Idiote asielindustrie laat een gigantisch “vluchtelingenkind” 8.000 km door Europa marcheren

2

Om het lot van de “vluchtelingen” op indrukwekkende wijze aan te tonen, hebben de NGO’s en de asielsector voor volgend jaar een nogal griezelige “kunstmanifestatie” bedacht. En niet alleen dat, ze willen “de aandacht vestigen op de behoeften van jonge vluchtelingen”. Een bijna vier meter hoog monster, dat een “onbegeleid vluchtelingenkind” zou moeten voorstellen, zal volgend jaar vanuit Turkije door Europa sjokken.

8.000 kilometer kriskras door Europa

De organisatie Good Chance die de actie uitvoert, stuurt “een klein meisje op een grote reis” van Turkije via Griekenland, Italië, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, België naar Groot-Brittannië, waar de komst van de “Kleine Amal” zal worden gevierd in Manchester.

Good Chance is geen vreemde in de asielbusiness. De ‘kunstenaars’ waren al actief in de “Jungle of Calais”, waar hun “Theater of Hope” het toneelstuk “The Jungle” produceerde. En daarin verscheen het meisje “Amal” al, die namens de “honderden niet-begeleide minderjarigen” in de inmiddels ontruimde tentstad stond. Waarschijnlijk is dat een van de redenen waarom het “Kleine meisje”, dat nu bijna vier meter hoog is geworden, niet langer alleen de harten van elke Refugees Welcome-activist in Calais sneller doet kloppen, maar in heel Europa.

Enorm monster en veel geld

Het is niet moeilijk te raden wie deze kostbare onderneming financiert. Op de website walkwithamal.org staan de “vrienden” van de griezelmarathon vermeld. En het leest als een who’s who van verschillende NGO’s en ‘onbaatzuchtige’ “filantropen”. De kosten van het spektakel zouden in het zes-cijferige euro gebied liggen, het bizarre theater wordt uitgevoerd door vier begeleidende personen, één voor elke arm, hoofd en ogen worden bewogen door middel van kabelkatrollen, en één persoon binnen op stelten is verantwoordelijk voor de voortbeweging.

  De toekomstige oorlog: Hoe ziet de bestorming van grote steden en stedelijke gebieden eruit?

Voor iedereen die wil genieten van de aanblik van de “vluchteling”, is hier de route:

Vluchtelingkinderen omcirkelen 7 jarig meisje en urineren op haar

Vorig artikelAnarchie en geweld door migranten: wanneer de staat faalt
Volgend artikelCoronakritische arts zijn bankrekening geblokkeerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Waar kwam dat paard van Troje ook alweer vandaan….?

  De asiel industrie en de Gütmensch zijn de dood van de autochtone Europeaan als ze niet worden gestopt. Gezien de geweldsuitbarstingen en de daarbij gebruikte wapens afgelopen 6 maanden in Europa zitten we op niveau burgeroorlog. En nog blijft men doorgaan met deze waanzin.

  Assimilatie is een natuurlijk proces dat de tijd nodig heeft en gedoseerd plaats moet vinden. Zo zijn zoogdieren ontstaan, zo zijn volkeren geboren. Neem daarbij een zwaar gewelddadige sekte die op alle vragen des levens dood en marteling als oplossing heeft, gooi er nog een horde lieden bij wiens enige doel in leven is om iedere dag als de laatste in hun leven te voeren met verkrachten en moorden en baby bloed drinken en amuletten tegen kogels dragen omdat de tovenaar dit zegt, en we kunnen gerust stellen dat we in de vroege middeleeuwen zijn beland, om het positief te houden.

  En als je dan nog agenda 2030 erbij optelt dan mag je gerust de noodrem of de paniekknop gaan betasten.
  De enige reset die Europa nodig heeft is die van nieuwe leiders, nieuwe politiek actieve integere mensen. We moeten feitelijk de EU en al wat daarin rondvreet en schijt resetten, niet de bevolking.

  Het zijn niet wij die een andere gedachtengang nodig hebben maar de gekken in Brussel, Den Haag,
  Berlijn, Parijs etc.

  We staan nu in het voorportaal van de grootste massamoord / slachting uit de menselijke geschiedenis, zelfs Stalin en Pol Pot worden straks gedegradeerd tot amateur.

  Voor wie het leven en zijn medemens lief heeft, verenig u en word weerbaar in het kwadraat, en haast u. Of emigreer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in