publiek dat er heen gaat” en de vliegtuigen die er heen gaan…..❗️( grappig is dat er nu voor het eerste jaar de temperatuur op de grond wordt gemeten, alle voorgaan de jaren. At men de temperatuur op 1.50 cm hoogte…… Ja zo kleurt de kaart van de NOS wel bloedrood….. ) met een beetje zoekwerk kun je ook deze leugens weerleggen…..)

   Dit wordt het volgende de item om ons klein en bang te maken.❗️met als gevolg VRIJHEID INLEVEREN. ❗️
   En dat gaat lukken ook hoe vaker men iets herhaald hoe sneller het als “ normaal “ wordt beschouwd.
   MAAR ONTHOUDT DIT IS NIET NORMAAL DIT IS DICTATUUR…..‼️
   En de daaraan VAST GEKOPPELDE VOEDINGS INDUSTRIE…in ons land moet ook KAPOT……. HET IS EEN DOORN IN HET OOG VAN DE “ MACHTIGEN DER AARDE” …..dat wij zoveel en zo goed voedsel produceren……. We moeten en zullen onze welvaart opgeven……dit is het besluit van de ongekozen organisaties als het WEF en de WHO en deze organisaties worden “ aangemoedigd” en gefinancierd door de industrie die hierop inspelen…..DAAR ZIT NIETS DEMOCRATISCH IN………..
   ( Hun uiteindelijke doel is vermindering van de totale wereld bevolkings populatie…….😡‼️)

   Als straks ook nog de “klimaat paus” van de EU naar Nederland komt, dan gaat dit alles zeer snel.
   ( DAN KRIJGEN WE HIER KLIMAAT FASCIME IN NEDERLAND.) make my words😉❗️

   De gevolgen van de overhaaste “ prik “ besluiten van je vriendin zullen zeker nog tien jaar en mogelijk meer gaan duren, en a.s. Najaar komende gen therapeutische boosters er weeral aan. ‼️‼️
   Wens haar sterkte. ! En beterschap.

   • Helemaal mee eens, Dank je, Anna. Als we om ons heen kijken en de meest perverse politici uitkiezen, dan weten we nu al dat DUS een van hen de Smiecht Rutte zal gaan vervangen!! Vroeger was naast het ‘ons-kent-ons’ ook de kundigheid nog enigszins een issue, maar nu is een cv met een lijst aan crimineel gedrag doorslaggevend voor deze post. En natuurlijk een optimale gehoorzaamheid aan de echte macht. Fransje voldoet aan al die voorwaarden.

   • @Anna, de Nederlandse – ongekozen – klimaatpaus is Jaime de Bourbon de Parme (1972) en hij is lid van de soevereine militaire orde van malta (smom) . Gewillige Deep State-dienaar John Kerry (1944) is zijn Amerikaanse collega en Kerry reist – natuurlijk – per privéjet om de mensheid te waarschuwen voor klimaatverandering. Hij is trouwens getrouwd met de puissant rijke Teresa Heinz (1938), erfgenaam van het gelijknamige voedingsmiddelenconcern, dat ons sinds jaar en dag volstopt met voedsel dat niet voedt maar vult.
    Kerry’s dochter Vanessa (1976) is in juni van dit jaar benoemd tot speciale afgezant voor klimaatverandering en gezondheid bij Tedros’ obscure WHO; zo is de cirkel weer rond.

    • Ron Swart juli 26, 2023 at 14:54
     Vergeet de main stakeholder niet. Bully Gates. (En zijn zonsverduistering. Verduistering van de verlichting.)

   • Beste, al van dag 1 werd vermeld dat het EXPERIMENTELE gentherapie tische producten waren En dat als je ze nam, dit op vrijwillige basis was. En ja. Ik weet het… Sociale druk enzovoort, mar het bleef toch nog vrijwillig, dus de ” we wisten niet dat het ‘experimentele’ producten waren is bs. Nou ja. Ieder zijn keuze, maar ik ben blij dat het er bij mij niet ingekomen is. Deze ochtend naar een Wake geweest van een collega, hersenbloeding, maandag met een kameraad naar ziekenhuis, hartoperatie en paar weken later longkanker bestrijding beginnen en ik kan zo wel ff doorgaan gemeenschappelijke factor? De ‘vaccins’
    Blij dat ik sterk in mijn schoenen bleef staan en niet ingaf aan de bs

  • Stephan juli 26, 2023 at 13:39
   Gek he… ook al weten ze het, toch doen. En zo roken mensen ook, zo gebruiken ze ook coke, heroine, alcohol en andere schadelijke stoffen die het lichaam NIET nodig heeft. De gifspuit is er ook zo eentje, en daarmee kon je ook lekker feesten.

   • Idd. We hebben ‘Vadertje Staat’ heel lang gezien als een verwend kind dat van alles uitspookt omdat ie toch wist dat z’n ouders onvoorwaardelijk voor ‘m klaar staan. Mochten we in de vernieling geraken, dan was er altijd wel een of andere constructie waarop we als burger op terug konden vallen, mits we aan een aantal [ slavernij -] basisregels voldeden. En dat was op een gegeven moment verder uitgebreid met de gifprikken, de verzonnen maatregelen, en nu dus met de klimaat mythe.
    Nu er weer berichten verschijnen over nieuwe “bedreigingen” van virussen, die nu even HIP zijn, ik bedoel “effectief”, zoals de Arcturus, de CCHF of de RSV of bekendmakingen van nieuwe “gevallen” van “besmettingen” . . .”Men” mist blijkbaar de tijd toen bijna iedereen nog lekker vers bang was en dat de handlangers vd echte machten nog lekker ‘vrij en blij’ hun gang konden gaan, maar dat is nu veranderd.

  • Inderdaad. Hollyweird valt onder het hoofdstukje Propaganda, verhuld achter vermaak, sensatie, nostalgie en vele andere emo-triggerij. De D.o.D. haaft daar haar eigen kantoren. Luister naar Mark Groubert, een zeer interessante Investigative Hollywood Scenario schrijver, die krankzinnig veel weet over allerlei geschiedenis en dus ook over de geschiedenis vd slangenkuil Hollywood. Zijn serie America’s Untold Stories” is ook heel interessant. Hij was onlangs op ICIC van Reinier Fuellmich geinterviewd [ op Odyssee ].

 2. I jus’ wanna be partyin’ and crackin’ jokes, like the good niggah actor that I was made by the holywood whitey masta’s! I be doin’ jus’ fine, y’all see? Brotha’s and sista’s, y’all take the jab now, hear! Take them jabs, they be sooooo good for y’all! Thanks for the luvin’ y’all and see y’all in hell real soon!

  • Hij was er helemaal niet voor. Hij wilde ook geen prik maar hij moest, of anders geen werk.

   En aangezien hij al het een en ander heeft meegemaakt (Oprah als handler) zal hij er niet happig op zijn zijn mond open te trekken. Hij is ook al genoemd bij de discussies rond de film ‘Sound of Freedom’ (als slachtoffer). Hij weet hoe gevaarlijk dat is.

 3. Ons vlaams sympathiek maar niettemin links ex nieuwsanker Martine Tanghe , is zondag op 67 jarige leeftijd overleden aan kanker , hoewel ze jaren geleden als ns genezen verklaard werd van borstkanker . Martine ging nog net voor de vaccinatie campagne met pensioen, ik ben er echter zeker van dat zij als linkse staatsbediende 100% voor de spuit was en dat ze al haar vaccins + boosters dankbaar in ontvangst nam…Ik las in Het Leugen Nieuws, HLN, dat de gemeente Lubbeek waar M woonachtig was een straat ter ere van haar zou noemen. Ik heb dan ook naar de gemeente een suggestie gestuurd : ‘Vaccinstraat’… en eventueel omdat ze ook vrijwilligerswerk deed voor Hoerkraiense vluchtelingen de ‘Zelenskystraat’ Ik weet dat het niet mooi is van mijnentwege , maar kon het niet laten …Sorry dak nog leef eh !

  • @Patrick, gewezen nieuwsanker Martine Tanghe werd t.g.v. de nationale feestdag op 21.07.2023 door lid van de orde van het heilig graf van jeruzalem & bilderberger Filip van België benoemd tot commandeur in de kroonorde (hoge onderscheiding bij onze zuiderburen).

  • Ja ik ben groot gebracht met die madam.,iederen avond om 8 uur voort nieuws met vadertje lief. Ik wist niet dat ze links was, ze werd mijne inziens vet betaald om nieuws te lezen. Een job meer niet. Allee ik leer nog wat hier.

  • Ik had, als Nederlander, toch direct het juiste gezicht voor me. Inderdaad hèt gezicht van VRT journaal.

   Ik ben ook groot geworden met journaal kijken. “Want je moet op de hoogte zijn van wat er gebeurt in de wereld” zei mijn moeder dan. Nieuwsvoorziening is ook een pijler van de democratie. Zonder ingelichte burgers is democratie een wassen neus.

   Bij ons begon het NOS Journaal al anders te worden eind jaren 80 en leek het nieuwe RTL 4 nieuws een beter alternatief. Dat is al lang niet meer zo. 20 jaar terug begon het al en sinds 10 jaar is het exact dezelfde propaganda als de rest van de de betaalde tv media.

   Al het nieuws brengt dezelfde afleiding, items, onderzoeken en infotainment. Wereldwijd gebruiken ze allemaal dezelfde persberichten, met exact dezelfde zinnen en zelfs woordelijk fout vertaalde Engelse frasen.

   Er zijn geen nieuwslezers die ook maar iets onafhankelijks zeggen. Dan wordt je direct op het matje geroepen of ontslagen. Kijk naar Tucker Carlson en wat hij nu zegt wat hij eerder niet kon zeggen.

   Mensen die het er niet mee eens zijn, zijn ook zo weg. Of worden langzaam omgevormd tot een corrupt stuk stront.

  • Dank voor deze info.
   R.I.P. Sinéad.
   Sinéad O’Connor – Thank You For Hearing Me (Live at Top of the Pops in 1994)
   https://www.youtube.com/watch?v=MKOu3PZ34dU

   26/07/´23
   Sinéad O’Connor overleden op 56-jarige leeftijd.
   ´De Ierse zangeres Sinéad O’Connor is overleden op 56-jarige leeftijd. Dat bevestigt haar familie in een verklaring.

   “Het is met grote droefheid dat we het overlijden van onze geliefde Sinéad aankondigen. We zijn er kapot van en vragen om privacy in deze zeer moeilijke tijd.”, klinkt de verklaring van O’Connors familie.

   Het overlijden van de zangeres komt anderhalf jaar nadat haar 17-jarige zoon Shane in januari 2022 zelfmoord heeft gepleegd, nadat hij uit de instelling ontsnapte waar hij werd behandeld voor mentale problemen. Het verlies van haar kind was een enorm zware klap voor de zangeres.

   Op 17 juli tweette O’Connor nog over hoe ze bleef worstelen met Shanes overlijden : “Sinds zijn overlijden leef ik als een ondood nachtwezen. Hij was de liefde van mijn leven, het licht van mijn ziel.” De zangeres had vier kinderen en laat dus nog twee zonen en een dochter na: Jake (36), Roisin (28) en Yeshua (17).

   O’Connor werd in 1990 wereldberoemd door haar cover van ‘Nothing Compares 2 U’ van Prince en verkocht miljoenen albums. In totaal bracht de zangeres tien studioalbums uit, waarvan ‘I’m Not Bossy, I’m the Boss’ uit 2014 het laatste was.

   De Grammy-winnares schuwde tijdens haar carrière de controverse niet. Dat ze op de vooravond van haar grote doorbraak haar lange lokken haar kort scheerde, was tekenend voor haar vrijgevochten en eigenzinnige karakter. Ze werd ook het middelpunt van controverse toen ze tijdens een aflevering van het populaire ‘Saturday Night Live’ een foto verscheurde van toenmalige paus Johannes Paulus II, terwijl ze ‘War ‘ van Bob Marley zong. “Een tijdje eerder had de paus Ierland bezocht, en hij zei toen dat hij van alle jongeren hield”, zei Sinéad. “Ik wist dat hij loog: hij deed er op dat moment alles aan om de schandalen in de doofpot te stoppen. Ik had een platform, kon hier iets over zeggen en deed dat ook.”

   In 2018 behaalt O’Connor nog het wereldnieuws als ze zich bekeert tot de islam en haar naam verandert naar Shuhada’ Sadaqat. Sinéad deelde in 2021 in haar autobiografie ook dat ze als kind fysiek misbruikt werd door haar moeder: “Gedurende heel mijn jeugd werd ik afgeranseld door haar.” Zij beschouwde het ook als de kiem voor de psychische problemen die ze ontwikkelde. De zangeres kampte met een bipolaire stoornis.

   De doodsoorzaak van Sinéad O’Connor is nog niet bekend.´

 4. Wie zegt dat het hem is. Er wordt gewerkt met dubbelgangers (en/of kloonen zelfs) en maskers. Zij staan onder demonische controle. Ooit hebben ze een eed afgelegd en zijn ze betrokken bij zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Die zullen om die reden en in ruil voor ‘fame and fortune ‘ nooit de waarheid vertellen. Het is mogelijk dat hij zich heeft laten vaxineren en nu de gevolgen daarvan moet dragen. Of er is hem iets aangedaan, als waarschuwing. Misschien wilde hij eruit. In beide gevallen dragen zij hem op wat hij naar buiten brengt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in