Dit is het 250ste artikel op The COVID Blog, dat op 7 januari 2021 van start ging. Elk artikel is zeer persoonlijk. Zo heeft de blogger elke naam van elk slachtoffer in zijn geheugen gegrift. Een anonieme bron zorgde voor deze berichtgeving. De naam van het Facebook-profiel van de vrouw in kwestie deed meteen denken aan een zaak waar we eerder over schreven. Het blijkt dat de twee slachtoffers familie zijn.

Mevrouw Ellen Berends, 49, kreeg haar eerste Pfizer mRNA-injectie op 22 maart, volgens haar Facebookpagina.

Ze uitte haar opwinding en verlangen naar de injectie een week daarvoor. Verschillende vrienden en anderen feliciteerden haar en deelden ook hun “vaccinatie” status.

Ze ging onmiddellijk in het defensief over haar beslissing. De volgende dag plaatste mevrouw Berends een propagandagrafiek van Banner Health, kennelijk in een poging om zichzelf gerust te stellen over haar mRNA-injectie. Ze meldde dat ze die dag een zere arm had, maar ging door met het rechtvaardigen van haar beslissing tegenover vrienden en familie in de commentaren.

Mevrouw Berends kreeg haar tweede Pfizer mRNA injectie op 12 april. Ze meldde dat ze “superveel spierpijn” had, maar zei ook dat het “zo’n goed gevoel” was.

Anne Van Geest en mevrouw Berends dood

Mevrouw Berends Facebook naam is “Ellen Van Geest Berends.” Het deed me onmiddellijk denken aan Anne Van Geest, de 35-jarige die 11 dagen na haar Johnson & Johnson virale vector DNA-injectie in april overleed. Anne kwam toevallig ook uit Michigan. De puntjes sloten uiteindelijk op elkaar aan.

Mevrouw Berends plaatste een GoFundMe link voor Anne Van Geest op 20 april, één dag nadat Anne was overleden. Het onderschrift luidt: “Mijn nichtje is veel te vroeg weggenomen.”

  Wie zal je redden van deze krankzinnige tirannie? Alleen jij hebt de macht om jezelf te redden

Op 4 mei plaatste ze een MLive artikel over Anne. Het onderschrift luidt: “Dit is mijn nichtje.” Mevrouw Berends maakte duidelijk dat haar hele familie mRNA-injecties had genomen en beweerde dat alleen de DNA-injecties met de virale vector van Johnson & Johnson ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Mevrouw Berends meldde dat zij zich op 7 september “ziek” voelde. Ze had last van een drukkend hoofd, niezen, kortademigheid en vermoeidheid. Een “COVID-19”-test was negatief.

Ze ging verder met haar gewone leven. Mevrouw Berends meldde op 19 september dat zij en haar man in het Grand Teton National Park in Wyoming waren. Ze plaatste verschillende foto’s bij de update. Die dag of week was blijkbaar hun 28e huwelijksverjaardag.

De heer en mevrouw Berends gingen de volgende dag, 20 september, een wandeling maken in Grand Teton. Ze zakte plotseling in elkaar terwijl ze op het wandelpad was. Enkele verpleegsters en dokters waren toevallig op datzelfde pad en pasten reanimatie en andere procedures toe om haar te redden. Medisch personeel van het National Park dook op en probeerde haar ook te reanimeren. Maar het was te laat.

Mevrouw Berends stierf twee uur later. In haar overlijdensbericht staat dat ze “plotseling is overleden“.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

PCR-bedrog: na Cola is nu ook ijsthee en appelmoes positief getest voor CoronaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAartsbisschop Viganó tegen anti-vaccinpas demonstranten: “De pandemie wordt gebruikt om de Great Reset te bewerkstelligen”
Volgend artikel“Ik maak me zorgen om jou” – Een covidioot geeft 10 argumenten aan een gevaccineerde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Requiescat In Pace…

  Het is jammer dat men op deze manier aan het einde van het leven moet komen, doch had ze beter moeten luisteren naar anderen, maar ja, wie niet horen wil… :/
  Het enige wat haar ziel nu nog ‘eventueel’ kan redden is Gods genade, of zij ook waardig zal zijn om die te mogen ontvangen kan en zal alleen Hij beslissen…

 2. Ik wil niet oordelen over mensen die ik niet ken. Ze zijn wel naief en als je niet, net als ik, een reeds wakkere persoon in je omgeving hebt dan is het moeilijk om te weten dat we aan alle kanten besodemieterd worden. Het is triest dat zoveel mensen moeten lijden en veel doodgaan. Dat verdienen ze niet. Ik vind wel dat men zich meer moet informeren en vind het zeer onverstandig dat het gros dit niet doet. Beetje dom maar het maakt ze niet slecht. Het is te makkelijk om ze af te kraken. Ik kies ervoor dat niet te doen maar snap de reacties echt wel. Ben zeker niet roomser dan de (hypocriete) paus.

 3. Die mensen, die familie, hoe zouden die nu aankijken tegen vaccinaties met deze middelen? Zouden ze het gewoon toeval vinden of zouden ze wakker worden?

  • Gewoon toeval. Cognitieve dissonantie. Achteraf begrijpen dat men iemand door een zgn levensreddend middel verloren heeft is ondraaglijk. Volhouden dus, en de schuld geven aan de wakkeren.

  • Toeval. Het is in hun belevenis onmogelijk dat er bedrog en/of misdaad kan plaatsvinden door Papa en Mama. Ze hebben het volste vertrouwen in Papa Staat en wat hij voorschrijft. Hun blinde vertrouwen daarin zullen ze niet de schuld geven. Maar er zijn genoeg andere schuldigen, die Papa Staat hun vertelt: de niet-Ingespotenen. Ook zullen ze het conflict niet aangaan door te verkondigen dat de fukzinazi het veroorzaakt heeft, want ze houden niet van conflicten die ze persoonlijk moeten aangaan en niemand staat ze bij. Wel durven ze met zijn allen de niet-Ingespotenen uit te schelden, want Pappa Staat en zijn trompetters staan achter ze. En de dode wordt dan maar opgeofferd aan het Blinde Vertrouwen. Bovendien is die nu toch dood, wat maakt het nog uit voor ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in