Vaccins zijn lang beschouwd als de heilige graal van de geneeskunde, omdat ze op die manier werden verkocht. In een kapitalistisch land dat is gebouwd op reclame en marketing van goederen, diensten en medicijnen, gelooft de meerderheid van de mensen alles wat ze op televisie horen, online lezen en in tijdschriften en kranten zien. Ze denken dat het allemaal echt is, allemaal legitiem en goedgekeurd voor gebruik of consumptie door een officiële instantie ergens. Toch zijn de meeste producten en medicijnen die door de media en de overheid worden gepromoot, vuil en giftig voor het menselijk lichaam, vooral vaccins, schrijft S.D. Wells.

Wat erger is, is dat deze vaccins afschuwelijke bijwerkingen en ongewenste voorvallen veroorzaken die vaak blijvend zijn, inclusief de dood. Deze schadelijke gevolgen voor de gezondheid worden in de doofpot gestopt, niet alleen nadat ze zich hebben voorgedaan, maar ook tijdens klinische proeven.

In feite onthullen ontdekte Pfizer-documenten tientallen duizenden bijwerkingen die al in januari en februari van 2021 werden gemeld, een jaar geleden. De documenten doken op nadat een groep professoren/wetenschappers een verzoek indiende voor een Freedom of Information Act. Dit is vaak de enige manier waarop het publiek ooit te weten komt over de complotten en listen van deze pharmacriminelen en massamoordenaars om de massa’s te misleiden met giftige vaccins.

Wie kan er ooit pharmacriminelen vertrouwen die jaar in, jaar uit recidivisten zijn?

Hoe kan iemand ooit iemand vertrouwen die werkt voor Pfizer, Moderna, J&J, Merck of welke van de gangsters die vaccins maken dan ook, die functioneren als recidivisten die allemaal in de gevangenis zouden moeten zitten voor een zware gevangenisstraf? Er is een totaal gebrek aan transparantie op het belangrijkste gebied van de geneeskunde, waar we geacht worden een pandemie terug te dringen. Dit zal zeker niet “de curve afvlakken” of de verspreiding van Covid tegenhouden. Dokters en verpleegsters over de hele wereld worden verkeerd ingelicht met desinformatie en verkeerd opgeleid om valse informatie door te geven aan hun patiënten die hun leven roekeloos in gevaar brengen met gentherapie-injecties die meer mensen doden (en voor het leven verminken) dan ze redden.

  Michael Mitchell: 65-jarige "Braveheart"-acteur krijgt beide Sinovac-injecties, dan derde Pfizer "booster"-injectie, zes dagen later dood

Binnen slechts een paar maanden na distributie WISTEN leidinggevenden en wetenschappers bij Pfizer van meer dan 50.000 ernstige bijwerkingen veroorzaakt door hun Covidvaccin die in de eerste paar maanden werden gemeld, en zij vertelden het niemand.

Pfizer geeft in het geheim aan de FDA toe dat mRNA Covidvaccins “versterkte ziekte” kunnen veroorzaken, waardoor de pandemie toeneemt

In een document waarin het bewijs werd geleverd, bekende Pfizer aan de FDA onder de kop “Safety Concerns” dat mRNA-vaccins “Vaccine-Associated Enhanced Disease” (VAED) kunnen veroorzaken, wat ook een infectie/verstoring van de luchtwegen kan zijn. Stel je voor. Het Covidvirus is een infectie van de luchtwegen door een virus dat genetisch is veranderd door mensen in een laboratorium, en het vaccin voor die virusinfectie VEROORZAAKT het menselijke ademhalingsstelsel om een versterkte ademhalingsziekte te krijgen. Over benzine op een vuur gooien gesproken.

Dus de FDA wist dit, Pfizer wist dit, en toch kregen ze een “goedkeuring voor noodgebruik” om miljoenen mensen verder te infecteren zonder dat ze er ook maar iets van wisten.

Het geheime document onthulde ook meer dan 1.200 sterfgevallen en meer dan 42.000 bijwerkingen, in totaal bijna 160.000 bijwerkingen van de Pfizer mRNA prik. Dit zet hen op het hakblok en stelt hen aansprakelijk voor miljoenen dollars schadevergoeding aan elke patiënt die zij hebben voorgelogen en die gewond is geraakt of is overleden (inclusief elke man, vrouw, kind, zuigeling of zwangerschap die is afgebroken).

Algemene aandoeningen en aandoeningen van het zenuwstelsel staan bovenaan de lijst van deze bekende bijwerkingen rapportages. Plus, drie keer meer vrouwen worden getroffen dan mannen, om een onbekende reden (bevolkingscontrole). Is dit vaccin ontworpen voor geslachtsspecifieke schade om de bevolking te verkleinen? Pfizer en de FDA wisten er zeker van. Dus hier komen ze – de top 8 meest voorkomende en ernstige bijwerkingen van Covidvaccins:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en ze kunnen met deze injecties miljarden dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVooraanstaand viroloog en mRNA pionier Dr. Robert Malone voorspelt Great Awakening als antwoord op Great Reset
Volgend artikelCOVID-19 vaccinkampioenen slagen er niet in pandemie onder controle te houden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

      • Niet alleen vw dat. Dit is een nieuwe impact. En ja, de ruimtevaart is een belangrijk onderdeel vh programma en de global warming oorzaak. Nutteloze dure hobby vd globalisten. Veel schade ook aan luchtruim cq ionosfeer. Veel tornadoes. Lang verhaal. Teveel om weer op te schrijven…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in