© Steven Cornfield op Unsplash

Speelt het “allemaal in mijn hoofd”? Die vraag plaagt mij sinds ik in 2021 mijn tweede AstraZeneca-vaccin kreeg en mijn geestelijke gezondheid een duikvlucht nam. Was het gevoel dat het vaccin een rol speelde gewoon een deel van mijn klinische angst? Sinds ik gedwongen was een booster-prik (Pfizer) te halen om mijn zieke 96-jarige Oma in Duitsland te kunnen zien, is mijn geestesziekte op een duistere helling verder naar beneden gegleden. Toen ik begin april Covid kreeg, bleek het nog erger te worden. Vreemd genoeg was die aanval van Covid een slepende nare griep, terwijl de “ergere” variant me voor Kerstmis alleen maar verkouden had gemaakt. Zouden al die inentingen je niet minder ziek moeten maken?, schrijft Romy Cerratti.

Pas onlangs heb ik eraan gedacht om eens te kijken naar de bijwerkingen van vaccins die gemeld zijn bij het “Yellow Card” programma, dat beheerd wordt door de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), die op zijn beurt onder het ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg valt. Er is duidelijk reden tot bezorgdheid over hartproblemen – de MHRA, die zelf zegt dat slechts 10 procent van de gevallen gemeld worden, noemt ongeveer 25.000 hartaandoeningen met meer dan 400 dodelijke slachtoffers. Ik verwacht echter dat de meeste mensen verbaasd zullen zijn als ze vernemen dat er meerdere pagina’s zijn met een opsomming van verschillende psychiatrische aandoeningen die gemeld zijn als bijwerkingen van het Covid-vaccin. Er is een cynische indeling van de gemelde aandoeningen in verbijsterend gelijksoortige categorieën. Het resultaat is kleinere aantallen per categorie en een verwarrend beeld. Ik heb echter enkele van de grotere getallen eruit gehaald door de overkoepelende categorie aan te halen, om te laten zien dat de Covid-vaccins een aanzienlijke invloed hebben op de geestelijke gezondheid. Deze cijfers zijn allemaal tot 8 juni 2022, en zijn te vinden op deze link.

Duitsland, dat enkele van de meest krankzinnige farmaceutische contracten ter wereld heeft gesloten, zal binnenkort genoeg Covid mRNA-vaccin ontvangen om tot ver in de 24e eeuw door te gaan

Pfizer: angst 1.125, depressieve stoornissen 482, geestelijke vermoeidheid 252, stemmingsstoornissen 558, stemmingsveranderingen met depressieve symptomen 545, paniekaanvallen 271. Zeven mensen kregen bipolair, 2 schizofrenie, 36 psychotische stoornissen, 56 zelfmoordgedachten, 9 zelfmoordpogingen en 2 zelfmoorden. In totaal zijn er 10.326 psychiatrische aandoeningen gemeld na het Pfizer-vaccin met 3 sterfgevallen tot gevolg.

Moderna: angst 265, depressie 104, stemmingsveranderingen met depressieve verschijnselen 130, emotionele en stemmingsstoornissen niet elders ingedeeld (NEC) 114, verwarde toestand 239, stemmingsstoornissen NEC 26, paniekaanvallen 58, psychose 3. Er is ook 1 geval van bipolair, 20 van suïcidale gedachten en 3 zelfmoordpogingen. In totaal zijn er 2.604 psychiatrische stoornissen gemeld als bijwerkingen van het Moderna-vaccin met één sterfgeval tot gevolg.

AstraZeneca: angst 1.384, agitatie 215, verwarde toestand 783, depressieve stoornissen 783, dissociatieve toestanden 107, emotionele en stemmingsstoornissen NEC 792, geestelijke vermoeidheid 502, stemmingsveranderingen met depressieve symptomen 883, stemmingsstoornissen NEC 213, paniekaanvallen 363, psychotische stoornissen NEC 58. Er zijn 21 gerapporteerde gevallen van ADHD, 4 van autisme, 14 van bipolair, 1 geval van schizofrenie, 31 zelfmoordpogingen en 4 zelfdodingen. In totaal vermeldt MHRA 18.511 gevallen van psychiatrische stoornissen na het AstraZeneca-vaccin, en 6 sterfgevallen.

Het is zeer waarschijnlijk dat al deze gevallen nieuwe gevallen van psychiatrische aandoeningen zijn, omdat mensen met reeds bestaande psychische aandoeningen niet noodzakelijkerwijs naar een externe reden zouden zoeken voor een verandering of verergering van de symptomen. Als u bijvoorbeeld al aan angst of depressie leed, is het zeer onwaarschijnlijk dat u een verergering van uw ziekte aan het Covid-vaccin zou toeschrijven, vooral met de afschuwelijke gevolgen van de lockdown erbij.

De meesten die chronisch geestesziek zijn slikken langdurig en meerdere medicijnen. Psychiatrische medicijnen slikken betekent dat u zorgvuldig moet nadenken over het slikken van gewone pijnstillers, de anticonceptiepil, verschillende antibiotica, en vaak ook uw dieet. Elke verandering of toevoeging vergt onderzoek, misschien medisch overleg en soms een afweging van voor- en nadelen. Maar wat het Covid-vaccin betreft, kregen wij van de media, politici en zelfs de Kerk alleen maar te horen dat het voor iedereen noodzakelijk was. Velen van ons met geestesziekten werden zelfs in voorrangscategorieën ingedeeld om als een van de eersten de prikken te krijgen. Er werd beweerd dat sterk gestreste lichamen een groter risico liepen door Covid, maar het vaccin was blijkbaar “100 procent veilig en doeltreffend”. In de rij, in de rij! De Chief Medical Officer voor (CMO) en Chief Medical Adviser van de Britse regering Chris Whitty noemde zelfs een voordeel voor de geestelijke gezondheid als reden om 12- tot 15-jarigen het Covid-vaccin te laten krijgen.

Amerika is de volgende: Amerikaanse truckers mobiliseren konvooi naar Washington DC, Witte Huis "in volle paniek"'

In feite is het zeer waarschijnlijk dat deze vaccins allerlei schade aan de geestelijke gezondheid hebben toegebracht, zowel aan voorheen gezonde mensen, zoals de Yellow Card suggereert, als aan de reeds geesteszieken. Als de Covid-vaccins psychiatrische aandoeningen konden uitlokken bij de voorheen gezonde mensen, lijkt het redelijk te veronderstellen dat zij de bestaande geestesziekten bij ten minste sommigen verergerd hebben. Wat dit laatste betreft zijn er echter geen gegevens en geen mogelijkheden om de aangerichte schade te beoordelen. Wij moeten wachten tot een of andere ethische wetenschapper besluit het vereiste onderzoek te doen.

Het argument dat vaak wordt aangevoerd tegen iedereen die wijst op de ernstige bijwerkingen van de Covid-vaccins, is dat zij ontelbare meer levens hebben gered dan dat zij schade hebben berokkend of beëindigd. Maar de logica daarin is stuitend gebrekkig. Als iemand nooit het risico heeft gelopen op de dood, ernstige of zelfs lichte schade door Covid, dan is alle schade die de vaccins hem hebben berokkend onnodig en verkeerd. Deze “sommigen” zijn de overgrote meerderheid van de bevolking. De ernstige ziekte of dood van zo iemand als gevolg van misleiding of dwang om zich te laten vaccineren, hetzij door de dreiging van een beperkt leven, hetzij door met suiker bedekte morele druk, is een misdaad.

Bovendien is het heilige principe van geïnformeerde toestemming voor medische behandeling vernietigd door de massale uitrol van het Covid-vaccin. Het is naar het kerkhof verwezen, samen met het vrije wetenschappelijke debat. De aanvaarde opvatting dat alle gezondheidszorg altijd persoonlijk moet zijn en dat het lichaam van ieder mens uniek is, is doorbroken. Dit heeft onvoorstelbaar ernstige gevolgen voor de toekomst van al onze gezondheid en zelfs voor onze fundamentele vrijheid. Professor Jay Bhattacharya heeft lockdowns “de grootste vergissing op het gebied van de volksgezondheid in de geschiedenis” genoemd. Het afschuwelijke bewijs daarvoor wordt nu zelfs door sommige vroegere voorstanders van het beleid erkend. Toch moet de “one-size-fits-all” massale uitrol van nieuwe technologische vaccins, zonder zelfs maar gegevens over het effect op middellange termijn, zeker naast de lockdowns staan als een van de grootste fouten uit de geschiedenis. Ik vrees dat de onwil van de politieke elite om te beseffen dat het “wereldbestormende Covid-vaccinprogramma” een vergissing was, niet alleen een ramp betekent voor toekomstige pandemieën, maar ook voor onze algemene aanpak van de gezondheidszorg.

Voedsel als vaccin - Bill Gates financiert onderzoek

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

57-jarige man bespot “anti-vaxxers” – DOOD zeven dagen na Johnson & Johnson injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUw regering probeert u te doden en de planeet te ontvolken: Officiële regeringsrapporten, vertrouwelijke Pfizer documenten en de kosten van levensonderhoud crisis bewijzen het
Volgend artikelNAVO stuurt aan op Kaliningrad CATASTROPHE door Rusland te provoceren tot een wereldwijde atoomoorlog
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Vanaf Dag 1 heb ik al gewaarschuwd dat de rotzooi de pijnappelklier aanvalt. Als je een medicijn gaat nemen, dan kijk je toch naar de ingredienten???? Nou, dat heb ik gedaan, en ik zag dat de troep de pijnappelklier aanvalt. En daarmee een hele rits aan processen. En daarbij ook het ‘bewustzijn’ van mensen. Het heeft dus geen zak te maken met ‘bescherming’ tegen ziekte, en zeker niet tegen het eoa computer model ‘virus.’

  Lees gerust, voor een simpele uitleg in ‘mensen’ taal:
  zonderreden.substack.com

 2. (Als je een medicijn gaat nemen, dan kijk je toch naar de ingrediënten????)

  Op elk medicijn wat je krijgt voorgeschreven, of koopt bij de drogist, staat en word gezegd lees voor gebruik de bijsluiter.
  Dat is je vanaf kinds af aan al aangeleerd.
  Ik begrijp dan ook werkelijk niet, dat er zoveel mensen zijn ingetuind. Je gaat toch niet iets in je lijft laten spuiten, waar van je niet weet wat het is ? Dat kan je nog beter een heroine spuit inspuiten. Maar dat durven ze niet. God heeft rare kostgangers.
  Zijn wij nou zo slim, of zijn zij nou zo dom >>?? En ik heb er op die manier een hoop gewaarschuwd.
  Een aantal zijn er al niet meer. Tja wie niet horen wil…. Fijne dag.

  • Hm, één reden dat mensen daar voor vallen kan ik wel geven: ook mijn dokter bleef maar pushen dat de prik veilig was… of is, ze zit waarschijnlijk nòg op de pik van Fauci.
   Je verwacht dat de dokter de bijsluiter leest, maar als ze dat had gedaan dan had ze geweten dat er niets op staat. De bijsluiter was blanco in die tijd.

   De mensen zijn dus ook verkeerd geïnformeerd door juist datgene wat ze zou moeten beschermen tegen die dingen waar ze niets van weten (niet iedereen begrijpt de ingrediënten of het gebruik ervan).

   Ik ken twee hele lieve mensen voor wie dit geldt… en zij heeft nu een agressieve vorm van kanker en hij heeft ineens heel erg “last van zijn voeten” (lees: trombose). Deze mensen luisterden heel geduldig naar mijn uitleg en wilden me ook best geloven, maar toen hadden ze de prik al gehad. Die man weet dat wat er nu gebeurt van de prik is, dat zie ik in hoe hij naar me kijkt. Hij weet dat ik hem nog heb willen waarschuwen.
   Voor deze mensen huil ik zeker wel. Deze mensen wisten simpelweg niets van moderne geneeskunde zoals ik niets van een miljoen andere onderwerpen weet. Je kunt niet alles weten, dus vertrouwden ze op degene die het wel zou moeten weten.

   Hoewel het veel makkelijker is voor eigen acceptatie door iets onder de darwin award te plaatsen, is de wereld niet zo zwart-wit. Ik hoop dat iedereen hier heel dankbaar is voor het feit dat ze op de één of andere manier in hun leven aan de juiste info zijn gekomen om hier nu niet in te trappen, want dat je die info hebt of zelfs maar wilde opzoeken, is puur een toevallige samenloop van omstandigheden binnen je DNA en de mogelijkheden die jij in je leven hebt gehad voor het opdoen van kennis.

   • Goed gezegd!
    Wij moeten God op onze blote knieën bedanken dat wij het geluk hebben om te zijn wie we zijn (geworden).
    Het gros van deze wereld is betoverd als het ware…

  • Ik heb bijna een jaar lang gezocht in het jaar 2021 wat er in zat en uiteindelijk kreeg ik duidelijkheid van een Duitse professor dat het voornamelijk gift was en nog iets mensen die zijn gegaan voor deze prik hebben nooit een bijsluiter van te voren of ernaar kunnen lezen.

  • Angst!

   Is het antwoord;

   Verblind door angst dachten zij er goed aan te doen om zo snel mogelijk te injecteren…..
   En nog zijn velen verblind door angst; “je zou maar Covid krijgen”.

   Al liggen ze dood in hun kist dan nog wordt er gezegd: “Gelukkig 3 dubbel “geprikt” (met gif, waardoor: op z’n best een directe dood als gevolg) want anders had het ergers kunnen aflopen”.

   Cartoons hier op FN spreekt boekdelen!

 3. Schapendebielen denken dat spuitjes wondermiddelen zijn. Schapendebielen-zorgaanbieders krijgen er goed voor betaald die spuitjes in te spuiten. Schapendebielen-regeringspooiers krijgen er goed voor betaald iedereen onder druk te zetten om in te spuiten en ingespoten te worden. Schapendebielen-hoernalisten krijgen er goed voor betaald de spuitjes te loven. En zo nog wel meer. Je wordt er woedend over dat je op een Aardbol vol debielen moet leven. Laat ze gvd toch allemaal doodvallen, al die spuitverslaafde klootzakken met hun spuitdealers, rot allemaal op. Dankzij deze zieke verslaving zitten we nu in de Great Reshit.

  • Hard maar waar, op mijn werk veel collega’s proberen te waarschuwen en verder te kijken dan NOS en de msm maar je word uitgelachen en bespot.
   Nu kijken ze wel anders, de een na de ander is ziek, en langzaam beginnen ze hun zelfmoord actie in te zien.

   Nu weer de aankomende voedsel crisis, en de lockdown waar op aan gestuurd word, hoe fucking blind kun je zijn.
   Mijn medelijden is op…..

 4. (hoe fucking blind kun je zijn.)

  Ik ben gestopt met waarschuwen, het is trekken aan een dood paard.
  Ik denk alleen nog aan mezelf, en een paar mensen dicht bij me.
  Die er het zelfde over denken…

 5. Het wordt met de dag erger wat ik allemaal lees.

  Mensen takelen nu echt af….

  Jongens……serieus….. wtf is happening….

  Dit lijkt wel een film.

  En STEEDS MEER MENSEN zien wat er gebeurt….

  Je zou maar in de horde meegelopen zijn.
  Ik zie wel dat het vaak hele negatief ingestelde mensen zijn…..

  Je merkt dat ze al dood zijn als het ware.

  De rest heeft zich laten meesleuren (kinderen van…. schoondochter/ schoonzoon van…… neef van….. partner van…….).

  2 woorden: Good Luck.

 6. Het is voornamelijk de angst voor de dood die zoveel schaapmensen heeft doen besluiten om die vermaledijde gifspuit te nemen. Het gros heeft niet door dat nu juist deze gentechinjectie hun dood zal bespoedigen. Ik zou het bijna vermakelijk vinden. Sorry guys, hadden jullie je maar beter moeten inlezen. Ik voel zero empathie voor jullie.

 7. Wau….allemaal keiharde opmerkingen. Ik dacht nog wel dat ik mild was. Ik denk hetzelfde maar nog niet zo keihard. Ik hoop dat het inzicht onder de gevaccineerden snel toeneemt maar ik vrees dat het kop in het zand steken wordt…..

  Oostenrijk heeft de vaccinatie plicht in de ijskast gezet. Nog niet helemaal afgeschaft maar de wet is vervallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in