In België werd een migrantengezin gefilmd dat werknemers mishandeld in een drive-thru restaurant. De migrantenfamilie werd woedend nadat McDonald’s werknemers zouden zijn vergeten hen te voorzien van saus voor hun friet. De migrant schreeuwt dreigementen tegen de werknemers, valt er een fysiek aan en dreigt vervolgens de politie te bellen voor het niet verstrekken van de saus.

Haar aanval, die werd gefilmd door iemand van de McDrive thru, is in heel Europa viraal geworden.

“Mijn kinderen eten geen friet zonder saus. Ik heb de saus niet gekregen. Zij [Mc werkneemster] zei dat alles in de zak zat. Vuile hoer, wie denk je wel dat je bent. Je gaat me die saus heel snel geven of ik bel de politie”, schreeuwt de vrouw.

Bekijk de volgende video van de aanval, in Engels vertaald door RAIR.

Het open grenzen-migratiebeleid van de Belgische linkse regering heeft nog steeds rampzalige gevolgen voor de veiligheid en de demografie van het land. Inmiddels is een derde van de bevolking van het land van buitenlandse afkomst en in Brussel zijn de Belgen in de minderheid.

Belgische tiener bewusteloos geslagen en tanden uitgeslagen door migrantenbende die sigaretten eiste

  Anti-lockdown betogers slopen EU diplomatieke dienst hoofdkwartier
Vorig artikelJoe Biden ziet er verdwaald, verward en totaal opgebrand uit tijdens laatste toespraak
Volgend artikelImpeachment procedure tegen Joe Biden aangekondigd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Maar we weten toch allemaal,
  they fuck you at the drive-thru
  Why is it when you order stuff at a drive-thru, they always try to sell you shit that you don’t want ? Before you can even finish speaking, they’re trying to give you a pie or something. Then get mad at you when they mess up your order.
  And finally, that you don’t get the sauce you’ve been promised.

 2. Het gaat niet zo zeer dat je iets niet krijgt bij een maaltijd. Wat sowieso al jaren gebeurd. Het gaat om de reactie waarop er wordt gereageerd. Als je het verhaal verder goed leest zijn er al meer migranten in Brussel dan de oorspronkelijke Belgen. En die migranten gaan zich niet aanpassen aan de geldende normen en waarden. Met name de blanke Belgen worden hier de dupe van. Bovendien is het niet aan leeftijd of sekse gebonden, gezien verschillende verhalen uit de Scandinavische landen. Die maken hun eigen regels. Neem Frankrijk, daar zijn 150 arrondissementen NO GO zones. Oftewel daar gaat geen politie naar toe. Het is eigenlijk al zover dat de Belgen in hun straat, wijk, dorp en stad niet meer veilig zijn. Dit soort dingen wordt niet door de media bekend gemaakt omdat de politie daar niet tegen optreedt. In opdracht van de EU, 2018, moeten de migranten een voorkeur behandeling worden toegeschreven. De EU wilt namelijk dat alle oorspronkelijke bewoners van de EU staten in de minderheid komt te staan. Daarom zie dit soort extreme agressie overal toenemen in Europa.

  • Maar die migranten gaan niet braaf doen, wat de EU wil. Sterker nog: ze hebben niet eens het niveau om elementaire kennis van de EU op te doen, dus een EU-functionaris zal er al helemaal niet in durven.

 3. En het dan op social media posten in de hoop, dat de internetgemeenschap het roerend met je eens is. Hoe debiel kun je zijn? Mag je dan wel een voertuig besturen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in