57-jarige man bespot “anti-vaxxers” – DOOD zeven dagen na Johnson & Johnson injectie

5
11179

Een 57-jarige echtgenoot, vader en grootvader is dood, in wat snel een trend aan het worden is van overlijden na op social media deugsignalering.

Mijnheer Ronald Babb, Sr. en zijn vrouw Rose, kregen de experimentele Johnson & Johnson virale vector injectie op 12 april, volgens zijn Facebook-pagina. Ze kregen de prik in een Walmart supermarkt op Genessee Street in Camilius, New York. Heer Babb postte de “vaccinkaarten” van hem en zijn vrouw op Facebook met een bijschrift dat ze nu wachten om “in robots te veranderen”.

Walmart, dat het vertrouwen geniet van miljoenen mensen die deze injecties in hun winkels krijgen, heeft de dag en het jaar op de kaart van de heer Babb verwisseld. Zo staat er dat hij de prik in 2012 kreeg. Walmart spelde Janssen ook verkeerd.

Verder is de “in robots veranderen”-bespotting blijkbaar een verwijzing naar de nanotechnologie die in verband wordt gebracht met zowel PCR-tests als de experimentele injecties. Volgens de Johns Hopkins University dragen kleine theragripper-apparaten (robots) geneesmiddelen in je lichaam en geven ze af wanneer ze daartoe opdracht krijgen.

De mainstream media noemen het een “samenzweringstheorie” en “desinformatie”. Heer Babb grapte verder over de schrijffout op zijn kaart. Maar het nichtje van de heer Babb was de stem van de rede en bracht oprechte bezorgdheid en een volwassen houding in de discussie tussen alle deugdzaamheidssignalen.

De familieleden bespraken de volgende dag verder de gevaren van J&J injecties.

Onbewuste doodwensen?

De provocerende, tijdelijke experimentele injectiepauze van Johnson & Johnson in de Verenigde Staten vond plaats één dag nadat de heer Babb de injectie had gekregen. Merk op dat het virale vectorenproduct van J&J/Janssen in wezen precies hetzelfde is als de AstraZeneca-injectie. Denemarken heeft zowel J&J als AstraZeneca gedumpt wegens bloedstollings-sterfgevallen. Verschillende andere landen stopten het gebruik van J&J en AstraZeneca injecties vanwege bloedstolsels. Maar Dr. Dood (Fauci) en de Verenigde Staten gaan door met het opdringen van deze dodelijke injecties aan een onwetend, goed geconditioneerd publiek.

Meer "plotselinge hartaanvallen" ... met een "klimaatverandering" tintje

Op dit punt, wil iedereen die deze injecties neemt dood. Er zijn geen tastbare voordelen aan deze injecties. Maar er zijn wel een heleboel enge, onheilspellende risico’s. Vraag iemand die deze injecties heeft gekregen of van plan is ze te krijgen waarom hij dat doet. Het antwoord is meestal “het is het juiste om te doen” of “ik bescherm oma.” Met andere woorden, iemand zei dat ze het moesten doen en ze volgen gehoorzaam hun orders op.

Heer Babb is tenminste het derde geval [48-jarige chirurg DOOD na bespotten van “anti-vaxxers” en schrijven van zijn eigen overlijdensbericht na Moderna COVID-injecties] van iemand die openlijk de spot drijft met sceptici van deze injecties en kort daarna sterft. We hebben mensen gesmeekt te stoppen met het plaatsen van deze “vaccinfoto’s” met spottende bijschriften, schrijft thecovidblog.com. Maar de conditionering en sociale druk is te diep en gecoördineerd. We hebben een punt bereikt waarop er geen weg terug is. Het enige wat u kunt doen is waakzaam blijven en uw vrienden en dierbaren beschermen.

Heer Babb stierf zeven dagen na de injectie, op maandag 19 april.

Hij laat zijn vrouw van 36 jaar, Rose, vier kinderen en zeven kleinkinderen achter.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Poolse arts bespot critici van Covid-19 vaccin terwijl hij de injectie neemt – overlijdt enkele dagen later

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here