Veel steun voor Belgische Coronarambo op social media

27

Scherpschutter Jürgen Conings is nog steeds op de vlucht voor de Belgische autoriteiten. Nu sluit Facebook een groep supporters van Conings – met 50.000 mensen.

De Belgische militair en Coronabeleid-criticus Jürgen Conings is na acht dagen nog steeds spoorloos voor de Belgische autoriteiten. In bezit van naar verluidt antitankraketten, een automatisch wapen en een pistool uit het wapenarsenaal van zijn eenheid.

De man is in de mainstream media omschreven als een “terrorist” en een “rechts-extremist”.

Conings een uitgesproken criticus van de huidige Coronabeperkingen. In een brief die hij achterliet, schreef hij dat hij “niet langer kan leven in een maatschappij waar de politici en de virologen ons alles hebben afgenomen” en dat hij “zich zal aansluiten bij het verzet en niet zal opgeven”.

Ondanks de demonisering in de mainstream heeft Conings veel steun gekregen van de Belgische bevolking. Zo werd in de buurt van Maasmechelen een demonstratie ter ondersteuning van Conings georganiseerd, die door meer dan 150 mensen werd bijgewoond.

De Facebookgroep “Als 1 achter Jürgen” wist meer dan 50.000 leden te verzamelen voordat de pagina door Facebook werd verwijderd.

“Wij steunen Jürgen, wij zijn geen terroristen!”, luidde de beschrijving van de Facebook-groep. Volgens Facebook is de groep verwijderd omdat ze de regels van het platform over “gevaarlijke personen of organisaties” heeft geschonden.

Er zijn echter al nieuwe social-mediagroepen opgericht ter ondersteuning van Conings, zowel in het Vlaams als in het Frans.

Belgische veteraan gaat Rambo – gaat ondergronds om Lockdown Tiranniek Regime te bestrijden

  Italiaanse actrice ontwikkelt paar dagen na 2e Moderna prik hartontsteking, zou het "een miljoen keer" opnieuw doen
Vorig artikelBill en Melinda Gates: een duister verleden van uitbuiting van arme kinderen als menselijke “proefkonijnen” voor massale medische experimenten
Volgend artikelFrankrijk: zwaarbewapende politie verjaagt cafébezoekers wegens Corona-avondklok
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Het roept wel veel vragen bij mij op.
  Zou het niet in scene zijn gezet, om wappies te klasseren als rechts-extremisten?
  Kan iemand zomaar onvindbaar blijven met de inzet van speurhonden en warmte-detectoren?

  Wederom wordt er een angst onder de bevolking gebracht, want er loopt een “gek ” rond die iedereen zomaar kan afknallen.

  • Zou zomaar kunnen, maar niks doen is steeds minder een optie. Met demo’s en toetsenborden gaan we van kwaad tot erger. Nu is ook al die bespottelijke testwet (uiteraard!) goedgekeurd door de 1e slaapkamer, dus de trein dendert door en er zal op een bepaald ogenblik toch iemand aan de noodrem moeten trekken. We kunnen in Nederland ook wel een Rambo gebruiken.

 2. De enige echte terrorist – van ranst – zit ondergedoken met zijn grote bek dat die bedreigingen geen indruk op hem maken. Nu loopt het hem dun door de broek en laat dat een signaal zijn naar alle andere boosdoeners dat we ze weten te vinden. In ieder geval heeft Jürgen Conings mijn sympathie.

  • Exact, terrorisme is namelijk vrij vertaald angst aanjagen en dat is precies wat die zogenaamde “specialisten” doen.
   Hoe overeenkomstig: Hannie Schaft werd ook aangemerkt als terroriste (maar dan door de nazi’s) en nu wordt ze postuum geëerd als verzetsheldin.

 3. heb hierover een interessant stuk over gelezen op de martin vrijland site..dit is in scene gezet om de mensen nog meer angsten aan te jagen tegenover de zogenaamde : virus ontkenners / virus wappies / anti vaxers en natuurlijk is dit allemaal extreem rechts, nazi taferelen en ga zo maar door..ik vond het, het lezen en het nadenken zeker waard..God mag weten hoe ver deze mensen gaan om hun ding door te drukken

  • vrijland is je reinste idioot die achter elke deur spoken ziet. Iedereen is in zijn ogen ‘controlled’. De enige ‘waarzegger’ is hijzelf, want hij “heeft het lang geleden al voorspeld”. Je moet alleen even zijn boek kopen om erachter te komen, dus gewoon een ordinaire boekverkoper die zichzelf ziet als profeet, maar dan wel een valse. Vergeet vrijland, er zijn betere bronnen.

 4. ik denk ook dat onze overheid en al zijn diensten zich bedienen van dit soort bullshit-verhalen om de aandacht af te leiden. Alles wat in de VS wordt gedaan komt uiteindelijk ook bij ons terecht. kijk maar naar verkiezingsfraude. Hoe stom de sheeple ook zijn: er is toch niemand die echt gelooft dat types als Grabbelwaus, Ollongren, Rutte daadwerkelijk gekozen zijn (zonder inmenging van bv het ook niet gekozen Koningshuis) en gekozen bliiven worden terwijl langzaam maar zeker onze blanke welvaartstaat van ons wordt gestolen, terwijl de media ons inprenten dat de toekomst van Nederland niet van de Nederlanders zal zijn: in iedere reclame worden kleurlingen getoond die zich gedragen alsof ze blank zijn.
  De politie die een horde met AK-15 bewapende allochtonen achterna gaat? ??? Die gaan veel liever met herdershonden en wapenstokken los op onbewapende, weerloze, vreedzame demonstranten met paraplus’en steunzolen.
  En ook dat wapengekletter en stoere praat over één zg extreembewapende veteraan in Belgistan: ik denk tegenwoordig alleen nog maar: wat voert de overheid in zijn schild, waar willen ze ons van afleiden, wat proberen ze er intussen doorheen te drukken? Ik vind het erg toevallig dat dit opeens allemaal “tot de tanden gewapende” terroristen zijn.

 5. Weet iemand of al die gekleurde baretten die ze dragen in elk leger hetzelfde is?
  In dat geval zou hij bij lucht mobile brigade vandaan komen met een rode baret.

 6. Fb heeft 18 miljoen berichten ivm corona en vaccinatie verwijderd, wereldwijd. En nu met JC en de verwijderde groep, heb ik mijn FB account verwijderd, met de omschrijving dat de rechtsregels , freedom of speech en democratie worden afgekolfd en dat ik dit niet langer pik.
  Mocht 70 % hun account op zeggen stuikt FB in mekaar.

 7. In Belgie is een rode baret paracommando, komt ongeveer gelijk met luchtmobiel in Nederland. De opleiding is deels in Marche Les Dames bij Namen, en men springt in Schaffen. Rode baret is België is eigenlijk parachutist. In WO2 was er een Belgisch detachement de Engelse commando’s, welke later in de oorlog SAS is gaan heten, ook het embleem van de SAS is nog steeds in gebruik bij die eenheid, de Fransen hadden een zelfde eenheid bij de Engelsen. Een deel daarvan is aan het einde van de oorlog in noord Nederland actief geweest en geëxecuteerd door de Duitsers.

  Wil je de Toenmalige NL groene baret van de Commando’s vergelijken met België kom je bij het ESR uit, vroeger LRRP of Lurps genoemd, maar al enkel malen zijn de benaming veranderd… hoe het nu heet…ze doen ook de beveiliging van Hertoginnendal en andere regerings plekken en na hun militaire carrière zijn het zeer gewilde opzichters voor landgoederen en Waalse en Vlaamse natuurbeheer instanties…. Dat zijn de echte specialisten die ruim 300 dagen per jaar buiten zitten en soms zelfs op meters naast wandelpaden in de Ardennen en de hoge Veenen leven….ook parapente is een stukje wat men gebruikt, maar ook quads en tegenwoordig electrische mountain bikes. Bergbeklimmen, SAR , eetbare planten, trapping, electronica en nog vele andere vaardigheden behoren tot de standaard opleiding die eigenlijk ver van standaard is….. Een stukje training vind plaats op een verlaten Deens eiland waar men weken ingegraven moet zitten en werkelijk alles moet noteren dat zich afspeelt, incluis een langsvliegende poepende meeuw ….wanneer deze oefening over is weet men niet, maar twee weken in een gat in de duinen of een moeras zitten is geen uitzondering…en men word constant gezocht met alle middelen……als je Rambo wil….deze lieden worden wereldwijd actief ingezet, vooral op plekken waar de UN troepen pas na maanden van discussie orde komen “ herstellen” en in het bijzonder in voormalig Belgisch Congo, eigenlijk overal waar Belgische belangen spelen…
  De lessen worden gegeven in het veld en in beperkte mate in een kleine kazerne bij Namen. Typisch is dat men geen notities mag maken en alles net als bij een universiteit door een leraar krijgt uitgelegd. Dit zijn de lieden die Met zuurstof masker springen van hele grote hoogte en al naar de situatie laag openen of tientallen kilometers zwevend hun landingspunt bereiken. Ook duikopleiding, medisch en technisch zit in deze tak van sport verwerkt. Qua kwaliteit zit men aan de wereldtop en ook de Engelse SAS heeft voor deze Walen en Vlamingen een groot respect.

   • Ik weet alleen dat de training om toegelaten te worden hier vrij zwaar is.
    Mijn broertje is 2x gezakt. Je moet met een rugzak van 40Kg een rot eind kunnen lopen.
    Maar hij viel steeds om door die rugzak en kwam dan niet meer overeind.
    En zo een klein kereltje is het nou ook weer niet.

    • Roteind, maar dan mag je nog de tijd nemen.
     Van cameraschuwe Belgen: Met bepakking 150km stekkeren in twee dagen. Dan denk je nog ‘dat is doorlopen’ *kuch*, zit er nog een tactisch element aan.

 8. Wat ie in Brussel afschiet is meegenomen. Ik hoop dattie een goed scherpschutters wapen heeft meegenoemen met geluiddemper, een VSS is interessant.

  We zouden een fonds voor hem moeten openen.
  Hij verdient een lintje, hopelijk niet posthuum

 9. 40 kilo is ruig, maar de belasting op de tussenwervels is funest voor de rug en nog maar te zwijgen over de knieeen. Dat op oneffen terrein, bij voorkeur langs een rivierbedding en je maakt meer permanent kapot dan je beseft. Wie 40 kilo meeneemt heeft heeft 25 kilo gebrek aan kennis en vaardigheden.

  Als ik het verhaal lees over Jurgen Conings en 2000 kogeltjes en een pistool en een machine pistool dan lees ik 2000 x 6.4 gram en 700 gram en 2,5 kilo. Dat is 16 kilo. Dan nog eten, andere zaken zoals een scanner, nachtkijker, verrekijker, slaap , regen en kook spul, voedsel, etc…beetje OTT….niet meer geloofwaardig….en een sniper neemt geen machine pistool mee want hij weet dat hen die op je jagen ook snipers hebben, en hij dus kansloos is in open veld. Zelfs in stedelijk gebied is een geweer meerwaardig tegenover een machine pistool, mits je afstand weet te houden…

  Dan nog de media en overheid die graag een autochtone terrorist willen creëren omdat hun import hobbie diertjes toch zo lief zijn…. en een speciale overkoepelende EU gemandateerde eenheid die als opdracht heeft Jurgen direct te doden…..misselijk makend.

  Voor wie het nog niet wist, bij de EU is een soort van politiemacht in het leven geroepen die mogen doden binnen de EU en enkel aan een commissie van de EU verantwoording hoeven af te leggen…dus politie en leger moeten zwijgen en toekijken, en grondwet is via deze weg buiten werking gesteld. Deze eenheid word steeds groter….EU moordcommando…geen grap maar bittere triestigheid….een soort lijfwacht voor EU kopstukken….het ding wat dictators doen als ze de bevolking afpersen en de grond in trappen. Het bestaan van deze eenheid zegt alles over de toekomstige intenties van de EU.

  Het zou iedere agent en soldaat heel veel stof tot nadenken moeten geven, mint men die capaciteit bezit natuurlijk….

  eigen volk eerst is de basis norm voor het voortbestaan van de leden van dat volk.

  Doet niet een ander wat u zelf niet wil dat u geschied is misschien een goed handvat voor het leven….maar keer niet de andere wang toe tenzij u daar ook een klap wil en betaal al uw schulden terug met intrest….geweld stopt enkel door beter geweld.

 10. De rode baret die Jürgen draagt is niet die van de para’s,zij dragen een wijnrode baret!De baret die hij draagt is van de Militaire Politie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in